Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

QUOTE(Limcamca @ 2015 03 06, 20:39)
Kita savaite manes nebus pirmadieni/antradieni. Apie gauta siunta su dalintojomis susirasysiu. Gali buti nesuvesti siuntiniai i sistema. Treciadieni viskas bus padaryta pilnai! ATsiprasau, uz nesklandumus. [/size][/color][/b]

QUOTE(D'esire @ 2015 03 09, 10:46)
Idomu, kada galima maista pirkti g.gif

Treciadieni 10-14; 17-21 val
Ketvirtadieni 17-21
Penktadieni 10-14; 17-21 val

QUOTE(Ditele @ 2015 03 09, 20:10)
limcamca , parašiau meiliuką penktadienį dėl mano daikčiukų siuntimo - ar gavote, nes negavau automatinio atsakymo, kurį paprastai gaunu, kai išsiunčiu Jums meilą  g.gif ?

Ditele, manyciau yra emailas ir tikrai bus pazymeta info, tiesiog nedirbu siomis dienomis 4u.gif
Atsakyti
kazi kada tiketis anos savaites siuntos, nes dar ir iseigine ipuola doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 09, 19:16)
Ditele, manyciau yra emailas ir tikrai bus pazymeta info, tiesiog nedirbu siomis dienomis 4u.gif

Aha, žinau, kad nedirbat-brūkštelėjau, kad, kai grįšit į darbus, jeigu ką matytumėt, nes paprastai vis gaunu Jūsų automatinį atsakymą, kad gavot laiškutį, o šįkart negavau ax.gif Ačiū 4u.gif !
Atsakyti
Ar kartais pas klaipediete nera mano siuntos is vasario 18 d kooperuotos siuntos? niu laukiu nesulaukiu kada gausiu pranesima kad galiu atsiimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kniuriene @ 2015 03 09, 20:20)
Ar kartais pas klaipediete nera mano siuntos is vasario 18 d kooperuotos siuntos? niu laukiu nesulaukiu kada gausiu pranesima kad galiu atsiimti  ax.gif

Seniai turiu, uzsukite 4u.gif
Atsakyti
zinute 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 10, 23:06)

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai įdomu kada bus kovo 4d. siunta, tikėjausi šiandien gauti, ryt išeiginė, tikiuos ketvirtadienį jau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 10, 23:06)

ryt vezios? g.gif
Atsakyti
As irgi gavau zinute bigsmile.gif Kovo 12d. vezios smile.gif
Atsakyti
Aš irgi gavau žinutę thumbup.gif Parašyta, kad vežios šiandien, smagumėlis, nes maniau šiandien nedirbs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 11, 10:07)
Aš irgi gavau žinutę  thumbup.gif Parašyta, kad vežios šiandien, smagumėlis, nes maniau šiandien nedirbs  thumbup.gif

mums tai kovo 12 vezios... ir as dirbu iki velyvo vakaro, tad tarsiuos penktadieniui blush2.gif
Atsakyti