QUOTE(Jurga0629 @ 2006 07 09, 23:32)
Sveikos merginos...
Si tema tikrai labai gera....As taip pat mokausi groti gitara....pacius pagrindinius akordus ismokau....lyg siek tiek iseina kokia paprasta dainele sumesti...Be abejo internete yra labai daug informacijos....tik kazkaip man reiketu kazkokiu nuoseklesniu pamokeliu...Kai buvau grizusi i lietuva nusipirkau tokia knygele Gintaras Jakelis "ismok Groti gitara" pagrindus pramokau....o daugiau ir nelabai yra ka nusipirkti...Gal kas zinote kokiu internetiniu programeliu, is kur atsisiust galeciau pamoku...informacijos...Gal kas patartu ka pacios moketes...is kur...
Neiseina man tie bar ar kaip jie vadinasi akordai dar, ir kazkodel atrodo kad nemoku graziai brazdinti desine ranka. toje knygeleje buvo parodyti budai kaip galima brazdinti...aukstyn zemyn....nyksciu ar visais kitais pirstais....bet jei taip darau neiseina man pagal melodija brazdinti, kazkokia nesamone gaunasi.... Na, gal kas turit kokiu patarimu, nuorodu....visko....ka turit....
žinau tikrai gerą programą GUITAR PRO 5
Toje programoje yra labai aiškiai parodyta 'tabai', gali juos pasileist kokiu nori greičiu, bandyti groti, jei reikia galiu įmesti puslapių kuriuose gali rasti tiek populiarių, tiek klasikinių kūrinių šitai programai