QUOTE(Chenelle @ 2010 01 25, 16:41)
Aciu
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 25, 16:37) Kaip as dziaugiuos uz tave Viskas bus gerai, tik nesinervok, nes tai labiausiai kenkia. Sunu kai nesiojau, pirma kart ligoninej atsiduriau 5 sav, ir taip iki gimdymo kas kelias savaites. nes vis skaudedavo, pagimdziau laiku, sveika, dideli vaika. kai su Ieva pasiskundziau karta ginei kad skauda pilva, ji pasake, si nestuma as apsimesiu kad negirdziu jog tau kazkas skauda. Ji sake, tiesiog yra tokiu moteru, kurioms beveik visa nestuma skauda..... Del vaistu, kai jau tikrai reikia, gerkit paracetamoli, jis irgi nuo skausmo. vienintelis maziausiai kenksmingas vaistas nuo skausmo nestukems. ir daug daug vandens. cia privalomai QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 01 25, 16:40) Bandau negavot apie tai, tikiuosi greit praeis, laikas taip letai slenka reikia kazkuo uzsiimti aciu uz palaikyma Papildyta: QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 25, 16:47) Viskas bus gerai, tik nesinervok, nes tai labiausiai kenkia. Sunu kai nesiojau, pirma kart ligoninej atsiduriau 5 sav, ir taip iki gimdymo kas kelias savaites. nes vis skaudedavo, pagimdziau laiku, sveika, dideli vaika. kai su Ieva pasiskundziau karta ginei kad skauda pilva, ji pasake, si nestuma as apsimesiu kad negirdziu jog tau kazkas skauda. Ji sake, tiesiog yra tokiu moteru, kurioms beveik visa nestuma skauda..... Del vaistu, kai jau tikrai reikia, gerkit paracetamoli, jis irgi nuo skausmo. vienintelis maziausiai kenksmingas vaistas nuo skausmo nestukems. ir daug daug vandens. cia privalomai tai vat man gali but kad skysciu truksta, as darbe nelabai turiu kaip ir kada o ir siaip pamirstu gerti, reikia prisipratinti ir gerti daug vandens
jetau kaip smagu mergaites, kad tiek daug jusu
Ir as noriu, ir as QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 25, 16:37) Kaip as dziaugiuos uz tave pas mane ir tokia temp buvo... ir kuno temp pazastuje buvo 37.5 i pavakare... , o ryte , kaip matai, stabiliai... tai as nekreipiau demesio i ta padidejusia temp vakare, tuo labiau kad pas mane tai ir pries Papildyta: QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 25, 16:42) Tai sitas vaiduoklis tada tikriausiai man nesivaidena. Einant per pereja siandien supykino nuo automobiliu ismetamu duju, tai iskart nuskuodziau i vaistine.Tik kad labai skauda pilva jau nuo penktadienio ir siandien ryte kraujo pasirode, todel ir rasiau kad mm ateina. Na ka, paliksim viska Dievo valiai..... Noriu tiket kad visi tie negerumai tik todel kad naujasis nuomininkas daro tvarka, ruosiasi buta 9 menesiams Siandienai tu nescia 4 sav ir 3d. nestumas skaiciuojamas nuo paskutiniu mm pirmos dienos kaip faina... aciu jums uz palaikyma, patarimus ir supratima
Sveikos,
Na ka, panasu, kad naujas mergaites islydime i dekretines O veteranes ir toliau lieka,,, Sveikinimai naujom
Sveikos,
Gerai varot, mergos QUOTE(Hip @ 2010 01 25, 05:33) Dabar jus man pasakykite,,,kodel visgi taip svarbu,kad matuoti tuo paciu dienos metu? Man rodos svarbiau kad tiek ir tiek laiko ismiegota ir kunas buvo pilna nurimes O tu pabandyk pasimatuot 7 ryto, po to numigti toliau ir po to 9 val - pamatysi koks skirtumas QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 25, 10:12) Kad jau ne vien 'comfort' NT rodo, tai ir aš tyliai jau sveikinu QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 25, 14:44) Tą patį kaip ir tu QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 25, 11:08) QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 25, 13:09) gretusiu uzjuciu del nelaimes. O man va labai maust pradejo, grynai mmm skausmai tokie gilus ir nemalonus, bijau kad pabegs mano vaiduokliukas niekur jis nepabegs tik negalvok apie tai QUOTE(pepilota @ 2010 01 25, 13:37) as tai ne QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 25, 13:44) matau vaiduokliuka
Sveikos merginos, nepykit, kad isiterpsiu i jusu pokalbius, bet klausiu patarimo... BT niekada nematavau, jokiu grafikeliu nesidariau, tik OT. Labai laukiame stebuklelio, bet NT vis neigiamas. kadangi ciklas nereguliarus tai net nzn kada mm turi buti. Bet O ivyko 01.15 mazdaug. Ka tik matavusi BT tai buvo 37.3. O ryte ir vakare temperatura skiriasi? Ar 37.3 tokiu metu geras zenklas...?
QUOTE(razina8 @ 2010 01 25, 16:27) Sveikos merginos, nepykit, kad isiterpsiu i jusu pokalbius, bet klausiu patarimo... BT niekada nematavau, jokiu grafikeliu nesidariau, tik OT. Labai laukiame stebuklelio, bet NT vis neigiamas. kadangi ciklas nereguliarus tai net nzn kada mm turi buti. Bet O ivyko 01.15 mazdaug. Ka tik matavusi BT tai buvo 37.3. O ryte ir vakare temperatura skiriasi? Ar 37.3 tokiu metu geras zenklas...? Sveika, Taip, ryte ir vakare temp labai skiriasi QUOTE(razina8 @ 2010 01 25, 19:09) Jei tau O buvo sausio 15d, tai dabar tau 9 DPO, man 10DPO, paziurek i mano grafikeli. jei nestumas ir yra, tai labai mazas, gali ir nerodyti dar NT (greiciausiai dar ir nerodys), man siandien jau rode, bet labai labai blanku. QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 25, 19:12) Jei tau O buvo sausio 15d, tai dabar tau 9 DPO, man 10DPO, paziurek i mano grafikeli. jei nestumas ir yra, tai labai mazas, gali ir nerodyti dar NT (greiciausiai dar ir nerodys), man siandien jau rode, bet labai labai blanku. Lauksiu iki penktadienio ir bandysiu daryti NT. O kaip pamatyti grafikeli...? Nezinai kaip paziureti... QUOTE(mmeda @ 2010 01 25, 19:38) Na ka, mergaites, bandau ir as ikelti zadetus savo NT kaip grazu QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 25, 19:44) kaip grazu hm, nepamenu, keletos minuciu begyje, kadangi labai nekantravau, tai atrodoe kad labai ilgai, bet istikruju pirma isryskejo ta riebioji linija, po to po trupti pradejo rysketi antra... ne nelaukiau 5 min, is karto pamacius apsisukau ir nuejau, o kai vel atejau, jis jau buvo labai aiskus ir ryskus siaip ar taip, testai II be reikalo nerodo. Jei ryskeja akyse, tad gali buti tikra - tu kazko soniuka maudzia, bet turbut taip turi buti... ir pastebejau, kad prie saldumynu traukia... va, ant stalo saldainiai voveraite, tai taip ir tiesiasi ranka... jau popieriuku kruvele salia kompo... reikes prasyti kad MB sleptu nuo manes skanumynus... jolantida - aciu
Kaip fainai , kad tiek pas mus nestukiu , labai sveikinu visas
Belieka tiketis, kad pas visas greit atsiras II
na va
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 25, 20:01) na va juk ryskeja ir dabar.. as vakare nesidariau dar ne veino... si viso tik 2 testukus pasidariau, ir kraujo tyrima... nutariau da rpasidaryti veina sios savaites pabaigoj - paziureti ar greiciau ryskeja ir kokio ryskumo buna - bus aisku ar HCG gaminasi ir tau viskas bus gerai... nesijaudink.. labai jau mes nekantrios esam ir nesijaudink, maziukui kenkia QUOTE(mmeda @ 2010 01 25, 20:04) juk ryskeja ir dabar.. aciu kad nuramini mane kas galit pasakyt man toki subtilu dalykeli, kazkur nuskaiciau kad pienlige irgi gali buti nestumo pozymis, ji atsiranda 1-2 savaite nuo apsivaisinimo. O man kaip tik ji pripuole kazkur 2-3 dienos po O QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 25, 20:11) aciu kad nuramini mane kas galit pasakyt man toki subtilu dalykeli, kazkur nuskaiciau kad pienlige irgi gali buti nestumo pozymis, ji atsiranda 1-2 savaite nuo apsivaisinimo. O man kaip tik ji pripuole kazkur 2-3 dienos po O tai kad pas gydytoja as eisiu vasario 9 ryte, taip kad dar visos 2 savaites.... ech, kad tik niekur nepabegtu tas zirniukas ir viskas butu gerai... apie pienlige nieko nzn, bet pas mane isskyros tokios keistos buna... ne pienlige, bet ... na, bet tikiuos, viskas ten pas mane gerai. Nenoriu galvoti nieko blogo, ir negalvosiu.... negalvok ir tu... jei neramu - nueik pas savo gine - viska ji paaiskins o as einu prigulti, bo nuo saldainiu kazko negera pasidare....
gero vakariuko damos, eijnu ir as prigulti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 25, 15:44) Ka matot? Tai gi grozybe Tyliai jau sveikinu
labukas
nu ir pasipylė nėštukiu - jėga penktadienį turėjau darytis kiaušintakių praeinamumo tyrimą, ale sugedo ultragarso aparatas nors sako, niekas nevyksta be priežasčių, tai gal ir nebeprireiks? o grafikėlis paraše, nieko naujo ir informatyvaus QUOTE(razina8 @ 2010 01 25, 19:30) Lauksiu iki penktadienio ir bandysiu daryti NT. O kaip pamatyti grafikeli...? Nezinai kaip paziureti... mano parase QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 25, 20:11) kas galit pasakyt man toki subtilu dalykeli, kazkur nuskaiciau kad pienlige irgi gali buti nestumo pozymis, ji atsiranda 1-2 savaite nuo apsivaisinimo. O man kaip tik ji pripuole kazkur 2-3 dienos po O Zinau tik kad pienlige dazna nestukiu palydove. man padeda gerosios bakterijos arba kai jau labai blogai Nistatin zvakutes
jei pas mane ryt nukris temperatura tai reiks kad ivyko O
nugara siandien skauda
Sveikinu visas naujas nestukes,kaip gerai,kad ju daugeja
labas rytas,
jusu paraginta ir vyro ikalbeta pasidariau NT. ir jis neigiamas mano grafikelis
labas rytas
QUOTE(gosiukas @ 2010 01 26, 08:28) Vis skaitineju jusu nuotykius...va, o dabar jau ir man nubreze raudonas linijas, tai prisijungiu ir as siam cikle: Koks grozis
Labas rytas
Tikiuosi jis jums labas, man nelabai... temp nukrito viena padala, vakar issikankinau nuo skausmo o siandien net vaiduokliukas nenudziugino...dariausi easy cup ...nic nieko kolkas
Labas rytelis,
kaip dziugu, kad pasipyle cia mano BT http://www.babyplan.ru/profile/60361 labai laukiu mmm si karta. QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 26, 09:19) Labas rytas Tikiuosi jis jums labas, man nelabai... temp nukrito viena padala, vakar issikankinau nuo skausmo o siandien net vaiduokliukas nenudziugino...dariausi easy cup ...nic nieko kolkas ziuriu mes vos ne likimo drauges
Prrreciouss, kol dar nera mm tai nesinervuok ir tikekis geriausio
o as laukiu nesulaukiu didziosios O
Zemaiciuke,
kad dar gana aukstai esi vaidalina, ačiū. Kad tai taip Dievui ausin Prrreciouss, RenataJ., O kodel lauki? Neatrodo, kad greit sulauksi
Labas rytas
Vakare, tyliai sveikinu ir tik laikykis ir ryškėk QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 01 26, 08:17) labas rytas, jusu paraginta ir vyro ikalbeta pasidariau NT. ir jis neigiamas mano grafikelis Tik nenukabinam nosytės kol nėra mmm viltis yra O aš nusipirkau vakar Easy Cup ir nusprendžiau, kad jei šiandien BT kilstels - gadinsiu. Deja, BT nukrito, WC nustebino jau atkeliavusios nelauktosios (tik 10 DPO buvo), tad Easy Cup laukia naujo ciklo pabaigos QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 26, 10:04) Labas rytas Sekmes tau naujajame cikle.. Beje ir as ana cikla buvau nusipirkus testuka, bet nespejau panaudot.. tai laukia jis dabar tos isganingos dienos, ir tikiuosi jis bus nebrokuotas
Labas rytelis mergytes
Prrreciouss, neliudek ir nesinervuok Pas mane pacia lyg pradeda temp kilti Si menesi neplanuojam nes pas MB pasely isaugo kazkokia bakterija, israse vaistuku ir sake si menesi praleist.. Tik , kad va, viena dienele nepasisaugojom, galvojau ankstoka iki mano O, o ir man noras begalinis uzejo QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 26, 10:04) Labas rytas Vakare, tyliai sveikinu ir tik laikykis ir ryškėk Tik nenukabinam nosytės kol nėra mmm viltis yra O aš nusipirkau vakar Easy Cup ir nusprendžiau, kad jei šiandien BT kilstels - gadinsiu. Deja, BT nukrito, WC nustebino jau atkeliavusios nelauktosios (tik 10 DPO buvo), tad Easy Cup laukia naujo ciklo pabaigos mergaite.. ech, kazkada sapnavau kad su MB turim 2 nusotabius berniukus, maniskio kopijas... ir, panasu, kad buvo dvynukai... nors pas mane seimoje dvyniu nera... ir is kur tokie spanai Prrreciouss neliudek Sveikinu visas naujasias QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 01 26, 09:46) ziuriu mes vos ne likimo drauges aga...nu o ant issdziuvusio irgi nieko nesimato? tu gerai paziurek Atsirado tas vaiduokliukas, toks neryskus bet matosi plika akim, po 30min kazkur tik pasimate, paskaudena vis dar, ziuresim kaip bus, sugadinau paskutini testa dabar sakiau nepirksiu lauksiu kantriai, viska atiduodu i likimo rankas sekmes mergytem kurios dar laukia rezultatu ir po
Sveikos, tiek naujų nėštukių tai dabar turės kuri nors naują temą kurti
QUOTE(evelinute @ 2010 01 25, 20:34) penktadienį turėjau darytis kiaušintakių praeinamumo tyrimą, ale sugedo ultragarso aparatas QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 01 26, 08:17) jusu paraginta ir vyro ikalbeta pasidariau NT. ir jis neigiamas Manau rytoj viskas paaiškės QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 26, 08:19) Tikiuosi jis jums labas, man nelabai... temp nukrito viena padala, vakar issikankinau nuo skausmo o siandien net vaiduokliukas nenudziugino...dariausi easy cup ...nic nieko kolkas Čia tikrai nepakritimas. Eik dar kartą pažėk į testą - gal išlindo vaiduokliukas QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 26, 09:04) Deja, BT nukrito, WC nustebino jau atkeliavusios nelauktosios (tik 10 DPO buvo), tad Easy Cup laukia naujo ciklo pabaigos QUOTE(Chenelle @ 2010 01 26, 09:15) Si menesi neplanuojam nes pas MB pasely isaugo kazkokia bakterija, israse vaistuku ir sake si menesi praleist.. Tik , kad va, viena dienele nepasisaugojom, galvojau ankstoka iki mano O, o ir man noras begalinis uzejo O tai kurią dieną tie ND buvo?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|