Sveikos,
Del salutinio poveikio - neradau nieko apie ji, tik prierasa,kad nerekomenduojama zmonems, turintiems alergija, nors ir nepastebetas neigiamas poveikis.
Be to, man tas kapsules rekomendavo mano ginekologe (patikima, labai seniai pas ja lankausi, ji neskuba farsiruoti vaistais, o visad domisi ivairiom alternatyvom).
Po pirmosios kapusles issiemimo jau praejo trys dienos, nuo vakar nebera jokiu isskyru, svaru, tvarkinga. Pries tai kankinausi koki pusmeti tai su pienlige, tai su grybelinio pubudzio infekcijom (baltos tirstos siskyros buvo nuolatinis vargelis), dabar, nors gal anskti dziaugtis, nebera jokiu isskyru.
Kad jau issivale, tai manau supranti tada, kai niekas nebesivalo, nera jokiu tepliojimu, isskyru ir pan. Ginekologe sake,kad dazniausiai moterys naudoja tris kapsules, rezultatas pakankamai aiskiai matosi issiemus kapsule plaunant maksti - pagal tai, kiek visokio brudo iseina, gydytoja pasakojo,kad panaudojus antra ar trecia kapsule daznai jau niekas nebesivalo. Man va, kaip rasiau, dar kelias dienas buvo visokiu isskuru, gelivines gabaliuku, todel naudojai higieninius iklotus, trecia diena - jau nieko. (Naudojimo daznumas priklauso nuo amziaus ir turimu problemu - ar gydaisi ar profilaktiskai), issigydzius ir neturint problemu ginekologe rekomendavo viena karta i pusmeti pasidaryti toki valyma

Atradau ju puslapi - daug informacijos : www.beautiful-life.lt
Dabar darau pertrauka, nes turi buti beros 6 dienos iki menesiniu ir 3 po, kad galetum naudoti, paskui naudosiu antraja. Parasysiu kaip ten man seksis.