Sena tema cia
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...176671&st=0
idomiai atrodo sitos plyteles
![]() ![]() juoda-batla bet kazko truksta ![]() ![]() ![]() Papildyta: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: ![]() ![]() ![]()
![]() o kite variantei
ar yra kokia normalesnė programėlė voniai?
![]() ![]() ![]() ![]()
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 31, 18:42) ![]() man patiko Joop veidrodis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
va šitas kampas super
tikrai grazios tos rastuotos sviesios plyteles
QUOTE(Saja @ 2007 05 31, 13:48) Na va, pagal tavo patarimą paskambinau į Vilniaus visuomeninės sveikatos centrą, jie nukreipė į Nacionalinį visuomenės sveikatos tyrimų centrą Žolyno g., ir pasirodo, jie tikrai daro vandens tyrimus. reikia jiems atnešti 1,5 l vandens ir po savaitės bus atsakymas. Bet kiekvienos cheminės medžiagos tyrimas kainuoja atskirai, pvz. geležis - 30 lt, kietumas - 7 Lt, paskui visokie chloridai, fosfatai ir t.t. Kaip dabar žinoti, ką tirti? O sutrumpintas kuo nors blogesnis? Pas mus telpa ir didesnis, bet mąstome, gal vis vien trumpesnį imti, daugiau erdvės bus smagu, kad bent kiek padėjau
aha,ir man tas ruzavas variantas tiesiog nuostabus
p.s. gal ne i tema ir koki simtaji karta tas klausimas uzduodamas,bet kokiu firmu kriaukles ir unitazus patartumet det,kad nebutu labai jau brangu,na bet aisku ne Cersanit QUOTE(marlena24 @ 2007 05 31, 21:02) aha,ir man tas ruzavas variantas tiesiog nuostabus mano akimis tai jos oranzines
biski nuo realybes nutole,bet visvien grazu
![]() Papildyta: idomi kriaukle
QUOTE(addicted @ 2007 05 31, 21:45) biski nuo realybes nutole,bet visvien grazu O man cia nieko ypatingo QUOTE(Saja @ 2007 05 31, 12:48) Na va, pagal tavo patarimą paskambinau į Vilniaus visuomeninės sveikatos centrą, jie nukreipė į Nacionalinį visuomenės sveikatos tyrimų centrą Žolyno g., ir pasirodo, jie tikrai daro vandens tyrimus. reikia jiems atnešti 1,5 l vandens ir po savaitės bus atsakymas. Bet kiekvienos cheminės medžiagos tyrimas kainuoja atskirai, pvz. geležis - 30 lt, kietumas - 7 Lt, paskui visokie chloridai, fosfatai ir t.t. Kaip dabar žinoti, ką tirti? O sutrumpintas kuo nors blogesnis? Pas mus telpa ir didesnis, bet mąstome, gal vis vien trumpesnį imti, daugiau erdvės bus bet tai bendras kazkoks vistiek turetu buti QUOTE(SoJa @ 2007 05 31, 13:53) blemba, kaip brangu o kaip tarkim jus darot-jei reikia triju tuliku visam name, tai visus vienodus imtumet ar ne? QUOTE(une @ 2007 05 31, 22:43) blemba, kaip brangu Vonios kaina gal ir brangi, bet apdaila tai tikrai pigiai QUOTE(une @ 2007 05 31, 21:43) bet tai bendras kazkoks vistiek turetu buti blemba, kaip brangu o kaip tarkim jus darot-jei reikia triju tuliku visam name, tai visus vienodus imtumet ar ne? Vienodus emem QUOTE(une @ 2007 05 31, 21:43) blemba, kaip brangu o kaip tarkim jus darot-jei reikia triju tuliku visam name, tai visus vienodus imtumet ar ne? Potinkinis WC rėmas GBG 555 Lt, Klavišas WC chrom.3/6l GBG 140 Lt, WC pakabinamas Subway "ceramicplus" 1127 Lt, Dangtis WC Subway "softclosing" 631 Lt. Nu ir žinoma tie 15 proc. nuolaidos, bet vistiek kai pagalvoju apie kainą tai liūdna labai Mes tai rinkomės vienodus, nes šitie mums buvo gražiausi po tos jau čia išgirtos kolekcijos Mes pavyzdžiui nors ir išsirinkom vienodus WC puodus ir kriaukles į abu, bet plyteles tai skritingas dėsim
wow kokia faina kolekcija
http://www.keramika.lt/www/modules/product...1&type=coll kažką tikrai gražaus galima sugalvot QUOTE(SoJa @ 2007 06 01, 10:47) Neišbrauksim Bet sako, kad kai svečiai ateina ir bando jėga jį uždaryt tai dažnai sulaužo nu kodėl ne, vis geriau negu, kad sulaužytų. O ir svečiui neturėtų būti malonu, jei jis trakšteltų jam bedarant
SM foną plytelėmis išklojo
Kai mes uzsisakinejome wc,as nebuvau tikroveje macius,musu santechnikos firma atnese katalogus ir vot issirinkom subway wc(nes jis buvo is visos villeroy&boch serijos pats trumpiausias),o kokios kainos,to nezinojau.As ieskojau,kad wc butu sutrumpintas.Kad dangtis soft closing funkcija turi irgi nezinojau,tai ta firma paprasta dangti uzsake.Nu ir tas paprastas dangtis visai o.k.
Na nieko pas mus virtuveje visi stalciai su soft closing funkcija.Tai mazosios drauges pastoviai kamuojasi su stalciais,per prievarta bando uzdaryti QUOTE(SoJa @ 2007 06 01, 10:47) Neišbrauksim Bet sako, kad kai svečiai ateina ir bando jėga jį uždaryt tai dažnai sulaužo kaip tai nepainstruktuosi? pirmu reisu, aprodai namą, užvedi į vonią, išdidžiai parodai dangtį QUOTE(SoJa @ 2007 06 01, 09:47) Neišbrauksim Bet sako, kad kai svečiai ateina ir bando jėga jį uždaryt tai dažnai sulaužo Mums kai sukabino tulikus tai ir paaiskinau kad paleistu dangti, nes bande ji nuleisti per prievarta O kaip Jums "Bellavista" QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 01, 18:54) Mums kai sukabino tulikus tai ir paaiskinau kad paleistu dangti, nes bande ji nuleisti per prievarta O kaip Jums "Bellavista" Pas mane tūlikas toks. Man atrodo sunkiai valosi, ten kur vanduo stovi, greit papilkėja, jei išpili vandenį, kuriuo plovei namus ir nenuleidi iš karto (iš karto iš karto), tai ir papilkėja. Ir valosi man sunkiai, kai nuomavomės butą ir ten buvo senas toks, tai jis geriau man plaudavosi. QUOTE(linnn @ 2007 06 01, 18:38) Pas mane tūlikas toks. Man atrodo sunkiai valosi, ten kur vanduo stovi, greit papilkėja, jei išpili vandenį, kuriuo plovei namus ir nenuleidi iš karto (iš karto iš karto), tai ir papilkėja. Ir valosi man sunkiai, kai nuomavomės butą ir ten buvo senas toks, tai jis geriau man plaudavosi. vyras kriaukle nupirko bellavistos nu grazi bet va kazi kaip nesiosis Va tokia ![]() QUOTE(Danuška @ 2007 06 01, 18:41) Nenulauzi QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 01, 19:59) Labai graži, aš čia dabar pagalvojau, kad dar nuo vandens priklauso, pas mus čia porą savaičiū avarinė prie namo dirbo, tai vandens tokio juodumo dar nebuvau mačiusi, visi kaimynai ir mes turėjom iš karto filtrus pasikeisti, MB mano blondinas, jau atrodo visai baltas vanduo bėga, o jis išsiplauna galvą ir tokie juoduliukai net matosi. Siaubas kažkoks. Tai va sakau, čia gal nuo vandens priklauso QUOTE(SoJa @ 2007 06 01, 07:25) Potinkinis WC rėmas GBG 555 Lt, Klavišas WC chrom.3/6l GBG 140 Lt, WC pakabinamas Subway "ceramicplus" 1127 Lt, Dangtis WC Subway "softclosing" 631 Lt. Nu ir žinoma tie 15 proc. nuolaidos, bet vistiek kai pagalvoju apie kainą tai liūdna labai Mes tai rinkomės vienodus, nes šitie mums buvo gražiausi po tos jau čia išgirtos kolekcijos Mes pavyzdžiui nors ir išsirinkom vienodus WC puodus ir kriaukles į abu, bet plyteles tai skritingas dėsim dekui uz kainorasti as darysiu panasiom plyteles... tik pas vaikus vonia siek tiek linksmesne bus blemba, pas mus istinkuota jau-nors imk ir klijuok plyteles jau, o as ju dar neuzsakius QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 01, 20:25) zinaaaaauuuu.... zinaaaaauuuuu... QUOTE(happy @ 2007 06 01, 20:34) vienas esu jau nusizourejus linea'oj, bet derybos dar neivyko-tai nuo to daug kas priklausys
Jurg@ gražus praustuvas
Sakykit, o į vonia jūs perkat dušo laikiklį (stovą, kuris tvirtinasi ant sienos ir į jį dedamas dušas) ? Tik nežinau ar suprantamai aš čia apibūdinau
Mano dabar didziausias galvos skausmas kokias plyteles issirinkti vonios kambariams. Vazineju jau kiek laiko ir nieko. dabar galvoju apsistoti ties dvarcioniu keramika, bet nzn nuo ko net pradeti....sunku
QUOTE(ziedele @ 2007 06 02, 18:58) Mano dabar didziausias galvos skausmas kokias plyteles issirinkti vonios kambariams. Vazineju jau kiek laiko ir nieko. dabar galvoju apsistoti ties dvarcioniu keramika, bet nzn nuo ko net pradeti....sunku Ar buvot Vakarų pakrantės aide? Ten tik užsakomos, bet visokių įdomesnių yra
Jurg@,labai grazia kriaukle vyras isrinko
O ji bus pas jus irgi imonutota i baldus? QUOTE(ziedele @ 2007 06 02, 18:58) Mano dabar didziausias galvos skausmas kokias plyteles issirinkti vonios kambariams. Vazineju jau kiek laiko ir nieko. dabar galvoju apsistoti ties dvarcioniu keramika, bet nzn nuo ko net pradeti....sunku Pirmiausia reikia sumąstyti, ko daug maž norite, o po to važinėt po pardas ir ieškot
grazi kriaukle
![]() Papildyta: vonia ![]() ![]() Papildyta:
|