QUOTE(a79 @ 2009 12 11, 23:22)
PAs mane ta giluminė nuospauda buvo ne ant piršto, o ant tos "atraminės" dalies kur pire pirštų. Nemoku paaiškint protingai, bet "užlipus ant aukštakulnių, kaip tik tai daliai svorio tenka daugiausiai. Tai va ten "džiaugsmelį" turėjo, kaip tik ties trečiuoju pirštu.
Man vakar apie pietus išpjovė, vakare jau pradėjo gerokai skaudent, išgėriau vaistų nuo skausmo, ir skutau miegot, kad spėčiau užmigt....PAvyko. ryte vėl .....
KIek odos gydytojas aiškino (prieš praverdama chirurgo kabineto duris, ir ten buvau nusitrenkus), tai ta giluminė nuospauda, eina, kaip "pleištas" gilyn, tada remiasi į kaulą ir duria. Gal kas medicininę dalį papasakos, bet liaudiškai tariant yra taip
O dabar, tiesa sakant....jabitute kaip skauda
Įtariu, jog mano atveju viskas tas pats, tik nuospauda yra ties antru pirštu. Turiu jau seniai, anksšiau nelabai ji man maišė, karts nuo karto klijuodavau pleistrus, po to daugiau mažiau ilupdavau...taip ir gyvenau iki šios vasaros, tiksliau pavasario, kai nusiaviau žieminius batus, dabar vaikštau kaip undinė - kiekvienas žingsnis skausmas, atrodo, kad basa esu ir kaulas remiasi žemėn

. Kažką reikia daryti, bet man jau nuo jūsų pasakojimo pasidarė silpna, prakaitas pila, širdis dreba, o jei daryčiausi procedūrą, nu nežinau kaip bebūtų...