Gal kas lanketes sitoje naturalios medicinos klinikoje Kaune?Kokie butu jusu atsiliepimai?
Sveikutes
Gal kas lanketes sitoje naturalios medicinos klinikoje Kaune?Kokie butu jusu atsiliepimai? QUOTE(saulesmamyte @ 2010 09 01, 15:19) Aš lankausi šioje klinikoje pradėjau lankytis liepos mėnesį. Tai dabar jau buvau 2 kartus. Spalio mėnesį bus trečias kartas. Savijauta mano pagerėjusi, bet, kad jausčiausi visiškai gerai, tai dar taip nėra. Bet tikiuosi geriausio. Daug kas priklauso nuo ligos., t.y. gydymo trukmė. Homeopatinis gydymas dažniausiai užtrunka ilgiau. Aš dariausi elektropunktūrinę deagnostiką DERMATRON CLS aparatu.
Buvau siandien sioje klinikoje, padare pilna tyrima, prirase gydyma, viskas kaip ir gerai, tikiuosi rezultatu, Taciau esu siaubingai pasipiktinus net nezinau kuo tiksliai, bet esme tame, kad salia ju yra ir ju vaistine (homeopatiniai vaistai ir t.t.) ir as ten nusipirkau visus man prirasytus vaistus, ir papildus. Gryzus namo pasiieskojau informacijos, ir suzinojau, jog vienus papildus (brangiausius ir viso saraso) uz kuriuos sumokejau 98 LT, kitoje vaistineje galejau nusipirkti uz 62 LT. Nesuprantu, kaip taip imanoma, sitoks kainu skirtumas, negana to, kad klinika uz visas konsultacijas gauna DAUG pinigu, nes paslaugos brangios pas juos, bet dar ir ant stebuklinguju vaistu uzsideda nenormalu antkaini.
Taigi PATARIMAS, nepirkit vaistu is karto, o pasiiekokit internete informacijos apie kainas, ir tikrai rasite pigiau. QUOTE(Rasucci @ 2010 10 20, 20:13) Buvau siandien sioje klinikoje, padare pilna tyrima, prirase gydyma, viskas kaip ir gerai, tikiuosi rezultatu, Taciau esu siaubingai pasipiktinus net nezinau kuo tiksliai, bet esme tame, kad salia ju yra ir ju vaistine (homeopatiniai vaistai ir t.t.) ir as ten nusipirkau visus man prirasytus vaistus, ir papildus. Gryzus namo pasiieskojau informacijos, ir suzinojau, jog vienus papildus (brangiausius ir viso saraso) uz kuriuos sumokejau 98 LT, kitoje vaistineje galejau nusipirkti uz 62 LT. Nesuprantu, kaip taip imanoma, sitoks kainu skirtumas, negana to, kad klinika uz visas konsultacijas gauna DAUG pinigu, nes paslaugos brangios pas juos, bet dar ir ant stebuklinguju vaistu uzsideda nenormalu antkaini. Taigi PATARIMAS, nepirkit vaistu is karto, o pasiiekokit internete informacijos apie kainas, ir tikrai rasite pigiau. As kiek zinau,tai kiekvienoje vaistineje galima nusiprkti viena vaista pigiau,o kita brangiau,taip jau yra.As pati lankausi toje klinikoje ir esu labai patenkinta tiek aptarnavimu,kainomis ir vaistine
O gal kazkas daretes maisto netoleravimo testa sioje klinikoje,su tuo aparatu? Hutu idomu suzinoti ar verta ji darytis,tiksliau ar istikruju Jie gali ji atlikti...
as taip pat lankiausi sioje klinikoje proceduros geros man tikrai padeda,tik vienas niuansas mane nemaloniai nuteike.Jei gerai supratau tai buvo klinikos direktore,kuri pusiau maloniu veidu ziuredama man i akis ,,paprase papildomo uzmokescio''kad paskirtu man patogu laika procedurai sioje klinikoje.Va tai mane jau sokiravo.
Mane domina ar yra isgijusiu po gydymo sioje klinikoje? Ar n4ra brukamo visos paslaugos, teikiamos sioje klinikoje?
QUOTE(Skaidrė @ 2011 06 09, 09:43) Mane domina ar yra isgijusiu po gydymo sioje klinikoje? Ar n4ra brukamo visos paslaugos, teikiamos sioje klinikoje? Brukama be galo daug papildomų homeopatinių vaistų. Nors turėtų pakakti ir konkrečiai pacientui užprogramuotų pagal tyrimo rezultatus. Deja deja... Komercija, kaip ir kitur...Žmogus kaip objektas, galintis papildyti firmos biudžetą ir tiek.
Sveiki, gal kas esate lankesi sioje klinikoje ir daresi Dermatron CLS 3D viso organizmo tyrima? Kokie atsiliepimai? Ar tikrai veiksminga ir tikslu? Pavyko pilnai išsigydipo po diagnostikos siuo aparatu? Išgirdusi apie sia klinika internete apsilankiau ju puslapyje, tikedamasi pagaliau rasti pagalba diegnozuojant mane kamuojancia liga, bet matau, kad tyrimo kaina ten baisiai didele, nesinoretu moketi sitiek pinigu uz tai, kas gali ir neduoti naudos
siandien kaip tik yra akcija pas juos issitirti bet idomu ar tai naudinga, ar tik grazi reklama? Gal kas daretes?
QUOTE(Elzė @ 2011 10 10, 07:58) siandien kaip tik yra akcija pas juos issitirti bet idomu ar tai naudinga, ar tik grazi reklama? Gal kas daretes? Dar nesidariau, bet kaip tik susigundziau ta akcija
Labai idomu bus atsiliepimai
vis norejau uzsirasyti i biofirst, nes man netoli namu, patogu, bet is aplinkui vis labai nekokius atsiliepimus girdziu, tai vis susilaikau, bet kol kas nei vieno teigiamo:(
Labas,
na tai pasidariau as ta Global Diagnostic tyrima Visu pirma, normaliai niekas nepaaiskina, kaip bus atliekamas ta diagnostika, t.y. kokiu pagrindu tai atliekama, koks patikimumas ir pan. Antra, rodo ten visokius skaicius, pati sau pasisneka gydytoja, bando issiverst terminus ir interpretuoja kaip jai patogiau,t.y. taip ,kad kuo ligotesnis pasijustum Trecia, ejau tirtis praktiskai del to, kad mano jau zinomoms ligoms (migrena, alergija, nugaros problemas) atitaikytu homeopatinius vaistus, taciau iskyrus nugara mano bedu nediagnozavo, tik pasiteiravo, gal kartais paskauda galva, silpna daros. Ka reiskia "kartais"???? Kai pastoviai kovoju su migreniniais skausmais. O del alergiju, tai nustate, kad esu alergiska zemuogiu lapeliu arbatai (net blogai isverte is anglu kalbos, nes buvo parasyta braskiu), arbatmedzio aliejui Ketvirta, rekomendacija parase ant A4 formato balto lapo, su tokiais punktais, kaip nevalgyt saldumynu, daug gert vandens, vitamino C vartot, valgyt rugstu, astru, rauginta maista ir dar kazkiek ten vaistu, kuriuos as ir galiu parasyt paziurejus vien i mano figura Penkta, kai uzklausiau vieno klausimo del priezastinio rysio teisingumo, tai gavau atsakyma, kad gydytoja yra ji, o ne as Taip kad - isleidau pinigus veltui, bet durna nemirsiu, nes busiu isbandzius ir siu sarlatanu diagnostikos buda
Isbandziau ir as Global Diagnostic tyrima. Esu labai patenkinta. nesenai buvau trecia karta. Rezultatai akivaizdus. Tiesa pasakius nuvaziavau skeptiskai nusiteikusi, galvoju, ka gi jau ten stebuklingo pasakys. Pasakiau tik viena is savo negalavimu. O man susake visus negalavimus ir net besibaigianti sinusita. Taip, viska surase ant balto lapo, bet tai sekanti karta kai lankiausi, buvo uzvesta kortele. Jie visus tris kartus sulygino rezultatus. Esu tikrai patenkinta, kad vyras ikalbejo siam tyrimui. O tai nusibodo lakstyti po gydytojus, darytis kruvas tyrimu, moketi uz juos pinigus, o rezultato jokio.
Sveiki,vaziuosiu ir as ryt darytis global diagnostic tyrimo. Jei buciau radus anksciau sia tema,buciau dvejojus uzsiregistruoti,bet kad jau ryt vaziuot tai vaziuosiu. As irgi skundziuosi galvos skausmais - migrena,kuri trunka savaite,ziuresiu ka ten nuvykus pasakys.....
QUOTE(Eduliaa @ 2012 02 02, 14:17) Sveiki,vaziuosiu ir as ryt darytis global diagnostic tyrimo. Jei buciau radus anksciau sia tema,buciau dvejojus uzsiregistruoti,bet kad jau ryt vaziuot tai vaziuosiu. As irgi skundziuosi galvos skausmais - migrena,kuri trunka savaite,ziuresiu ka ten nuvykus pasakys..... Labai laukiam atsiliepimu
Visai pamirsau parasyti kaip sekes...
Siandiena buvau ten antra karta,man visai ten patiko. Gydytojas malonus,viska aiskiai ir smulkkiai papasakojo ka rado ir ka reikia skirti (kokius daznius naudos ir pan). Tik gal sakyciau daug info iskart isiminti reikia,visko iskart ir neprisiminiau kai vyrui reikejo papasakoti. Dar buvau cia skaiciusi kad neuzveda koretele - mano koretele uzvede tik man atvykus pirma karta ir kiekviena kart ten atvykus gydytojas ja pildo. Mano vyras skeptiskai ziuri i sitoki gydyma,bet as manau kad jis turetu padeti. Nes kai buvau vaikas teko susidurti su panasiu gydymu i akupunktura tai jis man labai padejo, o klinikos teko ir zarna ryti ir vaistus gerti kurie jokios naudos nedave.
Ir koks velnias mane tempe pirkti ta kupona.
Patare tai ka ir siaip zinome : sveikai maitintis, nevalgyti is miltu ir.... ir dar reiktu poros proceduru. Pinigai ismesti i bala. Maniau, ka mama bent jau patikes jais, nes linkusi tiketi, bet net ir jai pasirode viskas tik pasipelnyjimas o ne gydymas. Gaila tu 200 lt. QUOTE(Sarr @ 2012 03 05, 23:49) Ir koks velnias mane tempe pirkti ta kupona. Patare tai ka ir siaip zinome : sveikai maitintis, nevalgyti is miltu ir.... ir dar reiktu poros proceduru. Pinigai ismesti i bala. Maniau, ka mama bent jau patikes jais, nes linkusi tiketi, bet net ir jai pasirode viskas tik pasipelnyjimas o ne gydymas. Gaila tu 200 lt. Tada dziaugiuos, kad nesusigundziau
Man cia skaitinejant kometarus iskyla klausimas,o ko Jus tikites is homeopatinio gydymo? Juk jis tuo ir paremtas sveika gyvensena,tinkama mityba ir zolelemis. Juk visus cheminius vaistus gali israsyti paprastas gydytojas,o ten yra gydoma naturaliai.
As ten jau buvau 3 kartus buvau ir esu patenkinta,zadu ir 4karta vaziuoti. Man nuolatos skaudedavo galva,o dabar jei ir uzeina (labai retai),tai tik trumpam ir lengvas skausmas,kuris pats valandos begyje praeina. Cia mano nuomone.
as ten ejau i akupunktura. Pries tai buvau kitur. Galiu pasakyt, kad Biofirst rezultatas buvo labai greitai, o kitoj....pinigu kisimas ir proceduros be pabaigos be rezultato.
Laba ryt vesiu dukra jaiyra zvyneline gal kam tekoten su sia liga eit ,ir kaip sekes ?
|