Įkraunama...
Įkraunama...

Namo išorės spalva juoda

Sveikos,
prašau patarimo ax.gif statomės savo svajonių namą, pribrendo reikalas galutinai pasirinkti medinės konstrukcjos spalvai. Visada buvo svajonė, kad pirmas aukštas bus švelnios persikinės ar gelsvos spalvos, o mansarda bus juoda, didžiulis balkonas, nukabintas gėlėmis wub.gif
Va maždaug taip, tik balkonas daaaug didesnis ir visas po stogu:
user posted image

Bet kam apie tai prasitariu, visi kaip susitarę išpeikia mano pasirinkimą verysad.gif
Juodos spalvos pliusai - kai pas mus tiek daug lietingų dienų, tai vienintelė dažyto medžio spalva, kuri lietui lyjant atrodo nepriekaištingai, kai tuo tarpu visos rusvos ar ryžos per lietų atrodo prastai, išryškėja trūkumai, vinukai, parūdijimo vietos nuo jų ir aplamai visokios dėmės verysad.gif O juoda tiesiog spindi wub.gif
Šiaip esu spalvų žmogus, bet vat namas man turi būt juodas doh.gif

Gal kas turite taip pat panašaus tipo juodą namą??? Ar nesigailite savo pasirinkimo?
Atsakyti
Tai jusu svajoniu namas kaip raset pati, tai kodel kreipiat demesi i kitu nuomone? Jus statotes kaip jums patinka, jus dazot kaip jums patinka, jei jau svajone, tai kodel leidziat ja keisti pagal kitu nuomone ir kitu norus?
Jei norit dar vienos nuomones is daugelio, man grazu, jei pirmas aukstas sviesus, o antrasis juodas arba tamsiai tamsiai rudas. Viso juodo namo nenoreciau nei uz ka, o siuo atveju labai grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rijama: 26 rugsėjo 2011 - 08:45
Pati gailiuosi, kad pasidalijom su kaimynais savo ketinimais verysad.gif Jie taip išpeikė... Juk jie visada matys tą juodą antrą aukštą, o mes tik būdami kieme...
Pati žinau, jeigu pasiduosiu jų įtakai, ir dažysim šviesiai rudai - gali būt, kad gailėsiuosi visą gyvenimą...
Bet tuo pačiu baisu, o kas jeigu nudažius tikrai jis atrodys baisiai? Mūsiškis daug arčiau gatvės, negu šitoje nuotraukoje, ir pats gražumas su balkonu - į kiemą atsukta, ne kitiems matyt, o mums patiems grožėtis ax.gif
Jau esu patyrus, kai žmonės absoliučiai nesuprasdami, ką mes ruošiamės daryt, o tik matydami kažką daromo, eina pro šalį ir durnina, apšneka visaip doh.gif Nu sveiku protu suprantu, kad jie patys nesupranta, ką šneka, bet užkabina tos šnekos vis tiek kažkaip širdį...
Atsakyti
Jusu namas, Jusu reikalas kaip dazyt. jei grazu, tai pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Nedarykit nesąmonės ir dažykit juodai, jei taip norit smile.gif . Aš netgi labai už juodą spalvą thumbup.gif - solidi, prabangi, rimta, namas labai prabangiai su tokia spalva atrodo. Mes patys galvojam apie tamsų, labai tamsų namą, tamsiai tamsiai pilką, arba juodą. Ir mums visai neįdomu ar kam patiks, ar nea irnesakyk.gif (jau vienas kaimynas, išgirdęs apie tokius ketinimus, suabejojo - kaži ar čia gražiai bus lotuliukas.gif. Tai aišku, kad GRAŽIAI clap_1.gif , mes negražiai nedarysim lotuliukas.gif ).

Aplink pilna visokių įvairiausių spalvų namų, kurių diduma - balti, gelsvi, rausvi, rudi - visokių atspalvių, ryži ir pan. Žodžiu visos standartinės spalvos. O kai pasakai nestandartinę - juodą, ar tamsiai pilką, jau visiems akys ant kaktos - nesąmonė, negražu ir pan. O tai čia tos visos kitos tai sąmonė? doh.gif

Žodžiu mažiau klausykit ką aplinkiniai šneka, ir darykit pagal save. Dar čia paaiškins matai kaimynai kokia spalva namą dažyt bebe.gif . Ir nesvarbu, kad jiems žiūrėt į jį kasdien, o jums tai gyvent reikia, svajones ir norus pildyt...
Atsakyti
Savaitgalį buvo senukuose akcija dazams, tai prisipirkom visokių rudų atspalvių, padažėm po lentą, bandžiau juos prisijaukint, nu bet juoda vis tiek labiausiai wub.gif
Negaliu nieko sakyt prieš visokius rudus atspalvius - pervažiavus daug Kauno r. apylinkių - yra xxxx gražių sodybų, bet tik juoda kabina giliausiai.
Baisiausia, kad kaimynai sugebėjo vyrą perkalbėt, likau tik aš su savo svajone. Taip kad atsakomybė, jeigu nujuodinus namą bus kas ne taip, guls ant mano smulkių petukų verysad.gif
Papildyta:

Nuo kaimynų pusės galima pridengti vynvyčio lapija. Rudenį ji iš viso nerealiai raudonai nusidažo wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gražu assa.gif
Atsakyti
thumbup.gif Du paskutinieji tiesiog nerealus wub.gif
Dėkui už nuotraukas! Kažkaip pačiai sunkiai sekėsi rast juodų namų internete, tik gyvai keletą doh.gif Bet už tai gyvas nerealus yra thumbup.gif
Atsakyti
Nebijokit prisiimt atsakomybės - nudažykit juodai juoda, ne kokia išblukusia ar skysta juoda, bet sodria juoda - ir atrodys nuostabiai thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 26 rugsėjo 2011 - 09:40
Vyras bando įkalbėt nudažyt pradžiai kokia ruda, jeigu tikrai labai jau nepatiks - nujuodinsim, bet beveik garantuoju, kad bus gaila įdėjus dažymui pinigus vėl per nauja dažyt ir teks nusileist ant žemės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2011 09 26, 09:32)
Gal kas turite taip pat panašaus tipo juodą namą??? Ar nesigailite savo pasirinkimo?

As turejau. Is tiesu, ne visa juoda nama, bet irgi dalimis. Pats namas buvo dramblio kaulo spalvos, langu remai, durys, mansarda, veranda, balkonas buvo dazyta juodai.
Kol mane tai "veze"-buvo gerai drinks_cheers.gif
Paskui ta spalva eme mane slegti dvasiskai. Nemoku papasakoti, bet ivaziuodavau i kiema ir...tarsi kas prie zemes prispaude. Na tokia "pagrabauna" spalva gavosi, emiau pastebeti, kad tokios spalvos dominuoja laidotuvese doh.gif
Pragyvenus juodame name 9 metus, dariau fasado remonta ir keiciau spalva. thumbup.gif Dabar mano namas "linksmas", margas, dominuoja geltonos ir rudos spalvos klinkeris, net tamsia ir niuria ziema mano namas kelia nuotaika, "kvepia pavasariu" wub.gif

Jei traukia tamsi spalva, gal pabandykit ne juoda, o tamsiai tamsiai ruda(sokoladine, vadinasi). Spalva labai idomi, prabangi, bet nevisai juoda, o su tokiu specifiniu atspalviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2011 09 26, 11:42)
Vyras bando įkalbėt nudažyt pradžiai kokia ruda, jeigu tikrai labai jau nepatiks - nujuodinsim, bet beveik garantuoju, kad bus gaila įdėjus dažymui pinigus vėl per nauja dažyt ir teks nusileist ant žemės  doh.gif

Nepasiduokit vyro įkalbinėjimams smile.gif.
Juk jam irgi patiko juodos spalvos mintis, tik kaimynams ne, ir todėl jis persigalvojo.
Tegul pasako tikrai tikrą savo nuomonę.
O kam dažyt visą, jei jau padažinėjus ant lentų rudai - nepatiko.
Atsakyti