Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Beautiful life produktai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Vaistai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
klp55
Gal kuri iš jūsų esate naudojusi Beautiful Life žolines kapsules moteriškų ligų profilaktikai? Internete radau informacijos apie stebuklingą smile.gif valomąjį bei gydomąjį jų poveikį moters organizmui. Būtų gerai sulaukti atsiliepimų, ar verta jas naudoti, ar iš tiesų šių kapsulių poveikis toks stebuklingas smile.gif
Iš anksto dėkoju smile.gif
Ausrynocka
As taip pat labai noreciau suzinoti,koks ju poveikis,kas yra isbandziusios,gal pasidalintu informacija...
Ausrynocka
Pati paklausiu,pati atsakau-surizikavau ir isbandziau.Tris paras,kai ir reikia,pranesiojau ta kapsulyte sekmingai,nieko nesidare,taciau viena vakara,kai issiemiau,pagal instrukcija ruosiaus praplauti maksti nestiprios arbatos tirpalu ir pasimeciau,kai negalejau ikisti klizmutes antgalio.Ir kai kazkaip prakisau siek tiek ir emiau plauti,pradejo eiti epitelio gabalai,kraujo kresuliukai,gleives ir pan.Issiziojau is nuostabos,stovejau duse ir netikejau savo akimis...Pasirodo,tikrai veikia ir dar kaip valo!O ryte nustebau dar karta,nes prausiantis pirstas uzkliuvo vel uz tokiu paciu odos (epitelio) atplaisu.Tada,atleiskit uz atviruma,bet kitaip neiseina papasakot,ikisau pirsta i maksti ir dar issikrapsciau nemazai negyvos odos gabaleliu ir kresuliuku.Tai va,dabar po dvieju dienu pertraukos vel desiuos nauja kapsule (ar tamponeli,kaip kiti vadina) ir ziuresiu,kas bus.Bet neabejoju jau dabar,kad tas "aparatas"tikrai veiksmingas.
Ainasun
Mane taip pat sudomino labai šita tema perskaičiau internete ka radau apie Beutiful life produkciją, bet gal kas žinot kur būtų galima įsigyti vieną ir pabandyti, nes po perskaitytų atsiliepimų ir aprašymu labai suintrigavo ir norėčiau pabandyti. g.gif
klp55
as taip pat visgi nusprendziau isbandyti tuos tamponiukus. Tiesa, po pirmo karto kazkaip issigandau, tai panaudojau tik viena (nors rekomenduojama 2). Pirmos paros pabaigoje pradejau keistai jaustis, lyg butu beprasidedanti pienlige, antra ir trecia dienas viskas buvo normaliai. Kai istraukiau, negalejau atsistebeti kiek daug "brudo" sutrauke toks maziukas tamponiukas. Po tampono panaudojimo, gal tai sutapimas, bet labai tvarkingai praejo menesines (be kresuliu, normalaus gausumo). Taciau isgasdino tai, kad kai tampona issitraukiau, sekancia diena prasidejo negausios varskes tipo isskyros. As pasidariau isvada, kad tai del to, kad sudirgo gleivine, nors veliau, kai savo "ispudziais" pasidalinau su kitom moterim, jos sake, kad taip ir turejo buti - taip valosi organizmas. Galiausiai nusprendziau pabandyti dar karteli, ziuresim kaip bus smile.gif
*neva*
gal dar yra isbandziusiu si produkta g.gif , pasidalinkite ziniomis smile.gif
Bolidukas
Sveikos,

As su šviežiom naujienom. Katik iššiėmiau tą kapsulytę. Palaikiau tik kiek daugiau nei dvi paras, nes - tik nesijuokit - per atitinkama procedura epiliatorius uzkabino už to siūliuko doh.gif ir kapsulyte issitrauke, tai nusprendžiau, kad pirmam kartui užteks ir kelių parų. Nežinau ar čia normalu ir kiek panikuoju - man išsiėmus ją pradėjo labai perštėti, tada, kaip ir sako instrukcija, pasidariau žalios arbatytės plovimui. Toks jausmas, kad makštis pritvinkusi kraujo, nes tikrai vos sugebėjau įkišti švirkštą plaudama. Kažkiek praploviau, pagrinde išsiplovė baltos varškės pavidalo išskyros (nusprendžiau išbandyti būtent dėl nuolatinių problemų su išskyrom - rekomendavo mano ginekologė). Vis dar tebeperšti, jausmas nelabai malonus, verysad.gif bet gal čia taip turi būti. Palauksiu kaip čia viskas toliau bus ir ar dar kažkas valysis.
Del isigijimo - aš tai pirkau iš savo ginekologės, ji kelias turėjo pabandymui (vienos kaina 50 Lt), bet domėdamasi jomis buvau radus ir skelbimų internete, kad merginos parduoda. Kiek supratau naršydama Beautiful life puslapyje, tai tam, kad pirkti tiesiai iš kompanijos, reikia užsisakyti už didelę sumą.
Bolidukas
Antra diena smile.gif
Vakar panikavau be reikalo, perstejimas praėjo, daugiau jokiu nemaloniu pojuciu nejauciu. Valymasis vyksta ir toliau, daugiausia balksvos spalvos gumuliuku pavidalu (kiek primena slapio popieriaus gumuliukus), pasiskaicius atsiliepimu darau isvada, kad cia greiciausiai cia valosi sena gleivine ar pan.
Taigi valymasis tikrai vyksta, o kokie bus rezultatai galutiniai, ar pades susitvarkyti moteriskas problemas, bus matyti. Vakar kai pradejo persteti sakiau, tikrai daugiau nieko panasaus nebandysiu,nes nezinant ko tiketis lengva su panikuoti unsure.gif bet matau, kad viskas tvarkoje ir tikrai naudosiu ir antraja.
*neva*
kazin koks galutinis zerultatas turetu buti po trecios, ketvirtos kapsules? kaip suprasti,kad jau viskas issivale? kiek ju reikia naudoti veliau profilaktiskai ? g.gif
ladyinwhite
O gal zinote, koks salutinis poveikis siu kapsuliu? kazkaip nesiryzciau naudoti kol visko neissiaiskinau g.gif
Bolidukas
Sveikos,

Del salutinio poveikio - neradau nieko apie ji, tik prierasa,kad nerekomenduojama zmonems, turintiems alergija, nors ir nepastebetas neigiamas poveikis.
Be to, man tas kapsules rekomendavo mano ginekologe (patikima, labai seniai pas ja lankausi, ji neskuba farsiruoti vaistais, o visad domisi ivairiom alternatyvom).
Po pirmosios kapusles issiemimo jau praejo trys dienos, nuo vakar nebera jokiu isskyru, svaru, tvarkinga. Pries tai kankinausi koki pusmeti tai su pienlige, tai su grybelinio pubudzio infekcijom (baltos tirstos siskyros buvo nuolatinis vargelis), dabar, nors gal anskti dziaugtis, nebera jokiu isskyru.
Kad jau issivale, tai manau supranti tada, kai niekas nebesivalo, nera jokiu tepliojimu, isskyru ir pan. Ginekologe sake,kad dazniausiai moterys naudoja tris kapsules, rezultatas pakankamai aiskiai matosi issiemus kapsule plaunant maksti - pagal tai, kiek visokio brudo iseina, gydytoja pasakojo,kad panaudojus antra ar trecia kapsule daznai jau niekas nebesivalo. Man va, kaip rasiau, dar kelias dienas buvo visokiu isskuru, gelivines gabaliuku, todel naudojai higieninius iklotus, trecia diena - jau nieko. (Naudojimo daznumas priklauso nuo amziaus ir turimu problemu - ar gydaisi ar profilaktiskai), issigydzius ir neturint problemu ginekologe rekomendavo viena karta i pusmeti pasidaryti toki valyma smile.gif
Atradau ju puslapi - daug informacijos : www.beautiful-life.lt
Dabar darau pertrauka, nes turi buti beros 6 dienos iki menesiniu ir 3 po, kad galetum naudoti, paskui naudosiu antraja. Parasysiu kaip ten man seksis.
*neva*
parasyk kaip seksis toliau 4u.gif
tetarima
Kadangi turiu daug ginekologiniu problemu, tai turejau imtis kazko... Suzinojau pas bendradarbe apie Beautiful-life kapsules moterims, nusipirkau isbandymui pora. Siuo metu naudoju antra, tai persti ir eina kazkokie atplaseliai. Produktas tikrai geras, siandien pasirasiau sutarti ir gydysiuos toliau, taip pat ir krutines mastopatija tam tikrais pleistriukais bigsmile.gif
maza saulyte
o jus nenorite pasikonsultuoti su gydytoju pries savarankiskai naudojant???
baltos varskes pavidalo isskyros-yra grybelis..po kurio niezti ir persti maksti..
gal kas turite patirties pasikalbant su gydytoju apie si produkta?
tetarima
QUOTE(maza saulyte @ 2009 06 01, 16:12)
o jus nenorite pasikonsultuoti su gydytoju pries savarankiskai naudojant???
baltos varskes pavidalo isskyros-yra grybelis..po kurio niezti ir persti maksti..
gal kas turite patirties pasikalbant su gydytoju apie si produkta?
*

gydytojas gali patarti naudoti tik cheminius vaistus, ir gydytasi tuo metodu gana daug metu doh.gif Bet kazkodel liga vel ir vel atsikartodavo... g.gif o sita vaistazoline kapsulyte traukia is musu visa tai kas susikaupe per daug ar nelabai metu. O varskes pavidalo isskyros tai ir iseina kartu su liga. Mes gydome is pagrindu ne uzdegima o jos priezasty. Cia savaime suprantama, ir tos vasitazoles tikrai nepakenks ir niekam nepakenke o tik padejo 4u.gif
kaktita4
Laba diena,

o kur galima įsigyti Beautiful life kapsulių ir kokia kaina?
tetarima
4u.gif
*neva*
QUOTE(tetarima @ 2009 06 01, 20:23)
Cia savaime suprantama, ir tos vasitazoles tikrai nepakenks ir niekam nepakenke o tik padejo 4u.gif
*

o kaip zinoti, kad nepakenks, tai naujas produktas Lietuvoje g.gif
tetarima
QUOTE(*neva* @ 2009 06 03, 17:25)
o kaip zinoti, kad nepakenks, tai naujas produktas Lietuvoje  g.gif
*

o kuom skiriasi Lietuvos moteris nuo kitu europieciu ar net negriu? biggrin.gif
sakau is savo patirties, esu lietuve gryna lotuliukas.gif blush2.gif mirksiukas.gif
o jums antibiotikai ir kitos chemines sudeties zvakutes nekenkia? doh.gif man per tiek metu dar ir kaip pakenke cool.gif
*neva*
ne, as ne uz chemija, ir tikiu, kad tai kenkia, net nesiginciju, taciau gal kam ir padejo, nors paciai neteko naudoti tos chemijos

bandziau ir as tas zoleliu kapsules, valymas buvo, taciau tuo pat metu seke beprotiskas galvos skausmas, net persigandus buvau nuo tokios reakcijos unsure.gif
tetarima
QUOTE(*neva* @ 2009 06 04, 00:27)
ne, as ne uz chemija, ir tikiu, kad tai kenkia, net nesiginciju, taciau gal kam ir padejo, nors paciai neteko naudoti tos chemijos

bandziau ir as tas zoleliu kapsules, valymas buvo, taciau tuo pat metu seke beprotiskas galvos skausmas, net persigandus buvau nuo tokios reakcijos   unsure.gif
*

gali buti ir skausmas tuo metu, nes kapsulytes apskritai valo visa organizma, ir teigiamai veikia visa moters organizma, taip pat ir hormonu veikla biggrin.gif
galima tas 3 dieneles kaip nors ir pakenteti doh.gif
*neva*
QUOTE(tetarima @ 2009 06 04, 09:31)
gali buti ir skausmas tuo metu, nes kapsulytes apskritai valo visa organizma, ir teigiamai veikia visa moters organizma, taip pat ir hormonu veikla biggrin.gif
galima tas 3 dieneles kaip nors ir pakenteti doh.gif
*

kentejau, o kas beliko doh.gif bet tik poto supratau, kad skaudejo nuo kapsuliu, nes tik ja isemus tuoj pat dingo galvos skausmas. Man antras valymas buvo zymiai didesnis nei pirmas, daug daugiau visko isejo, todel matyt ir galva skaudejo rolleyes.gif o ko dar galima tiketis jas isidejus g.gif labai mazai moteru ir merginu apie tai kalba unsure.gif
tetarima
QUOTE(*neva* @ 2009 06 04, 16:36)
kentejau, o kas beliko  doh.gif bet tik poto supratau, kad skaudejo nuo kapsuliu, nes tik ja isemus tuoj pat dingo galvos skausmas. Man antras valymas buvo zymiai didesnis nei pirmas, daug daugiau visko isejo, todel matyt ir galva skaudejo  rolleyes.gif  o ko dar galima tiketis jas isidejus  g.gif  labai mazai moteru ir merginu apie tai kalba  unsure.gif
*

tai jau taip, mazai kas kalba apie tai, bet ir man po antro tamponiuko prasidejo men, o is ten kas ejo tai baisu doh.gif turiu visa gyvenima endometrioze ir nuo jos 2 miomas dovanu doh.gif ir kodel gi anksciau nebuvo tokiu stebuklingu tamponiuku ech biggrin.gif
gitana78de
As tai jau seniai girdejau apie tuos tamponus ir ivairios informacijos prisiskaiciau.Labai noreciau juos isbandyti,tik problema,kad Vokietijoje ju niekur negausi schmoll.gif
Filotijia
Merginos nu pasakykit is kur gaunat jus ju????
*neva*
man nuo dvieju tamponiuku pradingo pienlige, nors ji man nebuvo labai didele, ziuresiu kaip bus toliau ar reiks ju daugiau ar ne unsure.gif kolkas esu patenkinta rolleyes.gif
Filotijia
Nu nesuprantu,visos taip giriat,o pasakyt kur perkat nesakot,slepiat,ar galvojat,kad jum daugiau neliks blush2.gif
*neva*
QUOTE(Gintatute @ 2009 06 08, 23:57)
Nu nesuprantu,visos taip giriat,o pasakyt kur perkat nesakot,slepiat,ar galvojat,kad jum daugiau neliks  blush2.gif
*

neslepiam schmoll.gif , rasem, kad galim duoti info mirksiukas.gif , ju parduotuveje nera, galima isigyti per platintojus 4u.gif
Beatalita
4u.gif
QUOTE(Bolidukas @ 2009 05 24, 20:16)
Sveikos,

As su šviežiom naujienom. Katik iššiėmiau tą kapsulytę. Palaikiau tik kiek daugiau nei dvi paras, nes  - tik nesijuokit - per atitinkama procedura epiliatorius uzkabino už to siūliuko  doh.gif  ir kapsulyte issitrauke, tai nusprendžiau, kad pirmam kartui užteks ir kelių parų. Nežinau ar čia normalu ir kiek panikuoju - man išsiėmus ją pradėjo labai perštėti, tada, kaip ir sako instrukcija, pasidariau žalios arbatytės plovimui. Toks jausmas, kad makštis pritvinkusi kraujo, nes tikrai vos sugebėjau įkišti švirkštą plaudama. Kažkiek praploviau, pagrinde išsiplovė baltos varškės pavidalo išskyros (nusprendžiau išbandyti būtent dėl nuolatinių problemų su išskyrom - rekomendavo mano ginekologė). Vis dar tebeperšti, jausmas nelabai malonus,  verysad.gif bet gal čia taip turi būti. Palauksiu kaip čia viskas toliau bus ir ar dar kažkas valysis.
Del isigijimo - aš tai pirkau iš savo ginekologės, ji kelias turėjo pabandymui (vienos kaina 50 Lt), bet domėdamasi jomis buvau radus ir skelbimų internete, kad merginos parduoda. Kiek supratau naršydama Beautiful life puslapyje, tai tam, kad pirkti tiesiai iš kompanijos, reikia užsisakyti už didelę sumą.
*

Papildyta:
4u.gif
QUOTE(Bolidukas @ 2009 05 24, 20:16)
Sveikos,

As su šviežiom naujienom. Katik iššiėmiau tą kapsulytę. Palaikiau tik kiek daugiau nei dvi paras, nes  - tik nesijuokit - per atitinkama procedura epiliatorius uzkabino už to siūliuko  doh.gif  ir kapsulyte issitrauke, tai nusprendžiau, kad pirmam kartui užteks ir kelių parų. Nežinau ar čia normalu ir kiek panikuoju - man išsiėmus ją pradėjo labai perštėti, tada, kaip ir sako instrukcija, pasidariau žalios arbatytės plovimui. Toks jausmas, kad makštis pritvinkusi kraujo, nes tikrai vos sugebėjau įkišti švirkštą plaudama. Kažkiek praploviau, pagrinde išsiplovė baltos varškės pavidalo išskyros (nusprendžiau išbandyti būtent dėl nuolatinių problemų su išskyrom - rekomendavo mano ginekologė). Vis dar tebeperšti, jausmas nelabai malonus,  verysad.gif bet gal čia taip turi būti. Palauksiu kaip čia viskas toliau bus ir ar dar kažkas valysis.
*

Sveikos, Aą kapsulytes pirkau po 45 Lt. , bet neseniai sužinojau, kad galima įsigyti dar pigiau, perkant kitom sąlygom...
Rasma
tetarima, prašau nerašinėti SPAM'o. Aš ištrinu, jūs vėl iš naujo. Ačiū.
Moderatorė
*neva*
kaip cia tylu g.gif jokiu atsiliepimu
tetarima
Naudoju tamponiukus ir jetus kokie tik atplaisiukai neina is manes doh.gif valosi mano endometrioze ir miomos ryskiai biggrin.gif yahoo.gif yahoo.gif galu gale per tiek metu nebeskauda pilvo wub.gif ir kodel anksciau nebuvo tokiu tamponiuku stebuklingu cool.gif
Comma
QUOTE(*neva* @ 2009 06 21, 12:00)
kaip cia tylu  g.gif  jokiu atsiliepimu
*

Aga, kazkaip idomiai - pora dienu toks aziotazas ir gyrimas o paskui tyla... Gal per daug itari esu - bet gal cia platintojai pasistenge isgirti ir sudominti? smile.gif
Kur atsiliepimai kitu?
Ir dar vienas klausiams - nejaugi nera JOKIO salutinio poveikio? blush2.gif
Bandau inete ieskoti daugiau info - radau rusu puslapi kur yra produktu pristatymo video. Labai jau aukstom frazem kalba.... ir panasiau i smegenu plovima... ax.gif Gal kas yra apsilankes pristatymuose Lietuvoje ir turi ka papasakoti is pirmu lupu...
Pasidalinkit patirtimi wub.gif
Beatalita
QUOTE(Comma @ 2009 06 28, 17:45)
Aga, kazkaip idomiai - pora dienu toks aziotazas ir gyrimas o paskui tyla... Gal per daug itari esu - bet gal cia platintojai pasistenge isgirti ir sudominti? smile.gif
Kur atsiliepimai kitu?
Ir dar vienas klausiams - nejaugi nera JOKIO salutinio poveikio?  blush2.gif
Bandau inete ieskoti daugiau info - radau rusu puslapi kur yra produktu pristatymo video. Labai jau aukstom frazem kalba.... ir panasiau i smegenu plovima... ax.gif Gal kas yra apsilankes pristatymuose Lietuvoje ir turi ka papasakoti is pirmu lupu...
Pasidalinkit patirtimi  wub.gif
*

Buvau pristatyme Kaune ir išmėginau praktiškai. Viskas, ką rašė moteriškės, pasitvirtina. Jos tik nepasakė, kad ištraukus tamponiuką, dar reikia makštį perplauti ramunėlių arbata, nes po panaudojimo, makštyje lieka dar nemažai nusilupusios gleivinės atplaišų ir valymosi liekanų...
Comma
QUOTE(Beatalita @ 2009 06 28, 23:00)
Buvau pristatyme Kaune ir išmėginau praktiškai. Viskas, ką rašė moteriškės, pasitvirtina. Jos tik nepasakė, kad ištraukus tamponiuką, dar reikia makštį perplauti ramunėlių arbata, nes po panaudojimo, makštyje lieka dar nemažai  nusilupusios gleivinės atplaišų ir valymosi liekanų...
*

O salutiniai poveikia? Ju nera, nenustatyta ar tylima? O gal istraukia ir tai ko nereiktu istraukti? blink.gif Nepasitikiu kazkaip ir gana blush2.gif
tetarima
QUOTE(Comma @ 2009 06 29, 20:34)
O salutiniai poveikia? Ju nera, nenustatyta ar tylima? O gal istraukia ir tai ko nereiktu istraukti? blink.gif Nepasitikiu kazkaip ir gana  blush2.gif
*

smile.gif ko nereikia tikrai neistrauks nebijokit lotuliukas.gif Pati buvau Klaipedoje pristatyme, kur kalbejo gydytoja, ir cia tikrai ne reklama patikekit. O produktas Lietuvoje kol kas naujas, todel daug kas ir nezino, todel ir atsiliepimu kol kas mazai mirksiukas.gif
Beatalita
QUOTE(Comma @ 2009 06 29, 19:34)
O salutiniai poveikia? Ju nera, nenustatyta ar tylima? O gal istraukia ir tai ko nereiktu istraukti? blink.gif Nepasitikiu kazkaip ir gana  blush2.gif
*

Man jokių šalutinių pioveikių nebuvo, nors gydytojas patarė prie savęs laikyti "NO-SPA", jei kartais labai pradėtų valytis ir skaudėtų, tačiau neskaudėjo... O ką turi omenyje, sakydama "ištraukia ir tai, ko nereikėtų ištraukti"? Ką dar ten galima ištraukti?
g.gif
*neva*
pasisakysiu ir as smile.gif , preita menesi sunaudojau dvi kapsulytes ir man salutinis poveikis buvo labai didelis galvos skausmas, kuris truko tas tris dienas doh.gif
si menesi bunau pas ginekologe, padare tyrimus (cistologini, tepineli ir t.t. ) na viskas tvarkoje, pfu pfu pfu ax.gif ,tad nusprendziau, kad daugiau man ju nebereikia, sutarties nesu pasirasiusi, bet jei reiks manau rasiu is kur isigyti smile.gif aisku labai noretusi nusipirkti uz savikaina krizes metu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Comma
QUOTE(Beatalita @ 2009 06 29, 21:26)
Man jokių šalutinių pioveikių nebuvo, nors gydytojas patarė prie savęs laikyti "NO-SPA", jei kartais labai pradėtų valytis ir  skaudėtų, tačiau neskaudėjo... O ką turi omenyje, sakydama "ištraukia ir tai, ko nereikėtų ištraukti"? Ką dar ten galima ištraukti?
g.gif
*

Su skysciais juk ir reikalingos medziagos gali pasisalinti... mirksiukas.gif
Labiau domina ne trumpalaikiai salutiniai poveikiai (galvos skausmas naudojant kapsules), bet veliau po ju naudojimo praejus kazkuriam laikui...
Lietuvoje jis naujas, bet kad rusu interneto puslapiuose irgi ne kazka galima rasti ax.gif
Jei kazka erzina toks mano domejimasis - neskaitykit mano postu tongue.gif
tetarima
QUOTE(Comma @ 2009 07 01, 00:07)
Labiau domina ne trumpalaikiai salutiniai poveikiai (galvos skausmas naudojant kapsules), bet veliau po ju naudojimo praejus kazkuriam laikui...
Lietuvoje jis naujas, bet kad rusu interneto puslapiuose irgi ne kazka galima rasti ax.gif
Jei kazka erzina toks mano domejimasis - neskaitykit mano postu  tongue.gif
*

Su kokias dar skysciais? biggrin.gif Tamponai sutraukia bakterijas, virusus, pienlige ir visokia kita infekcija . O mano atveju tai ir ligoninese kiek guleta ir antibiotiku kiek isgerta doh.gif neskaitant zvakutems kiek isleista, tai jei visa tai pasisalino ir as pati jauciuosi siuo metu gerai, nebeskauda pilvo, tai jauciasi labai savijautos pegerejimas, o kad pablogetu tikrai nemanau schmoll.gif biggrin.gif
Comma
QUOTE(tetarima @ 2009 07 01, 08:14)
Su kokias dar skysciais? biggrin.gif Tamponai sutraukia bakterijas, virusus, pienlige ir visokia kita infekcija . O mano atveju tai ir ligoninese kiek guleta ir antibiotiku kiek isgerta doh.gif neskaitant zvakutems kiek isleista, tai jei visa tai pasisalino ir as pati jauciuosi  siuo metu gerai, nebeskauda pilvo, tai jauciasi labai savijautos pegerejimas, o kad pablogetu tikrai nemanau schmoll.gif  biggrin.gif
*

Sunku diskutuoti - siandien gerai, bet kaip bus rytoj? Ar kas nors zino, yra tyrimai kaip visa tai atsilieps rytoj? Apie sios dienos savijauta ne viena jau rase...
tetarima
QUOTE(Comma @ 2009 07 02, 00:05)
Sunku diskutuoti - siandien gerai, bet kaip bus rytoj? Ar kas nors zino, yra tyrimai kaip visa tai atsilieps rytoj? Apie sios dienos savijauta ne viena jau rase...
*

Uzduodat labai naivius ir kvailus klausimus biggrin.gif Jusu pasirinkimo teise- gydytis cheminiais vaistais ar vaistazolemis, o apie cheminiu vaistu zala kazkodel nekalbate? ax.gif
Dusetelle
Sveikos 4u.gif .Buvau siandien pristatyme sios produkcijos.Tai gryzus ir susiradau sia temele.Tikrai yspudi padare bigsmile.gif .Buvo daktaras is Vilniaus atvaziaves.Labai idomiai pakalbejo.Kiekviena pakonsultavo del ivairiu negalavimu.O zvakutes,tai kiek girdejau tikrai thumbup.gif .Dar domina mane pleistrai nuo drusku g.gif .
Bolidukas
Panaudojau ir antrąją kapsulę smile.gif thumbup.gif
Antrą kartą valymasis vėl vyko panašiai, tik šįkart viskas paprasčiau, išsiėmus kapsulę apsiplovimui naudojau Tantum Rosa irigatorių ir nebejaučiau jokio perštėjimo, kuris taip išgąsdino pirmą kartą. Per visą laiką nuo pirmosios kapsulytės (tamponiuko - kas kaip vadina) nė karto nepasikartojo tos nelemtos tirštos baltos išskyros ir panašūs vargeliai, kurių prieš tai gal pusę metų su visokiais vaistais neatsikračiau ir nuolat vargindavo, be to pastebėjau, kad išnyko dauguma karpučių, kurios nežiania ko iš kur ir kodėl buvo atsiradusios (ginekologė sakė, kod jos galėjo būti pienligės ar uždegimo pasekmė). Jokių šalutinių poveikių nejaučiu.
Taigi atrodo reikės mesti šalin savo skepticizmą.
Mano ginbekologė šiuo metų tų kapsulių neturi, o norėčiau panaudoti ri toliau, kol galų gale jau niekas nebesivalys arba kad ir profilaktiškai, todėl jei kuri turite nusipirkusi daugiau ir galėtumėt parduoti - mielai nusipirkčiau. ax.gif
*Rykliukė*
QUOTE(Gintatute @ 2009 06 06, 21:53)
Merginos nu pasakykit is kur gaunat jus ju????
*

Per platintojus pagrinde, arba ginekologas nebent turetu

QUOTE(Comma @ 2009 06 30, 23:07)
Jei kazka erzina toks mano domejimasis - neskaitykit mano postu  tongue.gif
*

Nu kazkaip man logiskai galvojant, tai vaistazoles negali pakenkti, nebent per dideliais kiekias naudojant g.gif . Paisdomejau ir as apie tas zvakutes placiau. Kinijoje sios zvakutes placiai naudojamos, ir Beutiful life yra vidutinio veikimo, o jauciasi nerealiai smarkiai. O yra daug stipresnio veikimo zvakuciu. Ten pas juos keiciama sudetis ir tobulinamas sitas preparatas, tik mes jo negauname. O kad Lietuvoje vaistinese bus galima nusipirkt normaliai tai galime pamirsti- neapsimoka musu famacininkams zoleles pardavineti. Uz chemija galima daugiau gauti pelno. O pas mus jas pardavineja irgi su nemazu antkainiu... Tik mes pasirinkimo nelabai turime kur pirkti, todel tenka moketi ne tokius jau mazus pinigelius. 4u.gif
As vakar vakare isidejau pirmaja zvakute. Nu ka galiu pasakyti. Maudzia pilvo apacia... Negaliu priprasti prie jos. Atrodo ir nesijaucia, bet psichologiskai as jauciu svetimkuni tenai ir viskas...Biskeli papersti, bet skaiciau kad taip gali buti. Reikia tokiu atveju neutraliu vazelinu arba aliejumi patepti maksti, tada ne taip perstes. Ziuresim kas bus toliau ax.gif
*Rykliukė*
Siandien isemiau zvakute. Na plovimas ejo sunkiai, ir kaip man siek tiek baisokai. Siek tiek soke esu unsure.gif Pirsto ikisti negalejau, o kai siaip ne taip per perstejumus ikisau, tai ka atradau biskeli nusiurpino. Tikiuosi kad isploviau viska, bet itariu dar liko... Na gal su antra zvakute issitrauks ir issiplaus. Bet kad zvakutes veikia-faktas ax.gif
*Rykliukė*
Antra pertraukos diena.
Valosi vis dar, bet ne taip baisiai kaip vakar- net pasiemus buvau veidrodi net nes siuliuko neradau be jo. Oi, geriau neziureti doh.gif , bet nebuvo kaip, nes tiek visko aplinkui buvo, kad nenuostabu kad siuliuko neradau... Siandien jau geriau, tik gleives valosi, ir dar pilva maudzia. Rytoj reikes detis zvakute nauja. Ziuresim kaip seksis antra karta rolleyes.gif
Beatalita
QUOTE(Dusetelle @ 2009 07 02, 20:51)
Sveikos  4u.gif  .Buvau siandien pristatyme sios produkcijos.Tai gryzus ir susiradau sia temele.Tikrai yspudi padare  bigsmile.gif  .Buvo daktaras is Vilniaus atvaziaves.Labai idomiai pakalbejo.Kiekviena pakonsultavo del ivairiu negalavimu.O zvakutes,tai kiek girdejau tikrai  thumbup.gif  .Dar domina mane pleistrai nuo drusku g.gif  .
*

Ortopedinis medicininis pleistras
(BANG DE LI)

Pleistro savybės :
• turi apsauginę funkciją;
• malšina skausmą,
• nuskausminimo poveikis;
• gerina kraujotaką;
• nuima patinimą, pabrinkimą;
• gerina medžiagų apykaitą;
• gydo cervikalinę spondilopatiją;
• juosmens tarpslankstelinio disko prolepsė;
• išias;
• hiperostozė;
• reumatinis ir reumatoidinis artritas;
• peties-mentės, alkūnės periartritas,
• tarp menčių ganglionariniai skausmai;
• juosmens-kryžkaulio radikulitas;
• artritas, kelių sąnarių artrozė;
• pėdų ataugos (pentinai);
• kritimų traumos
tetarima
Kadangi esame Beautiful-life temukeje, tai va sis tas VYRAMS biggrin.gif
Vyrams nuo slapimtakio ir prostatos smile.gif
Savybės: • Stimuliuoja kraujotaką; • Stabdo prostatos išsiplėtimą; • Gydo sunkų prostatos uždegimą.
Naudojamas sekančiais atvejais:
• dažnas šlapinimasis; • skausmas šlapinantis; • skausmas ir laužymas juosmens srityje; • skausmas kapšelyje; • skausmas tarpvietėje; • nefritas; • inkstų nepakankamumas; • impotencija.
4u.gif
Beatalita
QUOTE(tetarima @ 2009 07 12, 11:31)
Kadangi esame Beautiful-life temukeje, tai va sis tas VYRAMS biggrin.gif
Vyrams nuo slapimtakio ir prostatos smile.gif
Savybės: • Stimuliuoja kraujotaką; • Stabdo prostatos išsiplėtimą; • Gydo sunkų prostatos uždegimą.
Naudojamas sekančiais atvejais:
• dažnas šlapinimasis; • skausmas šlapinantis; • skausmas ir laužymas juosmens srityje; • skausmas kapšelyje; • skausmas tarpvietėje; • nefritas; • inkstų nepakankamumas;  • impotencija.
4u.gif
*

Girdėjau, kad kai kurie gydytojai bando moteriškas kapsules (Qing Gong Wan) pritaikyti vyrams... Kadangi vyrai neturi tokios vietelės, kur šilta ir drėgna, tai mėginama kapsulytę jiems įdėti į bambos duobutę, užtegti polietileno plėvele ir užklijuoti pleistru, sudarant aplinką panašią į tą, kuri yra moters makštyje... Aš klausiau gydytojo, - jei vyrams bandoma taikyti moterims skirtą kapsulytę, tai gal galima moterims bambos srityje naudoti vyrams skirtą pleistrą "Prostatic Navel Plaster"... Gydytojas nenupeikė šios idėjos, taigi reikės pamėginti...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.