Įkraunama...
Įkraunama...

:) per mėnesines ir iškart po jų

QUOTE(rimimita @ 2007 06 10, 13:24)
mano ciklas yra 26 dienos o sergu 6-7 dienas,mano vaisinga diena buvo 6c.d.  ir stai dabar pilvelyje jau auga musu stebukliukas  ax.gif
anksciau bandem suplanuoti leliuka pagal kalendoriu kad vidury ciklo vaisingiausios dienos, tom dienom isdykaudavom nuo sirdies  blush2.gif  bet vis mums nepavyko penkis men. o stai kai testo pagalba nustaciau vaisinga diena tai buvo netiketumas  bigsmile.gif  kad per menesines vaisingiausia diena  doh.gif

nu bet išties gi keistenybių būna, atrodo, aprašo tai kaip rečiausią dalyką, o pasirodo tiek moterų O įvyksta neįtikimiausiu metu mirksiukas.gif kupinas netikėtumų tas mūsų pasaulis thumbup.gif
Atsakyti
tai jau tikrai ...rašė čia kelios moterys,akd per mm pastojo, tad neikada negali žinoti...
Atsakyti
Na klausykit, man jau tada visai neaisku darosi.. blink.gif Mums irgi is pirmo karto nepavyko, bandem ciklo vidury, kaip rekomenduojma. Si karta pradejom bandyt jau is karto po mmm - ziuresim, kaip seksis. Tai klausimas toks: jei vaisingos dienos yra pvz is karto po mmm, tai ar ir gleives tos panasios i kiausinio baltyma buna tada, ar jos vis tiek buna ciklo vidury? nieko nesuprantu.. blush2.gif

Please, tos, kurios pastojote +/- per mmm, parasykite daugiau apie tu vaisingu dienu nustatyma ir pan.

Aciu smile.gif
Atsakyti
Mano drauge pastojo iskart po menesiniu.Jos menesines tik 3d.tesiasi,tai mylejosi 4cd.Po to vyro namie nebuvo visa menesi,o ji bac nestuke.gif .Vyras net abejot zmonos istikimybe pradejo,bet kai gime sunus-tai iskart visos abejones baigesi,mat gryna tetes kopija biggrin.gif .Tai mat kaip buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 14 birželio 2007 - 16:29
paskaicius, man pasidare aisku, --kad niekas neaisku,,ir as ir toliau nesuprantu kada gi tos vaisingos dienos doh.gif doh.gif ,,nes vienas is kart po menesiniu pastoja,,,kitos dar mazdaug po sav doh.gif
o tai pries pat menesines imanoma pastoti ?
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2007 06 10, 12:24)
mano ciklas yra 26 dienos o sergu 6-7 dienas,mano vaisinga diena buvo 6c.d.  ir stai dabar pilvelyje jau auga musu stebukliukas  ax.gif
anksciau bandem suplanuoti leliuka pagal kalendoriu kad vidury ciklo vaisingiausios dienos, tom dienom isdykaudavom nuo sirdies  blush2.gif  bet vis mums nepavyko penkis men. o stai kai testo pagalba nustaciau vaisinga diena tai buvo netiketumas  bigsmile.gif  kad per menesines vaisingiausia diena  doh.gif

Aš įtariu, kad su sūneliu pastojau iškart po mmm, nes tuomet mes su vyru per ciklo vidurį saugojomės, o tik iškart po mmm, per teoriškai nevaisingas dienas pažaidėm be apsaugos ir štai turim rezultatą wub.gif

Beje, mano ciklas irgi būdavo labai trumpas 25-26 dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 17 birželio 2007 - 09:37
zinau viena istorija,niekaip nepastojo,nuejo pas vaisingumo specelistus ir prasidejo tyrimai,pasake kad yra negerai ,jos mama nutare kad vaziuojam pas tokia bureja ar aiskerege,tai ji pasake kad ji nieko neserga ir yra vaisinga dvi dienas iskart po mmm,ji kaip tada sirgo ir poto buvo nestuke.gif ,dabar begineja 3m.dukryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 06 17, 11:36)
zinau viena istorija,niekaip nepastojo,nuejo pas vaisingumo specelistus ir prasidejo tyrimai,pasake kad yra negerai ,jos mama nutare  kad vaziuojam pas tokia bureja ar aiskerege,tai ji pasake kad ji nieko neserga ir yra vaisinga dvi dienas iskart po mmm,ji kaip tada sirgo ir poto buvo  nestuke.gif ,dabar begineja 3m.dukryte 4u.gif

Va čia tai bent thumbup.gif pavydžiu tokioms mamoms kurios iškart pataiko na kokiam lyg seriale o čia stengies ištisus mėnesius matuojasi bazines temperatųras ir pššššššš išeina doh.gif taip sunku pataikyti kad doh.gif
Atsakyti
tai as ir sakau kad nebesuprantu kada tos vaisingos dienos,,nes as is kart pastojau po menesiniu, o mano ciklas 30d,,,nors sakoma kad vidury
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2007 06 17, 21:47)
tai as ir sakau kad nebesuprantu kada tos vaisingos dienos,,nes as is kart pastojau po menesiniu, o mano ciklas 30d,,,nors sakoma kad vidury

Bandžiau ir aš šį mėnesį iškart po MMM žiūrėsim kas gausis nors bazinė temperatūra iki 20 ciklo dienos buvo žema,tik pakilo 20-ą dieną ,bet dabar vėl kasdien vis vienu laipsniu mažiau reiškia turbūt dar ne nestuke.gif o taip norėčiau wub.gif sako kad po MMM iškart būna mergaitė, tai taip būtų gerai po trijų sunų man aaaa wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as cia naujoke, labai norejau sudalyvauti forume, nes labai noriu vaikelio. is pradziu buvo viskas LABAI aisku kur kada ir kaip, bet po to visai susimaisiau blink.gif suprantu kad kiekvienai buvo skirtingai, vienos po mmm kitos pries. speju man skaiciuok nesiskaiciavus vistiek nieko neatspesi tos dienos kurios butent reikia nes laikas tarp mmm 42-46 dienos, t.i nepastovios. gal kam taip buvo? gal galit pasidalint... 4u.gif
beje dar noreciau suzinot ar tikrai galima pastot pries mmm, ar kai jau pasirode isskiros?
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2007 06 17, 22:06)

beje dar noreciau suzinot ar tikrai galima pastot pries mmm, ar kai jau pasirode isskiros?

Niekada nežinai kas tavęs laukia šimtaprocentinės garantijos nėra bet aš asmeniškai kai darbuojuos prieš MMM tai niekada nepastodavau vis atplaukdavo raudonoji armija lotuliukas.gif o beplaukdami turbūt ir vyro grikiukai išplaukia lauk biggrin.gif o kai po MMM tai taip išeina kad didesnė tikymybė pastot čia nuo labai daug ko priklauso kada yvyks ovuliacija ir kiek laiko išgyvens vyro spermiukai g.gif bet tu nesijaudink tikrai ateis laikas kada pagaliau pasibels pas tave 2.gif na gal kitos mamkos parašys ir kitokios patirties bigsmile.gif
Atsakyti