Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Casual, o kiek laiko kepiai moliuga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 01 29, 14:43)
nevirtus,isimti ir deti 4u.gif


Ačiū 4u.gif Ale kai apsilankiau parduotuvėje, tai dar klausimas iskilo. Ar tie lakštiniai makaronai visi tokie siauri būna. Akropolio MAximoj ieškojau, tai tik dviejų rūšių buvo ir abu siauri (na kokie šeši cm). Tai nusipirkau Divelo kažkokius Tai jūs juos po du dedate į vieną sluoksnį? Ar aš ne tuos nusipirkau? Tikras galvos skausmas pasidarė ta lazanija doh.gif
Atsakyti
Traški šlaunelių mėsa tai... tiesiog bus išbandyta, nes neimanoma atsispirti pateiktam vaizdui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2010 01 29, 13:39)
Merginos, norėjau paklaust, o tai lazanijai iš Beatos knygos lakštus reikia dėti nevirtus? Tiesiog išimti iš pakuotės ir dėti į skardą?

As tai tikrai viriau pagal instrukcija 6-8 min. Kaip tik siandien ja gaminau, labai skani gavosi thumbup.gif
O kaip jinai nevirta? Issitroskina darzoviu sultyse ir padaze? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lolita2 @ 2010 01 29, 22:09)
Ačiū  4u.gif Ale kai apsilankiau parduotuvėje, tai dar klausimas iskilo. Ar tie lakštiniai makaronai visi tokie siauri būna. Akropolio MAximoj ieškojau, tai tik dviejų rūšių buvo ir abu siauri (na kokie šeši cm). Tai nusipirkau Divelo kažkokius Tai jūs juos po du dedate į vieną sluoksnį? Ar aš ne tuos nusipirkau? Tikras galvos skausmas pasidarė ta lazanija  doh.gif

Kokia skarda tiek ir dedi, kad visa uzklotu. Viena salia kito, geriau skarda siauresne, jei seima ne didele, nes lazanija labai soti. Mano mazesnej skardoj tilpo lygiai 3, bet dariau is dvieju, nes nebutu uzteke kitu ingridientu.
Turiu nuotrauka, bet nelabai kokybiska, todel nekeliau.
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2010 01 29, 17:16)
jau valanda ieskau na niekur nerandu  blush2.gif  gal kas gali padet
ACIU TOM KURIOS SUPRATO KA CIA PRIBLEVIZGOJAU IR  4u.gif  4u.gif  4u.gif  TA I KURI PADES

nežinau ar recepto tešlos reikia ar pačio principo..? ax.gif čia ne SM'o, bet ne ką prastesnės: http://forum.say7.info/topic14517.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 30 sausio 2010 - 00:40
QUOTE(brashke77 @ 2010 01 29, 12:34)
Viena didziausias nuotraukas sudejo, o kita dar jas ir pacitavo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Atrodo gerai, bet foto sumazinkit!!!!!!!!!!!!!!!!


Nevaryk gerai hihihi.gif
QUOTE(Ulė @ 2010 01 29, 12:59)
Traski slauneliu mesa
nepamenu ar aguoneles receptas ar sroves,aciu.

vistiena supjaustyti kvadrateliais itrinti prieskoniais ir cesnaku,sudeti i politilenini maiseli,iberti krakmolo ir viska supurtyti,kad gabaleliai apliptu :balionas:
Apkepti keptuveje,ispausti cesnako,svoguna ipjaustyti,sudeti apvirtus pjaustytus pievagrybius,viska apkepti ir supilti grietinele  4u.gif

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Klausimas Ulei 4u.gif
Traski slauneliu mesa thumbup.gif
Gal krakmola galima pakeisti miltais?
Labai noreciau pasigaminti, bet krakmolo pas mus ne su ziburiu nerasi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 01 29, 09:28)
O dar noriu paklausti apie sureli blush2.gif  Jus naudojate ta lydyta panemunes sureli?

Taip.lyditas panemuniu surelis.Dazniausiai perku naturalaus skonio.Jei prie zuvies tai manau tiktu ir lasisos skonio,jei prie mesos tai su kumpiu..
Atsakyti
labas rytas.
kaip cia pas jus viskas skanu rolleyes.gif rolleyes.gif . retai idedu koki recepteli su foto, kazkiap vis laiko nera, bet visda paskaitau sia temele seile pavarvinu ax.gif
Mano kepta vakarykste pica "tai kas liko po baliaus" saldytuve smile.gif
Mieliniam picos padui reikes: stiklines pieno, sausu mieliu puse pokelio, dvi stiklies miltu, druskos puse saukstelio. Mieles uzpilam slekeliu silto pieno ir idedam dar puse saukstelio cukraus, viska gerai ismaisom ir paliekam kad suputotu, tada i dubeni susipilam miltus ir likusi piena, taip pat suputojusias mieles ir uzminkom elastinga tesla. ir viskas, kociojame ant stalo pabarstyto miltais, tiesiam ta iskociota blyna i skarda, nekildinam iskart gaminam toliau smile.gif, teslos blyna iostepam norimu padazu. As tepiau tokiu majonezas+tomatas+cesnakai+garstycios+bazilikas. Tada dedame mesyte, as dejau tai ka radau saldytuve, vynioyinio likusius kampukus, sasyskas, kepta vistiernos krutinele, tada dedame pjaustytas darzoves, as dejau:svogunus, marinuotus agurkus, porus, paprika ir dar pomidora. ant virsaus uztarkuojame surio. ir viskas. dedame i ikaitinta orkaite 15 min. Stai rezultatas ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
gaunasi plonapade labai skani pica. Patinka ji man tuo kad susinaudoja viskas kas voliojasi saldytuve, ka seimyna stumdo ir niekaip suvalgyti nenori, bet kai padarau pica susveicia ir dar papraso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele:) @ 2010 01 30, 05:22)
Klausimas Ulei  4u.gif
Traski slauneliu mesa  thumbup.gif
Gal krakmola galima pakeisti miltais?
Labai noreciau pasigaminti, bet krakmolo pas mus ne su ziburiu nerasi. blink.gif

man atrodo kad ne unsure.gif krakmolas ir padaro ta vistiena traskia jauciu,apvelka ja ir ji iskepa sultinga ir traski,miltai jauciu to nesugeba ax.gif 4u.gif
geriau gal tuomet su dziuveseliais bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 30 sausio 2010 - 08:58
QUOTE(Ulė @ 2010 01 30, 08:58)
man atrodo kad ne unsure.gif krakmolas ir padaro ta vistiena traskia jauciu,apvelka ja ir ji iskepa sultinga ir traski,miltai jauciu to nesugeba ax.gif  4u.gif
geriau gal tuomet su dziuveseliais bigsmile.gif  4u.gif

Tikrai taip, miltai neatstos krakmolo, nesuteiks mesytei traskumo schmoll.gif
Atsakyti
Troskinti rauginti kopustai 4u.gif

Kopustus sudeti i puoda uzpylti gausiai vandeliu ir virti 1.5val mazdaug,vis dapilant vandens,kad apsemtu.Apkepti sonines gabalelius,tarkuota morka,svoguna,3 saukstus tomato,ziupsneli cukraus,pipiru ir druskos,viska suversti i puoda su kopustais ir patroskinti kol isgaruos vanduo .Skanaus 4u.gif

user posted image
Atsakyti