Ir kada tada mano tos vaisingos dienos??????
Ačiūūūūūūūūū)))))))))))))
Labukas visiem, pas mane vienas klausymėlis mano menstruacijų ciklas 22-24 dienos, ar įmanomas pastojimas jei lytiniai santykiai buvo menstruacijų metų????
Ir kada tada mano tos vaisingos dienos?????? Ačiūūūūūūūūū))))))))))))) QUOTE(kuha @ 2007 04 10, 16:24) Labukas visiem, pas mane vienas klausymėlis mano menstruacijų ciklas 22-24 dienos, ar įmanomas pastojimas jei lytiniai santykiai buvo menstruacijų metų???? Ir kada tada mano tos vaisingos dienos?????? Ačiūūūūūūūūū))))))))))))) pastoti mentruaciju metu yra tikimybe 80 % o kai toks mazas tavo ciklas, tai teoriskai neimanoma nustatyti, su laiku jei stebesi savo kuna pati pajausi, nebent vienintelis budas matuoti BT
pbandyk pasiskaičiuot ča http://www.prisimink.lt/lt.php
Ačiū))) 80 procentu tai tikrai daug....... ha keista kad, sunku nustayti vaisingas dienas menesinės reguliaros 22-24) , bet trumpas ciklas ir trunka kažkur 4 dienas)))))
bet ačiū už informacija))))
Kuha, su tokiu trumpu ciklu imanoma ir per menesines pasimylejus pastot. Tik klausimas, ar tu planuoji pastot? Nes jei taip, nerekomenduociau myletis per mm, (isvis nerekomenduociau), nes taip sudarai salygas atkeliaut infekcijom ir atsirast uzdegimam.
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 12, 23:08) Kuha, su tokiu trumpu ciklu imanoma ir per menesines pasimylejus pastot. Tik klausimas, ar tu planuoji pastot? Nes jei taip, nerekomenduociau myletis per mm, (isvis nerekomenduociau), nes taip sudarai salygas atkeliaut infekcijom ir atsirast uzdegimam. Jei mmm baiginejasi galima, nepatartina pirmasias dienas kai kraujavimas intensyvus. Pastoti galima, as puikus to pavyzdis
Jei ciklas trumpas, tai tikrai galima pastoti ir per MM, bet jei ilgas nelabai tikėtina
o kada didesnė tikimybė pastoti ? iš kart pasibaigus mm na ir sakykim kelios dienos po, ar prieš prasidedant?
Sveikos,
Turiu klausimeli ... Paskutines menstruacijos prasidejo pries 7 dienas ir baigesi vakar (6'a diena). Ta proga siandien plyso prezervatyvas ! Ar yra kazkokia tikimybe pastoti ( :\ ) ? Nuo kurios dienos pradeda bresti folikulas ? :) (teoriskai zinau kad 6-13 diena) ar verta gerti postinoro,( galbut tai nera butina). Plius galimos komplikacijos gazdina :\ ACIU !
Labas, tikrai negerk Postinor. Tau dar nevaisingos dienos ir pastoti tikrai nepastosi. Vaisingos dienos buna nuo 10 iki 15 ciklo dienos (pagal ciklo ilgi). Per vaisinga dieną kiaušinėlis būna vaisingas tik 12 val. o po to jis sunyksta. Taip kad nesijaudink ir negerk tu nuodų.
As pastojau 3-4 ciklo diena, lengvai dar tepe, na bet taip gavos, kad eme ir sugriesyjom, va dabar rezultatas salia bando islupti klaviaturos mygtukus
QUOTE(Monaving @ 2007 05 27, 14:12) As pastojau 3-4 ciklo diena, lengvai dar tepe, na bet taip gavos, kad eme ir sugriesyjom, va dabar rezultatas salia bando islupti klaviaturos mygtukus QUOTE(Monaving @ 2007 05 27, 14:12) As pastojau 3-4 ciklo diena, lengvai dar tepe, na bet taip gavos, kad eme ir sugriesyjom, va dabar rezultatas salia bando islupti klaviaturos mygtukus labutis o kos tavo menesiniu ciklas?????
sveikos, pameginau ir as per mmm, 4 ciklo dieną, pirma menesi nepavyko, tai gal tokiu būdu pavyks, nes mano ciklas neilgas 28 dienos, o mmm 6 dienas trunka.tai gal ir mano O prasideda anksciau, niu ziuresim, beje labai aciū, kad apie tai prašnekote, mielosios, tikrai nemaniau, kad taip gali būti
QUOTE ciklas neilgas 28 dienos normalus tas tavo ciklas, mano neilgas 22-24 o tavo dienos tikrai ne per menesines, o po ju +-10 diena))) sekmes QUOTE(kuha @ 2007 06 01, 01:56) normalus tas tavo ciklas, mano neilgas 22-24 o tavo dienos tikrai ne per menesines, o po ju +-10 diena))) sekmes as ir nesakau, kad mano ciklas NEnormalus, o be to negali zinoti kada istikro vyksta ovuliacija pas kiekviena individualiai, nebutinai dabar O mano apie 10 diena, o kad pabandysiu nieks per galva neduos. be to siandien septinta ciklo diena, o mano BT jau 37.2, taip kad gali buti, kad mano O jau ir praejo...
Tarp kitko-cia dar Supermamoj pacioj yra rasyta ginekologes,kad buna spontanine ovuliacija-jaunoms sveikoms moterims. Tai vat-siuo atveju skaiciuok neskaiciavus. Gal tik praverstu savo bazine temperatura matuoti. Nes kiekviena moteris individuali-ne kiekvienai tiks tos pacios taisykles
QUOTE(aiisstte @ 2007 06 01, 21:16) as ir nesakau, kad mano ciklas NEnormalus, o be to negali zinoti kada istikro vyksta ovuliacija pas kiekviena individualiai, nebutinai dabar O mano apie 10 diena, o kad pabandysiu nieks per galva neduos. be to siandien septinta ciklo diena, o mano BT jau 37.2, taip kad gali buti, kad mano O jau ir praejo... Sveikute, butu gerai jai tau pavyktu kad parasytum
mano ciklas yra 26 dienos o sergu 6-7 dienas,mano vaisinga diena buvo 6c.d. ir stai dabar pilvelyje jau auga musu stebukliukas
anksciau bandem suplanuoti leliuka pagal kalendoriu kad vidury ciklo vaisingiausios dienos, tom dienom isdykaudavom nuo sirdies QUOTE(rimimita @ 2007 06 10, 13:24) mano ciklas yra 26 dienos o sergu 6-7 dienas,mano vaisinga diena buvo 6c.d. ir stai dabar pilvelyje jau auga musu stebukliukas anksciau bandem suplanuoti leliuka pagal kalendoriu kad vidury ciklo vaisingiausios dienos, tom dienom isdykaudavom nuo sirdies nu bet išties gi keistenybių būna, atrodo, aprašo tai kaip rečiausią dalyką, o pasirodo tiek moterų O įvyksta neįtikimiausiu metu
tai jau tikrai ...rašė čia kelios moterys,akd per mm pastojo, tad neikada negali žinoti...
Na klausykit, man jau tada visai neaisku darosi..
Please, tos, kurios pastojote +/- per mmm, parasykite daugiau apie tu vaisingu dienu nustatyma ir pan. Aciu
Mano drauge pastojo iskart po menesiniu.Jos menesines tik 3d.tesiasi,tai mylejosi 4cd.Po to vyro namie nebuvo visa menesi,o ji bac
paskaicius, man pasidare aisku, --kad niekas neaisku,,ir as ir toliau nesuprantu kada gi tos vaisingos dienos
o tai pries pat menesines imanoma pastoti ? QUOTE(rimimita @ 2007 06 10, 12:24) mano ciklas yra 26 dienos o sergu 6-7 dienas,mano vaisinga diena buvo 6c.d. ir stai dabar pilvelyje jau auga musu stebukliukas anksciau bandem suplanuoti leliuka pagal kalendoriu kad vidury ciklo vaisingiausios dienos, tom dienom isdykaudavom nuo sirdies Aš įtariu, kad su sūneliu pastojau iškart po mmm, nes tuomet mes su vyru per ciklo vidurį saugojomės, o tik iškart po mmm, per teoriškai nevaisingas dienas pažaidėm be apsaugos ir štai turim rezultatą Beje, mano ciklas irgi būdavo labai trumpas 25-26 dienos
zinau viena istorija,niekaip nepastojo,nuejo pas vaisingumo specelistus ir prasidejo tyrimai,pasake kad yra negerai ,jos mama nutare kad vaziuojam pas tokia bureja ar aiskerege,tai ji pasake kad ji nieko neserga ir yra vaisinga dvi dienas iskart po mmm,ji kaip tada sirgo ir poto buvo
QUOTE(saulyte2 @ 2007 06 17, 11:36) zinau viena istorija,niekaip nepastojo,nuejo pas vaisingumo specelistus ir prasidejo tyrimai,pasake kad yra negerai ,jos mama nutare kad vaziuojam pas tokia bureja ar aiskerege,tai ji pasake kad ji nieko neserga ir yra vaisinga dvi dienas iskart po mmm,ji kaip tada sirgo ir poto buvo Va čia tai bent
tai as ir sakau kad nebesuprantu kada tos vaisingos dienos,,nes as is kart pastojau po menesiniu, o mano ciklas 30d,,,nors sakoma kad vidury
QUOTE(ursule @ 2007 06 17, 21:47) tai as ir sakau kad nebesuprantu kada tos vaisingos dienos,,nes as is kart pastojau po menesiniu, o mano ciklas 30d,,,nors sakoma kad vidury Bandžiau ir aš šį mėnesį iškart po MMM žiūrėsim kas gausis nors bazinė temperatūra iki 20 ciklo dienos buvo žema,tik pakilo 20-ą dieną ,bet dabar vėl kasdien vis vienu laipsniu mažiau reiškia turbūt dar ne
sveikos
beje dar noreciau suzinot ar tikrai galima pastot pries mmm, ar kai jau pasirode isskiros? QUOTE(katrinka @ 2007 06 17, 22:06) Niekada nežinai kas tavęs laukia šimtaprocentinės garantijos nėra bet aš asmeniškai kai darbuojuos prieš MMM tai niekada nepastodavau vis atplaukdavo raudonoji armija QUOTE(Amelia @ 2007 06 14, 13:04) Na klausykit, man jau tada visai neaisku darosi.. Please, tos, kurios pastojote +/- per mmm, parasykite daugiau apie tu vaisingu dienu nustatyma ir pan. Aciu mano vaisinga diena buvo paskutine mmm diena ir tikrai negalejau atskirtu tu gleiviu, bet ciklo viduryje visada budavo ir slapiasis laikotarpis paskui sausasis kaip ir turi buti Vaisingom dienom nustatyti kitos naudoja ovuliacijos testus, o as naudojau arbor mikroskopa ir man jis pasiteisino, dabar sakom radom savo paparcio ziedeli
Sveikos turiu klausimeli ar galima pastoti pries menesines, mes mylejomes ir as susirgau, paskui po kokiu 3 dienu negalejau is lovos galvos pakelti labai svaigo, sukosi. po kiek dienu testas rodo?
Kodel ginekologai rekomenduoja po kontraceptiniu tableciu padaryti 3 men pertrauka ir tik tada pastoti, jei 1 menesi arba antra pastosiu tai kenkia kudikui? dekui uz atsakymus
sveikutes - kol nepaskaciau sitos temeles - tai net negalvojau kad imanoma pastoti per men....
aciu jums mergaites uz patarimus
Papildyta: norejau paklaust, gal kas zinot, ar kartais naudojant liubrikanta, jis neapsaugo nuo nestumo?? QUOTE(katrinka @ 2007 06 27, 23:55) norejau paklaust, gal kas zinot, ar kartais naudojant liubrikanta, jis neapsaugo nuo nestumo?? QUOTE(miegapelė @ 2007 06 27, 12:44) Sveikos turiu klausimeli ar galima pastoti pries menesines, mes mylejomes ir as susirgau, paskui po kokiu 3 dienu negalejau is lovos galvos pakelti labai svaigo, sukosi. po kiek dienu testas rodo? Kodel ginekologai rekomenduoja po kontraceptiniu tableciu padaryti 3 men pertrauka ir tik tada pastoti, jei 1 menesi arba antra pastosiu tai kenkia kudikui? dekui uz atsakymus Praėjus 10 dienų po
sveikos
zinot ka as suzinojau - drauge ji jau turi mergyte - ir zinot ka ji man pasake - kad kai jiems pora menesiuku nesiseke pastoti - jai gibnekologe pasake - kad svarbiausiaos dienos yra po menesiu astuonios dienos - kad per jas didizuasia tikimybe pastoti,,, ir ji pastojo kad mums taip
Įmanoma ir dar kaip
Na as jau visai pasimeciau :/ tai kada gi tos vaisingos dienos... mes jau 5 menesi bandome pagauti leliu, bet turbut ir vel nesekmingai :/ o be to ir mano ciklas kazkaip nereguliarus pasidare, tai net nezinau
Na reikes bandyti irgi is karto po mmm, nes kazkaip pastebejau, kad paskutine mmm diena man pasirodo skaidrios gleives, tai gal kazka gero reiskia :/ Jei ka, parasysiu kaip sekes
As tai zinokit prisipazinsiu - meciau BT matavimus - lauksiu taip stebuklo - nestebesiu tu BT - nes kai stebi tai tik ir ziuri kada cia tos vaisingos dienos - tai sakiau bandysiu ivairiai - kaip ises taip naturaliai bandysiu gyventi - ir po mm iskart - ir taip kada kokiomis dienikemis - megausimes ir tiek - ir lauksim
Bet turbut tik siandien cia taip nusiraminus sneku - o jei vel menesio gale ateis to nelemtos m.... tai vel nusiminsiu ir asarau bus visko,.,.,.nu cia jau visada taip bet tikiu kad kitos gali |