Labas panos
Tai ka savaitgali valgyt darom???
Labas
Mes į sodybą pas močiutę lekiam Nieko negaminsim
Galiu pasidalinti šios savaitės kulinariniais "atradimais"
Šią savaitę nusisekė porą troškinių pagamint.
Nr. 1. Pakepinau naminį faršą, tada žiedais pjaustytus vodiūnus:), burokine tarka tarkuotas morkas, pabaigaoje sudėjau smulkintus pomidorus ir papriką. Dar kelias minutes pakepiau ant stiprios ugnies, tada įpyliau vandens, šlakelį natūralaus pomidorų padažo, porą kubelių sultinio ir troškinau pusvalandį.
Nr. 2. Apkepiau ant stiprios ugnies gabaliukais supjaustytą vištienos file, išėmiau iš keptuvės. Tada apkepiau žiedais pjaustytus svogūnus, burokine tarka tarkuotas morkas, kubeliais pjaustytą cukiniją ir brokolius. Kelias minutes pakepiau, sudėjau mėsą, įlypiau vandens ir porą kubelių sultinio. Patroškinau apie 20 min.
Niam niam niam:)
Be to, buvom svečiuose "krevečių vakarienę" valgyt.
Salotos:
Indelis krevečių sūrimi, pora kubeliais supjaustytų avokadų, griežinėliais supjaustytos juodosios alyvuogės, krapai, susmulkintas česnakas. Užpilui: per pusę Helmans majonezas ir natūralus jogurtas. Patiekti ant salotų lapų.
Ir "a la semkės":
Negliaudytas krevetes išvirk (5-7 min) su šlakeliu balto vyno, pridėjus krapų. Nusipirk balto vyno. Tada uodegėles traukai, vyneliu užsigeri... Puiki romantiška vakarienė žvakių šviesoje
Mes į sodybą pas močiutę lekiam Nieko negaminsim
Galiu pasidalinti šios savaitės kulinariniais "atradimais"
Šią savaitę nusisekė porą troškinių pagamint.
Nr. 1. Pakepinau naminį faršą, tada žiedais pjaustytus vodiūnus:), burokine tarka tarkuotas morkas, pabaigaoje sudėjau smulkintus pomidorus ir papriką. Dar kelias minutes pakepiau ant stiprios ugnies, tada įpyliau vandens, šlakelį natūralaus pomidorų padažo, porą kubelių sultinio ir troškinau pusvalandį.
Nr. 2. Apkepiau ant stiprios ugnies gabaliukais supjaustytą vištienos file, išėmiau iš keptuvės. Tada apkepiau žiedais pjaustytus svogūnus, burokine tarka tarkuotas morkas, kubeliais pjaustytą cukiniją ir brokolius. Kelias minutes pakepiau, sudėjau mėsą, įlypiau vandens ir porą kubelių sultinio. Patroškinau apie 20 min.
Niam niam niam:)
Be to, buvom svečiuose "krevečių vakarienę" valgyt.
Salotos:
Indelis krevečių sūrimi, pora kubeliais supjaustytų avokadų, griežinėliais supjaustytos juodosios alyvuogės, krapai, susmulkintas česnakas. Užpilui: per pusę Helmans majonezas ir natūralus jogurtas. Patiekti ant salotų lapų.
Ir "a la semkės":
Negliaudytas krevetes išvirk (5-7 min) su šlakeliu balto vyno, pridėjus krapų. Nusipirk balto vyno. Tada uodegėles traukai, vyneliu užsigeri... Puiki romantiška vakarienė žvakių šviesoje
Sedziu pietu nevalgius, tai kaip suniui net seiles tysta
QUOTE(Karambola @ 2005 09 16, 10:55)
1,5 cm smulkiai supjaustyto imbiero saknies (milteliai irgi tiktu, bet skonis tikrai ne tas)
Kur Jūs perkate maltą imbierą? Niekur nerandu. Žalią randu - malto ne. Žinau, kad prie prieskonių, bet nei IKI, nei Maximoje nerandu.
Maximoje tikrai turėtum rasti Raudoni popieriniai pakeliai, berods, Saldvos Bet aš visada renkuosi šviežią, man skaniau. malto turiu tik kraštutiniam atvejui.
merginos, kuo stebinsite seimyna si savaitgali, trys dienos svenciu...... ka galvojate, ar dar anksti?
Mamos ir ne tik, prašom pasidalinkit mintimis
mes važiuojam į kaimą, o ten skerstuvės nusimato, tai ir nesuku sau galvos dėl šio savaitpabaigio
QUOTE(Anecka @ 2005 11 09, 11:00)
tai gal receptuką duosi
Aha, nes tik nuotrauka as radau....
QUOTE(Kozete @ 2005 10 26, 12:10)
Kur Jūs perkate maltą imbierą? Niekur nerandu. Žalią randu - malto ne. Žinau, kad prie prieskonių, bet nei IKI, nei Maximoje nerandu.
Tikrai būna didesnėse parduotuvėse Ieškok iš Santa Marijos serijos