tuoj eisim valgyt lazanija
Vakar dariau tokį troškinį:
išmarinuotą ir gabalėliais supjaustytą vištos krūtinėlę pakepiau, sudėjau pusžiedžiais supjaustytą svogūną, papriką (raudoną ir geltoną), pievagrybius, baigiant kepti sudėjau konservuotus kukurūzus, ananasus, šaldytus žirnelius ir prieskonius ir viską užpyliau su grietinėle. Valgėm su ryžiais. Buvo skanu
išmarinuotą ir gabalėliais supjaustytą vištos krūtinėlę pakepiau, sudėjau pusžiedžiais supjaustytą svogūną, papriką (raudoną ir geltoną), pievagrybius, baigiant kepti sudėjau konservuotus kukurūzus, ananasus, šaldytus žirnelius ir prieskonius ir viską užpyliau su grietinėle. Valgėm su ryžiais. Buvo skanu
Vakar pietums buvo zrazai su keptomis bulvytėmis ir šviežių daržovių salotomis
QUOTE(Asta @ 2005 12 04, 17:22)
Geras
QUOTE(Elena @ 2005 12 05, 12:39)
Elena, ką gaminam ateinantį savaitgalį?
QUOTE(Asta @ 2005 12 05, 17:43)
Tikrai ne zrazus
O jei rimtai dar nežinau
QUOTE(Elena @ 2005 12 06, 07:35)
Tikrai ne zrazus
O jei rimtai dar nežinau
Na aš ir ne zrazus...Bet ir ne burokėlius su džiovintais grybais. Burokėliai su džiovintais grybais ir silke pas mane būna vieną kartą metuose - per Kūčias
O šiaip...dar savaitgali stoli, gal per ta laiką supermamkos dar kokią mintį pakiš tikiuosi
O as plova darysiu, pridarau visa dideli plovini inda ir savaitgali ramu
..
QUOTE(Asta @ 2005 12 06, 11:50)
Na aš ir ne zrazus...Bet ir ne burokėlius su džiovintais grybais. Burokėliai su džiovintais grybais ir silke pas mane būna vieną kartą metuose - per Kūčias
O šiaip...dar savaitgali stoli, gal per ta laiką supermamkos dar kokią mintį pakiš tikiuosi
Čia aš apie burokėlių sriubą
Mes savaitgalį irgi bandysim plovą gamint. Bet šį kart su aviena. Nusižiūrėjau vieną recepčiuką. Jei pavyx, pasidalinsiu
Aviena Halės turguj 15-20 Lt tekainuoja
QUOTE(Karambola @ 2005 12 07, 08:54)
Mes savaitgalį irgi bandysim plovą gamint. Bet šį kart su aviena. Nusižiūrėjau vieną recepčiuką. Jei pavyx, pasidalinsiu
Aviena Halės turguj 15-20 Lt tekainuoja 
Lauksim lauksim:)
O aš darysiu makaronų apkepą:
Pakepinu atsikrai:
1. faršą
2. svogūnus ( galima ir morkų kartų)
Išverdu makaronus, į skardą dedu faršą, svogūnus, makaronus, tarkuotą sūrį ir pilu majonezo-kečupo mišinį.
Orkaitėj kepu apie pusvalandį. Sotu ir užtenka porai kartų.
Pakepinu atsikrai:
1. faršą
2. svogūnus ( galima ir morkų kartų)
Išverdu makaronus, į skardą dedu faršą, svogūnus, makaronus, tarkuotą sūrį ir pilu majonezo-kečupo mišinį.