Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

Nedeviu,nes dienos eigoj jos ima smukti (nors savo dydi uzsimaunu biggrin.gif ) ,ir tada tenka tampytis i virsu,kas tikrai nera patogu, be to man nuo ju niezti kojas labai (nors ne sintetines tas esu devejus,o storas tokias,megztas) doh.gif Kokias tympas svelnutes,is medvilnes,manau nesiociau po apacia,bet va pedkelnes tai schmoll.gif
Atsakyti
Jei smunka- reiškia dydis ne jūsų cool.gif Nusipirkit didesnes- pažadu- nesmuks smile.gif

Niežti nuo labai aptemptų- pirkite su mažiau denų... smile.gif

Kai toki šalčiai- reik žiūrėt sveikatos, nebe grožio o ir nesimato po kelnėm to "negrožio" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikėta: 04 sausio 2011 - 18:35
QUOTE(moodring @ 2011 01 03, 16:34)
Esu girdėjusi milijoną priežasčių, kodėl pėdkelnių tas ar tas negali nešiot po kelnėmis (man tai jas visas nusveria "nes šalta" , bet..), bet čia tikrai daug naujo  biggrin.gif
Visad galvojau jog pėdkelnės kaip tik pataiso figūra nes gi nu paspaudžia ką reikia/jei reikia paspausti. Nors čia jau kaip kam, gal kitiems papildomas tvirtumas nėra gražu  blush2.gif   Kita vertus bet kokiu atveju -  gi jos po kelnėmis, jų nesimato...   g.gif 
Bet va kokiu būdų pėdkelnių dėvėjimas paveikia eiseną ?  blink.gif

thumbup.gif ir as nustebau perskaiciusi zinute, kuria Jus komentavote...kaip pedkelnes pakeicia eisena neisivaizduoju, o ir tikrai jos daug figuros trukumu paslepia....

Kazkuri rase, kad didesnio dydzio pedkelnes ,,tikrai'' nesmuks, asmeniskai man, tai ir per mazos pedkelnes smunka, o per dideles (teko tokias tureti) dar didesne katastrofa... doh.gif lotuliukas.gif gal dar daug kas nuo kelniu priklauso... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 04 sausio 2011 - 20:37
Manau kad dydi reikia atsitaikyti,ir ne po visomis kelnemis pedkelnes pasiauna smile.gif
Atsakyti
kai minusas buna daznai pasinaunu, po kelenemis, svarbu savo dydi atitaikyti, kad nesmuktu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
MOKYKLOS LAIKAIS SALTA DIENA ATSIRASDAVO KLASIOKIU KURIAS DEDAVOSI KELIAS PORAS PERMATOMU PEDKELNIU....ATRODE thumbup.gif
Atsakyti
Prajuokino temos pavadinimas. biggrin.gif Kas cia per klausimas "as gerai deveti pedkelnes po kelnemis"? O jus pati nenorite pabandyti? biggrin.gif Pabandysit ir isitikinsit ar jums gerai ar negerai. Pavyzdziui, man yra gerai, ypac rudeni, pavasari ir ziema (ziema ne tik siltos pedkelnes bet dar ir vilnoniai sortukai). Kitai gal kitaip, dar kitai gal vel kitaip - tiesiog reikia bandyt ir ziuret kas jums paciai tinkamiausia. 4u.gif
Atsakyti
Jau užtenka palyginti išėjus į lauka per minusą be pėdkelnių ir su, ir klausimas išsisprendžia biggrin.gif Aš už šilumą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu: 18 sausio 2013 - 17:33
Aišku, kad gerai, tik man neatogu, bet kai šalta, nebežiūriu jokių nepatogumų biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi labai nepatogu. Bet as su masina vazineju, tai nespeju susalt labai. Jei reiktu su visuomeniniu transportu vazinet ir stotelese pastovet, tada turbut dingtu visi "nepatogu" biggrin.gif
Atsakyti
Draugai rubineje ruosiasi i pirti, vienas pedkelnes nusimaudineja. Kitas klausia:
- Nuo kada tu cia pedkelnes nesioji?
- Nuo tada kai zmona masinoj surado... biggrin.gif
Atsakyti
jei kalbėsim apie aprangos etiketą, pėdkelnės po kelnėmis(ne po džinsais) LABAI blogo tono ženklas
Atsakyti