Iš anksto dėkoju
Gal kuri iš jūsų esate naudojusi Beautiful Life žolines kapsules moteriškų ligų profilaktikai? Internete radau informacijos apie stebuklingą
Iš anksto dėkoju
As taip pat labai noreciau suzinoti,koks ju poveikis,kas yra isbandziusios,gal pasidalintu informacija...
Pati paklausiu,pati atsakau-surizikavau ir isbandziau.Tris paras,kai ir reikia,pranesiojau ta kapsulyte sekmingai,nieko nesidare,taciau viena vakara,kai issiemiau,pagal instrukcija ruosiaus praplauti maksti nestiprios arbatos tirpalu ir pasimeciau,kai negalejau ikisti klizmutes antgalio.Ir kai kazkaip prakisau siek tiek ir emiau plauti,pradejo eiti epitelio gabalai,kraujo kresuliukai,gleives ir pan.Issiziojau is nuostabos,stovejau duse ir netikejau savo akimis...Pasirodo,tikrai veikia ir dar kaip valo!O ryte nustebau dar karta,nes prausiantis pirstas uzkliuvo vel uz tokiu paciu odos (epitelio) atplaisu.Tada,atleiskit uz atviruma,bet kitaip neiseina papasakot,ikisau pirsta i maksti ir dar issikrapsciau nemazai negyvos odos gabaleliu ir kresuliuku.Tai va,dabar po dvieju dienu pertraukos vel desiuos nauja kapsule (ar tamponeli,kaip kiti vadina) ir ziuresiu,kas bus.Bet neabejoju jau dabar,kad tas "aparatas"tikrai veiksmingas.
Mane taip pat sudomino labai šita tema perskaičiau internete ka radau apie Beutiful life produkciją, bet gal kas žinot kur būtų galima įsigyti vieną ir pabandyti, nes po perskaitytų atsiliepimų ir aprašymu labai suintrigavo ir norėčiau pabandyti.
as taip pat visgi nusprendziau isbandyti tuos tamponiukus. Tiesa, po pirmo karto kazkaip issigandau, tai panaudojau tik viena (nors rekomenduojama 2). Pirmos paros pabaigoje pradejau keistai jaustis, lyg butu beprasidedanti pienlige, antra ir trecia dienas viskas buvo normaliai. Kai istraukiau, negalejau atsistebeti kiek daug "brudo" sutrauke toks maziukas tamponiukas. Po tampono panaudojimo, gal tai sutapimas, bet labai tvarkingai praejo menesines (be kresuliu, normalaus gausumo). Taciau isgasdino tai, kad kai tampona issitraukiau, sekancia diena prasidejo negausios varskes tipo isskyros. As pasidariau isvada, kad tai del to, kad sudirgo gleivine, nors veliau, kai savo "ispudziais" pasidalinau su kitom moterim, jos sake, kad taip ir turejo buti - taip valosi organizmas. Galiausiai nusprendziau pabandyti dar karteli, ziuresim kaip bus
gal dar yra isbandziusiu si produkta
Sveikos,
As su šviežiom naujienom. Katik iššiėmiau tą kapsulytę. Palaikiau tik kiek daugiau nei dvi paras, nes - tik nesijuokit - per atitinkama procedura epiliatorius uzkabino už to siūliuko Del isigijimo - aš tai pirkau iš savo ginekologės, ji kelias turėjo pabandymui (vienos kaina 50 Lt), bet domėdamasi jomis buvau radus ir skelbimų internete, kad merginos parduoda. Kiek supratau naršydama Beautiful life puslapyje, tai tam, kad pirkti tiesiai iš kompanijos, reikia užsisakyti už didelę sumą.
Antra diena
Vakar panikavau be reikalo, perstejimas praėjo, daugiau jokiu nemaloniu pojuciu nejauciu. Valymasis vyksta ir toliau, daugiausia balksvos spalvos gumuliuku pavidalu (kiek primena slapio popieriaus gumuliukus), pasiskaicius atsiliepimu darau isvada, kad cia greiciausiai cia valosi sena gleivine ar pan. Taigi valymasis tikrai vyksta, o kokie bus rezultatai galutiniai, ar pades susitvarkyti moteriskas problemas, bus matyti. Vakar kai pradejo persteti sakiau, tikrai daugiau nieko panasaus nebandysiu,nes nezinant ko tiketis lengva su panikuoti
kazin koks galutinis zerultatas turetu buti po trecios, ketvirtos kapsules? kaip suprasti,kad jau viskas issivale? kiek ju reikia naudoti veliau profilaktiskai ?
O gal zinote, koks salutinis poveikis siu kapsuliu? kazkaip nesiryzciau naudoti kol visko neissiaiskinau
Sveikos,
Del salutinio poveikio - neradau nieko apie ji, tik prierasa,kad nerekomenduojama zmonems, turintiems alergija, nors ir nepastebetas neigiamas poveikis. Be to, man tas kapsules rekomendavo mano ginekologe (patikima, labai seniai pas ja lankausi, ji neskuba farsiruoti vaistais, o visad domisi ivairiom alternatyvom). Po pirmosios kapusles issiemimo jau praejo trys dienos, nuo vakar nebera jokiu isskyru, svaru, tvarkinga. Pries tai kankinausi koki pusmeti tai su pienlige, tai su grybelinio pubudzio infekcijom (baltos tirstos siskyros buvo nuolatinis vargelis), dabar, nors gal anskti dziaugtis, nebera jokiu isskyru. Kad jau issivale, tai manau supranti tada, kai niekas nebesivalo, nera jokiu tepliojimu, isskyru ir pan. Ginekologe sake,kad dazniausiai moterys naudoja tris kapsules, rezultatas pakankamai aiskiai matosi issiemus kapsule plaunant maksti - pagal tai, kiek visokio brudo iseina, gydytoja pasakojo,kad panaudojus antra ar trecia kapsule daznai jau niekas nebesivalo. Man va, kaip rasiau, dar kelias dienas buvo visokiu isskuru, gelivines gabaliuku, todel naudojai higieninius iklotus, trecia diena - jau nieko. (Naudojimo daznumas priklauso nuo amziaus ir turimu problemu - ar gydaisi ar profilaktiskai), issigydzius ir neturint problemu ginekologe rekomendavo viena karta i pusmeti pasidaryti toki valyma Atradau ju puslapi - daug informacijos : www.beautiful-life.lt Dabar darau pertrauka, nes turi buti beros 6 dienos iki menesiniu ir 3 po, kad galetum naudoti, paskui naudosiu antraja. Parasysiu kaip ten man seksis.
parasyk kaip seksis toliau
Kadangi turiu daug ginekologiniu problemu, tai turejau imtis kazko... Suzinojau pas bendradarbe apie Beautiful-life kapsules moterims, nusipirkau isbandymui pora. Siuo metu naudoju antra, tai persti ir eina kazkokie atplaseliai. Produktas tikrai geras, siandien pasirasiau sutarti ir gydysiuos toliau, taip pat ir krutines mastopatija tam tikrais pleistriukais
o jus nenorite pasikonsultuoti su gydytoju pries savarankiskai naudojant???
baltos varskes pavidalo isskyros-yra grybelis..po kurio niezti ir persti maksti.. gal kas turite patirties pasikalbant su gydytoju apie si produkta? QUOTE(maza saulyte @ 2009 06 01, 16:12) o jus nenorite pasikonsultuoti su gydytoju pries savarankiskai naudojant??? baltos varskes pavidalo isskyros-yra grybelis..po kurio niezti ir persti maksti.. gal kas turite patirties pasikalbant su gydytoju apie si produkta? gydytojas gali patarti naudoti tik cheminius vaistus, ir gydytasi tuo metodu gana daug metu
Laba diena,
o kur galima įsigyti Beautiful life kapsulių ir kokia kaina? QUOTE(*neva* @ 2009 06 03, 17:25) o kuom skiriasi Lietuvos moteris nuo kitu europieciu ar net negriu? sakau is savo patirties, esu lietuve gryna o jums antibiotikai ir kitos chemines sudeties zvakutes nekenkia?
ne, as ne uz chemija, ir tikiu, kad tai kenkia, net nesiginciju, taciau gal kam ir padejo, nors paciai neteko naudoti tos chemijos
bandziau ir as tas zoleliu kapsules, valymas buvo, taciau tuo pat metu seke beprotiskas galvos skausmas, net persigandus buvau nuo tokios reakcijos QUOTE(*neva* @ 2009 06 04, 00:27) ne, as ne uz chemija, ir tikiu, kad tai kenkia, net nesiginciju, taciau gal kam ir padejo, nors paciai neteko naudoti tos chemijos bandziau ir as tas zoleliu kapsules, valymas buvo, taciau tuo pat metu seke beprotiskas galvos skausmas, net persigandus buvau nuo tokios reakcijos gali buti ir skausmas tuo metu, nes kapsulytes apskritai valo visa organizma, ir teigiamai veikia visa moters organizma, taip pat ir hormonu veikla galima tas 3 dieneles kaip nors ir pakenteti QUOTE(tetarima @ 2009 06 04, 09:31) gali buti ir skausmas tuo metu, nes kapsulytes apskritai valo visa organizma, ir teigiamai veikia visa moters organizma, taip pat ir hormonu veikla galima tas 3 dieneles kaip nors ir pakenteti kentejau, o kas beliko QUOTE(*neva* @ 2009 06 04, 16:36) kentejau, o kas beliko tai jau taip, mazai kas kalba apie tai, bet ir man po antro tamponiuko prasidejo men, o is ten kas ejo tai baisu
As tai jau seniai girdejau apie tuos tamponus ir ivairios informacijos prisiskaiciau.Labai noreciau juos isbandyti,tik problema,kad Vokietijoje ju niekur negausi
Merginos nu pasakykit is kur gaunat jus ju????
man nuo dvieju tamponiuku pradingo pienlige, nors ji man nebuvo labai didele, ziuresiu kaip bus toliau ar reiks ju daugiau ar ne
Nu nesuprantu,visos taip giriat,o pasakyt kur perkat nesakot,slepiat,ar galvojat,kad jum daugiau neliks
QUOTE(Bolidukas @ 2009 05 24, 20:16) Sveikos, As su šviežiom naujienom. Katik iššiėmiau tą kapsulytę. Palaikiau tik kiek daugiau nei dvi paras, nes - tik nesijuokit - per atitinkama procedura epiliatorius uzkabino už to siūliuko Del isigijimo - aš tai pirkau iš savo ginekologės, ji kelias turėjo pabandymui (vienos kaina 50 Lt), bet domėdamasi jomis buvau radus ir skelbimų internete, kad merginos parduoda. Kiek supratau naršydama Beautiful life puslapyje, tai tam, kad pirkti tiesiai iš kompanijos, reikia užsisakyti už didelę sumą. Papildyta: QUOTE(Bolidukas @ 2009 05 24, 20:16) Sveikos, As su šviežiom naujienom. Katik iššiėmiau tą kapsulytę. Palaikiau tik kiek daugiau nei dvi paras, nes - tik nesijuokit - per atitinkama procedura epiliatorius uzkabino už to siūliuko Del isigijimo - aš tai pirkau iš savo ginekologės, ji kelias turėjo pabandymui (vienos kaina 50 Lt), bet domėdamasi jomis buvau radus ir skelbimų internete, kad merginos parduoda. Kiek supratau naršydama Beautiful life puslapyje, tai tam, kad pirkti tiesiai iš kompanijos, reikia užsisakyti už didelę sumą. Sveikos, Aą kapsulytes pirkau po 45 Lt. , bet neseniai sužinojau, kad galima įsigyti dar pigiau, perkant kitom sąlygom...
tetarima, prašau nerašinėti SPAM'o. Aš ištrinu, jūs vėl iš naujo. Ačiū.
Moderatorė
kaip cia tylu
Naudoju tamponiukus ir jetus kokie tik atplaisiukai neina is manes
QUOTE(*neva* @ 2009 06 21, 12:00) Aga, kazkaip idomiai - pora dienu toks aziotazas ir gyrimas o paskui tyla... Gal per daug itari esu - bet gal cia platintojai pasistenge isgirti ir sudominti? Kur atsiliepimai kitu? Ir dar vienas klausiams - nejaugi nera JOKIO salutinio poveikio? Bandau inete ieskoti daugiau info - radau rusu puslapi kur yra produktu pristatymo video. Labai jau aukstom frazem kalba.... ir panasiau i smegenu plovima... Pasidalinkit patirtimi QUOTE(Comma @ 2009 06 28, 17:45) Aga, kazkaip idomiai - pora dienu toks aziotazas ir gyrimas o paskui tyla... Gal per daug itari esu - bet gal cia platintojai pasistenge isgirti ir sudominti? Kur atsiliepimai kitu? Ir dar vienas klausiams - nejaugi nera JOKIO salutinio poveikio? Bandau inete ieskoti daugiau info - radau rusu puslapi kur yra produktu pristatymo video. Labai jau aukstom frazem kalba.... ir panasiau i smegenu plovima... Pasidalinkit patirtimi Buvau pristatyme Kaune ir išmėginau praktiškai. Viskas, ką rašė moteriškės, pasitvirtina. Jos tik nepasakė, kad ištraukus tamponiuką, dar reikia makštį perplauti ramunėlių arbata, nes po panaudojimo, makštyje lieka dar nemažai nusilupusios gleivinės atplaišų ir valymosi liekanų... QUOTE(Beatalita @ 2009 06 28, 23:00) Buvau pristatyme Kaune ir išmėginau praktiškai. Viskas, ką rašė moteriškės, pasitvirtina. Jos tik nepasakė, kad ištraukus tamponiuką, dar reikia makštį perplauti ramunėlių arbata, nes po panaudojimo, makštyje lieka dar nemažai nusilupusios gleivinės atplaišų ir valymosi liekanų... O salutiniai poveikia? Ju nera, nenustatyta ar tylima? O gal istraukia ir tai ko nereiktu istraukti? QUOTE(Comma @ 2009 06 29, 20:34) O salutiniai poveikia? Ju nera, nenustatyta ar tylima? O gal istraukia ir tai ko nereiktu istraukti? QUOTE(Comma @ 2009 06 29, 19:34) O salutiniai poveikia? Ju nera, nenustatyta ar tylima? O gal istraukia ir tai ko nereiktu istraukti? Man jokių šalutinių pioveikių nebuvo, nors gydytojas patarė prie savęs laikyti "NO-SPA", jei kartais labai pradėtų valytis ir skaudėtų, tačiau neskaudėjo... O ką turi omenyje, sakydama "ištraukia ir tai, ko nereikėtų ištraukti"? Ką dar ten galima ištraukti?
pasisakysiu ir as
si menesi bunau pas ginekologe, padare tyrimus (cistologini, tepineli ir t.t. ) na viskas tvarkoje, pfu pfu pfu QUOTE(Beatalita @ 2009 06 29, 21:26) Man jokių šalutinių pioveikių nebuvo, nors gydytojas patarė prie savęs laikyti "NO-SPA", jei kartais labai pradėtų valytis ir skaudėtų, tačiau neskaudėjo... O ką turi omenyje, sakydama "ištraukia ir tai, ko nereikėtų ištraukti"? Ką dar ten galima ištraukti? Su skysciais juk ir reikalingos medziagos gali pasisalinti... Labiau domina ne trumpalaikiai salutiniai poveikiai (galvos skausmas naudojant kapsules), bet veliau po ju naudojimo praejus kazkuriam laikui... Lietuvoje jis naujas, bet kad rusu interneto puslapiuose irgi ne kazka galima rasti Jei kazka erzina toks mano domejimasis - neskaitykit mano postu QUOTE(Comma @ 2009 07 01, 00:07) Su skysciais juk ir reikalingos medziagos gali pasisalinti... Labiau domina ne trumpalaikiai salutiniai poveikiai (galvos skausmas naudojant kapsules), bet veliau po ju naudojimo praejus kazkuriam laikui... Lietuvoje jis naujas, bet kad rusu interneto puslapiuose irgi ne kazka galima rasti Jei kazka erzina toks mano domejimasis - neskaitykit mano postu Su kokias dar skysciais? QUOTE(tetarima @ 2009 07 01, 08:14) Su kokias dar skysciais? Sunku diskutuoti - siandien gerai, bet kaip bus rytoj? Ar kas nors zino, yra tyrimai kaip visa tai atsilieps rytoj? Apie sios dienos savijauta ne viena jau rase... QUOTE(Comma @ 2009 07 02, 00:05) Sunku diskutuoti - siandien gerai, bet kaip bus rytoj? Ar kas nors zino, yra tyrimai kaip visa tai atsilieps rytoj? Apie sios dienos savijauta ne viena jau rase... Uzduodat labai naivius ir kvailus klausimus
Sveikos
Panaudojau ir antrąją kapsulę
Antrą kartą valymasis vėl vyko panašiai, tik šįkart viskas paprasčiau, išsiėmus kapsulę apsiplovimui naudojau Tantum Rosa irigatorių ir nebejaučiau jokio perštėjimo, kuris taip išgąsdino pirmą kartą. Per visą laiką nuo pirmosios kapsulytės (tamponiuko - kas kaip vadina) nė karto nepasikartojo tos nelemtos tirštos baltos išskyros ir panašūs vargeliai, kurių prieš tai gal pusę metų su visokiais vaistais neatsikračiau ir nuolat vargindavo, be to pastebėjau, kad išnyko dauguma karpučių, kurios nežiania ko iš kur ir kodėl buvo atsiradusios (ginekologė sakė, kod jos galėjo būti pienligės ar uždegimo pasekmė). Jokių šalutinių poveikių nejaučiu. Taigi atrodo reikės mesti šalin savo skepticizmą. Mano ginbekologė šiuo metų tų kapsulių neturi, o norėčiau panaudoti ri toliau, kol galų gale jau niekas nebesivalys arba kad ir profilaktiškai, todėl jei kuri turite nusipirkusi daugiau ir galėtumėt parduoti - mielai nusipirkčiau. QUOTE(Gintatute @ 2009 06 06, 21:53) Per platintojus pagrinde, arba ginekologas nebent turetu QUOTE(Comma @ 2009 06 30, 23:07) Su skysciais juk ir reikalingos medziagos gali pasisalinti... Labiau domina ne trumpalaikiai salutiniai poveikiai (galvos skausmas naudojant kapsules), bet veliau po ju naudojimo praejus kazkuriam laikui... Lietuvoje jis naujas, bet kad rusu interneto puslapiuose irgi ne kazka galima rasti Jei kazka erzina toks mano domejimasis - neskaitykit mano postu Nu kazkaip man logiskai galvojant, tai vaistazoles negali pakenkti, nebent per dideliais kiekias naudojant As vakar vakare isidejau pirmaja zvakute. Nu ka galiu pasakyti. Maudzia pilvo apacia... Negaliu priprasti prie jos. Atrodo ir nesijaucia, bet psichologiskai as jauciu svetimkuni tenai ir viskas...Biskeli papersti, bet skaiciau kad taip gali buti. Reikia tokiu atveju neutraliu vazelinu arba aliejumi patepti maksti, tada ne taip perstes. Ziuresim kas bus toliau
Siandien isemiau zvakute. Na plovimas ejo sunkiai, ir kaip man siek tiek baisokai. Siek tiek soke esu
Antra pertraukos diena.
Valosi vis dar, bet ne taip baisiai kaip vakar- net pasiemus buvau veidrodi net nes siuliuko neradau be jo. Oi, geriau neziureti QUOTE(Dusetelle @ 2009 07 02, 20:51) Sveikos Ortopedinis medicininis pleistras (BANG DE LI) Pleistro savybės : turi apsauginę funkciją; malšina skausmą, nuskausminimo poveikis; gerina kraujotaką; nuima patinimą, pabrinkimą; gerina medžiagų apykaitą; gydo cervikalinę spondilopatiją; juosmens tarpslankstelinio disko prolepsė; išias; hiperostozė; reumatinis ir reumatoidinis artritas; peties-mentės, alkūnės periartritas, tarp menčių ganglionariniai skausmai; juosmens-kryžkaulio radikulitas; artritas, kelių sąnarių artrozė; pėdų ataugos (pentinai); kritimų traumos
Kadangi esame Beautiful-life temukeje, tai va sis tas VYRAMS
Vyrams nuo slapimtakio ir prostatos Savybės: Stimuliuoja kraujotaką; Stabdo prostatos išsiplėtimą; Gydo sunkų prostatos uždegimą. Naudojamas sekančiais atvejais: dažnas šlapinimasis; skausmas šlapinantis; skausmas ir laužymas juosmens srityje; skausmas kapšelyje; skausmas tarpvietėje; nefritas; inkstų nepakankamumas; impotencija. QUOTE(tetarima @ 2009 07 12, 11:31) Kadangi esame Beautiful-life temukeje, tai va sis tas VYRAMS Vyrams nuo slapimtakio ir prostatos Savybės: Stimuliuoja kraujotaką; Stabdo prostatos išsiplėtimą; Gydo sunkų prostatos uždegimą. Naudojamas sekančiais atvejais: dažnas šlapinimasis; skausmas šlapinantis; skausmas ir laužymas juosmens srityje; skausmas kapšelyje; skausmas tarpvietėje; nefritas; inkstų nepakankamumas; impotencija. Girdėjau, kad kai kurie gydytojai bando moteriškas kapsules (Qing Gong Wan) pritaikyti vyrams... Kadangi vyrai neturi tokios vietelės, kur šilta ir drėgna, tai mėginama kapsulytę jiems įdėti į bambos duobutę, užtegti polietileno plėvele ir užklijuoti pleistru, sudarant aplinką panašią į tą, kuri yra moters makštyje... Aš klausiau gydytojo, - jei vyrams bandoma taikyti moterims skirtą kapsulytę, tai gal galima moterims bambos srityje naudoti vyrams skirtą pleistrą "Prostatic Navel Plaster"... Gydytojas nenupeikė šios idėjos, taigi reikės pamėginti... |