Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuospaudos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3
Keiti
sveikos,
prasau patarkite, kaip gydyti nuospaudas, nes teko nueiti labai daug kilometru ir pritryniau siaubingas kruvinas nuospaudas, jau keturias dienas gydausi, bet kuo toliau tuo blogiau...
atrodo, kad net puliuoti nori...
prasau padekite.... as tikrai nejautri skausmui, na bet sitam visai nepaknti...
Iva
tokiu atveju as patepu cinko oksido tepalu ( bet koki sita medziaga turinti, dabar turiu Desitin'a) ta vieta ir pleistriuka ant virsaus laikau koki pusdieni arba visa para, po to keiciu ir taip tol kol visai uzsitrauks wink.gif dazniausiai jeigu nera labai baisiai uzsitraukia per nakti arba per para clap.gif Siaip taip darau visom negyjanciom zaizdom
Keiti
aciu Iva smile.gif tepiau viskuom ka tik sugalvojau...
blogiausiai, kad negalejau net pleistriuko uzdeti, nes ten tiesiog mesa ziojejo be odos... na skausmai jau praejo, beliko labai dideli sasaiir vis dar negaliu normaliu bateliu uzsideti dry.gif
Žmona
Paprašyk, kad kas iš Egipto "SANDALO" esencijos atvežtų
Libra
Gal kas zino kaip gydyti sausas nuospaudas ant mazuju pirsciuku? Amzina vasarine problema sad.gif
kris
QUOTE (Libra @ 2004 05 07, 11:17)
Gal kas zino kaip gydyti sausas nuospaudas ant mazuju pirsciuku?

Yra tokie nedideli spec. pleistriukai nuospaudoms. Jie ale "tirpdo" jas. Yra keliu firmu ir vienu tai visai be rysio, jokio poveikio, o kiti labai lux thumbup.gif , bet tik deja, nepamenu tu geruju pavadinimo sad.gif
Kai kur parduoda ir po viena pleistriuka, tai galima keliu rusiu isbandyti neperkant visu pakuociu.
Libra
Pleistrus bandziau, o kas zino liaudiskas priemones?
kris
Va, ir liaudisko:

Nuospaudos

1. Nulupti svogūną, perpjauti jį per pusę, įdėti į stiklinę ir užpilti obuolių actu, kad apsemtų. Vienai parai palikti šiltoje vietoje, viską perkošti. Dėti ant nuospaudos po 1 svogūno lapelį 2 kartus per dieną- ryte ir vakare. Aprišti steriliu tvarsčiu arba švarios drobės atraiža. Šiems kompresams galima naudoti svogūnų lukštus, bet juos ant nuospaudos apdėti storu sluoksniu. Prieš ir po šio kompreso, kojas reikia pamirkyti karštoje muilo ir sodos vonelėje. Procedūrą kartoti keletą kartų, kol nuospaudos išnyks.
2. Kojas pamirkyti karštame vandenyje, sausai nušluostyti ir ant nuospaudos vidine puse uždėti išilgai perpjautą figos vaisių ir pritvirtinti jį tvarsčiu. Šią procedūrą geriausiai atlikti prieš miegą ir laikyti visą naktį. Norint, kad kompresas veiktų dar efektyviau, galima figą sutrinti smulkia trintuve ir uždėti ant nuospaudos.
3. Išmirkyti karštame vandenyje tą vietą, kur yra nuospauda, nusausinti, ir pleistru priklijuoti kamuoliuką minkštų vyšnios sakų. Laikyti 2-3 dienas. Kai oda apie nuospaudą suminkštėja, jos šerdį reikia ištraukti kaip rakštį. Keletas tokių procedūrų, ir nuospauda nusilups.
4. Sugrūsti 2 galvutes česnako ir sumaišyti su 100 gr. lydytų kiaulės vidurių taukų.
5. Svogūnų laiškai sutrinami į košelę ir ja tepti pritrintas vietas bei suskilinėjusius kulnus.

Pati nebandziau. Tik Copy/Paste padariau rolleyes.gif
Puuga
sveiki
reikia gelbeti brangiausiojo koja. Turi jis nuospauda isisenejusia mad.gif ir nei voneles, nei pleistrai nepadeda.
Gal galit pasidalinti patirtimi kaip ja naikinti. Esu girdejusi kad naikina kosmetologijos centrai, bet kiek tai patikima?
Is anksto aciu uz patarimus smile.gif
viva
Galiu pasakyti, kaip pasalinti isisenejusia nuospauda - kreiptis i chirurga (bent as taip padariau - rytoj isims siulus jau biggrin.gif )
Kentejau ja 13 metu, ji buvo su tokiu geltonu viduriuku, saknim, nepadejo nei tepalai, nei pleistrai, be viso sito, buvo labai skaudi, del jos net kaulas prie nykscio issoko. Pasiryzau ir pries savaite ispjove, nuskausmino lidokainu, nieko nejauciau. Bet chirurgas pasake viena dalyka: nuospaudas salinti sudetinga todel, kad nelieka odos audinio susiuvimui, mano nuospauda patampe, sako, kad pasiseke man, nes lieka odos zaizdai uzsiuti. Sekmes ir ilgai nedelskit biggrin.gif
Puuga
Viva, gal gali pasakyti kur ir kas daro tokias operacijas?
viva
As buvau poliklinikoj, daro bet kurioj poliklinikoj, kur yra chirurgas ir procedurinis kabinetas.
Fate
http://www.kamvila.lt/index.php?lng=1&objId=21

Puuga, kosmetologiniai kabinetai siulo "nuospaudų pašalinimas (vienos) - 2 lt".
Nežinau koks rezultatas, nes nesidariau. Tiesiog info...
Iva
Tuschka tu genijus thumbup.gif varysiu sestadieni ten, tegu padaro, paskui papasakosiu wink.gif
Fate
Lauksiu Iva naujienu kaip sekėsi smile.gif
Puuga
Na Iva, pasakok kaip operacija smile.gif
Iva
tai va naujienos tokios, nuejau as pedikiuro darytis ir nueme viska ka reikejo ir nieko papildomai nepaeme thumbup.gif na zmones galiu pasakyti tik tiek daugiau niekur apart Kamvilos neiesiu thumbup.gif apakau nuo to kaip daro cia pedikiura thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir dar kavos atnese, zodziu isigijo jie pastovia kliente, kazin gal ir kerpa cia irgi super? g.gif eisiu bandyt
viva
Na, mano nuospaudai jau reikejo chirurgo isikisimo, kosmetologijos kabinetai nesieme tokio dalyko, nes kaip sakiau, nuospauda su "saknimi" buvo, na, idomi tokia. thumbup.gif jeigu kosmetologijos kabinete gali pasalinti, man asmeniskai butu daug maziau streso buve wink.gif
Medeina
Bet ta "Kamvila" Vilniuj?O Kaune kokiam nors kosmetologiniam šalina nuospaudas?Šiandien pirma diena su basutėm (įtariu ir paskutinė-kol nenuimsiu nuospaudų mad.gif ).O gal bet kuri pedikiūrą daranti gali nuimti?Niekad nedariau pedikiūro-tai nežinau blush-anim-cl.gif
Varna
Hm, o kai pasalina ta nuospauda, ji po to vel neatsinaujina? Nes as kartais ja beveik isnaikinu, nugremziu, bet po poros dienu vel tas pats, matyty del avalynes, nes megstu kokiu 6- 7 cm kulniuka, tai ir trinasi padas, ir vel atsiranda ant jo kietos nuospaudos... sad.gif
1111
QUOTE (Iva @ 2004 07 05, 10:14)
tai va naujienos tokios, nuejau as pedikiuro darytis ir nueme viska ka reikejo ir nieko papildomai nepaeme thumbup.gif na zmones galiu pasakyti tik tiek daugiau niekur apart Kamvilos neiesiu thumbup.gif apakau nuo to kaip daro cia pedikiura thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir dar kavos atnese, zodziu isigijo jie pastovia kliente, kazin gal ir kerpa cia irgi super? g.gif eisiu bandyt

Kamvilos salonas is ties thumbup.gif Ten dariausi veido valyma ir manikiura-nu liuks clap.gif Bet vat kirpejos tai man nepatiko g.gif Reiks uzsirasyt ir pedikiurui rolleyes.gif
Iva
mamusiuk, o kodel kirpejos nepatiko?
1111
QUOTE (Iva @ 2004 07 21, 10:05)
mamusiuk, o kodel kirpejos nepatiko?

Na nezinau, gal cia is ispindejimo, bet tikejausi kasko kito. Visu pirma, kirpeja nukirpo, daugiau nei prasiau, o be to net galvos neplove-tik supurske ir vsio g.gif Bent jau paklausus butu ar plaunam galva. Ir kirpyklos atmosfera man nepriimtina pasirode. Buvau pas dvejas kirpejas ir nei vienos neiissirinkau. Bet gali pameginti, o gal tau tiks wink.gif rolleyes.gif
Ka ka, bet kosmetologe Olga ir manikiurininke tai tikrai rekomenduoju thumbup.gif
vija
QUOTE (Iva @ 2004 07 05, 11:14)
tai va naujienos tokios, nuejau as pedikiuro darytis ir nueme viska ka reikejo ir nieko papildomai nepaeme thumbup.gif  na zmones galiu pasakyti tik tiek daugiau niekur apart Kamvilos neiesiu thumbup.gif apakau nuo to kaip daro cia pedikiura thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir dar kavos atnese, zodziu isigijo jie pastovia kliente, kazin gal ir kerpa cia irgi super? g.gif  eisiu bandyt

IVA
apie kuria Kamvila tu cia sneki? Ta, kur Virsuliskese? Ta prasme kur daro gera pedikiura? Ir kokia kaina?
Papildyta @ [mergetime]1090477249[/mergetime]
Beje labai krupsciai ir su Gehwol kosmetika pedikiura darydavo LILI salone Matulaicio aiksteje, salia Virsuliskiu baznycios. Bet atrodo pasikeite pedikiuriste. Niekas ten nesilanket?
Žydraakė
Labai prisitryniau abiejų kojų kulnus cry.gif Net iki puslių sugebėjau, kurios sprogo ir dabar labai skauda tas vietas verysad.gif Nekalbant apie tai, kad jau dabar sunku vaikščioti, po dviejų savaičių laukia atostogos kalnuose, tai laaaaaaabai noriu iki to laiko normaliai užgydyti kulnus. Gal žinok kas kokių veiksmingų priemonių nutrintiems kulnams? Labai ačiū 4u.gif
Meškuolė
šiaip per dvi savaites ir taip turėtų užgyti, jei vėl neprisitrinsi 4u.gif

svarbiausia saugoti ir globoti, kad jokie užkrėtimai neprasidėtų ir pan. Vaistinėse turėtų būti įvarių gyjimą skatinančių tepaliukų 4u.gif

rude-007
As sau taip pat buvau ta 'maliooonuma' uzsitaisiusi ant paciu pedu kulno srity. Pranesiojau naujus batelius taip sakant.. rolleyes.gif tai buvo vasara. Pritryniau 5lt monetos pusles, gal net ir didesnes. Nukirpau odele ir liko gyva mesa. Negalejau net atsistot normaliai is to skausmo. Drauge man dave pora kapsulikiu Chitozano (Tianshi produkcija). Sumaise miltukus su vaikisku kremuku, uztepe ant marles ir prilipde ant tu mano sopuliu. Uzriso tvarscius, sutvarke ir liepe pora dieneliu kuo maziau judeti. Kadangi buvo savaitgalis, seimyna issiunciau i kaima, o pati visa laika pragulinejau. Po 2 dienu nurisau bintus: stebuklas! Zaizdos buvo uzgije ir net be randu. Nuosirdziai patariu ir tikrai 'sudo nemalu' - CHITOZAN.
Bitė Plius
Man tai neblogai padeda gerai pritepti su jodo tirpalu (bent kelis kartus per dieną), bet tik tuo atveju, jei pūslės ne kiaurai pratrintos. Ir aišku bent porą dienų nesimauti tais bateliais, kurie pritrynė. Idealus variantas apskritai avalynė be užkulnių.
Juodai
O kur Klaipėdoje rasti tokį saloną kaip Kamvila? g.gif Noriu pašalinti nuospaudas verysad.gif ...
fantasia
man kiek teko nuospaudu tureti, tai budavo tik neskausmingi gelsvi odos sukietejimai bet gal tai dar nevadinama nuospaudomis g.gif ir dabar ju turiu ir ant delnu ir ant pedu, bet kaskart po pamirkimo vonioje ir manikiuro, pedikiuro, juos nubruzinu.....tik va pries koki menesi ant mazojo kojos pirsto atsirado mazas, skausmingas sukietejimas. is pradziu nieko nedariau, maniau tiesiog daug vaiksciojau ir tiek, praeis..... dabar jau koks menuo, o gal ir daugiau praejo, tai tas sukietejimas padidejo ir labai labai skauda unsure.gif bandziau ir pamirkius kojas ji nutrinti, bet jokiu rezultatu verysad.gif siandien uzejau i vaistine, tai vaistininke dave kazkokiu lasu, kuriuos reikia vien tik ant nuospaudos lasinti, dar tik du kartus uzlasinau, bet jau gerokau sudziuvo tas iskilimas - vakare bandysiu kaip nors nulupti ar israuti, matysiu kas bus unsure.gif
Amulet
Gal žinot, kur Kaune galėtų pašalinti nuospaudą ant mažojo piršto? 4u.gif
Gal galite ką rekomenduoti? ax.gif
septyniuke
Ir man aktuali tema. Turiu ant pėdų, ir jau labai nemalonios pasidarė, tai pradėjau ieškoti info kaip jas pašalinti. Tai štai ką radau:

Vaistai iš virtuvės

* Perpjaukite svogūno galvutę pusiau, įdėkite į stiklinę, užpilkite actu ir padėkite šiltoje vietoje. Po paros laiko svogūną ištraukite. Rytais ir vakarais uždėkite svogūno skiltelę ant nuospaudos, aplink nuospaudą patepkite vazelinu arba kitais riebalais, apriškite. Ryte koją pamirkykite ir atsargiai nuimkite nuospaudą. Jei nuospauda didelė, gydymą pakartokite.

* Nakčiai uždėkite svogūno griežinėlį, apibarstytą druska ir apriškite marlės tvarsčiu. Pakartojus gydymo procedūrą kelis kartus, nuospauda atšoka ir nukrinta.

* Nuospaudas gydo ir svogūnų lukštai. Užpilkite juos actu, uždenkite ir palikite dvi savaites pamirkti. Svogūno lukštus poros milimetrų sluoksniu uždėkite ant nuospaudos, apriškite ir palaikykite per naktį. Šį kompresą pakartokite kelis kartus, kol nuospaudą išgydysite.

* Vakare gerai išminkykite duonos minkštimą su keliais lašais acto esencijos, uždėkite ant nuospaudos ir gerai pritvirtinkite pleistru. Po kelių valandų esencija prasiskverbs į audinius ir pradės skaudėti. Nuospauda pakils, oda aplink ją paraus. Rytą atsikėlę duoną nuimkite, o odą gerai nuplaukite. Po kelių tokių procedūrų nuospaudos neliks nė ženklo.

Galite nuospaudas šalinti ir kitu būdu: rytais duonos riekutes pamerkite į actą, vakare maišykite, kol pasidarys košelė ir užtepkite ant nuospaudos. Per kelias dienas nuospaudos suminkštės ir lengvai nusilups nuo odos.

* Vakare išmirkykite kojas karštame vandenyje, po to sausai nušluostykite ir prie nuospaudos pridėkite citrinos odelę su minkštimu. Po 2-3 dienų procedūrą pakartokite. Po kelių procedūrų vėl išmirkykite kojas ir atsargiai nuimkite nuospaudą.

* Nuospaudas šalina razinos. Vakare, prieš guldami, šiltu vandeniu nusimazgokite kojas ir sausai nusišluostykite. Ant nuospaudų dėkite po razinos puselę ir apriškite marlės tvarsčiu. Nuospaudos suminkštės ir atšoks.

* Nuospaudas naikina ir džiovintos šlyvo. Džiovintas slyvas išvirkite piene, išimkite kauliukus, dar karštas uždėkite ant nuospaudų ir apriškite. Kai slyvos atvės, vietoj jų uždėkite naujų karštų slyvų. Slyvas keiskite kelis kartus.

Vaistažolės

* Labai sėkmingai nuospaudas gydo vyno acte išmirkyti švieži gebenių lapai. Išmirkytus lapus uždėkite ant nuospaudos ir užriškite marlės tvarsčiu. Lapus keiskite 3-4 kartus per dieną.

* Atsikratyti nuospaudų ir suragėjusios pėdų odos padeda arnikų tinktūra, tepama ant pažeistų vietų. Po kelių dienų ragenos nukrinta, oda vėl tampa minkšta ir lygi.

* Nuospaudas šalina didžiosios ugniažolės sultys. Tepkite šiomis sultimis nuospaudas du kartus per dieną, kol jos išnyks.

* Nuospaudas pašalinti padeda kiaulpienės sultys, tepamos kelis kartus per dieną. Kiaulpienių sultimis galima šalinti ir karpas.

* Geras vaistas nuospaudoms pašalinti — ąžuolo žievės nuoviras: kojų pėdas ar rankų plaštakas, jei ant jų atsirado nuospaudos, nakčiai apvyniokite audeklu, kuris išmirkytas ąžuolo žievės nuovire (1:5) ir šiltai apriškite.

* Nuospaudas tepkite apskritalapės saulašarės šviežios žolės košele arba sultimis.

* Sutepkite nuospaudas vieną kartą per dieną tujos tinktūra arba pabarstykite tujos milteliais. Gydymo trukmė — apie tris savaites. Šitaip galite šalinti ir karpas.

* Pabandykite nuospaudas gydyti pušų arba vyšnios medžių sakais. Išmirkykite karštame vandenyje kojas, gerai nusausinkite, uždėkite gabalėlį sakų ant nuospaudos ir užklijuokite pleistru. Laikykite 2-3 dienas. Dėkite sakų, kol nuospauda nukris.

Jei nuospaudos delnuose

Nuospaudas pirmiausia reikia suminkštinti, todėl rankų delnus pirmiausia pamirkykite pusę valandos šiltame vandenyje, kuriame ištirpinta po arbatinį šaukštelį sodos, amoniako ir muilo. Ištraukę rankas, gydomas vietas nutrinkite šepetėliu, o po to patepkite vazelinu arba riebiu kremu.

* Sutrinkite seno alijošiaus lapus į tyrelę ir ja patepkite nuospaudą. Odą aplink nuospaudą patepkite vazelinu. Gydomąją vietą užklijuokite pleistru ir apriškite. Po paros suminkštėjusią nuospaudą nutrinkite šepetėliu, po to patepkite vazelinu arba riebiu kremu. Gydymą pakartokite kelis kartus.

* Prieš miegą pamirkykite delnus šiltame vandenyje su soda, po to ant nuospaudų uždėkite marlės gabalėlį, sumirkytą česnakų sultyse. Tokį kompresą dėkite kasnakt, kol nuospaudos išnyks.

* Prieš miegą odą aplink nuospaudą patepkite vazelinu ir užklijuokite pleistru. Ant nuospaudos uždėkite tarkuotų bulvių tyrelės, uždėkite polietileno plėvele ir apriškite. Ryte suminkštėjusią nuospaudą pabandykite nutrinti šepetėliu, po to patepkite vazelinu arba riebiu kremu. Gydymą kartokite, kol nuospauda išnyks.

Kojų nuospaudos ir ligos

Kojų nuospaudos dažnai atsiranda ir dėl vidaus organų ligų, pagal nuospaudos vietą pade galite nuspėti, ką jums patartina gydyti.

* Nuospaudos pėdų kraštuose — požymis, kad sutriko sąnarių veikla.

* Jei kietų nuospaudų atsirado išorinėje pėdų pusėje, jums būtina gydyti stuburą.

* Kai nuospaudos susidaro išorinėje pėdų pusėje prieš didįjį kojos pirštą, tai požymis, kad moteriai gresia gimdos priedų uždegimas, o vyrui — prostatitas.

* Sutrikus skydliaukės veiklai, nuospaudos atsiranda išorinėje kojų pėdų pusėje prie didžiųjų pirštų.

* Sudirgus centrinei nervų sistemai, nuospaudos atsiranda apatinėje pėdos pusėje prie pat kojos pirštų. Jeigu, atsiradus tokioms nuospaudoms, jus pradeda kamuoti kosulys, pasitikrinkite kvėpavimo organus.

* Sutrikus kepenų veiklai, nuospaudos atsiranda prie mažojo dešinės kojos piršto.

* Sutrikus širdies veiklai, nuospaudos atsiranda prie mažojo kairės kojos piršto.

* Sutrikus žarnyno veiklai, nuospaudos atsiranda vidinėje pėdos pusėje.

* Jei nuospaudos užauga didelės, tai požymis, kad yra sutrikę medžiagų apykaitos procesai.

Pabandykit, gal pavyks smile.gif Bandysiu ir pati, kai nusipirksiu svogūnų rolleyes.gif
NYLE MA
QUOTE(Natyte @ 2008 05 22, 13:52)
Gal žinot, kur Kaune galėtų pašalinti nuospaudą ant mažojo piršto? 4u.gif
Gal galite ką rekomenduoti?  ax.gif
*

Nanyte ar sužinojai? Ir man labai aktualu blush2.gif
krugile
QUOTE(NYLE MA @ 2008 08 15, 16:03)
*

nejau Kaune niekas nezino .... g.gif
Amulet
QUOTE(NYLE MA @ 2008 08 15, 16:03)
*

Man užteko tiesiog nueiti porą kartų pasidaryti pedikiūrą ir nuospaudos nebeliko. 4u.gif
giedrute_o
Cia kiek beziurint apie tas nuospaudas.. tai visada raso nepatogi avalyne, keisti avalyne ir panasiai.. unsure.gif
O pas mane ant rankos pirsto nuospauda.. nuo rasymo.. tai man avalynes pakeitimas nepades lotuliukas.gif
Keiti
QUOTE(giedrute_o @ 2008 10 29, 12:09)
Cia kiek beziurint apie tas nuospaudas.. tai visada raso nepatogi avalyne, keisti avalyne ir panasiai..  unsure.gif
O pas mane ant rankos pirsto nuospauda.. nuo rasymo.. tai man avalynes pakeitimas nepades  lotuliukas.gif
*

Teks dėvėti pirštines rašant lotuliukas.gif
rinna
turėjau nuospaudą ant kojos mažojo piršto. sunaikinau liaudišku receptu. vienas diedukas papasakojo kaip pašalino tai pradžioje mama išbandė to po aš. ir pavyko thumbup.gif iš naujo neatsirado. mat jos turi savybę atsinaujinti. reikia pamirkyti kojas šiltame vandenyje, kiek įmanoma nugramdyti suragėjusią odą nuo nuospaudos. ir kai nugramdote ant nuospaudos matosi raudonas taškas, tai tą vietą reikia patepti acto esenciją geriau ant kokio smeigtuko apvynioti vatos. po kelių tokių procedūrų , man užteko 2 kartų. atsiranda tokia balta kaip siūlas nuospaudos šaknis, kurią reikia pasistengti visą pašalinti, jei lieka koks gabaliukas tos šaknies, ji po kiek laiko atauga.
pikudama
sveikules 4u.gif kiek matau, mamytes apie labai skirtingas nuospaudu rusis raso ... biggrin.gif vienos apie tokias, kur nutrinama oda iki mesytes einant ilgai tarkim i zygi su tais paciais batais, kitos apie tokias, kur uzsideda tiesiog suragejes senas odos sluoksnis tarkim ant pado nuo aukstakulniu, kulno etc... o mane jau ilgai kankina du mazi guziukai ant antro ir trecio pirstuku kojos, neatsimenu kada ir nuo ko atsirade, gal net tada kai paaugle buvau, bet tada tiesiog laksciau ir nesirupinau, maniau praeis.. blush2.gif o dabar, kai jau jauna moteris, emiau nerimaut kad nedingsta net kai basutem tevaikstau, kai nera kam trinti!! tad dariau reida per kosmetikos salonus kur internete skelbia "nuospaudu salinimas", ir ka jus manot - taip ir maniau, kad cia jau tas variantas, kai nuospauda darosi karpos tipo - su viduriuku, su branduoliu ir saknele ar kazkas panasaus. ir tokiu sako mes nesalinam, kreiptis i dermatologus savo poliklinikoj. tai vat rytoj is ryto varau pakalbet pas dermatologe kairiukscio gatvej, salia gyvenu ir registraturoj sake gal net uzsirasyt nebutina, tiesiog pakalbet ka daryt wub.gif papasakosiu, jei kam bus aktualu kaip man sekes, nes pasiryzau ieskot iki galo pagalbos ir atsisveikint su savo grozybem mielybem!!! thumbup.gif
Tresor
QUOTE(pikudama @ 2009 06 17, 21:16)
o mane jau ilgai kankina du mazi guziukai ant antro ir trecio pirstuku kojos, neatsimenu kada ir nuo ko atsirade, gal net tada kai paaugle buvau, bet tada tiesiog laksciau ir nesirupinau, maniau praeis..  blush2.gif

As turiu tokia pacia problema doh.gif Zinau nuo kuriu batu atsirado tie guziukai, tai mesiu lauk juos, nors ant kojos labai graziai atrodo blush2.gif Galvojau gal apmazes guziukai, kai nebenesiosiu batu, bet ne tokie patys nei dideja, nei mazeja. Tai dabar avalyne pirksiu, kad nebutu suspausti pirstai.
pikudama
QUOTE(Tresor @ 2009 06 18, 11:34)
As turiu tokia pacia problema doh.gif Zinau nuo kuriu batu atsirado tie guziukai, tai mesiu lauk juos, nors ant kojos labai graziai atrodo blush2.gif Galvojau gal apmazes guziukai, kai nebenesiosiu batu, bet ne tokie patys nei dideja, nei mazeja. Tai dabar avalyne pirksiu, kad nebutu suspausti pirstai.
*

kadangi man tos dvi nuospaudos ale "karpos" jau ir 20 poru batu pakeitus (nesioju tik odinius ir tikrai patogius) per ilga laika nekiek nepamazejo, ir kazkuriam kosmetologijos kabinete sake, kad sitokio tipo kai prikimba, tai sunku atsikratyt be chirurgo intervencijos, as sakiau nieko nebelauksiu ir mokslu sesijai pasibaigus, imsiu intensyviai ieskot pagalbos thumbup.gif jau uz keleto dienu blush2.gif
Akutee
ir as turiu ant padu tokias gelsvas... vis mirkau mirkau, trinu jas su akmenuku, tam kartui pagereja, nors kojos atrodo tikrai NE idealiai .. vos vos tik vaizdas pagereja, ir mazieji pirsteliai irgi, toks net gumbelis jau sad.gif ir kremais tepu, ir bruzinu ale nieko...
pikudama na kaip tau sekes? buvai? jau dare ka nors?
Tresor
QUOTE(pikudama @ 2009 06 18, 11:40)
kadangi man tos dvi nuospaudos ale "karpos" jau ir 20 poru batu pakeitus (nesioju tik odinius ir tikrai patogius) per ilga laika nekiek nepamazejo, ir kazkuriam kosmetologijos kabinete sake, kad sitokio tipo kai prikimba, tai sunku atsikratyt be chirurgo intervencijos, as sakiau nieko nebelauksiu ir mokslu sesijai pasibaigus, imsiu intensyviai ieskot pagalbos  thumbup.gif  jau uz keleto dienu  blush2.gif
*

Paskui parasyk kaip sekesi smile.gif
Atsikratyti tu nuospuodu liaudiskomis priemonemis tikrai nepavyks. Man gal truputi tik sumazejo, nes anksciau tai net atsikise stipriai buvo tie guziukai ir tokie kaip pamelynave, bet dabar kai nenesioju tu batu per kuriuos turiu sias problemas, tai lyg geresnis vaizdas..
Akutee
as tai ivairius nesioju batus ne vienus, bet niekaip neatsikratau as ju... o gal visi blogi ka? biggrin.gif
Tresor
QUOTE(Akutee @ 2009 06 19, 12:19)
as tai ivairius nesioju batus ne vienus, bet niekaip neatsikratau as ju... o gal visi blogi ka? biggrin.gif
*

Man siuo metu tai beveik visi blogi smile.gif Tai spaudzia, trina, nors anksciau tikrai su tais batais nesu turejusi problemu. Taip iseina negalesiu nesioti smailianosiu batu, nes jau pirstams vietos mazai doh.gif
Akutee
na mano nemanau kad visi blogi, man nei trina, nei spaudzia, bet kadangi nepraeina tai persasi tokia isvada,,o seip ir be smailianosiu yra graziu batuku.. mmm? wink.gif
pikudama
mergaites, as dabar dar sia savaite neieskojau, egzaminai uzpuole, bet kita jau tikrai. nu dar kita tai jau tikrai tikrai lotuliukas.gif
murksiukas
Nu jau as kaip "isigijau" nuospaudas, tai isnaikinti nepavyksta niekaip. O bandziau visaip. Pati tepliojau visokiom priemonem - nepadejo. Ejau pas kosmetologe, tai sake, kad tokio dydzio, visai isnaikinti gali nepavykti, bet vis tiek su azotu tepe. Pradzioj dar nieko, bet po keleto kartu, galvojau, kad i darba basai teks eiti lotuliukas.gif - skausmas baisus, nors ir niekur nesiliecia, o kai batus apsiauni, tai visiskai sluba lieku. Nusispjoviau ir galvoju, ko cia kankintis, jei nera garantijos, kad pades. verysad.gif Skaiciau, kad dideles nuospaudas galima panaikinti chirurginiu budu - bet bijau, tai pati kiek sugebu "apsitvarkau" ir vaikstau toliau. Kol ju visai nepanaikinsi, jos atsinausins is naujo - nesvarbu kokius batus avesi.
Tresor
Esu girdejusi, kad po nuospaudu salinimo kitiems sunku pilnai priminti pedas, slubuoja, sunku batus rasti sau tinkamus.
Kazkada ziurejau laida per tv tai sake anksciau ar veliau bet vistiek teks apsilankyti pas chirurga su tokiomis pedu problemomis verysad.gif
Lina O.
Pusles geriau svariai prakirpti ar pradurti, bet visai nenuplesti, tai nebus tokia popa smile.gif Uzklijuoti pleistru ir bent kuri laika nenesioti tu batu, kurie pritryne. O jei labai trina nauji batai - apskritai siulyciau eit i parduotuve ir grazint (jei pirkot ne anksciau kaip pries dvi savaites, tai galima, va kaip tik siandien grazinom). Jei tikrai bjauriai trina, as netikiu tokiais dalykais kaip ''issinesios'', ''prasitampys''. Taip sakyciau nebent apie truputi ankstoka bata, o ne toki, nuo kurio koja zaizdota.

Ir dar. Kai apsiauni basnicia, zymiai dazniau pritrina nei su kojine. Siaip netrinantys batai man yra pritryne, jei vaikstau daug ir greitai, skubu, karsta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.