Alyvuogiu alieju naudoju tik salotoms pagardinti.
kazkada vaikui pirkdavau,kad i kosyte ipilt. Patys pabandem,tai bjaurus skonis
QUOTE(ausra_as178 @ 2007 04 22, 15:32)
Ar alyvuogių aliejus(pirkau itališką "extra virgin olive oil") turėtų būti truputuką karstelėjęs?Perku jau antrą kartą ir vistiek kartus...
Net pats kokybiškiausias alyvuogių aliejus truputį karsteli. Bet man tai greičiau privalumas nei trūkumas Minusą jis turi tik vieną brangokas kasdien naudoti
Aš turiu Borges aliejų Jį nusipirkau, kai pamačiau kulinarinę laidą per rusų kažkurią programą (tiksliau nusipirko draugė, tada jau aš). Galiu pasakyti, kad tai tikrai kokybiškas ir geras aliejus. Ir nėra nei specifinio kvapo, nei skonio
Pagaliau atradau salotoms labiausiai tinkantį alyvuogių aliejų -
tai ispaniškas YBARRA firmos aliejus. Tikrai yra visose iki parduotuvėse.
Beje, jis yra 2 rūšių. Vienas iš jų spec. salotoms
Kitoj pusėj lietuviškai parašyta Salotinis tas, kurio etiketėj nėra raudonos spalvos.
tai ispaniškas YBARRA firmos aliejus. Tikrai yra visose iki parduotuvėse.
Beje, jis yra 2 rūšių. Vienas iš jų spec. salotoms
Kitoj pusėj lietuviškai parašyta Salotinis tas, kurio etiketėj nėra raudonos spalvos.
QUOTE(Stigma @ 2007 05 03, 14:56)
kazkada vaikui pirkdavau,kad i kosyte ipilt. Patys pabandem,tai bjaurus skonis
Bjaurus skonis? Keista.Mano virtuvėje naudojamas tik alyvuogių aliejus, perku tik itališką:Carapelli, Monini, Coricelli.
Aš irgi visur naudoju tik alyvuogių aliejų ir jokio nemalonaus skonio nepastebėjau
Aš naudoju viskam tik alyvuogių aliejų. Na kad brangokas tai tiesa, bet kažkaip man ilgam užtenka, nes salotų aliejum neužpilinėju, keptuvėj retai kepu, tai kai retai naudoju, tai geriau rinktis kokybišką
As taip pat naudoju alyvuogiu alieju.man jis labai patinka
QUOTE(Veronika @ 2007 05 19, 19:45)
Mano virtuvėje naudojamas tik alyvuogių aliejus, perku tik itališką:Carapelli,
as irgi perku tik Carapelli EXTRA VERGINE
gardinu kasdien salotas
taip taip naudojam salotom ir dar kai darzoves apkepinu keptelnej ipilu