QUOTE(Claude @ 2009 05 20, 17:49) Sveikos, nepykit, neturiu laiko skaityt visą temą  Norėjau paklaust, ar tie pratimai kojoms tinkami norint jas sutvirtint, raumenukų užsiaugint, ar norint jas palieknint?  Niekas nežino?  Gal iš patirties parašytumėt, ar kojos sulieknėjo, ar labiau sutvirtėjo?
QUOTE(Claude @ 2009 05 28, 15:29) Niekas nežino?  Gal iš patirties parašytumėt, ar kojos sulieknėjo, ar labiau sutvirtėjo?  Situs pratimus dariau maziau, bet galvoju kad labiau tvirteja, o paderinus maista ir sulieknetu
Visa geguze nedariau siu pratimu  Man geri orai su tokiais pratimais nesiderina, daug laiko lauke praleidziu, nera kada namie sportuoti
smilgeleee
2009 05 28, 17:55
Vai vai mergaites,man tas pat  apleidau visiskai sporta Na reiktu kazkaip vel prie jo sugrizt ,alia valios neber
Vakare ir man nesinori sportuot, todel keliuosi ryte, vasara ta padaryti nesunku, nes anksti svinta
ROMA'ntike
2009 05 31, 14:03
Čia aš iš savo patirties papasakosiu kaip prisiversdavau sportuoti,kad upas nepradingtų  ,aš matomoj vietoj,kad iš pačio ryto pamatyčiau, užsiklijuodavau plakatą su gražia merginos figura. Čia būdavo vonioj,arba ant šaldytuvo su magnetukais,nebūtinai plakatas turi būti didelis,bet taip,kad jis matytusi.Ir kai jį pamatydavau,tai taip mintyse ir pagalvodavau nedarysiu pratimų,neturėsiu tokios figuros...na ir galiausiai sąžinė ir noras priversdavo. Bet labiausiai iš visų mano bandytų mankštų labiausiai patiko bodyfleksas,nes jau po mėnesio cm rodydavo mažesnias ir mažesnias apimtis. Visoms sekmės lieknėjant,o dar geresnis būdas tai sportuoti su drauge,tada azartas būna kas daugiau ir greičiau svorį numes
ROMA'ntike
2009 05 31, 14:49
O gal kas nors iš merginų turi įsirašiusios šių 8min. pratimukus visus i kompaktą? Per youtube nelabai patogu žiūrint daryti,nes ekraniukas mažas o išplečiant ir kokybė nukenčia
Merkina
2009 05 31, 15:34
Vai merginos, iš tikrųjų kad sportuoti vis mažiau laiko lieka kai tokie orai  Anksčiau tvarkingai pratimus darydavau kas antrą dieną, dabar vis didesnės pertraukos...
MissBootee
2009 06 01, 10:52
Visąlaik tik apžiūrėdavau jūsų temelę, vis gundydavaus, bet neprisiruošdavau padaryt tų pratimukų.. Pažiūrėjus tai tokie lengvi tie pratimai atrodo... Bet šiandien pabandžiau padaryt  nifiga jie nelengvi.. Kai pilvui dariau, tai kaklą pradėjo skaudėt, užpakaliukui irgi pratimai sunkiai  Nu ką, reik ir man pradėt sportuot..
Nu ką, pasiekėme finišą  Trumpai reziumuosiu savo rezultatus: 3 mėn. sportas viršijo visus mano lūkesčius  Šiek tiek pakoreagavus mitybą ir kasdien sportuojant (gegužės mėn. tikrai rečiau kaip ir daugelis, nes gryname ore visą laiką praleidžiu), daug judant (pasivaikščiojimai, dviratis), pavyko nuo liemens ištirpdyti 10 cm, nuo klubų - 5 cm ir nuo šlaunų - 3 cm bei atsikratyti 2,4 kg svorio, kuris, beje, nebuvo mano tikslas. Viso to sporto esmė man nebuvo nei suplonėti, nei svorio numesti, o tik padailinti savo apimtis, kurios nebūtų panašios į šaltieną ar šiaip suglebusios, bei sutvirtini savo kūną. Visa tai pasiekiau su kaupu  Į veidrodį žiūrėti dabar vienas malonumas  Sportuosiu ir toliau  Linkiu to paties ir jums visoms
Na ka gi super  Tu pas mus turbut pirmoj vietoj Apie save tyliu ....
QUOTE(Inesssija @ 2009 06 01, 13:51) Na ka gi super  Tu pas mus turbut pirmoj vietoj Apie save tyliu ....  Ačiū  Bent jau prieš save tai tikrai laimėjau ir įrodžiau, kad visgi valios ir užsispyrimo pakankamai daug turiu
QUOTE(Krisla @ 2009 06 01, 14:34) Nu ką, pasiekėme finišą  Trumpai reziumuosiu savo rezultatus: 3 mėn. sportas viršijo visus mano lūkesčius  Šiek tiek pakoreagavus mitybą ir kasdien sportuojant (gegužės mėn. tikrai rečiau kaip ir daugelis, nes gryname ore visą laiką praleidžiu), daug judant (pasivaikščiojimai, dviratis), pavyko nuo liemens ištirpdyti 10 cm, nuo klubų - 5 cm ir nuo šlaunų - 3 cm bei atsikratyti 2,4 kg svorio, kuris, beje, nebuvo mano tikslas. Viso to sporto esmė man nebuvo nei suplonėti, nei svorio numesti, o tik padailinti savo apimtis, kurios nebūtų panašios į šaltieną ar šiaip suglebusios, bei sutvirtini savo kūną. Visa tai pasiekiau su kaupu  Į veidrodį žiūrėti dabar vienas malonumas  Sportuosiu ir toliau  Linkiu to paties ir jums visoms   na tikrai šaunuolė iškur man tiek pastangų rasti  jei pradeedu tai po poros dienų baigiu  ir man svorio numesti nereiki tik padailinti formas, kad nebūtų kaip rašei šaltiena
QUOTE(mažulė @ 2009 06 01, 15:08)  na tikrai šaunuolė iškur man tiek pastangų rasti  jei pradeedu tai po poros dienų baigiu  ir man svorio numesti nereiki tik padailinti formas, kad nebūtų kaip rašei šaltiena  Man labiausiai padėjo užsispyrimas bei noras gražiai vasarą atrodyti  Turiu keletą rūbų, su kuriais atrodau idealiai tik tada, kai kūnas yra tvirtas, stangrus ir be pašalinio lašinio  Tai vat, kai man tie rūbai prieš akis nuolat vaidendavosi, iškart kaip didelė pratimus padarydavau  Be to, mano sesė idealios figūros, tai toks liūtiškas užsispyrimas man padėjo pasiekti, kad tikrai atrodyčiau neprasčiau
MissBootee
2009 06 01, 20:18
QUOTE(Krisla @ 2009 06 01, 14:34) Nu ką, pasiekėme finišą  Trumpai reziumuosiu savo rezultatus: 3 mėn. sportas viršijo visus mano lūkesčius  Šiek tiek pakoreagavus mitybą ir kasdien sportuojant (gegužės mėn. tikrai rečiau kaip ir daugelis, nes gryname ore visą laiką praleidžiu), daug judant (pasivaikščiojimai, dviratis), pavyko nuo liemens ištirpdyti 10 cm, nuo klubų - 5 cm ir nuo šlaunų - 3 cm bei atsikratyti 2,4 kg svorio, kuris, beje, nebuvo mano tikslas. Viso to sporto esmė man nebuvo nei suplonėti, nei svorio numesti, o tik padailinti savo apimtis, kurios nebūtų panašios į šaltieną ar šiaip suglebusios, bei sutvirtini savo kūną. Visa tai pasiekiau su kaupu  Į veidrodį žiūrėti dabar vienas malonumas  Sportuosiu ir toliau  Linkiu to paties ir jums visoms  tokie žodžiai įkvepia... o kiek laiko reik pratimukus daryt maždaug, ir + sveikiau maitintis, kad nuo pilvo riebaliukai nusimestų?  negaliu į veidrodį žiūrėt, rūbų nenoriu pirkt - dipresija
Krisla, labai smagu skaityti, kad tau pasisekė pagražinti savo formas - tokios istorijos įkvepia
Kalbant apie mane.. Sportuodavau anksčiau dažnai (dabar jau vasara..), dabar rečiau, tačiau kartais išbėgu pabėgiot, ir labai kontroliuoju maistą.. Per du mėnesius -4kg. Tačiau kad formos labai pasikeistų, nepastebėjau darau išvadą, kad reik numesti dar tiek pat
Carolina
2009 06 03, 10:27
QUOTE(Krisla @ 2009 06 01, 13:34) Nu ką, pasiekėme finišą  Trumpai reziumuosiu savo rezultatus: 3 mėn. sportas viršijo visus mano lūkesčius  Šiek tiek pakoreagavus mitybą ir kasdien sportuojant (gegužės mėn. tikrai rečiau kaip ir daugelis, nes gryname ore visą laiką praleidžiu), daug judant (pasivaikščiojimai, dviratis), pavyko nuo liemens ištirpdyti 10 cm, nuo klubų - 5 cm ir nuo šlaunų - 3 cm bei atsikratyti 2,4 kg svorio, kuris, beje, nebuvo mano tikslas. Viso to sporto esmė man nebuvo nei suplonėti, nei svorio numesti, o tik padailinti savo apimtis, kurios nebūtų panašios į šaltieną ar šiaip suglebusios, bei sutvirtini savo kūną. Visa tai pasiekiau su kaupu  Į veidrodį žiūrėti dabar vienas malonumas  Sportuosiu ir toliau  Linkiu to paties ir jums visoms  Lendu po lapais geriau. Tikrai pasiklausius tavęs, matau, kad ir aš galiu taip pat.. Tik reikia labai panorėti.  Nieko nebus,teks grįžti prie pratimukų..Einu dabar pat pasportuoti.
Merkina
2009 06 03, 10:57
Ačiū, mergaitės, jūs kiekviena galite tikrai nemažiau nei aš
gretute703
2009 06 03, 13:48
sveikos supermamytes, noreciau prisijung prie jusu, po numestu 14 kg man labai reikia padilint liemens apimtis irpastangrint ji bei slaunis, tikios man pades tos 8 minutes kasdieninio sporto  beje maciau kad turit sporto lentele kazkokia tai, gal galit paaiskint kaip ja pyldit
dijanute
2009 06 03, 14:47
QUOTE(Krisla @ 2009 06 01, 16:01) Man labiausiai padėjo užsispyrimas bei noras gražiai vasarą atrodyti  Turiu keletą rūbų, su kuriais atrodau idealiai tik tada, kai kūnas yra tvirtas, stangrus ir be pašalinio lašinio  Tai vat, kai man tie rūbai prieš akis nuolat vaidendavosi, iškart kaip didelė pratimus padarydavau  Be to, mano sesė idealios figūros, tai toks liūtiškas užsispyrimas man padėjo pasiekti, kad tikrai atrodyčiau neprasčiau  didziausi sveikinimai
Užtilom žiūriu
QUOTE(Golla @ 2009 06 08, 20:31) Eik jau, geriau vėliau negu niekad pati prisiversk ir mane priversk juos daryti
O aš šiandien sąžiningai padariau visus pratimukus o jūs??
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 08, 21:53) Eik jau, geriau vėliau negu niekad pati prisiversk ir mane priversk juos daryti na as jau save prisiverciau  tikiusi kad tas noras greitu laiku neprapuls  o prisiverciau save pamaciusi nuotraukas pleze  labai pakraupau or susiemiau
QUOTE(Golla @ 2009 06 09, 09:47) na as jau save prisiverciau  tikiusi kad tas noras greitu laiku neprapuls  o prisiverciau save pamaciusi nuotraukas pleze  labai pakraupau or susiemiau  Tikrai geras stimulas turiu vieną labai tragišką savo paplūdiminę nuotrauką. Reikės gal ją ant desktopo užsidėti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 09, 10:48) Tikrai geras stimulas turiu vieną labai tragišką savo paplūdiminę nuotrauką. Reikės gal ją ant desktopo užsidėti nebloga mintis  ir man reiketu kad matyciau save ir iskart noras sportuot atsirastu  dar vienas klausimas kaip reikia ta liniuote pasidaryti, kadangi as naujoke nelabai dar gaudausi
QUOTE(Golla @ 2009 06 09, 10:51) nebloga mintis  ir man reiketu kad matyciau save ir iskart noras sportuot atsirastu  dar vienas klausimas kaip reikia ta liniuote pasidaryti, kadangi as naujoke nelabai dar gaudausi  Papildyta:QUOTE(Golla @ 2009 06 09, 11:12) Papildyta:nu kazka prisidariau bet nezianau kaip cia gausis man Papildyta:QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 09, 10:56) aciu labai
kaktusiuk, katusiuk aš irgi noriu prisijungti  jeigu jau vandenį kartu geriam, tai ir sportuokim kartu
na as tai dabar begu pasportuoti kol mano mazylio nera  tai ramei galiu spotuoti
QUOTE(Golla @ 2009 06 09, 12:44) na as tai dabar begu pasportuoti kol mano mazylio nera  tai ramei galiu spotuoti  Sėkmės!
QUOTE(Gabado @ 2009 06 09, 12:36) kaktusiuk, katusiuk aš irgi noriu prisijungti  jeigu jau vandenį kartu geriam, tai ir sportuokim kartu  Ot šaunuolė, nu gi aš tave myliu
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 09, 13:06) Ot šaunuolė, nu gi aš tave myliu A6 tave daaar labiau
QUOTE(Gabado @ 2009 06 09, 13:14) A6 tave daaar labiau  Toks klausimas ne į temą, o kur tu bėgioji, stadione ar kur nors kitur?
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 09, 13:16) Toks klausimas ne į temą, o kur tu bėgioji, stadione ar kur nors kitur?  šalia manęs yra stadionas, tai į tą stadioną ir einu  O tu kur ?
QUOTE(Gabado @ 2009 06 09, 13:18) šalia manęs yra stadionas, tai į tą stadioną ir einu  O tu kur ? Aš tai bėgiodavau mišku, tačiau dabar norėčiau į stadioną, nes netoli manęs yra. Bet prisiklausiau visokių, kad sąnariams negerai ir pan., tai nežinau
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 09, 13:26) Aš tai bėgiodavau mišku, tačiau dabar norėčiau į stadioną, nes netoli manęs yra. Bet prisiklausiau visokių, kad sąnariams negerai ir pan., tai nežinau Nu matai jei yra galimybė miške ir pan, tai siūlyčiau tik ten  O aš vat neturiu tokios galimybės, nebent važinėt reiktų, bet nu nepatogu, o dabar stadionas 3min nuo manęs, tai ten ir lekiu
QUOTE(Gabado @ 2009 06 09, 13:31) Nu matai jei yra galimybė miške ir pan, tai siūlyčiau tik ten  O aš vat neturiu tokios galimybės, nebent važinėt reiktų, bet nu nepatogu, o dabar stadionas 3min nuo manęs, tai ten ir lekiu  Niu kaip, yra miškas, bet gana toli, o kuo toliau, tuo sunkiau man prisiverst čia būtų visai patogu, tik 5min kelio
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 09, 13:33) Niu kaip, yra miškas, bet gana toli, o kuo toliau, tuo sunkiau man prisiverst čia būtų visai patogu, tik 5min kelio Nu aš kažkaip nepastebėjau, kad kažkas blogai būtų  o galų gale galima bėgti ant žolytės stadione
Aš vakare bandysiu pratimukų padaryti Kaktusiuk, o tu visus darai ?
SuperMama
2009 06 09, 12:44
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|