Įkraunama...
Įkraunama...

Grybai.

Ule, kiek gaunasi stiklainiu is jus duotos normos "grybu misraine ziemai"?



regna, as tai saldau sviezius grybus ax.gif , nieko jiems nedarau, isvalau nuplaunu ir i maiselius.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 21, 16:15)
Ule, kiek gaunasi stiklainiu is jus duotos normos "grybu misraine ziemai"?
regna, as tai saldau sviezius grybus  ax.gif , nieko jiems nedarau, isvalau nuplaunu ir i maiselius.

4 litrai 4u.gif
as ne neplaunu, nuvalau svariai ir saldau, bet tik geruosius,mazesnius,kietesnius grybus, voveruskas apverdu, visu kitu nebertingu nesaldau 4u.gif
Atsakyti
na va, mes katik po grybu, per pora valandu prisirinkom po kibiriuka, mazuciai, jaunuciai tik tik pradeje dygti ir auga kruvelem wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
pamačius šitas nuotraukas širdis krauju pasruvo blush2.gif
Atsakyti
esu girdėjusi kažkokį marinatą su majonezu... ax.gif
Atsakyti
mergaites si recepta radau spice.lt tinklapyje, gal bandete, kaip skonis, nes mane toks derinukas truputeli gasdina g.gif
1l aliejaus, 1 galva kolūsto, 20 svogūnų, 1 l Pomidorų padažo, 6 litrai virtų grybų
Aliejų, pjaustytus kopūstus, svogūnus patroškinti, sudėti pomidorų padažo, dar patroškinti, sudėti virtus grybus, viską patroškinti, sudėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti dangteliais.
Atsakyti
Dariau visa tai su per pus mazesnemis porcijom,gavosi thumbup.gif
Atsakyti
visą kibirą voveriuškių turiu - susitvarkiau - tai žiūrinėju kaip žiemai pasigaminti...
g.gif

kažkaip norėtūsi su svogūnais, morkomis užsikonservuoti į stiklainius...
bandysiu iš psl prieš tai recepčiuką - turbūt pirštukus laižysiu žiemą thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 09 19, 08:54)
Grybų mišrainė žiemai

user posted image
1 kg. virtų grybų
1 kg. morkų
1 kg. svogūnų
500 ml. pomidorų padažo
500 ml. aliejaus
šaukštas druskos
šaukštelis pipirų
muskato riešuto, kalendros miltelių
rozmarino šakelė, lauro lapai

Grybus nuvalyti, smulkiai supjaustyti, dėti į vandenį ir virti iki užvirimo, kol susidarys putos, tuomet nuimti nuo ugnies viską gerai perplauti ir vėl dėti į puodą ir virti 15-20 min. Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti žiedais. Į troškinimo indą, keptuvę ar puodą pilame aliejų, kepiname svogūnus, morkas, kai suminkštėja šiek tiek dedame grybus. Viską apkepame dar apie 10 min.

user posted image

Suberiame visus prieskonius, supilame pomidorų padažą, permaišome ir troškiname dar 10-15 min. Supilstome į iškaitintus stiklainius.
Skanaus!!!

user posted image



va šitą susiruošiau padaryti thumbup.gif
Atsakyti
[quote=linkakalinka,2011 10 16, 18:14]
va šitą susiruošiau padaryti thumbup.gif
tai ir daryk, tik nuotraukų necituoki ,o padarius parašyk ar skanu blush2.gif
Atsakyti
Turiu nuo senai likusių užšaldytų grybų. Kažin jei juos pervirčiau ir mišrainę sutaisyčiau g.gif . Ar geriau nerizikuot ir mest lauk? Atšildyti nebuvo. Visąlaik gulėję šaldiklyje.
Atsakyti
Vaivos juosta,tikrai naudociau ir nesukciau galvos.
Atsakyti