Šį gėrimą reikia gerti 2 dienas. Per jas galima netekti -3 Kg Šio gėrimo paruošimo būdas: 2 apelsinų, 1 citrinos, susmulkinto vieno banano, 1 arbatinio šaukštelio medaus. Gėrimą padalinti į 4 dalis, kurias gerti dienos bėgyje. Papildomai galima: kavos puodelis arba arbata. Vanduo.  Kas pradeda su manim nuo rytojaus?
renoska
2008 07 08, 14:12
Labas, gėrimas tikrai manau skanus bet ar ne per mažai kalorijų dienai? Sulčių dietos taisyklės:(radau štai čia) http://alfa.lt/straipsnis/138188* laikantis sulčių dietos savaitę vartojamos vien tik sultys; * sulčių dietos geriausia laikytis, kai gausu šviežių vaisių ir daržovių; * sulčių per dieną reikia išgerti daug nuo 8 iki 12 stiklinių; * pirmosiomis dietos dienomis gali varginti pilvo pūtimas, laisvesni viduriai. Tai įrodymas, kad organizmas pradeda valytis; * po savaitės dietos tris dienas reikia valgyti neriebias košes, troškintas daržoves, trintų daržovių sriubas ir nevartoti sūraus, rūgštaus, rūkyto maisto;
rozinee
2008 07 08, 15:30
QUOTE(InZara @ 2008 07 08, 12:25) 2 apelsinų, 1 citrinos, susmulkinto vieno banano, 1 arbatinio šaukštelio medaus. Gėrimą padalinti į 4 dalis, kurias gerti dienos bėgyje. Pagal parašytus kiekius, turėtų gautis pusantros stiklinės gėrimo, kažką maišai, čia gal vienam kartui tiek išgerti reikia
Žinokit nieko tiksliai nežinau išbandysiu pati tada pasakysiu ar veiksminga ir ar nebuvo pasekmių
rozinee
2008 07 10, 15:21
QUOTE(InZara @ 2008 07 08, 22:23) Žinokit nieko tiksliai nežinau išbandysiu pati tada pasakysiu ar veiksminga ir ar nebuvo pasekmių  Kada žadi pradėt laikytis? Labai įdomūs atsiliepimai
Jau nuo vakar pradėjau tai visai nieko šiandien jau 2-oji diena jau igala eina tai šeip ištversiu nes gėrimas yra gan skanus, o rytoj ryta jau viskas būsiu baigus. Bet ruošiuosi nuo rytojau jau valgyti viska bet skaičiuosiu kcal, o nuo pirmdienio vėl kita dieta imsiu
rozinee
2008 07 10, 21:26
QUOTE(InZara @ 2008 07 10, 16:07) Jau nuo vakar pradėjau tai visai nieko šiandien jau 2-oji diena jau igala eina tai šeip ištversiu nes gėrimas yra gan skanus, o rytoj ryta jau viskas būsiu baigus. Bet ruošiuosi nuo rytojau jau valgyti viska bet skaičiuosiu kcal, o nuo pirmdienio vėl kita dieta imsiu  O kiek gaunasi gėrimo išspaudus visai dienai? Ir koks kiekis tenka vienam kartui?
man gavosi pilnos 4 stiklinės tai gan normaliai nes tas gėralas buvo gan toks sotus  beto šiandien jau baigiau ta dieta ir numečiau 3 kg bet sportuodama ištverti buvo tikrai gan įmanoma nes gerimas gan skanus  bet aš viska su mixeriu suplakdavau
organizatore
2008 07 11, 11:50
tokios dietos nesilaikyciau, bet gerimuko isgerciau kartkartem, nes manau, kad skanus turetu gautis
renoska
2008 07 11, 12:08
QUOTE(InZara @ 2008 07 11, 11:26) šiandien jau baigiau ta dieta ir numečiau 3 kg bet sportuodama per 2 dienas nukrito 3 kg? o kaip sportavai, gal kokią super mankštą
Ryte begiodavau ,o vakare tempimo pratimus atlikinėdavau
Jurgutėlė
2008 07 11, 14:48
Aš esu gėrus bananų gėrimą  Bet tik vieną dieną gerdavau ,ne dvi .Ten dedasi bananas ,raugintos pasukos ,kiaušinio baltymas ir medus .Laaabai sotu ,numalšina apetitą
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 11, 15:48) Aš esu gėrus bananų gėrimą  Bet tik vieną dieną gerdavau ,ne dvi .Ten dedasi bananas ,raugintos pasukos ,kiaušinio baltymas ir medus .Laaabai sotu ,numalšina apetitą  o skanu buvo?
Jurgutėlė
2008 07 11, 16:04
QUOTE(InZara @ 2008 07 11, 15:59) o skanu buvo?  neblogai žinok ,tik aš dėjau berods 1 didelį bananą litrui pasukų ,o ne puse kaip reikėtų  Baltymo nesijaučia
o padėjo nors kiek kg numest?  (nes norėčiau išbandyti)
Jurgutėlė
2008 07 11, 20:13
QUOTE(InZara @ 2008 07 11, 18:41) o padėjo nors kiek kg numest?  (nes norėčiau išbandyti) dėl kilų nežinau ,niekad nesisveriu[ tiksliau labai retai ] ,bet ,kad apetitą mažina ,tai tikrai .Čia rekomendavo treneris ,kuris ruošia fitneso varžyboms ,tai tikrai turėtų būt efektyvu ,jei laikysies ,tarkim ,kartą per savaitę tokios iškrovos Bandysiu aš kitą savaitę prisimint tą skonį
cherruti
2008 07 11, 21:49
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 11, 15:48) Aš esu gėrus bananų gėrimą  Bet tik vieną dieną gerdavau ,ne dvi .Ten dedasi bananas ,raugintos pasukos ,kiaušinio baltymas ir medus .Laaabai sotu ,numalšina apetitą  o medaus kiek? sauksteli tik ar galima daugiau? siaip labai nemegstu pasuku, tai, speju, ne man bus toks misinukas
nu bandysiu  pažiūrėsiu kaip seksis  bet bandysiu turbūt tik kitą penktadienį Papildyta:QUOTE(cherruti @ 2008 07 11, 22:49) o medaus kiek? sauksteli tik ar galima daugiau? siaip labai nemegstu pasuku, tai, speju, ne man bus toks misinukas  man atroddo galima pagal skonio reikala gal ?
Jurgutėlė
2008 07 11, 22:31
QUOTE(cherruti @ 2008 07 11, 22:49) o medaus kiek? sauksteli tik ar galima daugiau? siaip labai nemegstu pasuku, tai, speju, ne man bus toks misinukas  litrui pasukų šaukštelį medaus ,bet netyčia gali ir visą šaukštą įkratyti Siūlau pasukas keisti liesu kefyru arba natūraliu jogurtu  Nemanau ,kad būtinai reik pasukas ir tik pasukas.
nu žiūrėsim kas bus
cherruti
2008 07 13, 20:36
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 11, 23:31) litrui pasukų šaukštelį medaus ,bet netyčia gali ir visą šaukštą įkratyti Siūlau pasukas keisti liesu kefyru arba natūraliu jogurtu  Nemanau ,kad būtinai reik pasukas ir tik pasukas. na, reiks turbut ismeginti su kefytu-nes pasukos man  manau, turetu buti visai skunu
aš taip pat manau turėtu but skanu
Jurgutėlė
2008 07 15, 12:06
QUOTE(InZara @ 2008 07 14, 11:41) aš taip pat manau turėtu but skanu  Gal jau išbandėt? aš vis tempiu gumą ,tai savaitgalis ,tai kelionė ,tai dar kas
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 15, 13:06) Gal jau išbandėt? aš vis tempiu gumą ,tai savaitgalis ,tai kelionė ,tai dar kas  aš dar tik bandysiu penktadienį
Jurgutėlė
2008 07 16, 22:31
QUOTE(InZara @ 2008 07 16, 23:09) aš dar tik bandysiu penktadienį  aaa,per iškrovą...
joa nes taip tai viską valgau išskyrus saldumynus ,batonus ,sausainius. o visą kitą valgau tik nierebiai, ir viską po truputį  dar po 6 nevalgau
Jurgutėlė
2008 07 17, 12:41
QUOTE(InZara @ 2008 07 17, 12:08) joa nes taip tai viską valgau išskyrus saldumynus ,batonus ,sausainius. o visą kitą valgau tik nierebiai, ir viską po truputį  dar po 6 nevalgau  oho ,jau rimtas čia planas  Kiek laiko taip laikais ir kiek nukrito?
nukrito jau 4 bet dar + sportas
Merginos,sakykit o gal galima tas tris dienas vien banaus valgyt? Kazkur skaiciau dieta su bananais visa savaite 6kg nukrito
įdomu ar kas nors bandė Reik ir man pabandyt visą savaite vien bananus valgyt pažiūrėsiu kas gero nutiks
QUOTE(InZara @ 2008 07 24, 12:58) įdomu ar kas nors bandė Reik ir man pabandyt visą savaite vien bananus valgyt pažiūrėsiu kas gero nutiks  Galiu pasakyti, kas nutiks. Po tos savaitės valgysi atrodo nedaug ir sėkmingai pradėsi storėt. Pamatysi
QUOTE(solo @ 2008 07 24, 17:22) Galiu pasakyti, kas nutiks. Po tos savaitės valgysi atrodo nedaug ir sėkmingai pradėsi storėt. Pamatysi  e tada gal geriau pamastysiu  dėkui kad pranešėte
Madilana
2008 07 28, 18:28
Skaniai atrodo sitas bananinis gerimukas Negrizta iskart atgal tie pamestieji -3kg? Nesunku antraja diena istverti? Gal dar kas nors isbande ,labai idomu butu atsiliepimus isgirsti  Jeigu karta i savaite pasilaikius po 1-2 dieneles tokios iskrovos,o kitomis dienomis nevalgyti po 19val. ,ar imanoma butu liekneti, ar tai labiau tiktu tik svorio palaikymui,kaip manot?
QUOTE(Madilana @ 2008 07 28, 19:28) Skaniai atrodo sitas bananinis gerimukas Negrizta iskart atgal tie pamestieji -3kg? Nesunku antraja diena istverti? Gal dar kas nors isbande ,labai idomu butu atsiliepimus isgirsti  Jeigu karta i savaite pasilaikius po 1-2 dieneles tokios iskrovos,o kitomis dienomis nevalgyti po 19val. ,ar imanoma butu liekneti, ar tai labiau tiktu tik svorio palaikymui,kaip manot?  na man asmeniškai negrįžo, antraja diena galima tikrai ištverti  aš nevalgau po 18val. o svoris reguleriai po biškutį irgi krenta.
Madilana
2008 07 29, 07:53
Labai smagu uz tave, InZara O kiek kcal mazdaug iki 18 val. suvartoji?  Kad sportuoji, jau zinau  Kazkada meginau tik nevalgyt po 18, tai svoris svyruodavo +/-1kg ten atgal ir viskas Taigi man , tik nevalgant vakarais, svoris nekrenta, o stovi daug maz vienodas. Ir po 1 dienos iskrovos numestojo kg kazkuri dalis grizta. Nes maisto tai paprastom dienom nezinau kiek suvalgau, nes nelabai ziuriu..o per iseigines tai iskyla, tai baliukas ispuola, po kurio ir darau iskrovos dienele  Taip pavyksta tik esama svori palaikyt po lieknejimu, kad nekiltu i virsu. O kad toliau mesti kg, reikia kazkokio kito budo imtis  Tai masciau, jeigu karta per savaite po 2 dienas tokia bananinio gerimo iskrova pasidarius, plius vakare nevalgant, ar kristu kas savaite po -1-2kg svoris, ar visgi vel susivienodintu Gal kada vel kartosi bananinio gerimo dienas?
QUOTE(Madilana @ 2008 07 29, 08:53) Labai smagu uz tave, InZara O kiek kcal mazdaug iki 18 val. suvartoji?  Kad sportuoji, jau zinau  Kazkada meginau tik nevalgyt po 18, tai svoris svyruodavo +/-1kg ten atgal ir viskas Taigi man , tik nevalgant vakarais, svoris nekrenta, o stovi daug maz vienodas. Ir po 1 dienos iskrovos numestojo kg kazkuri dalis grizta. Nes maisto tai paprastom dienom nezinau kiek suvalgau, nes nelabai ziuriu..o per iseigines tai iskyla, tai baliukas ispuola, po kurio ir darau iskrovos dienele  Taip pavyksta tik esama svori palaikyt po lieknejimu, kad nekiltu i virsu. O kad toliau mesti kg, reikia kazkokio kito budo imtis  Tai masciau, jeigu karta per savaite po 2 dienas tokia bananinio gerimo iskrova pasidarius, plius vakare nevalgant, ar kristu kas savaite po -1-2kg svoris, ar visgi vel susivienodintu Gal kada vel kartosi bananinio gerimo dienas?  Suvartoju kcal tai maždaug tarp 1100-1200  o po 18val. tai aš jau draugauju jai lb noriu valgyt su Vandenuku kartosiu jau po savaitgalio
Madilana
2008 07 29, 17:27
Tai gal ir as po savaitgalio prie taves prisijungsiu
QUOTE(Madilana @ 2008 07 29, 18:27) Tai gal ir as po savaitgalio prie taves prisijungsiu  tai galėsi  bet nuo antradienio iki trečiadienio geriausios dienos
Madilana
2008 07 30, 07:21
O kodel butent tos dienos geriausios?
Nu nes viduryje savaitės  Ne šeip iš tiesų tai nežinau
renoska
2008 08 04, 09:57
Sveikos išmėginau bananinį gėrimą. Tik kaip visada šiek tiek pakoregavau pagal save: vietoj vieno apelsino ėmiau greipfrutą, ir per dieną gėriau po dvigubą normą Rezultatais esu labai patenkinta - per dvi dienas nukrito 2,5 kg Per išeigines buvo didelis balius, privalgiau, maniau, kad visi kg pareis atgal  Svoris liko lygiai toks, koks buvo prieš balių Gėrimą rekomenduoju, kaip tikrai skanų ir veiksmingą
renoska Swejkinu
Madilana
2008 08 04, 18:21
Wow, neblogai  Ir as sveikinu Renoska, o tai is cia parasytu produktu kiekiu kiek stikliniu to gerimo gavosi tau? Nejau pilnos 4 stiklines isejo? Paskaicius atrodo, kad gerokai maziau turetu gautis Ar tu ta kita gerimo varianta meginai, kur pasukos pilasi ir su bananu plakasi?  Ir kokia ta dviguba norma, kiek stikliniu sugerei? InZara, ar juda dar vis tavo kg zemyn, skaiciuojant kalorijas? As sia savaite tikriausiai gerimo dar neskanausiu, nes susigundziau Delcios dieta, kurios siandien pirma diena ir laikausi  O gerimuka ismeginsiu po iseiginiu, per kurias svente nusimato ir teks su maistu griesyt
QUOTE(Madilana @ 2008 08 04, 19:21) Wow, neblogai  Ir as sveikinu Renoska, o tai is cia parasytu produktu kiekiu kiek stikliniu to gerimo gavosi tau? Nejau pilnos 4 stiklines isejo? Paskaicius atrodo, kad gerokai maziau turetu gautis Ar tu ta kita gerimo varianta meginai, kur pasukos pilasi ir su bananu plakasi?  Ir kokia ta dviguba norma, kiek stikliniu sugerei? InZara, ar juda dar vis tavo kg zemyn, skaiciuojant kalorijas? As sia savaite tikriausiai gerimo dar neskanausiu, nes susigundziau Delcios dieta, kurios siandien pirma diena ir laikausi  O gerimuka ismeginsiu po iseiginiu, per kurias svente nusimato ir teks su maistu griesyt  juda juda  ant apimčių mano tai matos bet po šios savaitės matysis ir ant svarstykliu (tikiuosi)
Madilana
2008 08 08, 10:03
InZara, kaip laikaisi? Ar issikrovinejai sia savaite su bananiniu gerimuku?  Jei taip, kiek po 2 dieneliu su gerimu dar tau nukrito kg? Ar sikart tokia pat efektyvi iskrovele buvo, kaip ir praeitakart? Ir norejau pasitikslint.. Tu imi butent 2 apelsinus, 1 citrina, viena banana, 1 a.s. medaus, juos suplaki mikseriu, ir kiek cia tos tyres iseina? Atrodo, kad turetu tik nepilna stiklinaite gautis..  Tai negi ja dar i 4 dalis dalint ir per visa diena gert? Ar cia gerimuko norma vienai porcijai ir tokiu per diena reikia 4 sugert? Tuomet visai dienai reikes 8 apelsinu, 4 citrinu ir t.t. ? Atsakyk prasom, nes ruosiuosi sekmadieni nusipirkti vaisiu, o pirmadieni laikytis, tik nezinau kiek is viso ju pirkti vienai dienai ? Aciu is anksto
nu šeip dar žiūrint kokius ištiesų apelsinus perki yra geriausi tokie dideli apelsinai du ir tada visos tos stiklines pilnos gaunas bet rejk kad jie būtu ir sultyngy tevat ... o dėl viso pikto tai gali visko paimt po dvigubai
Madilana
2008 08 10, 16:42
Dekui Ziuriu, tavo liniuote vietoj nestovi, kg vis krenta, saunuole! Susipirkau visu produktu dvigubai, ziuresiu kas ten rytoj man gausis  Jei ka, bus iskart dviem dienom  Gal ir tu prisijungtum prie manes pasilaikyti sios iskrovos pirmadieni ir antradieni?
Gerai prisijugiu prie taves nuo rytojaus  ryt ryte nuleksiu i parda ir viska susipirksiu
Madilana
2008 08 10, 18:18
O, tai gerai, bus kartu lengviau laikytis Ziuresim, kaip mums tie kilai riedes
jap rejks pasiziuret  dar palenktiniausim kuri daugiau numetus khg bus  bet be melo sakysim ok ?
|
|