Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudė - puodas

user posted image

Gal kas turite tokį puodą? Parašykite atsiliepimus 4u.gif Noriu nusipirkti, gal mažiau vargti reikės su įvariomis uogomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 11, 19:13)

Gal kas turite tokį puodą? Parašykite atsiliepimus  4u.gif Noriu nusipirkti, gal mažiau vargti reikės su įvariomis uogomis  ax.gif

Turiu tokį puodą ,naudoju sultims iš uogų gauti.raudoniesiems serbentams pirmiausia labai tinka,dariau ir su juodaisiais, ir su agrastais tokius bandymus,viskas gaunasi super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 11 rugpjūčio 2007 - 22:00
QUOTE(airise @ 2007 08 11, 23:00)
Turiu tokį puodą ,naudoju sultims iš uogų gauti.raudoniesiems serbentams pirmiausia labai tinka,dariau ir su juodaisiais, ir su agrastais tokius bandymus,viskas gaunasi super.

mano tėvai visą gyvenimą tokį naudoja. Irgi daugiausiai raudoniesiems serbentams. O obuolius, jei dėti nuvalytus (be odelės ir sėkliukių), tai išspaudus sultis, dar ir labai skani tyrelė lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi šį puodą nusižiūrėjau ir vis mąstau. Ko gero pirksiu. Nors viena moterėlė sako, neva kvapas ar tai prieskonis nuo aliuminio sultyse lieka g.gif Kas jau šį daiktą turit, ar tai tiesa?
Atsakyti
Ačiū visoms už atsiliepimus smile.gif Jaučiu, reikės nusipirkti smile.gif

O dėl kvapo ir man įdomu pasidarėsmile.gif
Atsakyti
man tai geriausias daiktas konservavimui! braskes, avietes, gervuoges, serbentai, slyvos, pomidorai - viskas tinka. o svarbiausia galima be cukraus daryti - turiu seimoje diabetu serganciu, tai kaip tik. tik as turiu nerudijancio plieno, o mama - aliuminio - ir skonis nesijaucia. kompotu jau nedarom thumbup.gif o jeigu kartais isimu kauliukus is vysniu ar slyvu tai ir dzema labai skanu pasidarau
Atsakyti
Mokka, o kur tu pirkai nerūdijančio plieno???

O gal dar receptukais gali pasidalinti ax.gif
Atsakyti
Ir man labai smalsu, kur galima rasti nusipirkti nerūdijančio plieno ir kiek jis toks kainuoja bigsmile.gif
Atsakyti
pirkausi nenauja, bet zinau, kad Lietuvoje galima isigyti http://www.elo.lt/?l...l=lt&m=4&cid=47
o receptu kaip tokiu ir nera - paruosi stiklainius, paruosi uogas, sudedi ir lauki smile.gif (serbentus net nevisad nurenku nuo koteliu - tingiu ), po to atlaisvini kraneli ir i stiklaini. Viskas!!!!! super lengva ir paprasta! siaip mama turi tokia knygute, kur yra surasyti cukraus kiekiai, bet mes jau seniai viska darome be cukraus, labai gerai sultys laikosi.
Atsakyti
Ačiū, kad parašei. O ar šitas puodas ne mažesnis už tą aliumininį?
Atsakyti
mokka, ačiū už atsakymą aciuks.gif

Nerūdijančio plieno jaučiu geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 13 rugpjūčio 2007 - 11:55
Aš irgi tokį turiu nerūdijančio plieno, super daiktas, man labai patinka thumbup.gif Nusipirkus tikrai nesigailėsi smile.gif Nors kur ir už kiek aš savo pirkau tai tikrai nebeatsimenu smile.gif
Atsakyti