Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jogurtas ir varškytė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
smelita
DUODU JOY VAIKISKA VARSKYTE NUO 6.5MEN .DAKTARE LIEPE NES NEGERIA JOKIU MISINIU IR JOKIO PIENO.NORIAI VALGO IR NIEKO NEATSITIKO.
pupux
As savo panelesm pabandziau nuo 8men duoti jogurto-tai , kad isbere-vaikiska egzema.Ilgai gydemes.Sesele patare pakeisti sojos jogurtu.Tai sis tiko.o nuo 10men vel pabandziau duoti jogurto ir varkytes Miau, tai thumbup.gif
sayonara2
pirma karta paragavo jogurto 4men,o dabar gauna kasdien po maza induka 60ml.dabar 8,5 men.nors gydytoja patare iki metuku neduot g.gif ,ir sureli kartais duodu,labiausiai patinka visiems thumbup.gif ,tik pakuote pamacius jau saukia amamam thumbup.gif
Kemere
Na mes tai tik nuo 9.5 men pradejom po truputi ragaut jogurto be priedu ir varskytes su vaisinem Hipp tyrelem, deja mums si naujove nepatinka, o jogurto sukertam kelis sauktelius, nes jis siek tiek rugstelna ir panasus i kefyra. Jogurtu ir varskes su priedais kolkas neduodu,bijau ialergizuot organizma,todel dar iki to paaugsim smile.gif
reburd
Jogurta pradejau duoti nuo 8 men., is pradziu Dobilo naturalu, tai tik 5 saukstelius ir daugiau schmoll.gif Tada pabandziau Dobilo braskini, laaabai patiko thumbup.gif Kasdien pusryciam suvalgo po 125 g indeli essen.gif Nuo danonki varskytes labai isbere zandukus doh.gif Daugiau nebedaviau, zandukai vel grazus, o vakar i jogurta idejau 2 saukstelius varskes "Musu svelnioji varske", ziuresiu kaip bus g.gif
amam
pradejau gal nuo 5 men separuota duot. paskui jau pirkau paprasta, kur ir patys valgom-grudeliais. valge mazius. bet kai karta nupirkau saldzia varske, tai grudetos net neeme, net vaidina kad ji taso! gudruciai tie vaikai...
Papildyta:
zemaitijos separuota tik firminese parduotuvese buna. ji sveriama.
eckute
nuo 4men naturali varske, paskui jau ir pirktine galima, bet geriau kuo naturalesne mirksiukas.gif
brunetė
QUOTE(reburd @ 2008 09 09, 21:36)
Jogurta pradejau duoti nuo 8 men., is pradziu Dobilo naturalu, tai tik 5 saukstelius ir daugiau  schmoll.gif  Tada pabandziau Dobilo braskini, laaabai patiko  thumbup.gif  Kasdien pusryciam suvalgo po 125 g indeli essen.gif  Nuo danonki varskytes labai isbere zandukus  doh.gif  Daugiau nebedaviau, zandukai vel grazus, o vakar i jogurta idejau 2 saukstelius varskes "Musu svelnioji varske", ziuresiu kaip bus  g.gif
*

As irgi duodu siuos jogurtus. Tik.. Kazi, ar Dobilo braskinis be konservantu... Ar gerai kudikiui duoti jogurta, kurio sudety yra krakmolo, burokeliu sulciu koncentrato ir pan...
elenuxus
Duodam ir jogurta, ir varskyte jau koks menuo...atrodo.Patinka labai MIAU varskyte, DOBILAS jogurtai,Danonki nebeduodam, labai ten jo mazai, ir kazkaip lietuviska produkcija daugiau pasitikejimo kelia.Jokiu neigiamu poveikiu nebuvo. rolleyes.gif
brunetė
QUOTE(elenuxus @ 2008 11 09, 15:17)
Duodam ir jogurta, ir varskyte jau koks menuo...atrodo.Patinka labai MIAU varskyte, DOBILAS jogurtai,Danonki nebeduodam, labai ten jo mazai, ir kazkaip lietuviska produkcija daugiau pasitikejimo kelia.Jokiu neigiamu poveikiu nebuvo. rolleyes.gif
*

Taip taip smile.gif Maniskis irgi labai megsta MIAU varskyte ir Dobilo jogurtukus. Kadangi duodu jau ne toki trumpa laiko tarpa, tai isitikinau, kad jokio blogo poveikio tikrai nera. O MIAU varskyte apskritai yra gero skonio thumbup.gif
TJolke
mano lelkai jau 1 m ir ir beveik 3 men, o man ''nesiperka'' nei MIAU, nei Danonki ... jau zadu, bet.. vis nepaimu kai jau salia stoviu. Uzstrigo, kad dazanciu medziagu yra ir neparasyta kokiu... tai dar koks uzrasas uzkliuna. Vis atrodo, nu ''kai bus dar vyresne...''
Perku jogurta Dobilas, naturalu. Valgo naturalu arba su Hipp Viljamo kriausiu tyrele l.skaniai gaunasi bei Hipp jogurtus. Varskyte pati darau is naturalios, nes Hipp kai ismaisai labai saldziai gaunasi. Jogurtas svelnesnis.
Ledine shirdis
as duodu varskyte joy ,miau arba smilga ir jogurta miau dazniausiai rolleyes.gif
reburd
QUOTE(TJolke @ 2008 11 10, 17:25)
mano lelkai jau 1 m ir ir beveik 3 men, o man ''nesiperka'' nei MIAU, nei Danonki ... jau zadu, bet.. vis nepaimu kai jau salia stoviu. Uzstrigo, kad dazanciu medziagu yra ir neparasyta kokiu... tai dar koks uzrasas uzkliuna. Vis atrodo, nu ''kai bus dar vyresne...''
Perku jogurta Dobilas, naturalu. Valgo naturalu arba su Hipp Viljamo kriausiu tyrele l.skaniai gaunasi bei Hipp jogurtus. Varskyte pati darau is naturalios, nes Hipp kai ismaisai labai saldziai gaunasi. Jogurtas svelnesnis.
*

Manoji nuo Hipp jogurtu, varskyciu atpylineja verysad.gif Keliskart pabandziau, isitikinau ir daugiau nebeperku. O nuo paprasto jogurto, varskes, ir namie ruostu kosiu neatpylineja, uztai jokiu Hipp, Nestle ir t.t. schmoll.gif Vistiek matyt kazko jose yra, juk ir galiojimo laikas 2 metai g.gif
rusnele
Mamos, nuo kada pradejot duoti savo maziesiems jogurto?
Eglucia
QUOTE(rusnele @ 2008 11 22, 17:00)
Mamos, nuo kada pradejot duoti savo maziesiems jogurto?
*

Man gydytoja liepe pradet duot jogurto nuo 8men mazdaug. Ta ir bandau daryt mirksiukas.gif
Eglucia
Na pasiskaiciau kad kiek daktaru tiek nuomoniu. man sake duoti mazdaug nuo 8men jogurto ir kefyro. Biski pabandziau bet suzaveta ji neliko tai ir nekisu per daug....
Mrs Freken Bok
Mes pradėjom ragauti nuo 10 mėn 4u.gif
Mrs Freken Bok
Ir varškyte ir jogurtą po truputį pradėjom ragauti 10 mėn 4u.gif
rusnele
Koki jogurta duodat? Nors mano dukrytei dar tik 4 men. bet jau domiuosi, nuo kada ka pradeti, kad nebuciau visai zalia smile.gif
sena pažįstama
QUOTE(rusnele @ 2008 11 23, 21:24)
Koki jogurta duodat? Nors mano dukrytei dar tik 4 men. bet jau domiuosi, nuo kada ka pradeti, kad nebuciau visai zalia smile.gif
*

Su antru vaiku daviau nuo 5 menesiu, su treciu-nuo puses metu. 4u.gif Duodu ekologiska Bio su melynem. Jokiu nesklandumu nepastebejau, nealergiskas, viduriukai nuostabus, tik melynai nudazyti biggrin.gif
TJolke
QUOTE(Jaklina @ 2008 11 23, 21:11)
Ir varškyte ir jogurtą po truputį pradėjom ragauti 10 mėn  4u.gif
*

mes irgi velai... gal net nuo 11-o men...
rentre
Man gyd sake nuo 9men, tai ir duodu smile.gif
rentre
Jogurta nuo 9men ir varskyte panasiai smile.gif
MarryJane
mano draugei gydytoja seniau liepe duot nuo 2 men po trupuciuka, naturalaus, nes leliukui viduriukai labai kietedavo. Manau cia naturali alternatyva gerosioms bakterijoms kapsulese, kurios dabar taip intensyviai brukamos.
meja4
mums dar tik 4menesiukai bet jogurtuka mes jau valgome ir labai noriai
Vilsen
tiksliai nepamenu,bet kazkur nuo 7-8menesiu jau ragavome 4u.gif
*Rutele*
As tai pradejau duoti kazkur nuo 10 men. Labai noriai ir skaniai valgo, kasdien po indeli suvalgom. Labiausiai megsta su braskemis smile.gif
bimkutele
nuo 5-6mėn.jogurtukai,varškytės ax.gif
Vijone
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 11 24, 10:18)
Duodu ekologiska Bio su melynem.

o tu sudeti skaitei sito jogurto g.gif Kiek as ziurejau, tai jo tik kazkuri dalis ekologiska ir prikista visokiu papildomu priedu. Man paciai tai sitas (BIOS) labai patinka, bet vaikui duotu Dobilo, kur be priedu, ten sudetyje tik pienas ir raugas.
Tiesa, jogurta ragauti pradejom berods nuo 6,5 ar tai 7menesiu.
sena pažįstama
QUOTE(Vijone @ 2008 12 01, 16:42)
o tu sudeti skaitei sito jogurto g.gif Kiek as ziurejau, tai jo tik kazkuri dalis ekologiska ir prikista visokiu papildomu priedu. Man paciai tai sitas (BIOS) labai patinka, bet vaikui duotu Dobilo, kur be priedu, ten sudetyje tik pienas ir raugas.
Tiesa, jogurta ragauti pradejom berods nuo 6,5 ar tai 7menesiu.
*

Atsinesiau prie kompo, cituoju:
"pienas*, cukrus*, 7proc.melyniu*, tirstikliai:krakmolas, zelatina, E412, E410, pektinas;sausas nugriebtas pienas, naturalios kvapiosios medziagos, citrinu sulciu koncentratas*, bifido ir jogurto bakterijos.
*ekologiskos sudedamos dalys"

Taigi, 95 procentai sio gaminio-ekologisko. 5 procentai-ne. Nu gal netaip ir baisiai? g.gif
P.s. kad gautum leidima deti "ekologiskas" ekologisku produktu turi buti nemaziau, kaip 95 procentai. Informacija is www.ekoagros.lt, sertifikavimo istaigos(isduoda tuos leidimus).
Kristele
Mes jogurtą pradėjom ragauti nuo 7 mėn. ax.gif keletą kartų daviau HIPP jogurtą, o paskui pabandžiau natūralų "Dobilas", tai valgė puikiausiai thumbup.gif Tai dabar valgom "Dobilas" ir Bios ax.gif
faustluk
as jau susitaikiau su mintim, kad visokio maisto priedu nesuziuresi. Is pradziu stengiesi kuo ekologiskiau, sveikiau...Anksciau ar veliau ismoks, paragaus ir "negeru" produktu.

Valgom naujai atsiradusi jogurta "Stop E". Mums labai skanus ir, mano manymu, "tikresnis" skonio atzvilgiu nei tas Dobilo ekologiskas. Nuo 7 men - kiek pamenu- jau valgom. Pradejom ir varskyte po truputeli, nors rekomenduojama jinai nuo metu laiko.
Delfija
QUOTE(Faustikas @ 2008 12 03, 00:58)
Nuo 7 men - kiek pamenu- jau valgom. Pradejom ir varskyte po truputeli, nors rekomenduojama jinai nuo metu laiko.
*

as irgi nusipirkau "Dobilo" ekologiska...bet dar kazko laukiu ax.gif sakiau idesiu melyniu, kad skaniau butu...
o kiek pirmam kartui duodat? sauksta? du?
Vijone
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 12 02, 21:15)
"pienas*, cukrus*, 7proc.melyniu*, tirstikliai:krakmolas, zelatina, E412, E410, pektinas;sausas nugriebtas pienas, naturalios kvapiosios medziagos, citrinu sulciu koncentratas*, bifido ir jogurto bakterijos.
*ekologiskos sudedamos dalys"

nu va sitie "geriai" man ir kliuva unsure.gif Nesvarbu, kad ir 5%, bet Dobilo jogurte, kuris be priedu, net ir tu 5 nera...

QUOTE(Delfija @ 2008 12 03, 13:29)
as irgi nusipirkau "Dobilo" ekologiska...bet dar kazko laukiu  ax.gif sakiau idesiu melyniu, kad skaniau butu...
o kiek pirmam kartui duodat? sauksta? du?
*

o kam is karto skaninti, gal ir be nieko puikiai valgys. Mano lelyte kaip tik be nieko puikiai valgo, o kazkada nupirkau su priedais, tai galima sakyti nevalge blink.gif
As pirma karta kazkur precdali indelio daviau g.gif Kita diena jau puse, o greitai ir visa. Jogurto, kaip ir kefyro, nelabai yra del ko bijoti, nes kaip alergenas jis beveik(o gal ir visai..)nepavojingas.
sena pažįstama
QUOTE(Vijone @ 2008 12 03, 16:28)
nu va sitie "geriai" man ir kliuva unsure.gif Nesvarbu, kad ir 5%, bet Dobilo jogurte, kuris be priedu, net ir tu 5 nera...
*

Visa sita ir neekologiska mes jau gavom nuo gimimo su misiniais biggrin.gif Nu gal zelatino ne tiktai.
E412-guaro guma, gaunama is guaro krumo, naturalus tirstiklis
E410-naturalus polisacharadidas, gaunamas is pupmedzio, irgi tirstiklis.
Zodziu, naturprodukt biggrin.gif Galim be baimes valgyti 4u.gif
Laurute...
Mes Dobila be priedu valgom nuo 7 men ax.gif Dabar i ji dedam obuoliuka ir banana ax.gif
Faustikas bandysiu dabar pajieskot to stop E jogurto. o kokios jis firmos? g.gif
Daniela20
pradejome nuo 6 men valgyti varskyte miau,o jogurto mano dainius en ti burna nejama spjauna
saulyte111
Mes tai duodame varskyte " miau" labai valgo mazius. Ir ta varskyte su dviem medaliais ax.gif
IngaEstera
Mes pabandėm, bet mums nepatiko verysad.gif
Papildyta:
O kokius jogurtus mamytės perkate, kokie geriausi? 4u.gif
IngaEstera
Mes tai jogurtą pabandėm, bet nepatiko, tai ir neduodu, dar spės prisivalgyti.. Kai bus 10 mėn, galvoju tada pabandysiu 4u.gif
ritule1224
mes tai perkam dobilo, ir geriama geafilus, manau jie visai neblogi, o be to labai megstam smile.gif
ligituka
dabar užduosiu tokį klausimėlį,o nuo kelių mėnesių galima tą jogurtą mažiukui duoti,ar čia individualiai,mums dabar jau 7 men. ax.gif
ligituka
QUOTE(Kristele @ 2008 12 02, 23:55)
Mes jogurtą pradėjom ragauti nuo 7 mėn. ax.gif keletą kartų daviau HIPP jogurtą, o paskui pabandžiau natūralų "Dobilas", tai valgė puikiausiai thumbup.gif Tai dabar valgom "Dobilas" ir Bios ax.gif
*

o kaip atrodo tas HIPPO jogurtas,jis su skoniais?gėda prisipažinti bet niekur nemačiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif reiks paieškot,lekiu i pardę rolleyes.gif
Miglee
laba diena,

as savo suneliui jogurta daviau nuo 9 men, gydytoja sake galima nuo 8 men duoti, bet as dar palaukiau.Daviau pirma karta "dobilas" ekologiska be priedu.o dabar jau duodu ir "miau" varskyte 4u.gif
bimkutele
QUOTE(Mekačka @ 2007 02 22, 15:16)
Mano dukrytė dabar labai mėgsta jogurtą MIAU su žemuogėmis  rolleyes.gif  bigsmile.gif
*

mano irgi labai valgė,bet kai pradėjau domėtis,tarp miau jogurtukų yra E120 blink.gif http://www.sveikata.info/konservantai-e
Benita
Mes pabandem dobilo jogurto, bet vieno nevalge, tik sumaisius su vaisiu tyrele rolleyes.gif

O kokia varskyte jus perkate?
joojoooj
mes valgom varskyte "vaikams" neprisimenu kaip ji tiksliai vadinasi.
Ice
QUOTE(eckute @ 2008 09 15, 12:48)
nuo 4men naturali varske, paskui jau ir pirktine galima, bet geriau kuo naturalesne  mirksiukas.gif
*

nuo 4 mėn. blink.gif ??? kiek žinau rekomenduojama tik nuo 1 metukų, na, dar dar nuo kokio 9 mėn. bet tikrai ne nuo 4 mėn. blink.gif
Cukraus pudra
valgom Hipp varškytę ir jogurtą.

paskaičius Miau sudėtį, tai ir pačiai jo nebesinori, o vaikui duot juolab
pukuotukas
mums labai varskyte patinka, pratinames nuo 7 men dabar jau 9 tad patinka ir dazniausiai valgo gefilus miau varskytes bei pieno zvaigzdziu sveriama varskyte trinta su kokiu bananu arba obuoliuku 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.