Sveikos mamytes, klausimuks - ar kas bandet duoti pankoliu arbatos tokiam mazam kudikeliui? MAitinu vien tik savo pienu, pati geriu tuos pankolius po kelis puodelius per diena. Drauge sako duot paciam vaikui pabandyt - gal efektas bus didesnis (nuo pilvo diegliu).
Kaip manot? Gal kas bandet?
je_lenka
2007 05 11, 15:58
Sveika. Aš bandžiau, maitinu irgi tik MP, bet tiesa pasakius labai didelio poveikio nepamačiau, be to mano dukrytė nelabai ir gerdavo, duodavau iš šaukštelio tai irgi raukidavosi ir nusisukdavo, tai dabar pati geriu kartais. Gali pabandyt gal jums labiau padės negu mums. Mums labiausiai padėjo sab simplex ir espumizano lašiukai, dar krapus valgau ir geriu krapų vaisių arbatą. Sekmės.
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 11, 16:58) Sveika. Aš bandžiau, maitinu irgi tik MP, bet tiesa pasakius labai didelio poveikio nepamačiau, be to mano dukrytė nelabai ir gerdavo, duodavau iš šaukštelio tai irgi raukidavosi ir nusisukdavo, tai dabar pati geriu kartais. Gali pabandyt gal jums labiau padės negu mums. Mums labiausiai padėjo sab simplex ir espumizano lašiukai, dar krapus valgau ir geriu krapų vaisių arbatą. Sekmės. o, apie krapus nesu girdejus... padeda?
je_lenka
2007 05 11, 16:02
QUOTE(Tess @ 2007 05 11, 17:00) o, apie krapus nesu girdejus... padeda? bent jau pastebėjau, kad padeda jai gaziukus išleisti  kai pačiai jai duodavau krapų arbatytės tai nelabai padejo ir gal sutapimas bet užketėjo viduriai, o dabar pati valgau ir geriu ir geriau padeda.
vataipva
2007 05 11, 18:14
pankoliu arbata nepadejo, o be to kam kisht arbata, kai vaikas valgo MP? espumizanas nepadedavo geriausia - sab simplex. dariau eksperimentus - 1 buteliukas espumizano, 1as sab simplexo, vel espumizano, vel sabsimplexo - akurat, tai ne sutapimas, o tikrai manishkiui sab simplex daug geriau.
Triglavas
2007 05 11, 18:23
QUOTE(Tess @ 2007 05 11, 16:48) Sveikos mamytes, klausimuks - ar kas bandet duoti pankoliu arbatos tokiam mazam kudikeliui? MAitinu vien tik savo pienu, pati geriu tuos pankolius po kelis puodelius per diena. Drauge sako duot paciam vaikui pabandyt - gal efektas bus didesnis (nuo pilvo diegliu). Kaip manot? Gal kas bandet? Bandziau - nepadejo. Migdyk nors viena miega ant pilvo (o geriau visus miegus) - visi diegliai dings. Jeigu nepatinka, tai palauk kol imigs ant sono, tada tik rankyte perkisk ir kojytes apsuk ir miegos ant pilvuko. Cia vienintelis vaistas nuo diegliu
Saulės pūga
2007 05 11, 18:23
Aš duodavau 2 sav. kūdikiui, taip gydytoja patarė, nes mažius net valgyti per tą blogietį pilvą negalėjo. Bet efekto jokio...
lilijal
2007 05 13, 14:07
Aš savo vaikui pradėjau duoti nuo 1 mėnėsio "Mažylio" pankolių arbatos. Apie 10-15 ml. prieš maitinimą  poveikį mačiau, tikrai padėjo, o Esspumisaano išvartojome per visus metus tik vieną buteliuką.  Gali aišku po kiekvieno maitinimo duoti ir espumisano, bet gal arbata būtų sveikiau, be to ir tą Esspumisaną reiktų pirkti kas savaitę  Žinau, kad ir antram vaikeliui irgi duosiu
RasuteK
2007 05 13, 15:29
Bandem ir mes pankolio arbata, bet retai pavykdavo mergina "ikalbeti" isgerti tos arbatos ir efekto stipraus tikrai nepastebejau. taip ir neradau efektyvaus budo nuo pilvo diegliuku ir putimo, tiesiog nuo 2,5 men. viskas praejo ir tiek. na gal dar sutapimas, bet tuo metu radom tinkama misinuka, nes MP jau truko.
mylimuke
2007 05 13, 15:34
QUOTE(Tess @ 2007 05 11, 16:48) Sveikos mamytes, klausimuks - ar kas bandet duoti pankoliu arbatos tokiam mazam kudikeliui? MAitinu vien tik savo pienu, pati geriu tuos pankolius po kelis puodelius per diena. Drauge sako duot paciam vaikui pabandyt - gal efektas bus didesnis (nuo pilvo diegliu). Kaip manot? Gal kas bandet? Jei maitinate tik savo pienu, jokiu arbateliu ar vandenuku ar ko kito duoti negalima, nes prades mazeti pienuko. Nuo diegliuku galima daryti masaziuka pilvuko, guldyti ant pilvuko, musu mociutes dar dedavo siltus vystyklus ant pilvo. Na, galu gale is diegliuku isaugs, bet aisku gaila maziuko,kai taip verkia
as savo maziukui nuo 7 dienu duodavau du kartus per diena HIPP arbatyte - mazylio pilveliui(pankolis, ramuneles), tai galiu pasakyti pilvo problemu beveik neturejome, mums pati gydytoja rekomendavo.
Saulės pūga
2007 05 14, 15:44
Man Hipp'o arbatėlė pasirodė per saldi. Duodavau natūralių pankolių arbatytės. Ir pienuko tikrai nesumažėjo, nes gerdavo kaip vaistą tą arbatą, ne kaip maistą. Diegliukai praėjo 4,5 mėn. Bet ir dabar dar nevalgau jokio "blogo" maisto.
zuika12
2007 05 15, 07:43
QUOTE(Tess @ 2007 05 11, 17:48) Sveikos mamytes, klausimuks - ar kas bandet duoti pankoliu arbatos tokiam mazam kudikeliui? MAitinu vien tik savo pienu, pati geriu tuos pankolius po kelis puodelius per diena. Drauge sako duot paciam vaikui pabandyt - gal efektas bus didesnis (nuo pilvo diegliu). Kaip manot? Gal kas bandet? As davinejau pankolio nes pasirodo vaikui reikia duoti papildomai skysciu gerti nes mano vaikui ir pute pilva ir pati laikiausi dietos kad vaikui nepustu bet visvien tada patare santariskiu vaiku gyd. kad reikia daryti masazus ir duoti po nedaug kokiu 20g. arbateliu arba vandenuko su pasidarytu cukraus tirpalu  Man padejo
Astarta
2007 05 16, 09:21
nuo menesio pradejau duoti pankoliu arbata. geria noriai, bet daug neduodu, 50 ml i diena. pilvuko lyg ir nepucia
Mums irgi Pankolio arbatėlė geriau už visus espumizanus. Ir žinoma mankšta, pilvuko masažas.
katuksss
2007 05 17, 09:09
Mes geriam pankoliu arbata irgi kazkur nuo menesio, espumizano net nebandem, ji labai patinka mano mazei
Mes bandem gert nuo 1men. bet mazius nelabai ja gerdavo, o ir diegliukai budavo retokai tai veliau nustojau ja duot.
^Angel^
2007 05 23, 15:36
Bandem savo maziui iduoti pankolio arbateles, neima jis jos ir viskas, taigi teko gerti paciai, ir labai patiko  Taigi dabar jis jos vistiek gauna, tik su MP
mylimuke
2007 05 23, 16:03
QUOTE(Angel99 @ 2007 05 23, 16:36) Bandem savo maziui iduoti pankolio arbateles, neima jis jos ir viskas, taigi teko gerti paciai, ir labai patiko  Taigi dabar jis jos vistiek gauna, tik su MP  Gerai sugalvojai per MP duoti  As tai geriu arbata zindyvems, ten man rodos irgi yra pankolio ir kt zoleliu, tik nzn ar ji padeda kazka
^Angel^
2007 05 23, 16:16
turetu padet, nes ten ir krapai ir pankolis yra
Aleksandra.B
2007 06 03, 22:29
As tai irgi duodu po truputi pankoliu arbatytes, ir pati kartais paragauju  . Tik dabar Robertukas noredamas demesio reikalauja buteliuko gan daznai, o vietoj to kad gerti, tiesiog zaidzia su juo, kalbina
As savo dukrytei taip pat duodavau Hipp pankoliu arbatytes jau nuo antros savaites.Siek tiek padedavo,bet geriausiai mums tiko sab simplex lasiukai.Dabar profilaktiskai pasiemu buteliuka su arbata kai iseiname pasivaiksciuoti
jolantaz
2007 06 06, 11:46
Sveiki, pankoliu arbata reikia duoti ne vaikui (nor sgalima, jei yra spec firmso kudikiams), bet paciosm gerti! Pankoliu arbata veikia per motinos piena; isgerti reikia BENT po pora puodeliu tarp kiekvieno maitinimo. LABAI PADEDA! tik reikia gerti daug ir daznai! O kai kazko stipresnio ar astresnio uzvalgydabvau, tai isgerdavau dvigubo stirpumo! su pirmaja dukra atradau pankolius po keliu be miegiu naktu, o su antraja, isidejau vaziuodama gimdyti i ligonine.
mylimuke
2007 06 06, 11:58
QUOTE(jolantaz @ 2007 06 06, 12:46) Sveiki, pankoliu arbata reikia duoti ne vaikui (nor sgalima, jei yra spec firmso kudikiams), bet paciosm gerti! Pankoliu arbata veikia per motinos piena; isgerti reikia BENT po pora puodeliu tarp kiekvieno maitinimo. LABAI PADEDA! tik reikia gerti daug ir daznai! O kai kazko stipresnio ar astresnio uzvalgydabvau, tai isgerdavau dvigubo stirpumo! su pirmaja dukra atradau pankolius po keliu be miegiu naktu, o su antraja, isidejau vaziuodama gimdyti i ligonine. Matyt maniske todel tokia ir rami, nes nuo pat pradziu geriau arbata zindyvems, kurioj yra pankolio.Isgerdavau per diena apie litra,kartais ir daugiau  Diegliuku apturejom gal kokius 3-4 kartus per si laika, bet tik tada kai uzvalgydavau tikrai kazko astraus
As pradejau duot pankolio arbata nuo 1 menesio kartais duodu ir dabar.
As daviau pankoliu arbateles gal nuo 2 savaiciu, bet nuo to maziau pilvuko nepute  tik siaip labai skani buvo
edicike
2007 06 12, 11:29
mano maziukui tikrai labai patinka pankoliu arbatele,o kas liecia pilvo putima ,tai nezinau ar padeda,tikekimes,kad taip
As dukryte irgi bandeziau duoti gerti nuo diegliu Hipp firmos pankoliu arbatos bet jokio efekto nepastebejau
zveriuke
2007 06 22, 16:10
o ji mums padejo
pilvo putimo neturejom, bet profilaktiskai sugerem nuo 1,5 men.  iki 4,5 uzteko
as tai predejau duoti nuo dvieju savaiciu bet mums irgi nepadeda  tik taip kad nereiktu vaikuciui gerti vieno vandenuko
happymama
2007 06 29, 11:28
as daviau nuo triju savaiciu pankoliu arbatytes hipp, mums ji padejo
leogirl
2007 06 29, 11:57
mes pankolių arbatytę gėrėm jau nuo kokios 4 paros. kadangi turėjom stiproką geltą ir stafilokoką pasigavę GN, tad gulėjome vaikų lygoninėje. O zuikiui reikėjo gerti daugiau skysčių, nes gulėjo po kvarcine lempa, tad gyd. pasakė gerti pankolių arbatyte. Ir pilvukui kažkiek padėda ir skysčiu pasisavina.
vaikasx
2007 06 29, 12:26
Na as taip pat bandziau, bet mano dukrytei taip pat nepadejo ir siaip nelabai jinai ja gere...
nu negeria mano panelytė tos pankolių arbatos ir viskas  neskanu jai turbūt, nežinau kaip pratinti
kadangi aš savo mažiuką maitinau pati , tai arbatėlės pankolių, vėliau jau ir kitokios, daviau gerti kažkur nuo 5,5 mėn. Iš pradžių tai taip atsargiai ragavo, o paskui jau labai noriai gėrė...
Maniškė irgi negėrė pankolių arbatėlės. Mieliau geria vandenuką arbą ramunėlių arbatą.
Ramasta
2007 07 02, 00:10
duodu maziui pankoliu kai pucia pilvuka, ar kai pati ka suvalgau , tai ir as ir jis isgeriam. siaip jam neskani labai, bet pries maitinima, kai isalksta godziai pageria
laura-jur
2007 07 03, 11:45
as ir daviau nuo5 savaiciu bet nepadejo gert tai lb gere duodu ir ramuneliu irgi lb geria as manau zoleles tai tik i sveikata
išsaiškinau kad ramunėles duoti galima
linciukasok
2007 07 04, 11:27
norit pasakyt ga;lima duot maziukui ramuneliu arbatos ir pADEDA NUO PILVUKO DIEGLIU?
rikutis
2007 07 05, 19:17
tokiam mazuliukui, valganciam ne misinuka o MP, nereikia kist jokiu skysciu, jie tik vieta skrnduke uzima. reikiamu skysciu leliukas su mamytes pieneliu gauna. O su tom ramunelem atsargiau mamytes- padarysit per stipria arbatyte, isplaus skranduka mazuliui, prades krist svoris, gali ir suviduriuoti...
mamytes bukit geros pasakykit kaip ruost ta pankoliu arbatele? Nes vyras is vaistines parveze, bet ant pakuote parasyta tik kaip ruosti suaugusiems, o tokiems mazuciams kaip mano nieko neraso. Pasakykit kaip ruosiat ar saldinat ir po kiek ml per diena duodat?
taip as savo kudkiukui duodavau pankoliu,ir viskas okey Papildyta:QUOTE(opyte @ 2008 01 05, 14:47) mamytes bukit geros pasakykit kaip ruost ta pankoliu arbatele? Nes vyras is vaistines parveze, bet ant pakuote parasyta tik kaip ruosti suaugusiems, o tokiems mazuciams kaip mano nieko neraso. Pasakykit kaip ruosiat ar saldinat ir po kiek ml per diena duodat? 100 mll vandens 1nas arbatinis saukstukas,as dedavau truputi maziau del viso pikto
Mes irgi duodam pankolio arbata HIPP ir pilvukui geriau  aisku darau pertraukeles tai arbatytes tai vandenuko vuirinto
O kam tokiam kudykeliui mazam vandenuka duoti? As savo vyresnei iki 6 men nieko nedaviau , tik savo pienu maitinau, maziui taip pat neduodu jokiu arbatu ir ypac vandens  Taigi yra nuo pilvuko diegliu lasiuku... Aisku kiekviena mama jaucia kas jos vaikui geriausia O pankoliu arbata as pati po 2 puodelius per diena geriu.
maitinu misinukais ir geriam pankoliu arbata, mano mazylei sita arbata tai padeda
Gintaryte
2008 03 09, 18:48
pilvukui pankolio arbatyte nepadejo  o dabar kaip didesni mes jos pageriam taip - kaip arbateles ir tiek.
mėlynos_akytės
2008 03 13, 10:44
as pabandziau savo dukrytei duot kai pusdavo pilvuka,nu ir ka ,negere ji man jos  ,nepatiko ir lig siol negeria nei vandenuko nei kitokiu arbateliu tik MP
gerdulka
2008 03 13, 13:54
Siaip sako kad iki 6 men. jei vaikutis geria mamytes pienuka ir jo uztenka, tai ir nereikia jokiu arbateliu..  Tiesa, savo vyresneli kai maitinau buvo labai karsta vasara, tai jis kruties budavo neima ir rekia, tai vandenuko pasiulius, su mielu noru isgerdavo, tai supratau, kad pienukas jam kai norejo gerti tiesiog per riebus buvo  o dabar jauneliui duodu ir arbateles, nors ir pati maitinu, tik kad to pienuko jau ne tiek, kiek su pirmu  mums jau 5 men. Ant Hipp'o pankolio arbateles parasyta , kad tik nuo 4-to menesiuko...
|
|