Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pankolių arbata 1 mėn. kūdikiui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Tess
Sveikos mamytes,
klausimuks - ar kas bandet duoti pankoliu arbatos tokiam mazam kudikeliui?
MAitinu vien tik savo pienu, pati geriu tuos pankolius po kelis puodelius per diena. Drauge sako duot paciam vaikui pabandyt - gal efektas bus didesnis (nuo pilvo diegliu).

Kaip manot? Gal kas bandet?
je_lenka
Sveika. Aš bandžiau, maitinu irgi tik MP, bet tiesa pasakius labai didelio poveikio nepamačiau, be to mano dukrytė nelabai ir gerdavo, duodavau iš šaukštelio tai irgi raukidavosi ir nusisukdavo, tai dabar pati geriu kartais. Gali pabandyt gal jums labiau padės negu mums. Mums labiausiai padėjo sab simplex ir espumizano lašiukai, dar krapus valgau ir geriu krapų vaisių arbatą. Sekmės.
Tess
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 11, 16:58)
Sveika. Aš bandžiau, maitinu irgi tik MP, bet tiesa pasakius labai didelio poveikio nepamačiau, be to mano dukrytė nelabai ir gerdavo, duodavau iš šaukštelio tai irgi raukidavosi ir nusisukdavo, tai dabar pati geriu kartais. Gali pabandyt gal jums labiau padės negu mums. Mums labiausiai padėjo sab simplex ir espumizano lašiukai, dar krapus valgau ir geriu krapų vaisių arbatą. Sekmės.
*

o, apie krapus nesu girdejus...
padeda?
je_lenka
QUOTE(Tess @ 2007 05 11, 17:00)
o, apie krapus nesu girdejus...
padeda?
*

bent jau pastebėjau, kad padeda jai gaziukus išleisti rolleyes.gif kai pačiai jai duodavau krapų arbatytės tai nelabai padejo ir gal sutapimas bet užketėjo viduriai, o dabar pati valgau ir geriu ir geriau padeda.
vataipva
pankoliu arbata nepadejo, o be to kam kisht arbata, kai vaikas valgo MP?
espumizanas nepadedavo
geriausia - sab simplex. dariau eksperimentus - 1 buteliukas espumizano, 1as sab simplexo, vel espumizano, vel sabsimplexo - akurat, tai ne sutapimas, o tikrai manishkiui sab simplex daug geriau.
Triglavas
QUOTE(Tess @ 2007 05 11, 16:48)
Sveikos mamytes,
MAitinu vien tik savo pienu, pati geriu tuos pankolius po kelis puodelius per diena. Drauge sako duot paciam vaikui pabandyt - gal efektas bus didesnis (nuo pilvo diegliu).

*

Bandziau - nepadejo. Migdyk nors viena miega ant pilvo (o geriau visus miegus) - visi diegliai dings. Jeigu nepatinka, tai palauk kol imigs ant sono, tada tik rankyte perkisk ir kojytes apsuk ir miegos ant pilvuko. Cia vienintelis vaistas nuo diegliu smile.gif
Saulės pūga
Aš duodavau 2 sav. kūdikiui, taip gydytoja patarė, nes mažius net valgyti per tą blogietį pilvą negalėjo. Bet efekto jokio...
lilijal
Aš savo vaikui pradėjau duoti nuo 1 mėnėsio "Mažylio" pankolių arbatos. Apie 10-15 ml. prieš maitinimą blush2.gif poveikį mačiau, tikrai padėjo, o Esspumisaano išvartojome per visus metus tik vieną buteliuką. lotuliukas.gif Gali aišku po kiekvieno maitinimo duoti ir espumisano, bet gal arbata būtų sveikiau, be to ir tą Esspumisaną reiktų pirkti kas savaitę doh.gif Žinau, kad ir antram vaikeliui irgi duosiu nestuke.gif
RasuteK
Bandem ir mes pankolio arbata, bet retai pavykdavo mergina "ikalbeti" isgerti tos arbatos ir efekto stipraus tikrai nepastebejau. taip ir neradau efektyvaus budo nuo pilvo diegliuku ir putimo, tiesiog nuo 2,5 men. viskas praejo ir tiek. na gal dar sutapimas, bet tuo metu radom tinkama misinuka, nes MP jau truko.
mylimuke
QUOTE(Tess @ 2007 05 11, 16:48)
Sveikos mamytes,

*

Jei maitinate tik savo pienu, jokiu arbateliu ar vandenuku ar ko kito duoti negalima, nes prades mazeti pienuko. Nuo diegliuku galima daryti masaziuka pilvuko, guldyti ant pilvuko, musu mociutes dar dedavo siltus vystyklus ant pilvo. Na, galu gale is diegliuku isaugs, bet aisku gaila maziuko,kai taip verkia verysad.gif wub.gif
Kipse1
as savo maziukui nuo 7 dienu duodavau du kartus per diena HIPP arbatyte - mazylio pilveliui(pankolis, ramuneles), tai galiu pasakyti pilvo problemu beveik neturejome, mums pati gydytoja rekomendavo.
Saulės pūga
Man Hipp'o arbatėlė pasirodė per saldi. Duodavau natūralių pankolių arbatytės. Ir pienuko tikrai nesumažėjo, nes gerdavo kaip vaistą tą arbatą, ne kaip maistą. Diegliukai praėjo 4,5 mėn. Bet ir dabar dar nevalgau jokio "blogo" maisto.
zuika12
QUOTE(Tess @ 2007 05 11, 17:48)
Sveikos mamytes,

*

As davinejau pankolio nes pasirodo vaikui reikia duoti papildomai skysciu gerti nes mano vaikui ir pute pilva ir pati laikiausi dietos kad vaikui nepustu bet visvien tada patare santariskiu vaiku gyd. kad reikia daryti masazus ir duoti po nedaug kokiu 20g. arbateliu arba vandenuko su pasidarytu cukraus tirpalu mirksiukas.gif Man padejo smile.gif
Astarta
nuo menesio pradejau duoti pankoliu arbata. geria noriai, bet daug neduodu, 50 ml i diena. pilvuko lyg ir nepucia rolleyes.gif
vaivai
Mums irgi Pankolio arbatėlė geriau už visus espumizanus.
Ir žinoma mankšta, pilvuko masažas.
katuksss
Mes geriam pankoliu arbata irgi kazkur nuo menesio, espumizano net nebandem, ji labai patinka mano mazei smile.gif
Gendre
Mes bandem gert nuo 1men. bet mazius nelabai ja gerdavo, o ir diegliukai budavo retokai tai veliau nustojau ja duot.
^Angel^
Bandem savo maziui iduoti pankolio arbateles, neima jis jos ir viskas, taigi teko gerti paciai, ir labai patiko thumbup.gif Taigi dabar jis jos vistiek gauna, tik su MP blush2.gif
mylimuke
QUOTE(Angel99 @ 2007 05 23, 16:36)
Bandem savo maziui iduoti pankolio arbateles, neima jis jos ir viskas, taigi teko gerti paciai, ir labai patiko  thumbup.gif Taigi dabar jis jos vistiek gauna, tik su MP  blush2.gif
*

Gerai sugalvojai per MP duoti thumbup.gif As tai geriu arbata zindyvems, ten man rodos irgi yra pankolio ir kt zoleliu, tik nzn ar ji padeda kazka rolleyes.gif
^Angel^
turetu padet, nes ten ir krapai ir pankolis yra ax.gif
Aleksandra.B
As tai irgi duodu po truputi pankoliu arbatytes, ir pati kartais paragauju wub.gif . Tik dabar Robertukas noredamas demesio reikalauja buteliuko gan daznai, o vietoj to kad gerti, tiesiog zaidzia su juo, kalbina mirksiukas.gif
gabi:)
As savo dukrytei taip pat duodavau Hipp pankoliu arbatytes jau nuo antros savaites.Siek tiek padedavo,bet geriausiai mums tiko sab simplex lasiukai.Dabar profilaktiskai pasiemu buteliuka su arbata kai iseiname pasivaiksciuoti
jolantaz
Sveiki, pankoliu arbata reikia duoti ne vaikui (nor sgalima, jei yra spec firmso kudikiams), bet paciosm gerti! Pankoliu arbata veikia per motinos piena; isgerti reikia BENT po pora puodeliu tarp kiekvieno maitinimo. LABAI PADEDA! tik reikia gerti daug ir daznai! O kai kazko stipresnio ar astresnio uzvalgydabvau, tai isgerdavau dvigubo stirpumo! su pirmaja dukra atradau pankolius po keliu be miegiu naktu, o su antraja, isidejau vaziuodama gimdyti i ligonine.
mylimuke
QUOTE(jolantaz @ 2007 06 06, 12:46)
Sveiki, pankoliu arbata reikia duoti ne vaikui (nor sgalima, jei yra spec firmso kudikiams), bet paciosm gerti! Pankoliu arbata veikia per motinos piena; isgerti reikia BENT po pora puodeliu tarp kiekvieno maitinimo. LABAI PADEDA! tik reikia gerti daug ir daznai! O kai kazko stipresnio ar astresnio uzvalgydabvau, tai isgerdavau dvigubo stirpumo! su pirmaja dukra atradau pankolius po keliu be miegiu naktu, o su antraja, isidejau vaziuodama gimdyti i ligonine.
*

Matyt maniske todel tokia ir rami, nes nuo pat pradziu geriau arbata zindyvems, kurioj yra pankolio.Isgerdavau per diena apie litra,kartais ir daugiau bigsmile.gif Diegliuku apturejom gal kokius 3-4 kartus per si laika, bet tik tada kai uzvalgydavau tikrai kazko astraus blush2.gif
Vijusa
As pradejau duot pankolio arbata nuo 1 menesio kartais duodu ir dabar.
blusė
As daviau pankoliu arbateles gal nuo 2 savaiciu, bet nuo to maziau pilvuko nepute g.gif tik siaip labai skani buvo thumbup.gif
edicike
mano maziukui tikrai labai patinka pankoliu arbatele,o kas liecia pilvo putima ,tai nezinau ar padeda,tikekimes,kad taip smile.gif
LORIAL
As dukryte irgi bandeziau duoti gerti nuo diegliu Hipp firmos pankoliu arbatos bet jokio efekto nepastebejau blush2.gif
zveriuke
o ji mums padejo lotuliukas.gif
Nerytė
pilvo putimo neturejom, bet profilaktiskai sugerem nuo 1,5 men. wink.gif iki 4,5 uzteko
laimav
as tai predejau duoti nuo dvieju savaiciu bet mums irgi nepadeda schmoll.gif tik taip kad nereiktu vaikuciui gerti vieno vandenuko thumbup.gif
happymama
as daviau nuo triju savaiciu pankoliu arbatytes hipp, mums ji padejo 4u.gif
leogirl
mes pankolių arbatytę gėrėm jau nuo kokios 4 paros. kadangi turėjom stiproką geltą ir stafilokoką pasigavę GN, tad gulėjome vaikų lygoninėje. O zuikiui reikėjo gerti daugiau skysčių, nes gulėjo po kvarcine lempa, tad gyd. pasakė gerti pankolių arbatyte. Ir pilvukui kažkiek padėda ir skysčiu pasisavina.
vaikasx
Na as taip pat bandziau, bet mano dukrytei taip pat nepadejo ir siaip nelabai jinai ja gere...
Ewe
nu negeria mano panelytė tos pankolių arbatos ir viskas g.gif neskanu jai turbūt, nežinau kaip pratinti
gitcka
kadangi aš savo mažiuką maitinau pati , tai arbatėlės pankolių, vėliau jau ir kitokios, daviau gerti kažkur nuo 5,5 mėn. Iš pradžių tai taip atsargiai ragavo, o paskui jau labai noriai gėrė... ax.gif
norita
Maniškė irgi negėrė pankolių arbatėlės. Mieliau geria vandenuką arbą ramunėlių arbatą.
Ramasta
duodu maziui pankoliu kai pucia pilvuka, ar kai pati ka suvalgau , tai ir as ir jis isgeriam. siaip jam neskani labai, bet pries maitinima, kai isalksta godziai pageria lotuliukas.gif wub.gif
laura-jur
as ir daviau nuo5 savaiciu bet nepadejo gert tai lb gere duodu ir ramuneliu irgi lb geria as manau zoleles tai tik i sveikata drinks_cheers.gif
Ewe
išsaiškinau kad ramunėles duoti galima mirksiukas.gif
linciukasok
norit pasakyt ga;lima duot maziukui ramuneliu arbatos ir pADEDA NUO PILVUKO DIEGLIU?
rikutis
tokiam mazuliukui, valganciam ne misinuka o MP, nereikia kist jokiu skysciu, jie tik vieta skrnduke uzima. reikiamu skysciu leliukas su mamytes pieneliu gauna. O su tom ramunelem atsargiau mamytes- padarysit per stipria arbatyte, isplaus skranduka mazuliui, prades krist svoris, gali ir suviduriuoti... schmoll.gif
opyte
mamytes bukit geros pasakykit kaip ruost ta pankoliu arbatele? Nes vyras is vaistines parveze, bet ant pakuote parasyta tik kaip ruosti suaugusiems, o tokiems mazuciams kaip mano nieko neraso. Pasakykit kaip ruosiat ar saldinat ir po kiek ml per diena duodat?
Haske
taip as savo kudkiukui duodavau pankoliu,ir viskas okey thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(opyte @ 2008 01 05, 14:47)
mamytes bukit geros pasakykit kaip ruost ta pankoliu arbatele? Nes vyras is vaistines parveze, bet ant pakuote parasyta tik kaip ruosti suaugusiems, o tokiems mazuciams kaip mano nieko neraso. Pasakykit kaip ruosiat ar saldinat ir po kiek ml per diena duodat?
*

100 mll vandens 1nas arbatinis saukstukas,as dedavau truputi maziau del viso pikto rolleyes.gif
Kotik
Mes irgi duodam pankolio arbata HIPP ir pilvukui geriau thumbup.gif aisku darau pertraukeles tai arbatytes tai vandenuko vuirinto
KIRI
O kam tokiam kudykeliui mazam vandenuka duoti? As savo vyresnei iki 6 men nieko nedaviau , tik savo pienu maitinau, maziui taip pat neduodu jokiu arbatu ir ypac vandens schmoll.gif Taigi yra nuo pilvuko diegliu lasiuku... Aisku kiekviena mama jaucia kas jos vaikui geriausia smile.gif
O pankoliu arbata as pati po 2 puodelius per diena geriu.
sumute
maitinu misinukais ir geriam pankoliu arbata, mano mazylei sita arbata tai padeda smile.gif
Gintaryte
pilvukui pankolio arbatyte nepadejo schmoll.gif o dabar kaip didesni mes jos pageriam taip - kaip arbateles ir tiek. ax.gif
mėlynos_akytės
as pabandziau savo dukrytei duot kai pusdavo pilvuka,nu ir ka ,negere ji man jos schmoll.gif ,nepatiko ir lig siol negeria nei vandenuko nei kitokiu arbateliu tik MP
gerdulka
Siaip sako kad iki 6 men. jei vaikutis geria mamytes pienuka ir jo uztenka, tai ir nereikia jokiu arbateliu.. rolleyes.gif Tiesa, savo vyresneli kai maitinau buvo labai karsta vasara, tai jis kruties budavo neima ir rekia, tai vandenuko pasiulius, su mielu noru isgerdavo, tai supratau, kad pienukas jam kai norejo gerti tiesiog per riebus buvo doh.gif o dabar jauneliui duodu ir arbateles, nors ir pati maitinu, tik kad to pienuko jau ne tiek, kiek su pirmu verysad.gif mums jau 5 men. Ant Hipp'o pankolio arbateles parasyta , kad tik nuo 4-to menesiuko... rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.