Adatele-labai grazu saunuole tavo dukrele
QUOTE(arvydasick @ 2010 03 12, 21:35) DAR IR TAIP BUNA ??? nenorit kad vogtu ar skolintusi jusu ideja, nedekit visai ir bus liuks
Adatėlė, nuostabūs kiaušinukai...
O štai mano kiaušinukai apklijuoti sėklom
nijolevar, kaip gražuuuuuuuu
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 13, 19:31) O štai mano kiaušinukai apklijuoti sėklom Originalu
Liuksiski kiausinukai
QUOTE(jju @ 2010 03 14, 17:16) Sėklytės įvairios:svogunų,salotų,krapų durnaropių,moliugų,paprikų visos kurios jau nebetinkamos sėti (pasenusios) Ačiū visoms už pagyrimus ,bet čia nieko jau tokio įspudingo
Sveikos, gal zinote, kur rasti kiausinuku dekoravimui is putplascio ar pan.? Ispusti tikri kiausiniai man netinka, nes mazoji kaip mat sutraiskys, gaila bus ideto darbo
ir aš zuikučių norėčiau
Deja merginos šiuos zuikučius ir kiaušinių puseles radau interneto platybėse tad schemučių neturiu
O kur būna pirkt plastikinių kiaušinio formos liejimo formelių?
QUOTE(Moon @ 2010 03 14, 20:47) Sveikos, gal zinote, kur rasti kiausinuku dekoravimui is putplascio ar pan.? Ispusti tikri kiausiniai man netinka, nes mazoji kaip mat sutraiskys, gaila bus ideto darbo Nezinau kokim mieste tu ieskosi, bet as Panevezy maciau gerosiose akyse. tai sitam tinkle manau visuose miestuose turetu but Papildyta: QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 15, 15:23) Jei tu kalbi apie persvieciamas plastmasines formeles, tai irgi maciau "gerose akyse"
jo-vita7, bet juk ten audiniu parduotuve
Bent jau Panevezy tai yra ir siulu mezgimo, ir siuvinejimo, dekupazui labai daug priemoniu, karoliuku.... ir visko visko daug
parodysiu dar viena kiausinuka
![]()
Sveikos merginos
nežinau kaip apibūdinti ko aš norėčiau, gal kuri žinot yra daromi tokie žmogeliukai-pabaisiukai, kai į pėdkelnę prikemšama gal pjuvenų, į pakaušį to žmogeliuko įdedama žolės sėklų na ir padaromos akys burna ir pan. tada žolė auga ir atrodo kaip žmogeliuko plaukai. Nežinau ar supratot ko noriu Papildyta: bekuisdama pagaliau radau temutę http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...22328&st=36 oližiukas pasirodo
mano dekupažinti mediniai margučiai
na jus ir saunuoles
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 15, 10:55) Deja merginos šiuos zuikučius ir kiaušinių puseles radau interneto platybėse tad schemučių neturiu sveikutes
Regis radau kazka zinoma kas supranta rusiskai
![]() ![]()
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 14, 20:28) Jetau koks grooozis man tie zuikiai QUOTE(cibi @ 2010 03 19, 09:23) čia gitemos pradžioj yra QUOTE(Koxamte @ 2010 03 19, 13:47) Jetau koks grooozis man tie zuikiai aš irgi nesuprantu po pierkūnais otaip norisi to kiškio bandžiau su google vertėju tai nesamones verčia
Aš tai pabandžiau išsikepti tokių vėlykinių sausainėlių. Patiko, dabar kepsiu diena prieš vėlykas
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- Mano darbai , mano blogas
Mazge: receptuką gali rasti mano bloge , ką tik patalpinau. Jei netyčia nerastum tai jis bus kategorijoje Kepimo paslaptys
---------------------------------------------------------------------------------------] Mano darbai, mano blogas
as ir i namus isileidau pavasari.
Nors cia zaislikai ant eglutes, bet galima pritaikyti ir velykiniams kiausiniams (is putplascio)
![]() Issamiai CIA
Sveikos, as velykoms dekupazuoju lekstes
o ar šie kiaušiniai atsidaro? ar jie vientisi? kur pirkot? niekur nerandu plastmasiniu kaiušiunių....
Sveikos merginos
http://public.fotki.com/egliuskis/mano-dar...i/p2251497.html
kokiu galima pasidaryti papuosimu namams...? su ziogeliu sergam taip liudna,o uz lango toks grazus oras
Mūsų lengvai apklijuoti tušti kiaušiniai:
Gal turit kas schemute (ne aprasyma) kaip vista nunerti ar ka nors su velyku simbolika?
|