Man tai labai patinka kanlės.
Todėl dukrą į muzikinę mokyklą, kanklėmis groti
, galvoju gal ir aš kada nors išmokosiu groti kanklėmis
. Tik mes kanklių dar neturime gal kas turite aliekamas
Mano dukrytė jau antrus metus lanko muzikos mokyklą. Pabandžiau ir aš su kanklėmis pagroti. Vis tik tai nėra lengva,ypač jei pati neprisiverti mokytis reguliariai
Mes tik šįmet nupirkome restauruotas kankles, o pirmus metus nuomavo muzikos mokykla.
uch, baigiau muzikos mokykla ir as... tik va, susisuko man visai protelis ne i ta puse ir pardaviau pianina..
dabar del to gailiuosi, nes vis noreciau dar prisesti... paskambint juo... hm, uztad sumasciau ismokti groti gitara, tik va, pirmiausia dar ja reikia isigyti
O smuikininkų nėra mūsų tarpe? Arba saksofonistų?
Sveikos, atsirado musu namuose JAMAHA pasidovanojom švenčių proga. Dėja nei vienas niekur nesimokėm groti, mokinamės dabar kiek mokina pati jamaha. Pirkom dėl dukrytės, nes jaučiasi jos nebloga klausa, bet ji dar maža, todėl norėčiau išmokiti daugiau vaikiškų dainelių, moku tik du gaidelius.
Gal kas žinpt ka nesunkaus?
Gal kas žinpt ka nesunkaus?
QUOTE(tuktuk @ 2007 11 11, 22:39)
Temele lyg ir uzmirsta, ydomu butu suzinot kaip sekasi kitom mergaitem muzikuoti kurios cia lankesi
Sveikutės. Pradėjau mokintis kanklėmis, pirmoji pamokėlė labai patiko. Dabar ieškau kanklių
Liaudies meistrų brangokos
- 1000 - 1500 Lt ir brangiau. Dar norėčiau išmokti groti skudučiais ir išilgine fleita
Gal kas žinote, ar yra kanklėms kokių natų knygos? Nesiorientuojam
Gal kas žinote, ar yra kanklėms kokių natų knygos? Nesiorientuojam
Mano pianinas stovi pas tėvelius namie už 300 km, tad ne visada, kilus norui, yra galimybė prie jo prisėsti. O rudeniop galvoju pradėti įgyvendinti savo seną svajonę- mokytis groti saksofonu. Jau dabar įsivaizduoju tą instrumentą savo rankose
Gal kas turit rekomendacijų dėl mokytojo?