Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonios kambario interjeras
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Emerencija
Sena tema cia

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...176671&st=0
Emerencija
idomiai atrodo sitos plyteles bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

juoda-batla bigsmile.gif
bet kazko truksta ax.gif
user posted image
wub.gif
user posted image

wub.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
cudo
user posted image
thumbup.gif
o kite variantei schmoll.gif
Laumėnė
ar yra kokia normalesnė programėlė voniai?
Emerencija
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
addicted
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 31, 18:42)
user posted image

man patiko Joop veidrodis wub.gif noriu tokio labai,labai
Emerencija
user posted imageuser posted image
akvilyte
va šitas kampas super bigsmile.gif gal kas kur užmatėt tokių šviesių raštuotų plytelių???? eina sau kaip norėčiau.. su rudu pamašyčiau wub.gif

user posted image
addicted
tikrai grazios tos rastuotos sviesios plyteles biggrin.gif
yuki
QUOTE(Saja @ 2007 05 31, 13:48)
Na va, pagal tavo patarimą paskambinau į Vilniaus visuomeninės sveikatos centrą, jie nukreipė į Nacionalinį visuomenės sveikatos tyrimų centrą Žolyno g., ir pasirodo, jie tikrai daro vandens tyrimus. reikia jiems atnešti 1,5 l vandens ir po savaitės bus atsakymas. Bet kiekvienos cheminės medžiagos tyrimas kainuoja atskirai, pvz. geležis - 30 lt, kietumas - 7 Lt, paskui visokie chloridai, fosfatai ir t.t.
Kaip dabar žinoti, ką tirti? mastau.gif
O sutrumpintas kuo nors blogesnis? Pas mus telpa ir didesnis, bet mąstome, gal vis vien trumpesnį imti, daugiau erdvės bus  g.gif Nes jo sėdimoji dalis ta pati, tik "uodega" trumpesnė, o kam jos ilgos reikia?  rolleyes.gif
*

smagu, kad bent kiek padėjau smile.gif , bet kažkaip manau, kad turėtų daryt bendrą tyrimą, ar, pvz., vanduo geriamas (teta tokį yra dariusi), o mums kai gręžinį darė, irgi pateikė labai detalų, aprašymą, bet čia jau gręžinistai atsakingi buvo, tai nežinau, kaip jie tai tiria.
-Braskeele
aha,ir man tas ruzavas variantas tiesiog nuostabus thumbup.gif reiks gal dusa taip apklijuot,nes vonia tai oranzova-geltona bus tongue.gif

p.s. gal ne i tema ir koki simtaji karta tas klausimas uzduodamas,bet kokiu firmu kriaukles ir unitazus patartumet det,kad nebutu labai jau brangu,na bet aisku ne Cersanit tongue.gif
Iriska
QUOTE(akvilyte @ 2007 05 31, 18:58)
va šitas kampas super  bigsmile.gif  gal kas kur užmatėt tokių šviesių raštuotų plytelių???? eina sau kaip norėčiau.. su rudu pamašyčiau  wub.gif

user posted image
*

maciau tokias Vokiskoj keramikoj ir jos buvo su rudom wub.gif tik prisimenu ,kad buvo 15*15
Emerencija
QUOTE(marlena24 @ 2007 05 31, 21:02)
aha,ir man tas ruzavas variantas tiesiog nuostabus thumbup.gif r

mano akimis tai jos oranzines biggrin.gif
addicted
biski nuo realybes nutole,bet visvien grazu
user posted image
Papildyta:
idomi kriaukle
user posted image
akvilyte
QUOTE(Iriska @ 2007 05 31, 21:05)
maciau tokias Vokiskoj keramikoj ir jos buvo su rudom  wub.gif tik prisimenu ,kad buvo 15*15
*

nu jo tai čiuju ir kaina vokiška sad.gif
Emerencija
QUOTE(addicted @ 2007 05 31, 21:45)
biski nuo realybes nutole,bet visvien grazu

O man cia nieko ypatingo blush2.gif beto kiek per tamsu ax.gif
Bomba
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 31, 17:47)
user posted image
user posted image
*

kaip man grazuuuuuuu rolleyes.gif gal kas matet kur lietuvoje tokias ? ax.gif
une
QUOTE(Saja @ 2007 05 31, 12:48)
Na va, pagal tavo patarimą paskambinau į Vilniaus visuomeninės sveikatos centrą, jie nukreipė į Nacionalinį visuomenės sveikatos tyrimų centrą Žolyno g., ir pasirodo, jie tikrai daro vandens tyrimus. reikia jiems atnešti 1,5 l vandens ir po savaitės bus atsakymas. Bet kiekvienos cheminės medžiagos tyrimas kainuoja atskirai, pvz. geležis - 30 lt, kietumas - 7 Lt, paskui visokie chloridai, fosfatai ir t.t.
Kaip dabar žinoti, ką tirti? mastau.gif
O sutrumpintas kuo nors blogesnis? Pas mus telpa ir didesnis, bet mąstome, gal vis vien trumpesnį imti, daugiau erdvės bus  g.gif Nes jo sėdimoji dalis ta pati, tik "uodega" trumpesnė, o kam jos ilgos reikia?  rolleyes.gif
*

bet tai bendras kazkoks vistiek turetu buti g.gif
QUOTE(SoJa @ 2007 05 31, 13:53)
vonia - 8060, o apdaila 255  doh.gif
Tiesa gavom dar 15 proc. nuolaidą, bet vis tiek brangi  verysad.gif
*

blemba, kaip brangu unsure.gif biggrin.gif o tie jusu subway, ar kaip ten, serijos tulikai kiek kainavo? man tokie patys paciausi wub.gif (na is to, ka galiu sau leisti biggrin.gif ) .
o kaip tarkim jus darot-jei reikia triju tuliku visam name, tai visus vienodus imtumet ar ne? g.gif visi bus pakabinami...
Emerencija
QUOTE(une @ 2007 05 31, 22:43)

blemba, kaip brangu  unsure.gif

Vonios kaina gal ir brangi, bet apdaila tai tikrai pigiai smile.gif mes kur kas brangiau mokejom blush2.gif
Užmirstuole
QUOTE(une @ 2007 05 31, 21:43)
bet tai bendras kazkoks vistiek turetu buti  g.gif

blemba, kaip brangu  unsure.gif  biggrin.gif  o tie jusu subway, ar kaip ten, serijos tulikai kiek kainavo? man tokie patys paciausi  wub.gif (na is to, ka galiu sau leisti  biggrin.gif  ) .
o kaip tarkim jus darot-jei reikia triju tuliku visam name, tai visus vienodus imtumet ar ne?  g.gif  visi bus pakabinami...
*

Vienodus emem ax.gif
SoJa
QUOTE(une @ 2007 05 31, 21:43)

blemba, kaip brangu  unsure.gif  biggrin.gif  o tie jusu subway, ar kaip ten, serijos tulikai kiek kainavo? man tokie patys paciausi  wub.gif (na is to, ka galiu sau leisti  biggrin.gif  ) .
o kaip tarkim jus darot-jei reikia triju tuliku visam name, tai visus vienodus imtumet ar ne?  g.gif  visi bus pakabinami...
*

Potinkinis WC rėmas GBG 555 Lt,
Klavišas WC chrom.3/6l GBG 140 Lt,
WC pakabinamas Subway "ceramicplus" 1127 Lt,
Dangtis WC Subway "softclosing" 631 Lt.
Nu ir žinoma tie 15 proc. nuolaidos, bet vistiek kai pagalvoju apie kainą tai liūdna labai sad.gif Tikiuosi, kad bent jau atrodys jie padoriai mūsų sukurtame interjere blush2.gif
Mes tai rinkomės vienodus, nes šitie mums buvo gražiausi po tos jau čia išgirtos kolekcijos blush2.gif bet iš esmės tai manau jog kiekvieną vonios kamabrį galima dekoruot skritingai, nes gi visai atskiros patalpos, dažnai net skirtinguose aukštuose, tai jei rasit dar kokius, kurie vienodai patiks kaip ir tie, tai manau drąsiai griebkit.
Mes pavyzdžiui nors ir išsirinkom vienodus WC puodus ir kriaukles į abu, bet plyteles tai skritingas dėsim 4u.gif
akvilyte
wow kokia faina kolekcija bigsmile.gif
http://www.keramika.lt/www/modules/product...1&type=coll

kažką tikrai gražaus galima sugalvot wub.gif
yuki
QUOTE(SoJa @ 2007 06 01, 08:25)
Dangtis WC Subway "softclosing"    631 Lt.
*

va nuo šito daikto kaifuojam, komfortas nerealus clap.gif , nesugalvokit išbraukt iš sąmatos biggrin.gif
SoJa
QUOTE(yuki @ 2007 06 01, 09:15)
va nuo šito daikto kaifuojam, komfortas nerealus  clap.gif , nesugalvokit išbraukt iš sąmatos biggrin.gif
*

Neišbrauksim blush2.gif jau rūsiuky guli nupirktas smile.gif
Bet sako, kad kai svečiai ateina ir bando jėga jį uždaryt tai dažnai sulaužo verysad.gif o juk neinstruktuosi svečių prieš užeinant į tuliką.
linnn
QUOTE(SoJa @ 2007 06 01, 10:47)
Neišbrauksim  blush2.gif jau rūsiuky guli nupirktas smile.gif
Bet sako, kad kai svečiai ateina ir bando jėga jį uždaryt tai dažnai sulaužo  verysad.gif o juk neinstruktuosi svečių prieš užeinant į tuliką.
*

nu kodėl ne, vis geriau negu, kad sulaužytų. O ir svečiui neturėtų būti malonu, jei jis trakšteltų jam bedarant biggrin.gif bigsmile.gif
Saja
SM foną plytelėmis išklojo bigsmile.gif.
addicted
Kai mes uzsisakinejome wc,as nebuvau tikroveje macius,musu santechnikos firma atnese katalogus ir vot issirinkom subway wc(nes jis buvo is visos villeroy&boch serijos pats trumpiausias),o kokios kainos,to nezinojau.As ieskojau,kad wc butu sutrumpintas.Kad dangtis soft closing funkcija turi irgi nezinojau,tai ta firma paprasta dangti uzsake.Nu ir tas paprastas dangtis visai o.k.

Na nieko pas mus virtuveje visi stalciai su soft closing funkcija.Tai mazosios drauges pastoviai kamuojasi su stalciais,per prievarta bando uzdaryti
yuki
QUOTE(SoJa @ 2007 06 01, 10:47)
Bet sako, kad kai svečiai ateina ir bando jėga jį uždaryt tai dažnai sulaužo  verysad.gif o juk neinstruktuosi svečių prieš užeinant į tuliką.
*

kaip tai nepainstruktuosi? pirmu reisu, aprodai namą, užvedi į vonią, išdidžiai parodai dangtį lotuliukas.gif , kiti net nėra matę tokio daikto rolleyes.gif
Užmirstuole
QUOTE(SoJa @ 2007 06 01, 09:47)
*

Mums kai sukabino tulikus tai ir paaiskinau kad paleistu dangti, nes bande ji nuleisti per prievarta blush2.gif
O kaip Jums "Bellavista" g.gif
linnn
QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 01, 18:54)
Mums kai sukabino tulikus tai ir paaiskinau kad paleistu dangti, nes bande ji nuleisti per prievarta  blush2.gif
O kaip Jums "Bellavista" g.gif
*

Pas mane tūlikas toks. Man atrodo sunkiai valosi, ten kur vanduo stovi, greit papilkėja, jei išpili vandenį, kuriuo plovei namus ir nenuleidi iš karto (iš karto iš karto), tai ir papilkėja. Ir valosi man sunkiai, kai nuomavomės butą ir ten buvo senas toks, tai jis geriau man plaudavosi.
Danuška
QUOTE(yuki @ 2007 06 01, 18:44)
kaip tai nepainstruktuosi? pirmu reisu, aprodai namą, užvedi į vonią, išdidžiai parodai dangtį lotuliukas.gif , kiti net nėra matę tokio daikto rolleyes.gif
*

blush2.gif Ir aš nesu mačius blush2.gif Ir net neįsivaizduoju kaip jis atrodo g.gif Tikrai nulaužčiau lotuliukas.gif
Užmirstuole
QUOTE(linnn @ 2007 06 01, 18:38)
Pas mane tūlikas toks. Man atrodo sunkiai valosi, ten kur vanduo stovi, greit papilkėja, jei išpili vandenį, kuriuo plovei namus ir nenuleidi iš karto (iš karto iš karto), tai ir papilkėja. Ir valosi man sunkiai, kai nuomavomės butą ir ten buvo senas toks, tai jis geriau man plaudavosi.
*

vyras kriaukle nupirko bellavistos nu grazi bet va kazi kaip nesiosis g.gif
Va tokia
user posted image

QUOTE(Danuška @ 2007 06 01, 18:41)
blush2.gif Ir aš nesu mačius blush2.gif Ir net neįsivaizduoju kaip jis atrodo g.gif Tikrai nulaužčiau lotuliukas.gif
*

Nenulauzi biggrin.gif jei dangti paleisi kad pats graziai nusileistu
linnn
QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 01, 19:59)
Va tokia

*

Labai graži, aš čia dabar pagalvojau, kad dar nuo vandens priklauso, pas mus čia porą savaičiū avarinė prie namo dirbo, tai vandens tokio juodumo dar nebuvau mačiusi, visi kaimynai ir mes turėjom iš karto filtrus pasikeisti, MB mano blondinas, jau atrodo visai baltas vanduo bėga, o jis išsiplauna galvą ir tokie juoduliukai net matosi. Siaubas kažkoks. Tai va sakau, čia gal nuo vandens priklauso smile.gif
une
QUOTE(SoJa @ 2007 06 01, 07:25)
Potinkinis WC rėmas GBG  555 Lt,
Klavišas WC chrom.3/6l GBG 140 Lt,
WC pakabinamas Subway  "ceramicplus" 1127 Lt,
Dangtis WC Subway "softclosing"    631 Lt.
Nu ir žinoma tie 15 proc. nuolaidos, bet vistiek kai pagalvoju apie kainą tai liūdna labai sad.gif Tikiuosi, kad bent jau atrodys jie padoriai mūsų sukurtame interjere  blush2.gif
Mes tai rinkomės vienodus, nes šitie mums buvo gražiausi po tos jau čia išgirtos kolekcijos  blush2.gif  bet iš esmės tai manau jog kiekvieną vonios kamabrį galima dekoruot skritingai, nes gi visai atskiros patalpos, dažnai net skirtinguose aukštuose, tai jei rasit dar kokius, kurie vienodai patiks kaip ir tie, tai manau drąsiai griebkit.
Mes pavyzdžiui nors ir išsirinkom vienodus WC puodus ir kriaukles į abu, bet plyteles tai skritingas dėsim  4u.gif
*

dekui uz kainorasti wink.gif
as darysiu panasiom plyteles... tik pas vaikus vonia siek tiek linksmesne bus smile.gif

blemba, pas mus istinkuota jau-nors imk ir klijuok plyteles jau, o as ju dar neuzsakius doh.gif
Užmirstuole
QUOTE(une @ 2007 06 01, 20:20)
blemba, pas mus istinkuota jau-nors imk ir klijuok plyteles jau, o as ju dar neuzsakius  doh.gif
*

Oj nesnausk nono.gif nes trukdysis darbai mirksiukas.gif
happy
QUOTE(une @ 2007 06 01, 20:20)
dekui uz kainorasti wink.gif
as darysiu panasiom plyteles... tik pas vaikus vonia siek tiek linksmesne bus smile.gif

blemba, pas mus istinkuota jau-nors imk ir klijuok plyteles jau, o as ju dar neuzsakius  doh.gif
*

eurotope NiC centre pasiziurek.. as ten visas plytkas pirkau
une
QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 01, 20:25)
Oj nesnausk nono.gif nes trukdysis darbai  mirksiukas.gif
*

zinaaaaauuuu.... zinaaaaauuuuu... doh.gif blush2.gif
QUOTE(happy @ 2007 06 01, 20:34)
eurotope NiC centre pasiziurek.. as ten visas plytkas pirkau
*

vienas esu jau nusizourejus linea'oj, bet derybos dar neivyko-tai nuo to daug kas priklausys biggrin.gif reikes ir i NIC nuvaziuot... 4u.gif
ligiukss
QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 01, 19:59)
Va tokia
user posted image
Nenulauzi biggrin.gif  jei dangti paleisi kad pats graziai nusileistu
*

Nu graži! thumbup.gif
FreeDay
Jurg@ gražus praustuvas thumbup.gif

Sakykit, o į vonia jūs perkat dušo laikiklį (stovą, kuris tvirtinasi ant sienos ir į jį dedamas dušas) ? Tik nežinau ar suprantamai aš čia apibūdinau doh.gif
Užmirstuole
QUOTE(ANDI @ 2007 06 02, 11:52)
Jurg@ gražus praustuvas  thumbup.gif

Sakykit, o į vonia jūs perkat dušo laikiklį (stovą, kuris tvirtinasi ant sienos ir į jį dedamas dušas) ? Tik nežinau ar suprantamai aš čia apibūdinau  doh.gif
*

Jo, pirkom ta laikikli dusui, bet tik ten kur kabina ax.gif
ziedele
Mano dabar didziausias galvos skausmas kokias plyteles issirinkti vonios kambariams. Vazineju jau kiek laiko ir nieko. dabar galvoju apsistoti ties dvarcioniu keramika, bet nzn nuo ko net pradeti....sunku sad.gif atrodo kai nereikia pilna klaipeda tu parduotuviu, o juose pilna graziausiu plyteliu....
Slapux
QUOTE(ziedele @ 2007 06 02, 18:58)
Mano dabar didziausias galvos skausmas kokias plyteles issirinkti vonios kambariams. Vazineju jau kiek laiko ir nieko. dabar galvoju apsistoti ties dvarcioniu keramika, bet nzn nuo ko net pradeti....sunku sad.gif atrodo kai nereikia pilna klaipeda tu parduotuviu, o juose pilna graziausiu plyteliu....
*

Ar buvot Vakarų pakrantės aide? Ten tik užsakomos, bet visokių įdomesnių yra mirksiukas.gif
sauluke
QUOTE(une @ 2007 06 01, 20:52)
zinaaaaauuuu.... zinaaaaauuuuu...  doh.gif  blush2.gif
vienas esu jau nusizourejus linea'oj, bet derybos dar neivyko-tai nuo to daug kas priklausys  biggrin.gif reikes ir i NIC nuvaziuot...  4u.gif
*

vienas plytkas pirkom is linea -tai super nuolaidas padare rolleyes.gif
is nic- santechnika -kuklesnes bet vadybininke faina 4u.gif
addicted
Jurg@,labai grazia kriaukle vyras isrinko thumbup.gif
O ji bus pas jus irgi imonutota i baldus?
FreeDay
QUOTE(ziedele @ 2007 06 02, 18:58)
*

Pirmiausia reikia sumąstyti, ko daug maž norite, o po to važinėt po pardas ir ieškot wink.gif Bet Dvarčionyse tikrai neblogų variantų yra, aišku čia kiekvienam skirtingai 4u.gif
Emerencija
grazi kriaukle bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
vonia unsure.gif bigsmile.gif bigsmile.gif unsure.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Užmirstuole
QUOTE(addicted @ 2007 06 02, 21:56)
Jurg@,labai grazia kriaukle vyras isrinko  thumbup.gif
O ji bus pas jus irgi imonutota i baldus?
*

Jo imontuosim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 03, 12:56)
grazi kriaukle  bigsmile.gif
user posted image

Bet jau priziuret tokia doh.gif
Emerencija
QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 03, 14:27)

Bet jau priziuret tokia  doh.gif
*

O kas? ka jau labai sunku priziuret? unsure.gif kas jai darosi? unsure.gif
Užmirstuole
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 03, 15:11)
O kas? ka jau labai sunku priziuret? unsure.gif  kas jai darosi?  unsure.gif
*

Tas, kad norint kad graziai atrodytu reiketu ja sausai vis isvalyt ax.gif
Emerencija
QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 03, 16:13)
Tas, kad norint kad graziai atrodytu reiketu ja sausai vis isvalyt  ax.gif
*

nu tada tikrai jau ne kas unsure.gif doh.gif ypac vakare tingeciau valyti blush2.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.