Įkraunama...
Įkraunama...

Pankolių arbata 1 mėn. kūdikiui

As pradejau duot pankolio arbata nuo 1 menesio kartais duodu ir dabar.
Atsakyti
As daviau pankoliu arbateles gal nuo 2 savaiciu, bet nuo to maziau pilvuko nepute g.gif tik siaip labai skani buvo thumbup.gif
Atsakyti
mano maziukui tikrai labai patinka pankoliu arbatele,o kas liecia pilvo putima ,tai nezinau ar padeda,tikekimes,kad taip smile.gif
Atsakyti
As dukryte irgi bandeziau duoti gerti nuo diegliu Hipp firmos pankoliu arbatos bet jokio efekto nepastebejau blush2.gif
Atsakyti
o ji mums padejo lotuliukas.gif
Atsakyti
pilvo putimo neturejom, bet profilaktiskai sugerem nuo 1,5 men. wink.gif iki 4,5 uzteko
Atsakyti
as tai predejau duoti nuo dvieju savaiciu bet mums irgi nepadeda schmoll.gif tik taip kad nereiktu vaikuciui gerti vieno vandenuko thumbup.gif
Atsakyti
as daviau nuo triju savaiciu pankoliu arbatytes hipp, mums ji padejo 4u.gif
Atsakyti
mes pankolių arbatytę gėrėm jau nuo kokios 4 paros. kadangi turėjom stiproką geltą ir stafilokoką pasigavę GN, tad gulėjome vaikų lygoninėje. O zuikiui reikėjo gerti daugiau skysčių, nes gulėjo po kvarcine lempa, tad gyd. pasakė gerti pankolių arbatyte. Ir pilvukui kažkiek padėda ir skysčiu pasisavina.
Atsakyti
Na as taip pat bandziau, bet mano dukrytei taip pat nepadejo ir siaip nelabai jinai ja gere...
Atsakyti
nu negeria mano panelytė tos pankolių arbatos ir viskas g.gif neskanu jai turbūt, nežinau kaip pratinti
Atsakyti
kadangi aš savo mažiuką maitinau pati , tai arbatėlės pankolių, vėliau jau ir kitokios, daviau gerti kažkur nuo 5,5 mėn. Iš pradžių tai taip atsargiai ragavo, o paskui jau labai noriai gėrė... ax.gif
Atsakyti