Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

Sveikutes ,
visai pedkelniu nemegstu, bet kai salta uzsitempiu priklijuojamas pedkelnes , nes supratau kad tas nepatogumas yra kai jos ant dupako guli hihihi.gif arba jau tada zemintu liemeniu detis g.gif
Atsakyti
Jei cia klausimas ar pedkelniu muwejimas po kelnemis GERAS dalykas tai aisku kad geras, bet wat jei klausiama ar PATOGU - tai man klaikiai nepatogu doh.gif
Atsakyti
tai aisku gerai! mano kolege praeita ziema nusalo kojas, tai turejo tiek problemu. paskui ciut salciau - jai skaudejo. ir nesiojo ziema 3 poras pedkelniu ir kelnes.. ne juokai cia.
pati visada nesioju pedkelnes po kelnem. db neprisimenu kada buvau su kelne vien sijonai ir sukneles. bet rudeni-ziema visada su jom.
Papildyta:
QUOTE(omny @ 2010 11 03, 22:05)
Jei cia klausimas ar pedkelniu muwejimas po kelnemis GERAS dalykas tai aisku kad geras, bet wat jei klausiama ar PATOGU - tai man klaikiai nepatogu  doh.gif

nepatogu jei perkate pedkelnes ne savo dydzio. arba dzinsai itin aptempti. po kelnem ir kai pedkelniu klynas yra vietoj - visai patogu smile.gif
Atsakyti
Nešioju kai labai šalta.
Visi drabužiai mano dydžio, tad jokio nepatogumo nejaučiu. O ir labai aptemptų kelnių žiemą nedėviu.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 11 03, 22:11)
Nešioju kai labai šalta.
Visi drabužiai mano dydžio, tad jokio nepatogumo nejaučiu. O ir labai aptemptų kelnių žiemą nedėviu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 11 03, 21:07)
nepatogu jei perkate pedkelnes ne savo dydzio. arba dzinsai itin aptempti. po kelnem ir kai pedkelniu klynas yra vietoj - visai patogu smile.gif

Na cia manau kekwienam sawo ir nemanau kad kas patogu jums turi butinai buti patogu ir man. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omny: 04 lapkričio 2010 - 00:25
QUOTE(omny @ 2010 11 04, 01:23)
Na cia manau kekwienam sawo ir nemanau kad kas patogu jums turi butinai buti patogu ir man.  schmoll.gif

na pasirodo ne vien man mirksiukas.gif
Atsakyti
žiemą nebent kai labai šalta užsisedu, bet labai mažai kada, nes man su jom labai nepatogu ax.gif
Atsakyti
mano mama nesioja , man tai labai keista , nes pati nenesioju ..man labai nepatogu...ir negrazu..paltukai mano ilgi..batai irgi netrumpi..
Atsakyti
Nenesioju,nes man nepatogu.Kai labai salta,deduosi kelnes,ilgesni megztini,ir ilga striuke 4u.gif
Atsakyti
Kai labai šalta - visada 4u.gif
Atsakyti
O man laabai patinka pėdkelnes. Man labai patogu ir svarbiausia šilta thumbup.gif Būna juokinga, kai šalia stovinčios draugės dreba lauke iš šalčio, o man nė motais biggrin.gif
Atsakyti