aš naikinau Sugiharoj. Ir esu patenkinta
aš naikinau Sugiharoj. Ir esu patenkinta
Taip ir padarykite ir nebemėtyite pinigų toms "grožio" klinikoms. Mano pažįstamai buvo kažkas panašaus, tik ne taip smarkiai. Ji po greitesnio ėjimo labai rausdavo arba jei kas truputį suerzindavo irgi. Plius delnai kiek pamenu labai šlapdavo, tai tik pagerinus sveikatą viskas savaime pasitaisė. Berods su sulėtėjusia skydliauke ir mot. hormonais bėdos buvo.
Visada atsiminkite, kad visos bėdos eina iš vidaus, išoriniai būna tik sužeidimai.
Jindi, tai jei aš toj klinikoj darausi visas veido procedūras ir esu jomis patenkinta, ar turėčiau pratylėt?
kai padarys ką nors negerai - būtinai parašysiu
Nuo 2014 metų dar nenusivyliau.
Idomu, kas pas mus negerai. Ar gydytojai kazka netaip daro, ar lazeriai blogi, sunku suprasti
As visgi turbut rizikuosiu su v beam lazeriu naikinti kapiliarus
Merginos, o gal kas darėtės KMUK? Ir kaina normali, ir klinikų gydytojai daro....Man tai irgi norisi tuos kapiliarus ir tą raudonį pašalinti....http://www.kaunoklin...-veneriniu-ligu
as salinausi nuo nosies sparneliu paraudimus. kokie buvo, tokie liko. padarytos 3 proceduros.
Idomu, kas pas mus negerai. Ar gydytojai kazka netaip daro, ar lazeriai blogi, sunku suprasti
As visgi turbut rizikuosiu su v beam lazeriu naikinti kapiliarus
Pvz man po antro karto darymo prie nosies padare "duobute", matyt per stipriai su lazeriu gyd pasidarbavo
pas mane jau du kartus salinti.Vel viskas isryskejo. Bet as ir trecia karta rudeniop darysiu
pas mane jau du kartus salinti.Vel viskas isryskejo. Bet as ir trecia karta rudeniop darysiu
as turejau irgi panasu nemalonu atveji, naikinausi viena mazyti raudona taskeli - sprogusi kapiliara ant lupos, man po lazerio vietoj raudono taskelio liko baltas randelis, zodziu ne ka geriau nei buvo. Kai pasakiau apie tai dariusiai procedura gydytojai, ji atsake - na taip, to ir reikejo tiketis, cia gi plona oda, gleivine. Labai nustebau, kad ji to nepasake PRIES atlikdama procedura, zinoma buciau nedarius visai. Daugiau pas ja nebesilankau.
bandysiu si mazyti randa islygint rugstiniu pilingu, tik ieskau tikrai kruopscios meistres, zinancios ka daro ir nepadarysiancios daugiau zalos nei naudos
as turejau irgi panasu nemalonu atveji, naikinausi viena mazyti raudona taskeli - sprogusi kapiliara ant lupos, man po lazerio vietoj raudono taskelio liko baltas randelis, zodziu ne ka geriau nei buvo. Kai pasakiau apie tai dariusiai procedura gydytojai, ji atsake - na taip, to ir reikejo tiketis, cia gi plona oda, gleivine. Labai nustebau, kad ji to nepasake PRIES atlikdama procedura, zinoma buciau nedarius visai. Daugiau pas ja nebesilankau.
bandysiu si mazyti randa islygint rugstiniu pilingu, tik ieskau tikrai kruopscios meistres, zinancios ka daro ir nepadarysiancios daugiau zalos nei naudos
o kuriam mieste ir kurioje klinikoje darėtės?
Vilniuje, parasysiu i AZ klinika ir meistres varda