QUOTE(motoraika @ 2008 10 23, 12:45)
kad nereikėtų gręžti skylės, galima nusipirkti pvz. plastmasinį kabliuką,tokį drabužiams kabinti, prisitaikius spalvą gal ir kokį įmantresnį, ir su dvipusia lipnia juosta prisiklijuoti ant sienos, ten kur reikia.
nelaiko tie kabliukai, na nebet dienine uzuolaida paristi noretum
man lastmase interjera gadina, net jei nematyciau to kabliuko - zinociau kad jis yra ir mane tai nervintu
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2008 10 23, 20:19)
Mačiau užuolaidų salonuose yra tokie užspaudžiami gražūs dalykėliai ir kai ekspozicijoj susegta - nu lyg necentruoja
yra tokie magnetukais susisega, bet laiko tik dienine arba nesunkios naktines pakrasciuka nedideli galima "suraukti"...
Papildyta:
QUOTE(Irmia @ 2008 10 23, 18:35)
Sveikos, mergaites!
man taip pat reikia Jusu patarimo

Turim virtuve + valgomasis, uzuolaidu neturim

kadangi nestandartiniai langai roletus ar romanetes galime nusipirkti tik pagal uzsakyma..kadangi jie nestandartinai, mums paskaiciavo nuo 1000 lt paprasti paprasciausi roletai prie kuriu dar zutbut reiketu uzuolaidu. Romanetes, zinoma, dar brangiau.
Mes, kas be ko, norim ir graziau ir pigiau

Galvojam gal trumputes uzuolaidas? kaip manot? bet taip negrazu tos ivairiu ilgiu vituvines.. ir plius naktines deti?
http://public.fotki....ai/img6157.html
jo, tas "laiptas" ant lubu desinej pusej komplikuoja situacija

ir siaip atstumas virs lango iki lubu nera didelis, o dar tas laiptas... viskas priklauso nuo to, kaip daznai butu varstomi pilnai langai: jei atidarinejamas tik virsus, o pilnai atidaroma tik valant langus, galima kabinti ir romanete

reiktu gerai pagalvoti...
turiu parsisiuntusi visokiu knygu apie uzuolaidu siuvima - bandysiu praversti gal kas uzkibs - idesiu nuotrauku