Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie išskyras
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4
Almantaitė
sveikos, as pastebejau gelsvas isskyras ir jos su blogu kvapu bet jokio perstejimo nejauciu blink.gif iki nestumo su tuo nebuvau susidurus. eisiu pas gydytojus, bet gal kam nors buvo taip nutike?
Gudrute30
QUOTE(Almantaitė @ 2010 09 19, 07:57)
sveikos, as pastebejau gelsvas isskyras ir jos su blogu kvapu bet jokio perstejimo nejauciu blink.gif iki nestumo su tuo nebuvau susidurus. eisiu pas gydytojus, bet gal kam nors buvo taip nutike?
*

gelsvos isskyros yra bakterines vaginozes pozymis, nebutinai turi buti kitokiu simptomu. nesciosioms gydyti butina, taip kad sekmes 4u.gif
Saulyte555
Siuo metu esu nestuke.gif ir man taip pat pagausejo isskyru. Neperseniausiai gydziausi pienlige zvakutemis, atrodo viskas praejo. Bet tos zarazos neina atsikratyt. Atrodo viskas gerai ir vel kartojasi tas pats. Dabar vel pagausejo tik nejauciu jokiu blogumu ar blogo kvapo. Jei jau pajusiu ka ciuosiu pas gyd.
Almantaitė
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 09 27, 11:39)
gelsvos isskyros yra bakterines vaginozes pozymis, nebutinai turi buti kitokiu simptomu. nesciosioms gydyti butina, taip kad sekmes 4u.gif
*

Buvau pas daktara, paeme tepineli, tik atsakymo dar negavau, bet israse klotrimazolio zvakute ir viskas susitvarke thumbup.gif o po atostogu dar ir tiksliai suzinosiu kas per brudas ten buvo smile.gif
sonca1
labas,nuo nestumo pradzios iskyros budavo balksvos vandeningos,viena diena daugiau kita maziau,bet vakar vakare po slapinimosi ant popieriaus liko lyg skairiu su gelsvumu gleiviu,ju buvo kelis kartus pasivalius,o siandien ten debeik visiskai sausa issigandau del tu tasiu iskyru mums 22 sav.isradziu isigandau kad nebutu tas vadinamas kamstis.ka galite pasakoti is savo patirties?
Lijanuska
Gleiviu kamscio tikrai su niekuo nesumaisysi - turi iseiti tikrai daug ir tirstu gleiviu. Nestukem gali but gausesniu isskyru, man ginekologe sake, kad jei nera perstejimo ir blogo kvapo, nepakitusi spalva - viskas gerai. Dar skaiciau, kad "baltosios" nestukes gali lydeti nuolat.
rimmel
sveikos, mano nestumui 32 sav. sian pastebejau tokiu morkviniu isskyru ir lygtais kitokio kvapo, labai issigandau, gal kartais zinot kas tai galetu buti? verysad.gif
Agrina
Papasakosiu Jums savo nestuma, manau visos nusiraminsite.

Pirma karta buvo persileidimas. Antra pirmas 16 sav. kraujavau istisai, be perstojo sad.gif. 13 sav. nuleido gal litra kraujo, gydytojai jau norejo perpilti, tris laselines sulasino. Po to buvo daug streso ir pan., pastoviai buvo pienlige (kurios negydziau gydytojos patarimu), vaidenosi pastoviai, kad vandenys nubega ir pan. Bet dabar mano lelyte jau beveik keturiu men ir mums viskas gerai, augame, didejame smile.gif.
Taip, kad besilaukiancios mamytes, kad ir kaip butu neramu ir sunku, nusiraminkite nes tikrai viskas bus gerai, svarbiausia saugokite save ir savo mazyli pilvuke, nedirbkite, nenaktinekite, daug ilsekites ir viskas bus gerai : biggrin.gif nestuke.gif
September_Lady
QUOTE(sonca1 @ 2010 10 22, 13:51)
labas,nuo nestumo pradzios iskyros budavo balksvos vandeningos,viena diena daugiau kita maziau,bet vakar vakare po slapinimosi ant popieriaus liko lyg skairiu su gelsvumu gleiviu,ju buvo kelis kartus pasivalius,o siandien ten debeik visiskai sausa issigandau del tu tasiu iskyru mums 22 sav.isradziu isigandau kad nebutu tas vadinamas kamstis.ka galite pasakoti is savo patirties?
*

o kodel reiktu issigasti to gleiviu kamscio blink.gif juk tas kamstis ir susidaro tam, kad i gimda nepatektu bakterijos mirksiukas.gif
Deville
QUOTE(September_Lady @ 2010 10 28, 09:36)
o kodel reiktu issigasti to gleiviu kamscio  blink.gif juk tas kamstis ir susidaro tam, kad i gimda nepatektu bakterijos  mirksiukas.gif
*

Kaip as suprantu, kai iseina gleiviu kamstis, prasideda gimdymas. O 22 savaite tai tikrai per anksti unsure.gif
Deville
O gal kuri atsimenat kokios isskyros buvo tuo metu, kol dar nezinojot, kad pastojot????? Tuo metu, kai turejo prasideti menesines. unsure.gif
VestiDo
Sveikos mamytes. Nuo vakar ryto pastebejau zalias varskes pavidalo isskyras ir dar ju kvapas nekoks. Vakare ju jau kaip ir nrbuvo, bet va siandien vel jos atsirado. Pas gydytoja tik kita pirmadieni, tai ir stresuoju... verysad.gif Mums 32 savaites. Gal kuriai taip buvo?
Serniukas
QUOTE(jabadabadoo @ 2010 11 23, 14:14)
Sveikos mamytes. Nuo  vakar ryto pastebejau zalias varskes pavidalo isskyras ir dar ju kvapas nekoks. Vakare ju jau kaip ir nrbuvo, bet va siandien vel jos atsirado. Pas gydytoja tik kita pirmadieni, tai ir stresuoju... verysad.gif  Mums 32 savaites. Gal kuriai taip buvo?
*

jei dar niežuliukas lydi tavo varškines išskyras tai čia greičiausiai grybelis. Siūlyčiau pasiskambinti gydytojai ir susitarti del susitikimo, kad paskirtu tinkamus vaistukus.
vaidute-mazute
sveikos mamytes, man lyg tokios nemalonios isskyros pasirode, gelsvai balksvos tirstos, kartais paniesti....gal cia pienlige? man 7 savaites, esu anglijoj, net neisivaizduoju kaip tai daktariu paaiskinti doh.gif nes jie cia net samalioto neturi lotuliukas.gif o i ligonine tirkai del to nevaziuosiu.....dar negana sio dziaugsmo, siandien pasirode rusvos spalvos isskyros, kaip butu rudo kraujo patepioje, ar tai nereskia nieko blogo? prasau patarkite..... doh.gif
**Gin**
Labas, mum 18,5 savaitėlų ir keistai pradėjo kas dvi-tris dienas lyg šlapimas ar vanduo išbegti, g.gif ar buvo taip?
atire
QUOTE(vaidute-mazute @ 2010 11 26, 23:09)
sveikos mamytes, man lyg tokios nemalonios isskyros pasirode, gelsvai balksvos tirstos, kartais paniesti....gal cia pienlige? man 7 savaites, esu anglijoj, net neisivaizduoju kaip tai daktariu paaiskinti doh.gif nes jie cia net samalioto neturi lotuliukas.gif o i ligonine tirkai del to nevaziuosiu.....dar negana sio dziaugsmo, siandien pasirode rusvos spalvos isskyros, kaip butu rudo kraujo patepioje, ar tai nereskia nieko blogo? prasau patarkite..... doh.gif
*

Rusvos ar rudos spalvos isskyros yra senas kraujas, taigi kuo greiciau siulyciau pasirodyti medikams. Nesinori gasdint, bet zinai, kad nestumo metu kraujo rodytis neturetu
Gudrute30
QUOTE(Ginariukė @ 2010 11 28, 20:54)
Labas, mum 18,5 savaitėlų ir keistai pradėjo kas dvi-tris dienas lyg šlapimas ar vanduo išbegti, g.gif  ar buvo taip?
*

Labas 4u.gif jei to slyscio nera daug, tai normalu, gal tiesiog tokios vandeningesnes isskyros arba tikrai slapimas. Man kartas nuo karto buna panasiai, kartais net karta i diena, bet isbega nedaug, arbatinis saukstelis tai maximum smile.gif vandenu yra norma tai labai nepergyvenu. Jei labai neramu, nulek pas gydytoja, ji paims tepineli kad isitikinti, kad tai ne vaisiaus vandenys smile.gif beje, jei yra dar ir baltu isskyru, gali buti kad cia grybuko pasekme...

nezinau ar pagelbejau, bet as taip pat nerimavau, kol nepatikrino ir nepasake, kad viskas ok 4u.gif
Iveco
ginekologas turetu israsyti zvakuciu ir tirpalo apsiprausti greit praeina ,taciau visa nestuma gali atsinaujinti ,panasu i grybeli .Tai dazna nesciasias kankinanti problema
zara**
Nuo pat nestumo pradzios jos mane kamuoja doh.gif
vėtrė 9
Mane ziauriai tai kankina, bega nuolat, visa nestuma,jau baigiu priprasti,bet nemalonu gi, tai kur cia pratinsies...

Kristut
Labukas,

Noriu paklausti ar normalu, kad nestuke.gif pradžioje yra ne baltos o gelsvos išskyros? g.gif
tytte...
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 01 28, 10:16)
Mane ziauriai tai kankina, bega nuolat, visa nestuma,jau baigiu priprasti,bet nemalonu gi, tai kur cia pratinsies...
*

toks gribelis gali suminkstinti kakleli,tokios skystos isskiros nera gerai,todel reaguoti butina mirksiukas.gif
aromat
Sveikos mamytes ir busimos mamytes 4u.gif Esu naujoke ar priimsit i draugija 4u.gif Esu UK,mums 8 savaites ir 5 dieneles nestuke.gif kamuoja tos pacios bedos del isskyru,jos gelsvos,balksvos kvapelio jokio,neniezti tik kad jos yra gausokos,buna kai kliurkt doh.gif Pas daktare tik kita savaite,musu pirma apziura tai net nezinau kokia sistema ten pas juos,bet manau gal tepineli paiims??? g.gif verysad.gif
TamsiMergaite
Susirask aplink sexual health clinic ir nueik. Pasakysi kad laukiesi , is karto patikrins. Vietoje padarys visus tyrimus , iskaitant ir kraujo. Duos vaistu pradziai ir israsys recepta jei kazkas rimto. Viskas vyksta daug greiciau nei ligoninej. Ir patikrina normalai. Ir tepineli paima , ir leliuka apziuri kiek gali.

aromat
QUOTE(TamsiMergaite @ 2011 03 18, 10:58)
Susirask aplink sexual health clinic ir nueik. Pasakysi kad laukiesi , is karto patikrins. Vietoje padarys visus tyrimus , iskaitant ir kraujo. Duos vaistu pradziai ir israsys recepta jei kazkas rimto. Viskas vyksta daug greiciau nei ligoninej. Ir patikrina normalai. Ir tepineli paima , ir leliuka apziuri kiek gali.
*

Sveiki,na buvom mes pas daktarus,padare tyrimus,tik tepinelio neeme,nes neturi net kaip,pasisakiau,kas yra,bet sako normalu.Reikes pasiieskoti sios clinico,s butinai.Aciu uz patarima 4u.gif
gurmane
Sveikutes 4u.gif

ir as pasidalinsiu savo patirtim. Anksciau galvojau, kad cia tos isskyros menka beda, nes pas mane ju visad budavo daugiau nei iprastai, bet tai nebuvo kazkokia infekcija ar grybelis. Dabar kai pastojau, man apie 6 savaite atsirado tu isskyru dar daugiau, bet jos buvo kitokios, tokios kaip vanduo tekedavo, is pradziu vos gelsvos spalvos, po to rusvos pasidare. Va tada man jau ir neramu pasidare, o kai nuejau pas gydytoja, pasirodo ne taip jau ir nekalta buvo, rado kazkokia infekcija, ir gavau antibiotiku. Gydytoja perspejo, kad tokiais atvejais taip ilgai nelaukti.
Todel merginos, gal visgi reiktu nueiti pas gydytojus kai atsiranda kazkokiu neaiskiu "dalykeliu" mirksiukas.gif
as_eglute
dabar jau ir as ishsigandau pas mane su ishskiromis buvo jau viskas tvarkoi pavartojau gyditojos israsytu zvakuciu ir jos dingo bet dabar pasimylejus su vyru pradejo atsirast ju gan daug jos permatomos spalvos kaip gleives ir be kvapo o laukiuosi 14 savaite ar tai normalu?
cioma
QUOTE(as_eglute @ 2011 03 28, 10:50)
dabar jau ir as ishsigandau pas mane su ishskiromis buvo jau viskas tvarkoi pavartojau gyditojos israsytu zvakuciu ir jos dingo bet dabar pasimylejus su vyru pradejo atsirast ju gan daug jos permatomos spalvos kaip gleives ir be kvapo  o laukiuosi 14 savaite ar tai normalu?
*

Laba 4u.gif
Pas mane irgi kartais tokiu atsiranda permatomukaip gleives ir be kvapo.Toks tarsi zalatinos kniutulelis iskrenta ir viskas g.gif

Gal kas ka galyt pasakyt?
jurgitukas1983
QUOTE(Kristut @ 2011 03 06, 13:01)
Labukas,

Noriu paklausti ar normalu, kad  nestuke.gif pradžioje yra ne baltos o gelsvos išskyros?  g.gif
*

pas mane irgi tas pats. is pradziu buvo baltos ir skystos, daug, o dabar pasikeite. irgi gausios bet geltonos ir varskes pavidalo, bet nei niezti nei smirda nei kas kitas darosi, tai vat ir ieskau informacijos, turiu macmiror zvakuciu jos man labai tinka, nes anksciau turejau problemu ir naudojau, bet vis gavoju ar galima jas naudot dabar mano nestumas dar visai mazas. 4 savaites
as_eglute
QUOTE(jurgitukas1983 @ 2011 04 17, 23:04)
pas mane irgi tas pats. is pradziu buvo baltos ir skystos, daug, o dabar pasikeite. irgi gausios bet geltonos ir varskes pavidalo, bet nei niezti nei smirda nei kas kitas darosi, tai vat ir ieskau informacijos, turiu macmiror zvakuciu jos man labai tinka, nes anksciau turejau problemu ir naudojau, bet vis gavoju ar galima jas naudot dabar mano nestumas dar visai mazas. 4 savaites
*

taip galima man ginekologe jas buvo israsius naudojau kai man dar buvo mazai savaiciu 4u.gif
Eriele
as kiek draugiu savo klausiau, isskiros tokios yra normalu,jeigu jos nesmirda ir pan. netgi naudoju kasdienius iklotus.
Sissta
Bijau prisiminti apie savo pienlige...prausiausi po kelis sykius i diena doh.gif
D*L*K
QUOTE(Sissta @ 2011 06 10, 17:04)
Bijau prisiminti apie savo pienlige...prausiausi po kelis sykius i diena doh.gif
*

Oj, kaip suprantu doh.gif be galo kankinuosi, išbandžiau visus brangiausius vaistus, vistiek tas pats - išskyrų daug, antroj dienos pusėj jos įgauna nemalonų kvapą, net mylėtis su vyru problema, nes skauda siaubingai, dega viskas viduj verysad.gif nebežinau jau, ko griebtis verysad.gif prieš nėštumą labai kankinaus su dažnai besikartojančia pienlige, bet dabar rodos ji ištisai nesibaigia!! doh.gif gal kokių patarimų turit?
J-U-Š-A
QUOTE(cioma @ 2011 04 06, 19:39)
Laba 4u.gif
Pas mane irgi kartais tokiu atsiranda permatomukaip gleives ir be kvapo.Toks tarsi zalatinos kniutulelis iskrenta ir viskas g.gif

Gal kas ka galyt pasakyt?
*

Ir aš turiu bėdą su tokiom gleivėm, gal kuriai dar teko susidurti? įvardinčiau jas kaip permatoma "snarglį" g.gif
pukuotukas14
QUOTE(LolitukasJ @ 2011 06 11, 18:24)
Oj, kaip suprantu  doh.gif  be galo kankinuosi, išbandžiau visus brangiausius vaistus, vistiek tas pats - išskyrų daug, antroj dienos pusėj jos įgauna nemalonų kvapą, net mylėtis su vyru problema, nes skauda siaubingai, dega viskas viduj  verysad.gif  nebežinau jau, ko griebtis  verysad.gif  prieš nėštumą labai kankinaus su dažnai besikartojančia pienlige, bet dabar rodos ji ištisai nesibaigia!!  doh.gif gal kokių patarimų turit?
*

Jei jau taip jums,turite kalusti savo gyditojos,negali gi skaudet degint mylintis,tai nenormalu....gali but kad ta pienlige dar jus persekioja,israsys zvakuciu ir susitvarkys thumbup.gif nedelskit per ilgiai...
mcgrady340
Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose, butinai tai perskaityk, nes naudinga. Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima! Nepageilekite 5 min. ir perskaitykite tai.

Tai pakeite mano gyvenima.

As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti. Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni, kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu idedant tik 12litu. Nesamone, pagalvojau, tai turetu buti eilinis budas apmauti „lochus“, bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti ka man kisa.

Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita , kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute, ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose.

Jokiu apgauliu… As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir nusprendziau pabandyti.

Ir atspekit kas

Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai… As negalejau
patiketi savo akimis, jog tai veikia.

Per pora dienu susikaupe apie 200lt , po savaites prisidejo dar
apie 800lt. Po pusantro men turetu buti apie 16000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides.

O prasidejo tik nuo 12lt.

Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man. As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites, per daug nesistengdami.

Pasiulym as Perskaitykite tai pora kartu!!! Issaugokite savo kompe, sekite instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta!!!

Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete…

Svarbu Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir neprarandate, bet tai tikrai dirba!!!

Atkreipkit demesi Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije. Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo.

Yra trys paprasti ZINGSNIAI

1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke.

2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt. Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate.

1. LT02 4010 0407 0024 5577
2. LT11 7300 0101 1806 6027
3. LT13 7300 0101 2363 0202
4. LT61 7011 7004 1207 0489
5. LT73 7300 0101 0784 1790
6. LT66 7300 0101 1804 0399

Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu, o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko saskaitos numeri.

3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja, Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipsni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu. Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska
atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus. Ir kada jus pasieksite pirma eilute,
jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas!

Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete!!! Uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai!!! Laikas pinigai!!!

O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika.

Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas), tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje. Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako tik po 5 zmones – tai jau 500lt i saskaita. Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje ir atsako vel 5 zm. – pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200 pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje) Toliau dar idomiau sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. Nr. 2 pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. – tai 62500lt. toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti. Ar ne ispudingas skaicius Ir tai tik uz pirmutinius 12litu. siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus. Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote!!! Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju. Ir toliau dideja!!!

Kokie sansai, kad jie uzsinores pameginti save kokioj nors naujovej Ar ysivaizduojate kokios galimybes!!! Su 12lt ir keliomis valandomis internete.Kaip paskleisti informacija internete

1. Atidarot paieskos serveri google.com , jei zinote kitokiu paieskos serveriu tj gerai.
2. Rasom raktini zodi – forumas, skelbimas, naujos grupes, ir kt.
3. Paieska suras simtus forumu ir skelbimu skilteliu, kur jus ir
galite patalpinti savo straipsni.
astabil
QUOTE(mcgrady340 @ 2011 06 28, 14:47)
Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose, butinai tai perskaityk, nes naudinga. Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima! Nepageilekite 5 min. ir perskaitykite tai.

Tai pakeite mano gyvenima.

As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti. Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni, kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu idedant tik 12litu. Nesamone, pagalvojau, tai turetu buti eilinis budas apmauti „lochus“, bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti ka man kisa.

Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita , kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute, ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose.

Jokiu apgauliu… As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir nusprendziau pabandyti.

Ir atspekit kas

Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai… As negalejau
patiketi savo akimis, jog tai veikia.

Per pora dienu susikaupe apie 200lt , po savaites prisidejo dar
apie 800lt. Po pusantro men turetu buti apie 16000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides.

O prasidejo tik nuo 12lt.

Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man. As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites, per daug nesistengdami.

Pasiulym as Perskaitykite tai pora kartu!!! Issaugokite savo kompe, sekite instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta!!!

Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete…

Svarbu Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir neprarandate, bet tai tikrai dirba!!!

Atkreipkit demesi Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije. Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo.

Yra trys paprasti ZINGSNIAI

1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke.

2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt. Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate.

1. LT02 4010 0407 0024 5577
2. LT11 7300 0101 1806 6027
3. LT13 7300 0101 2363 0202
4. LT61 7011 7004 1207 0489
5. LT73 7300 0101 0784 1790
6. LT66 7300 0101 1804 0399

Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu, o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko saskaitos numeri.

3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja, Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipsni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu. Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska
atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus. Ir kada jus pasieksite pirma eilute,
jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas!

Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete!!! Uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai!!! Laikas pinigai!!!

O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika.

Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas), tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje. Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako tik po 5 zmones – tai jau 500lt i saskaita. Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje ir atsako vel 5 zm. – pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200 pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje) Toliau dar idomiau sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. Nr. 2 pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. – tai 62500lt. toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti. Ar ne ispudingas skaicius Ir tai tik uz pirmutinius 12litu. siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus. Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote!!! Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju. Ir toliau dideja!!!

Kokie sansai, kad jie uzsinores pameginti save kokioj nors naujovej Ar ysivaizduojate kokios galimybes!!! Su 12lt ir keliomis valandomis internete.Kaip paskleisti informacija internete

1. Atidarot paieskos serveri google.com , jei zinote kitokiu paieskos serveriu tj gerai.
2. Rasom raktini zodi – forumas, skelbimas, naujos grupes, ir kt.
3. Paieska suras simtus forumu ir skelbimu skilteliu, kur jus ir
galite patalpinti savo straipsni.
*

Nebesvaik,niekas niekam uz dyka pinigu neduoda.Ir is vis,cia ne darbo ieskomes,truputi ne cia pataikei schmoll.gif
Gausteja
O man ginekologe pasake kad isskyru padauges,nes jau dabar daugiau nei visada nors tik 4sav,taigi iskart pasiule nusipirkti FLORAGYN lavanda manksties plovimo priemones su laktobacilomis. Siaip sake labai geras dalykelis,sakiau jai jau labai erzins isskyros nusipirksiu.Seip sios firmos ted daug visokiu imtimiai higienai skirtu,manau verta demesio
frige1
sveikutes,noreciau paklaust,man jau kelias savaites teplioja rudai,bet leliukams viskas gerai,buvo rade infekcija,tai kaip man daznai buna,po antibiotiku atsirado pienlige doh.gif doh.gif israse zvakutes Gyno Pevaryl,siryt is po pirmos zvakutes pasikeite isskyru spalva,tokia morkine labiau is rudos...kazin,gal jos man netinka ar cia taip normalu? g.gif
Brigitarimkuviene
Man jokiu nemaloniu pojuciu nera, bet zvakuciu nuo pienliges prirase, po patikrinimo. g.gif
D*L*K
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 06 24, 22:07)
Jei jau taip jums,turite kalusti savo gyditojos,negali gi skaudet degint mylintis,tai nenormalu....gali but kad ta pienlige dar jus persekioja,israsys zvakuciu ir susitvarkys  thumbup.gif nedelskit per ilgiai...
*

As pati suprantu, kad cia kazkas negerai, todel daktarei sakiau. Ji tik pataria vis kitu vaistu, kurie man nei kiek nepadeda sad.gif o tyrimai visi geri, tad jokio blogumo neatranda sad.gif Nezinau jau ka bedaryt, mastau net pas kita gydytoja nukeliauti, nes tikrai negera nuolat taip jaustis doh.gif
juridine_kontora
QUOTE(LolitukasJ @ 2011 07 12, 20:58)
As pati suprantu, kad cia kazkas negerai, todel daktarei sakiau. Ji tik pataria vis kitu vaistu, kurie man nei kiek nepadeda sad.gif o tyrimai visi geri, tad jokio blogumo neatranda sad.gif Nezinau jau ka bedaryt, mastau net pas kita gydytoja nukeliauti, nes tikrai negera nuolat taip jaustis  doh.gif
*

ZInoma, kad nueikit pas kita specialista. Ner akolaukti ir kankintis.
Brigitarimkuviene
Man tik 7 savaites pradzia, daktare prirase Clotrimazolum GSK 100 mg. maksties tableciu, nors jokiu niestejimu nejauciu, tik retkarciais buna daugokai isskyru. Informaciniame vaistu lapelyje raso, kad negalima vartoti pimaji nestumo trimetra. Net antra ir trecia trimestra gali pakenkti vaisiui. Tai dabar ne nezinau ka bedaryti. g.gif
jurgita...
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 16, 17:12)
ZInoma, kad nueikit pas kita specialista. Ner akolaukti ir kankintis.
*

vyra reikia gydyt,tegu pgeria kokio Mycosyst ar Mykomax. Nescioms tai turbut negalima,pasidomekit
D*L*K
QUOTE(jurgita... @ 2011 07 21, 11:39)
vyra reikia gydyt,tegu pgeria kokio Mycosyst ar Mykomax. Nescioms tai turbut negalima,pasidomekit
*

vat as ir galvoju, kad jau reik vyrui kazka daryt. Bandysiu patekt pas gydytoja anksciau, pasiklausineti. Aciu 4u.gif
jurgita...
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 07 20, 14:29)
Man tik 7 savaites pradzia, daktare prirase Clotrimazolum GSK 100 mg. maksties tableciu, nors jokiu niestejimu nejauciu, tik retkarciais buna daugokai isskyru. Informaciniame vaistu lapelyje raso, kad negalima vartoti pimaji nestumo trimetra. Net antra ir trecia trimestra gali pakenkti vaisiui. Tai dabar ne nezinau ka bedaryti. g.gif
*

jei jūs nejaučiat nieko varginančio tai kam tokie stiprūs vaistai,o dar nėščiai tai iš vis...
D*L*K
QUOTE(jurgita... @ 2011 08 05, 17:40)
jei jūs nejaučiat nieko varginančio tai kam tokie stiprūs vaistai,o dar nėščiai tai iš vis...
*

Pritariu, klotrimazoli naudojau kai nesilaukiau, ir tai nelabai vaistininke parduot norejo, jau tik kai visai uzkankina pienlige, jis tinka..bet tik neilgai naudot ir tikrai ne laukiantis schmoll.gif
AngelinaJolie:)
Sveikos, nežinau, ar į teisingą temą rašau, bet gal kam nors taip buvo.. šįryt netyčia automatiškai atsitupiau ir labai staiga.. lyg sudiegė pilvą.. vakare pastebėjau vos vos rūžavas išskyras ir kolkas jos negausios .. jau 26 savaitė prasidėjo... bijau, kad nieko blogo nebūtų nutikę.. Skausmo jokio lyg ir nėra, todėl skubėt į ligoninę kažkaip nesinori .. ten ponios ir taip kreivai žiūri, jei kas patrukdo, o jei dar be priežasties tai visai ... 4u.gif Tai va, gal kas galės pasidalint patirtimi? 4u.gif
**Gabija**
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2011 10 15, 17:59)
Sveikos, nežinau, ar į teisingą temą rašau, bet gal kam nors taip buvo.. šįryt netyčia automatiškai atsitupiau ir labai staiga.. lyg sudiegė pilvą.. vakare pastebėjau vos vos rūžavas išskyras ir kolkas jos negausios .. jau 26 savaitė prasidėjo... bijau, kad nieko blogo nebūtų nutikę.. Skausmo jokio lyg ir nėra, todėl skubėt į ligoninę kažkaip nesinori .. ten ponios ir taip kreivai žiūri, jei kas patrukdo, o jei dar be priežasties tai visai ...  4u.gif  Tai va, gal kas galės pasidalint patirtimi?  4u.gif
*

geriau isitikinti, kad leliukui viskas gerai, nei galvoti, ka pagalvos kazkokios ponios, ar kad paziures kreivai mirksiukas.gif

pas mane tu isskyru irgi daugiau yra nestumo metu.. kiek domejausi, tai normalu smile.gif bet jei jos ruzavos, tai cia gal jau ir nelabai gerai... gaunasi lig ir tepimas, kuris nera gerai unsure.gif geriau pasitark su ginekologe mirksiukas.gif juk nebutina iskart i ligonine vaziuot... gali ir pas savo ginekologe pasiklaust, pasirodyt mirksiukas.gif

sekmes 4u.gif
martyna29
sveikos, permeciau temuke siek tiek, yra ir pas mane tu isskyru, pradzioje buvo balzganos, buvo uzdegimu, bet dabar jau atsirado ale zalios tokios, tik va nei niesti, nei ka, tai nezinau ar cia rimtai suskubti vel tuos vaistus vartoti.. aisku buna nepastoviai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.