Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Velykos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
angels008
Adatele-labai grazu saunuole tavo dukrele thumbup.gif
ingauk
QUOTE(arvydasick @ 2010 03 12, 21:35)

DAR IR TAIP BUNA ???  ax.gif  ax.gif  ax.gif maniau, cia visi vagia vienas nuo kito ir ne kriukriu    4u.gif  4u.gif  4u.gif

nenorit kad vogtu ar skolintusi jusu ideja, nedekit visai ir bus liuks mirksiukas.gif
murce
QUOTE(ingauk @ 2010 03 13, 12:12)
nenorit kad vogtu ar skolintusi jusu ideja, nedekit visai ir bus liuks  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
Rodomės ne tik, kad pagirtų, bet ir idėjų taip semiamės ir pačios, ir savo rodome, kad pasisemtų kitos ax.gif

Adatėle- šauniai pavyko kiaušinukas thumbup.gif
silsta

Dar vištelių iš tos pačios "vištidės" wub.gif

user posted image user posted image
ingauk
QUOTE(murce @ 2010 03 13, 12:24)
drinks_cheers.gif
  Rodomės ne tik, kad pagirtų, bet ir idėjų taip semiamės ir pačios, ir savo rodome, kad pasisemtų kitos  ax.gif

Adatėle- šauniai pavyko kiaušinukas  thumbup.gif
*

taip pat ir as manau, man pvz negaila visai, o gal but ir graziau uz mane padarys, tai dar geriau mirksiukas.gif
silsta
Adatėlė, nuostabūs kiaušinukai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nijolevar
O štai mano kiaušinukai apklijuoti sėklom
user posted image

user posted image
silsta
nijolevar, kaip gražuuuuuuuu 4u.gif
123OPA
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 13, 19:31)

Originalu thumbup.gif
jju
Liuksiski kiausinukai thumbup.gif O kokiais klijais klijuota? Ir kokios seklytes?
nijolevar
QUOTE(jju @ 2010 03 14, 17:16)
Liuksiski kiausinukai thumbup.gif  O kokiais klijais klijuota? Ir kokios seklytes?
*

Sėklytės įvairios:svogunų,salotų,krapų durnaropių,moliugų,paprikų visos kurios jau nebetinkamos sėti (pasenusios) biggrin.gif .Salotų sėklas klijavau su lipalu,o kitas su moment klijais naudodama pincetą mirksiukas.gif
Ačiū visoms už pagyrimus ,bet čia nieko jau tokio įspudingo blush2.gif
Moon
Sveikos, gal zinote, kur rasti kiausinuku dekoravimui is putplascio ar pan.? Ispusti tikri kiausiniai man netinka, nes mazoji kaip mat sutraiskys, gaila bus ideto darbo ax.gif
nijolevar
user posted image

user posted image
Rutti
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 14, 21:28)
[
*

fantastika drinks_cheers.gif , būk gerutė įdėk zuikių shemą, radau tik aprašymą rusų kalba ir nesuprantu verysad.gif
saldainia
ir aš zuikučių norėčiau
nijolevar
Deja merginos šiuos zuikučius ir kiaušinių puseles radau interneto platybėse tad schemučių neturiu blush2.gif .Bandžiau ieškot bet..... verysad.gif
SuperBaba
O kur būna pirkt plastikinių kiaušinio formos liejimo formelių?
jo-vita7
QUOTE(Moon @ 2010 03 14, 20:47)
Sveikos, gal zinote, kur rasti kiausinuku  dekoravimui is putplascio ar pan.? Ispusti tikri kiausiniai man netinka, nes mazoji kaip mat sutraiskys, gaila bus ideto darbo ax.gif
*

Nezinau kokim mieste tu ieskosi, bet as Panevezy maciau gerosiose akyse. tai sitam tinkle manau visuose miestuose turetu but
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 15, 15:23)
O kur būna pirkt plastikinių kiaušinio formos liejimo formelių?
*

Jei tu kalbi apie persvieciamas plastmasines formeles, tai irgi maciau "gerose akyse"
SuperBaba
jo-vita7, bet juk ten audiniu parduotuve blush2.gif
jo-vita7
Bent jau Panevezy tai yra ir siulu mezgimo, ir siuvinejimo, dekupazui labai daug priemoniu, karoliuku.... ir visko visko daug
Adatėlė
parodysiu dar viena kiausinuka

user posted image

user posted image
Gyromitra
Sveikos merginos 4u.gif
nežinau kaip apibūdinti ko aš norėčiau, gal kuri žinot biggrin.gif
yra daromi tokie žmogeliukai-pabaisiukai, kai į pėdkelnę prikemšama gal pjuvenų, į pakaušį to žmogeliuko įdedama žolės sėklų na ir padaromos akys burna ir pan. tada žolė auga ir atrodo kaip žmogeliuko plaukai.
Nežinau ar supratot ko noriu biggrin.gif bet gal kuri žinot kur galėčiau pasiskaitinėti ir pažiūrėti kaip tai daroma, nes labai labai senai teko daryti ir dabar prisiminiau. Norėtųsi vėlykoms kažką savo padaryti smile.gif
Papildyta:
bekuisdama pagaliau radau temutę ax.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...22328&st=36
oližiukas pasirodo bigsmile.gif
Astra
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...22328&st=36[/url]
oližiukas pasirodo bigsmile.gif
*

[/quote]

Oliziukai
MamaKa
mano dekupažinti mediniai margučiai
user posted image
Austte
na jus ir saunuoles thumbup.gif tiek daug nuostabiu darbeliu, dabar ir man mintyse sukasi, reiks ka velykom pasigaminti ax.gif
pudra
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 13, 18:31)
user posted image

user posted image
*

Labai patiko wub.gif , mano spalvos blush2.gif
pilka
QUOTE(Moon @ 2010 03 14, 18:47)
Sveikos, gal zinote, kur rasti kiausinuku  dekoravimui is putplascio ar pan.? Ispusti tikri kiausiniai man netinka, nes mazoji kaip mat sutraiskys, gaila bus ideto darbo ax.gif
*

Matau, kad Vilniuje, tai yra "Panoramoje" parduotuvėje "tiimari" 4u.gif
nijolevar
QUOTE(pudra @ 2010 03 16, 17:24)
Labai patiko  wub.gif  , mano spalvos  blush2.gif
*

Ačiū ax.gif
lapute32
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 15, 10:55)
Deja merginos šiuos zuikučius ir kiaušinių puseles radau interneto platybėse tad schemučių neturiu blush2.gif .Bandžiau ieškot bet..... verysad.gif
*

sveikutes 4u.gif ,as uzmaciau kitam forume labai panasu zuikuti i jusu,ir ant tos nuotraukos buvo parasyta KNITTING-INFO.RU,tai gal ten kazka rasit smile.gif
nijolevar
Regis radau kazka zinoma kas supranta rusiskai rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Čiaburaška
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 19, 08:10)
Regis radau kazka zinoma kas supranta rusiskai rolleyes.gif
*

ačiū,ačiū, ačiū tau labai 4u.gif
Koxamte
QUOTE(nijolevar @ 2010 03 14, 20:28)
user posted image

Jetau koks grooozis man tie zuikiai wub.gif o gal kas schemute rado ju? nes pagal aprasyma ir dar rusiska nesuprantu doh.gif
Rutti
QUOTE(cibi @ 2010 03 19, 09:23)
ačiū,ačiū, ačiū tau labai 4u.gif
*

čia gitemos pradžioj yra drinks_cheers.gif

QUOTE(Koxamte @ 2010 03 19, 13:47)
Jetau koks grooozis man tie zuikiai wub.gif  o gal kas schemute rado ju? nes pagal aprasyma ir dar rusiska nesuprantu  doh.gif
*

aš irgi nesuprantu po pierkūnais otaip norisi to kiškio bandžiau su google vertėju tai nesamones verčia verysad.gif verysad.gif verysad.gif
*Bonita*
Nuostabios velykinės dekoracijos

user posted image
tesulka
Aš tai pabandžiau išsikepti tokių vėlykinių sausainėlių. Patiko, dabar kepsiu diena prieš vėlykas smile.gif

user posted image

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai , mano blogas
mazge1979
QUOTE(tesulka @ 2010 03 20, 11:49)
Aš tai pabandžiau išsikepti tokių vėlykinių sausainėlių. Patiko, dabar kepsiu diena prieš vėlykas smile.gif

*

gal receptuką galima ax.gif 4u.gif
tesulka
Mazge: receptuką gali rasti mano bloge , ką tik patalpinau. Jei netyčia nerastum tai jis bus kategorijoje Kepimo paslaptys 4u.gif

---------------------------------------------------------------------------------------]

Mano darbai, mano blogas
Dzenete
as ir i namus isileidau pavasari.
user posted image
ARTima
Nors cia zaislikai ant eglutes, bet galima pritaikyti ir velykiniams kiausiniams (is putplascio)
mirksiukas.gif
user posted image

Issamiai CIA
agnytia_number1
Sveikos, as velykoms dekupazuoju lekstes smile.gif vakar dar kaisinuku nusipirkau plastmasiniu, ziureim kas gusis smile.gif
Babi*
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 03 21, 11:09)
Sveikos, as velykoms dekupazuoju lekstes smile.gif vakar dar kaisinuku nusipirkau plastmasiniu, ziureim kas gusis smile.gif
*

Butinai parasyk kas gavosi labai idomu g.gif
agnytia_number1
QUOTE(Babi* @ 2010 03 21, 14:29)
Butinai parasyk kas gavosi labai idomu  g.gif
*

kausinukai padaryti smile.gif dziusta, rytoj imesiu cionai foto ax.gif
agnytia_number1
QUOTE(Babi* @ 2010 03 21, 14:29)
Butinai parasyk kas gavosi labai idomu  g.gif
*

user posted image
Midnattssola
o ar šie kiaušiniai atsidaro? ar jie vientisi? kur pirkot? niekur nerandu plastmasiniu kaiušiunių.... sad.gif
AGLYTĖ
Sveikos merginos 4u.gif as ir pasirodysiu savo velykinius margucius, tik jie pagaminti is praeitu velyku ax.gif
http://public.fotki.com/egliuskis/mano-dar...i/p2251497.html
agnytia_number1
QUOTE(Midnattssola @ 2010 03 23, 09:10)
o ar šie kiaušiniai atsidaro? ar jie vientisi? kur pirkot? niekur nerandu plastmasiniu kaiušiunių.... sad.gif
*

atsakiau az mirksiukas.gif
pinciukas
laba diena .o as va kokia vista padariau.labai patiko dar darysiu smile.gif
user posted image
neducio mamyte
kokiu galima pasidaryti papuosimu namams...? su ziogeliu sergam taip liudna,o uz lango toks grazus oras 4u.gif verysad.gif
ruci
Mūsų lengvai apklijuoti tušti kiaušiniai:
user posted image
Koxamte
Gal turit kas schemute (ne aprasyma) kaip vista nunerti ar ka nors su velyku simbolika? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.