Įkraunama...
Įkraunama...

Savaitgalio pietūs šeimai

tuoj eisim valgyt lazanija bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vakar dariau tokį troškinį:

išmarinuotą ir gabalėliais supjaustytą vištos krūtinėlę pakepiau, sudėjau pusžiedžiais supjaustytą svogūną, papriką (raudoną ir geltoną), pievagrybius, baigiant kepti sudėjau konservuotus kukurūzus, ananasus, šaldytus žirnelius ir prieskonius ir viską užpyliau su grietinėle. Valgėm su ryžiais. Buvo skanu essen.gif
Atsakyti
Vakar pietums buvo zrazai su keptomis bulvytėmis ir šviežių daržovių salotomis essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 12 04, 17:22)
Vakar pietums buvo zrazai su keptomis bulvytėmis ir šviežių daržovių salotomis  essen.gif

Geras lotuliukas.gif pas mane irgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2005 12 05, 12:39)
Geras lotuliukas.gif pas mane irgi  bigsmile.gif

Elena, ką gaminam ateinantį savaitgalį? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 12 05, 17:43)
Elena, ką gaminam ateinantį savaitgalį?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai ne zrazus lotuliukas.gif
O jei rimtai dar nežinau doh.gif Sriuba tai tikrai, barščius virsiu, arba burokėlių su džiovintais grybais rolleyes.gif O toliau...balandėlių noriu, bet tada vaikams kažką reiks gaminti nes nevalgo jų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2005 12 06, 07:35)

Tikrai ne zrazus  lotuliukas.gif
O jei rimtai dar nežinau  doh.gif Sriuba tai tikrai, barščius virsiu, arba burokėlių su džiovintais grybais  rolleyes.gif O toliau...balandėlių noriu, bet tada vaikams kažką reiks gaminti nes nevalgo jų  schmoll.gif 

Na aš ir ne zrazus...Bet ir ne burokėlius su džiovintais grybais. Burokėliai su džiovintais grybais ir silke pas mane būna vieną kartą metuose - per Kūčias smile.gif
O šiaip...dar savaitgali stoli, gal per ta laiką supermamkos dar kokią mintį pakiš tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
O as plova darysiu, pridarau visa dideli plovini inda ir savaitgali ramu wink.gif..
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 12 06, 11:50)
Na aš ir ne zrazus...Bet ir ne burokėlius su džiovintais grybais. Burokėliai su džiovintais grybais ir silke pas mane būna vieną kartą metuose - per Kūčias  smile.gif
O šiaip...dar savaitgali stoli, gal per ta laiką supermamkos dar kokią mintį pakiš tikiuosi  rolleyes.gif

Čia aš apie burokėlių sriubą mirksiukas.gif Man labai skani būna su džiovintais grybais blush2.gif
Atsakyti
Mes savaitgalį irgi bandysim plovą gamint. Bet šį kart su aviena. Nusižiūrėjau vieną recepčiuką. Jei pavyx, pasidalinsiu 4u.gif Aviena Halės turguj 15-20 Lt tekainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2005 12 07, 08:54)
Mes savaitgalį irgi bandysim plovą gamint. Bet šį kart su aviena. Nusižiūrėjau vieną recepčiuką. Jei pavyx, pasidalinsiu 4u.gif Aviena Halės turguj 15-20 Lt tekainuoja ax.gif

Lauksim lauksim:)
Atsakyti
O aš darysiu makaronų apkepą:
Pakepinu atsikrai:
1. faršą
2. svogūnus ( galima ir morkų kartų)
Išverdu makaronus, į skardą dedu faršą, svogūnus, makaronus, tarkuotą sūrį ir pilu majonezo-kečupo mišinį. thumbup.gif Orkaitėj kepu apie pusvalandį. Sotu ir užtenka porai kartų.
Atsakyti