Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Danties rovimas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
perlixike
QUOTE(SuperDuper @ 2008 01 31, 20:17)
man viena danti rove, senokai jau, bet tikrai prisimenu, kad jokiu bintu nebuvo palikta g.gif
*

nu jo man viena trauke gal pries kokius 6metus, tada irgi nieko nebuvo like, bet sakau gal kas pasikeite kokiu naujoviu atsirado doh.gif reiks eiti pasiklausti, nes kau neramu daros, kad neuzgituo su juo doh.gif
dominyka3
QUOTE(perlixike @ 2008 01 31, 16:26)
vakar man isrove danti doh.gif tik neramu dabar, kai parejau vakar namo istraukiau visas vata, bet ten kur istrauke kazkas liko unsure.gif maciau kad daktare man ten kazkoki ruda uzdejo, ar taip ir turi buti?grynai kaip binto gabalelis butu uzdetas, bandziau krapstyt bet nalabai sekas, bijau kad ko nepridirbciau
*

Taip , ten ideda binto gabaleli su jodu.Man kai istrauke, paklause ar nealergiska jodui, ir liepe ateiti po keliu dienu issitraukti, bet po truputi jis man pats issieme. ax.gif
Ziuzia
Nieko ten nekrapshtyk... Pirma para ishvis negalima nei judint, nei skalaut, nei ka nors krapshtyti. Pashalinsi kreshuli pirma laiko - daug sunkiau gis... Jei tvarstelis nepasishalins pats per keleta dienu (4-5), tai nueik pasirodyt - ishims, ko nereikia. (Nesuprantu, kaip chirurgas nepaaishkina zhmogui nei ka daro, nei kaip elgtis po danties rovimo)...
Florestina
QUOTE(perlixike @ 2008 01 31, 15:26)
vakar man isrove danti doh.gif tik neramu dabar, kai parejau vakar namo istraukiau visas vata, bet ten kur istrauke kazkas liko unsure.gif maciau kad daktare man ten kazkoki ruda uzdejo, ar taip ir turi buti?grynai kaip binto gabalelis butu uzdetas, bandziau krapstyt bet nalabai sekas, bijau kad ko nepridirbciau
*

Nieko nedaryk, o tai bus kaip man. Man tai nieko gydytojas neikiso, bet valgant vakariene pateko gabalelis juros kopusto. O dantis protinis ir dar virsuje. g.gif Tai as isemiau su dantu krapstuku, aisku, vel truputi pakraujavo, bet i tai nekreipiau demesio ir stai po puses metu eme nerealiai skaudeti. Skambinau savo
doctor.gif tai vat ketvirtadieni eisiu. Sake, kad taip buti negali, panasu, kad pateko infekcija (burnoje nenuostabu), bet greiciausiai tai atsitiko, kad krapsciau toje vietoje, nes turiu ir daugiau israutu dantu ir iki siol jokiu problemu nebuvo. blush2.gif
perlixike
QUOTE(dominyka3 @ 2008 02 03, 17:20)
Taip , ten ideda binto gabaleli su jodu.Man kai istrauke, paklause ar nealergiska jodui, ir liepe ateiti po keliu dienu issitraukti, bet po truputi jis man pats issieme. ax.gif
*

buvau nuejusi, tai bsiki apsijuokiau doh.gif lotuliukas.gif ten kazkokius vaistus idejo, kazkokius rudus siuliukus(o as tiek krapsciau, bandziau su pinsetu istraukt doh.gif )sake jie patys savaime skalaujant iskris, bet tai tai irgi gera, galejo pasakyt ka deda doh.gif daugiau neisiu pas ja schmoll.gif nors siaip gerai kad jie uzdeti, nera skyles ir maisto nepateks smile.gif beto ir isvalyt gerai nesugebejo, po krapstymu ir skeveldra iskalavau rolleyes.gif
Florestina
QUOTE(Florestina @ 2008 02 04, 16:34)
Nieko nedaryk, o tai bus kaip man. Man tai nieko gydytojas neikiso, bet valgant vakariene pateko gabalelis juros kopusto. O dantis protinis ir dar virsuje.  g.gif Tai as isemiau su dantu krapstuku, aisku, vel truputi pakraujavo, bet i tai nekreipiau demesio ir stai po puses metu eme nerealiai skaudeti. Skambinau savo
doctor.gif  tai vat ketvirtadieni eisiu. Sake, kad taip buti negali, panasu, kad pateko infekcija (burnoje nenuostabu), bet greiciausiai tai atsitiko, kad krapsciau toje vietoje, nes turiu ir daugiau israutu dantu ir iki siol jokiu problemu nebuvo. blush2.gif
*

Pasirodo tas skausmas su protiniu visai nesusijes. Sugedo 7 dantis, bet kadangi tarpdantyje tai to gedimo matyti nebuvo. ax.gif
perlixike
QUOTE(Florestina @ 2008 02 07, 15:24)
Pasirodo tas skausmas su protiniu visai nesusijes. Sugedo 7 dantis, bet kadangi tarpdantyje tai to gedimo matyti nebuvo.  ax.gif
*

na va kaip, nes nesamone kad po puses metu tik pradetu skaudet, manau jei infgekcija butu pakliuvusi, tai jau kita diena butu pradeje skaudet smile.gif
perlixike
o jeigu as jauciu kad ten liko skeveldra, o kai sugis jokiu komplikaciju nebus?nors man po savaites jau isvis neskauda g.gif
Florestina
QUOTE(perlixike @ 2008 02 07, 23:10)
o jeigu as jauciu kad ten liko skeveldra, o kai sugis jokiu komplikaciju nebus?nors man po savaites jau isvis neskauda g.gif
*

Mano sesei skeveldra pati isejo po 2 savaiciu, bet buna, kai jos lieka dantenose ir tada tenka vel eiti pas gydytoja, kad isimtu. Vienai mano pazistama kazkoks rezidentas dali saknies paliko, vat moteris prisikankino; kaip tu rezidentu nepriziuri medikai, as nezinau. 4u.gif
perlixike
QUOTE(Florestina @ 2008 02 08, 14:50)
Mano sesei skeveldra pati isejo po 2 savaiciu, bet buna, kai jos lieka dantenose ir tada tenka vel eiti pas gydytoja, kad isimtu. Vienai mano pazistama kazkoks rezidentas dali saknies paliko, vat moteris prisikankino; kaip tu rezidentu nepriziuri medikai, as nezinau. 4u.gif
*

man jau paranoja prasidejo su tuo danciu doh.gif lotuliukas.gif visokiu nesamoniu prisigalvoju, jau ta skylute baigia ir uzsitraukt, tai nemanau kad pasisalins pati, bet vel pas ta daktariukste eit nebesinori, vel vos ne ''dunduke'' isvadins doh.gif bet jeigu man is vis nebeskauda, tai gal ir nieko nera mastau.gif
ruda lape
QUOTE(perlixike @ 2008 02 08, 22:55)
man jau paranoja prasidejo su tuo danciu doh.gif  lotuliukas.gif visokiu nesamoniu prisigalvoju, jau ta skylute baigia ir uzsitraukt, tai nemanau kad pasisalins pati, bet vel pas ta daktariukste eit nebesinori, vel vos ne ''dunduke'' isvadins doh.gif bet jeigu man is vis nebeskauda, tai gal ir nieko nera mastau.gif
*

Tai gal tu pas kitą nueik?? Tiesiog pasikonsultuoti.... Aš tai kai raut reikėjo, tai ėjau pas vieną brangininką, labai gerai padarė, bet vistiek saviškei dantistei dar reguliariai parodydavau- atsargumo dėlei ax.gif
perlixike
QUOTE(ruda lape @ 2008 02 09, 00:42)
Tai gal tu pas kitą nueik?? Tiesiog pasikonsultuoti.... Aš tai kai raut reikėjo, tai ėjau pas vieną brangininką, labai gerai padarė, bet vistiek saviškei dantistei dar reguliariai parodydavau- atsargumo dėlei  ax.gif
*

bet kazin ar privaciai kas nors is kart priims g.gif
lipton
QUOTE(Kuzia @ 2004 10 08, 16:20)
Va kelintą dieną vis neprisiruošiu nueit išsiraut danties. Bijau labiau negu gimdyt blink.gif . Nežinau kaip prisiverst nueit unsure.gif ... Skauda net netyčia maistui prisilietus prie jo, nes perskilęs į dvi dalis iki pat šaknų blink.gif . Nedirbtų vyras, tai nuvestų už pakarpos  clap.gif , bet daba nėr... Galų gale būtų kam po viso to ašarą nubraukt, nes gi ŽINAU, KAD LABAI SKAUDĖS fear.gif ...
Sėdžiu ir baigiu nagus nusigraužt - eit neit, EIT, BET LABAI BIJAU, NEISIU...
*

Nejuokink , tas dantu traukimas tai kaip inkshtira ishsiimti ... pfff uzmarina ir ishima , man tri dantis ant karto isrove o as dar i darba turejau eiti kruvinas visas
flaxi
Sveikos, gavau siuntima i kauno klinikas issirauti septinta krumini danti, nes po juo pulinys atsirades, gal galima kaip nors vaistais ta pulini pasalinti? Ir kokia tvarka ten, reikia is anksto registruotis ar iskarto israuna? g.gif
Florestina
QUOTE(flaxi @ 2008 04 16, 01:59)
Sveikos, gavau siuntima i kauno klinikas issirauti septinta krumini danti, nes po juo pulinys atsirades, gal galima kaip nors vaistais ta pulini pasalinti? Ir kokia tvarka ten, reikia is anksto registruotis ar iskarto israuna?  g.gif
*

Turėjau panašią problemą kai buvau 16, vaistai nepadės. Įdedu tau nuorodą, kaip man buvo:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...ntai&st=132
Tokio dalyko didžiausiam priešui nelinkėčiau. 4u.gif
flaxi
Na tikrai ne kas....ryt einu dar pas viena stomatologe pasikonsultuot...na jei reiks tai rausiu, ka padarysi... unsure.gif
lialka
Man pirmad. vakare rovė krūminį (buvo skilęs pusiau, kaip ir temos autorei). Tik man išrovė visą dantį, o ne dalį. Dar ir šiandien maudžia (baiginėjasi trečia para po rovimo). O skonis koks šlykštus doh.gif Kam rovė pasakykit, ar jautėsi šlykščiai rūgščiai sūrus skonis? Nežinau ar viskas tvarkoj. blush2.gif Gal nueit pas stomatologę? g.gif Bet kaip bijau, kad vėl palies tą skaudamą vietą doh.gif Skauda visą žandikaulį tiesiog. unsure.gif
Florestina
QUOTE(lialka @ 2008 04 17, 13:22)
Man pirmad. vakare rovė krūminį (buvo skilęs pusiau, kaip ir temos autorei). Tik man išrovė visą dantį, o ne dalį. Dar ir šiandien maudžia (baiginėjasi trečia para po rovimo). O skonis koks šlykštus doh.gif Kam rovė pasakykit, ar jautėsi šlykščiai rūgščiai sūrus skonis? Nežinau ar viskas tvarkoj.  blush2.gif Gal nueit pas stomatologę? g.gif Bet kaip bijau, kad vėl palies tą skaudamą vietą doh.gif Skauda visą žandikaulį tiesiog. unsure.gif
*

Aš po rovimo visada skalauju su "DENTOSEPT" - tai homeopatinis preparatas (spiritinė žolelių ištrauka), truputį įpilu į vandenį ir skalauju. Nelabai malonu, bet net mano odontologas stebisi, kad taip greitai gyja. Jis liepia skalauti su Chlorheksidino gliukonato tirpalu, bet nuo jo ant dantų lieka rudos dėmės ir jas galima pašalinti tik profesionalios higienos metu. 4u.gif
Tarakoniukass
man irgi rove kruminy dantuka.rovimas uztruko pusvalandy ir kale ir greze ir galiausiai sutraiske ir ten knibinejo kaip tik ismane .po rovimo ir as sluosciausi krauja ir dantiste nuo veido,bet iveike.kai rove neskaudejo,bet kai atitirpo tai galvojau kad zandikaulis suluzes . doh.gif labai skaudejo o skonio dar gyvenime tokio nejautus buvau,o kai norejau vyra pabuciuoti tai sake kokio cia meslo valgius ,kad taip dvokia. schmoll.gif pradejo tvinkseti visa puse,ausy skaudejo geriau nimesil nuo skausmo ir lekiau pas dantiste praplove ir sake normalu.
Bet kai nuvykau detis breketu,sako pas tave yra kresulys kazkur reik pjaut valyt ir uzsiuti cray.gif issigandau ir atgal pas savo stomotologe.liepe isgerti kursa antibiotiku ir tada paziureti kaip jausiuosi.o jauciuosi gerai,ir kvapo nera ir ausies neskauda.viskas susitvrarke. 4u.gif Gal ir pas jus koks uzdegimukas yra,gali reik antibiotiku g.gif sekmes
Florestina
Man parėjo dvi paros po rovimo, pasirodė pūliai, tai vat dabar skalauju, gal sakau padės. Taip nenoriu eiti pas gydytoją. fear.gif scare.gif verysad.gif
Tarakoniukass
o ar tikrai ten puliai nes as buvau issigandus bet gydytoja nuramino kad baltos tokios apnasos normalu traukiasi zaizda ir tikrai ten ne puliai.praplove jodu uzdejo vaistu kad greciau gytu ir tiek.gal ir jums tik taip atrodo 4u.gif o as tai jusu vietoj nubekciau pas gydytoja juk nuo danties rovimo tokiu komplikaciju prisiklausiau,kad pjauna zandikauly siurbia pulius,tai geriau uzbegti uz akiu.sekmes
Papildyta:
beja pamirsau pasakyti,kad kai plove man zaizda suleido nuskausminamuju tai ner ko bijoti,ir niekas nekainavo,nes normal. gydytojui manau irgi rupi paciantas,o ne vien tik pinigai mirksiukas.gif
Florestina
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 21, 15:16)
o ar tikrai ten puliai nes as buvau issigandus bet gydytoja nuramino kad baltos tokios apnasos normalu traukiasi zaizda ir tikrai ten ne puliai.praplove jodu uzdejo vaistu kad greciau gytu ir tiek.gal ir jums tik taip atrodo  4u.gif o as tai jusu vietoj nubekciau pas gydytoja juk nuo danties rovimo tokiu komplikaciju prisiklausiau,kad pjauna zandikauly siurbia pulius,tai geriau uzbegti uz akiu.sekmes
*

Pas mane ne tik apnašos yra. Aš jau pažįstu pūlius, nes turėjau tokią pat ituaciją prieš keliolika metų. Juolab burnoje toks puvėsių skonis, fui. verysad.gif O antra, buvo pūlinė infekcija tame dantyje, tai pūliai su dančiu nepasišalina, jie išeina vėliau. O taip pat skauda, praėjus tiek laiko po rovimo, bent jau man nebeskauda. g.gif Parašiau el. laišką gydytojui, pasitarsime, ką daryti. cray.gif
Tarakoniukass
linkiu ,kad greiciau sugytu console.gif
Florestina
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 23, 13:04)
linkiu ,kad greiciau sugytu console.gif
*

Ačiū. 4u.gif
Antradienį eisiu vėl pas gydytoją, sakė, kad būtų gerai jei pasirodyčiau. g.gif Nors jau šiandien tikrai geriau. g.gif
nochinacija
Siandien man isrove danti, ir trauke nervus. vis dar skauda, o ir nieko negaliu valgyt
verysad.gif
Papildyta:
dabar paskaiciau jusu zinutes apie puliavimus ir prasidejo nervu priepolis. kas jeigu ir man taip. man irgi rove krumini ir greze, krapste, kol dar nervus trauke. visa ta laika ramu buvo,nei skaudejo nei ka. dabar praejo uzsaldymas skausmas nezmoniskas, geriu saridon, nes tik tokius nuskausminamuosius turiu, ir drebu kad jokie puliai neprasidetu... fear.gif
Florestina
QUOTE(nochinacija @ 2008 04 23, 21:15)
Siandien man isrove danti,  ir trauke nervus. vis dar skauda, o ir nieko negaliu valgyt
verysad.gif
Papildyta:
dabar paskaiciau jusu zinutes apie puliavimus ir prasidejo nervu priepolis. kas jeigu ir man taip. man irgi rove krumini ir greze, krapste, kol dar nervus trauke. visa ta laika ramu buvo,nei skaudejo nei ka. dabar praejo uzsaldymas  skausmas nezmoniskas, geriu saridon, nes tik tokius nuskausminamuosius turiu, ir drebu kad jokie puliai neprasidetu... fear.gif
*

Man jau iš kart buvo negyvas, bet buvo ne iki galo kanalas plombuotas - tai kaip ir ertmė, tai ten ir ėmė kauptis pūliai. O šiaip tai jei ilgai krapšėsi- tai viską išdraskė užtat ir skauda. g.gif
nochinacija
na va, siandien jau trecia diena po rovimo, o vis dar skauda sad.gif ir ta puse skruosto visa patinus, ar ir jums taip buvo? po kiek laiko tas patinimas praeina? g.gif
kristi_
o kas nors rovesi danti nestumui i pabaiga?
ar labai pavojingi tie nuskausminimai ir pan? unsure.gif
lialka
QUOTE(nochinacija @ 2008 04 25, 13:15)
na va, siandien jau trecia diena po rovimo, o vis dar skauda sad.gif ir ta puse skruosto visa patinus, ar ir jums taip buvo? po kiek laiko tas patinimas praeina? g.gif
*

Žinok man pirmadienį buvo savaitė nuo rovimo, o tik vakar jau nebegėriau nuskausminamųjų ax.gif Jau viskas eina geryn, nors dar negalutinai užgijo. Ir jums taip bus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Florestina
QUOTE(lialka @ 2008 04 25, 16:51)
Žinok man pirmadienį buvo savaitė nuo rovimo, o tik vakar jau nebegėriau nuskausminamųjų  ax.gif Jau viskas eina geryn, nors dar negalutinai užgijo. Ir jums taip bus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

O man šiandien savaitė suėjo. Siaubingai skauda, pulsuoja, net neina prisiliesti prie dantenų. Antradienį vėl pas gydytoją varysiu. verysad.gif
Florestina
QUOTE(Florestina @ 2008 04 25, 21:06)
O man šiandien savaitė suėjo. Siaubingai skauda, pulsuoja, net neina prisiliesti prie dantenų. Antradienį vėl pas gydytoją varysiu. verysad.gif
*

Dar ir veidas patino, tik šito betrūko. mega_shok.gif verysad.gif cray.gif Poryt turėsiu sakyti kalbą bendradarbės jubiliejaus proga, o tik po to pas gydytoją. O rytoj darbe nuo ryto iki vakaro ir dar viena. g.gif cray.gif
Florestina
Na štai, vakar pratrūko ir išbėgo pūliai, šiandien jaučiuosi gerai. Gydytojas sakė, kad daugiau pūlių nėra, bet išrašė antibiotikų. Sakė, kad truputį patinę dantenos- tai kad nebūtų daugiau komplikacijų. g.gif
lialka
O kiek laiko tu čia taip kankiniesi?

Man visai gerai tapo tik po 2 savaičių. Kažko net protezuot to danties nebesinori blush2.gif visai netrūksta, o ir nesimato. ax.gif
druu
o as tai labai pasimetus. man mano stomatologe liepe butinai issitraukti dantuka, i poliklinika negaliu pakliut nes neva vienas chirurgas dirba, privaciai bandau bet vis kazkaip visi po dvieju savaiciu, tai pavyko uzsirasyti geguzes 7, bet nezinau ar uzgis man per 10 dienu, nes per savo vestuves noreciau atrodyt nesutinus ir nepersikreipus nuo skausmo. dantuka jau dabar skauda, bijau kad nepavestu didziaja diena unsure.gif
lialka
Aš tikrai netraukčiau likus 10 dienų iki vestuvių. schmoll.gif: Pirmiausia, tikrai gali būt kokių komplikacijų; antra- negalėsi normaliai valgyt kokias 2 sav., nes ten į tą žaizdelę prilenda maisto, norisi skalaut, valyt, kitaip jaučiasi diskomfortas. O kur dar vestuviniai bučiniai? wink.gif smile.gif
Florestina
QUOTE(lialka @ 2008 04 30, 08:31)
O kiek laiko tu čia taip kankiniesi?

Man visai gerai tapo tik po 2 savaičių. Kažko net protezuot to danties nebesinori blush2.gif visai netrūksta, o ir nesimato. ax.gif
*

Jau dešimt dienų parėjo, gydytojas sakė, kad gali tęstis iki dviejš savaičių; jei per 14 dienų nepraeina- tada vėl reikia kreiptis į gydytoją. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(druu @ 2008 04 30, 09:29)
o as tai labai pasimetus. man mano stomatologe liepe butinai issitraukti dantuka, i poliklinika negaliu pakliut nes neva vienas chirurgas dirba, privaciai bandau bet vis kazkaip visi po dvieju savaiciu, tai pavyko uzsirasyti geguzes 7, bet nezinau ar uzgis man per 10 dienu, nes per savo vestuves noreciau atrodyt nesutinus ir nepersikreipus nuo skausmo. dantuka jau dabar skauda, bijau kad nepavestu didziaja diena  unsure.gif
*

Nežinau, kur gyveni; bet šiaip patarčiau išeiginę dieną važiuoti į stomatologinę ligoninę. Viena draugė pasakojo, kad jai taip buvo- tai ji Vilniuje į Žalgirio g. nuvažiavo, jai ištraukė ir skylutę užsiuvo. Ir tada l. greitai sugijo. Netraukiant irgi yra infekcijois plitimo ir tinimo rizika. g.gif
lialka
QUOTE(Florestina @ 2008 04 30, 13:01)
Viena draugė pasakojo, kad jai taip buvo- tai ji Vilniuje į Žalgirio g. nuvažiavo, jai ištraukė ir skylutę užsiuvo. Ir tada l. greitai sugijo. Netraukiant irgi yra infekcijois plitimo ir tinimo rizika. g.gif
*

Aš ir taip manau 4u.gif jei daryt, tai greitai ir gerai, kad likus kelioms dienoms iki vestuvių nebūtų rūpečių nemalonių.
nochinacija
jau apie 10d po rovimo. nebereikia nuskausminamuju, tik zandikauli vis dar skauda. o ka jums su siulais dare? nes man turejo trys vietas siuti, tai tie siulai vis dar burnoj g.gif
Florestina
QUOTE(nochinacija @ 2008 04 30, 15:08)
jau apie 10d po rovimo. nebereikia nuskausminamuju, tik zandikauli vis dar skauda. o ka jums su siulais dare? nes man turejo trys vietas siuti, tai tie siulai vis dar burnoj g.gif
*

O ką, tau nesakė. Po savaitės juos išima tas pats gydytojas. g.gif
druu
QUOTE(lialka @ 2008 04 30, 10:04)
Aš tikrai netraukčiau likus 10 dienų iki vestuvių. schmoll.gif: Pirmiausia, tikrai gali būt kokių komplikacijų; antra- negalėsi normaliai valgyt kokias 2 sav., nes ten į tą žaizdelę prilenda maisto, norisi skalaut, valyt, kitaip jaučiasi diskomfortas. O kur dar vestuviniai bučiniai? wink.gif smile.gif
*

valgyt ir taip nuo streso nebesinori lotuliukas.gif

as turbut rizikuosiu, nes labaij jau man skauda, ir zandukas atrodo patines

beje kai kazkada seniai trauke, tai berods per kelias dienas praejo, tikiuosi ir dbr taip greit viskas susitvarkys, turbut gijimas priklauso nuo organizmo imuniteto kiekvieno g.gif
lialka
QUOTE(druu @ 2008 05 01, 13:47)

beje kai kazkada seniai trauke, tai berods per kelias dienas praejo, tikiuosi ir dbr taip greit viskas susitvarkys, turbut gijimas priklauso nuo organizmo imuniteto kiekvieno g.gif
*

Gijimas, aišku, individualu čia 4u.gif Dar mintį turiu (pati žioplė nesusivokiau kai man reikėjo), kad kokio traumelio (homeopatinės tabletės nuo traumų, padeda gyti viskam greičiau) pačiulpti visą savaitę po danties rovimo. mastau.gif

Sėkmingos procedūros, lengvo gyjimo ir laaabai gražių vestuvių mirksiukas.gif 4u.gif
druu
aciuuu 4u.gif
parasysiu po rovimo kaip man gyja
Florestina
QUOTE(druu @ 2008 05 01, 13:47)

*

Man irgi rovė tikrai daug. Ir vat ... Buvo jau gal aštuntas nuolatinio danties rovimas (po "sėkmingo" gydymo mokykloje "pasisekė") ir štai kiek problemų. Su dančiu jau daug geriau, nustojo skaudėti, dingo patinimas, bet nuo antibijotikų kenčia ir skrandis ir žarnynas. Žodžiu, lieknėju. g.gif Ir po visų rovimų buvo greitas gijimas, o vat su šituo kankinuosi. Čia tam pat žmogui visaip būna. ax.gif verysad.gif
druu
niu superines, begu snd jau rauti dantuko. ojojoj, istrupejo jis man, jauciu sunkus bus rovimas. Laikykit uz mane kumscius 4u.gif kad praeitu iki vestuviu viskas, na o per mergvakari tai ir taip jau aisku kad busiu kiauliukas lotuliukas.gif
druu
niu mergytes ziuriu liudi tema kazkaip...
pasidalinsiu koki stresa snd apturejau

suleido net tris dozes nuskausminamuju, taij jei dabar rasysiu su klaidom, nepykit jauciuosi kaip apsinesusi po tokios dozes, rove net 40 min. pasirodo buvo uzpuliave unsure.gif

ojoj verkiau ir rekiau, nors siaip skausmo tikrai nebijau o ir dantistu niekada nebijodavau g.gif

sake chirurgas, kad tokio danries rovimo per visa savo praktika nera turejes, beje as irgi bigsmile.gif
bet tikiuosi greit atsigausiu
beje gal galit duoti patarimu, kaip priziureti toliau ta zaizdele, kad greiciau gytu 4u.gif
Florestina
QUOTE(druu @ 2008 05 07, 20:47)
niu mergytes ziuriu liudi tema kazkaip...
pasidalinsiu koki stresa snd apturejau

suleido net tris dozes nuskausminamuju, taij jei dabar rasysiu su klaidom, nepykit jauciuosi kaip apsinesusi po tokios dozes, rove net 40 min. pasirodo buvo uzpuliave unsure.gif

ojoj verkiau ir rekiau, nors siaip skausmo tikrai nebijau o ir dantistu niekada nebijodavau g.gif
sake chirurgas, kad tokio danries rovimo per visa savo praktika nera turejes, beje as irgi   bigsmile.gif
bet tikiuosi greit atsigausiu
beje gal galit duoti patarimu, kaip priziureti toliau ta zaizdele, kad greiciau gytu 4u.gif
*

Man sakė skalauti su TANTUM VERDE ir antibiotikus skyrė. Tai jau visai padoriai jaučiuosi. Tik neskalauk su chlorheksidino gliukonato tirpalu, nes nuo jo dantys ruduoja. Matyt, jūsų gydytojas gerų nuskausminančių neturėjo; mano irgi buvo pūliuojantis, visai nieko nejutau ir užteko vienos dozės. g.gif Mane iš karto įspėjo, kad naudos truputį brangesnius, bet efektyvesnius nuskausminančius, nes paprasti nepadės. Bet čia priklauso ir nuo klinikos. ax.gif
druu
o man nieko nepaskyre. paklause ar turiu ka nors nuo skausmo, sakau turiu IBUMAX viena tablete, tai sako uzteks jei ja isgersi unsure.gif
man kazkaip keista, na juk vis tiek ten infekcija, puliniai kaip ir neisvalyti, nieko nesuprantu, juk savaime turbut nepraeis g.gif

o del skausmo, manau, kad tikrai vaistukai buvo silpnoki....
Kavytė
Sveikutės 4u.gif Ieškojau internete ko nors apie danties rovimą ir užmačiau šį forumiuką, užsiregistravau, ir noriu paklausti.
Man dantukas išdygęs labai negeroj vietoj verysad.gif viršuj, už dantų. Tad rovimas bus sunkus. Gal žinot, kuri klinika apsiims rauti tokį dantį? O skausmas tikriausiai bus dvigubai didesnis verysad.gif smile.gif
Florestina
QUOTE(Deiv @ 2008 05 18, 10:41)
Sveikutės  4u.gif  Ieškojau internete ko nors apie danties rovimą ir užmačiau šį forumiuką, užsiregistravau, ir noriu paklausti.
Man dantukas išdygęs labai negeroj vietoj  verysad.gif  viršuj, už dantų. Tad rovimas bus sunkus. Gal žinot, kuri klinika apsiims rauti tokį dantį? O skausmas tikriausiai bus dvigubai didesnis  verysad.gif  smile.gif
*

O kur gyveni? Aš visus paskutinius rovimus patikiu klinikai "Gidenta" Vilniuje. Tikrai gerai thumbup.gif viską atlieka. O skausmas priklauso ir nuo naudojamų nuskausminančių. Man visada gydytojas pasako, jei įprastiniai nuskausminamieji bus mažai veiksmingi ir pasiūlo geresnius. 4u.gif
Kavytė
Vilniuje. Šiaip šiandien žiūrėjau laidą "sveikas žmogus", berods. Reklamavo odontologijos kliniką "Vivadens". Ir šiaip vivadens.eu skaičiau atsiliepimus, kad tikrai gera klinika, bet, man rodos, ten dantukų nerauna, tik estetiškai plombuoja. Na, kai išsirausiu tą nelemtą dantį, vis tiek į Vivadens reikės nuvykti, nes dantys nėra tokie, kokių norėčiau.. verysad.gif Reikės pasitaupyt pinigėlių ir pirmyn smile.gif Aišku, skausmo baimė daro savo, bet grožis reikalauja aukų verysad.gif
O "Gidenta" kur įsikūrusi? Ar brangu ten?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.