Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiški apsauginiai kremai nuo saulės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
vailija
4u.gif Mes pirkom iš AVON , bandėm dar tik krtą šiaip vežioju nevisada išteptą tegu pratinas , bet kai pate[iau juo tai nei kiek neįdegę , manau gerai . Svarbu , kad apsauga 30 .
Ausyte1
QUOTE(Ija @ 2005 05 25, 11:21)
Nu zinokit su tais vaistininkiu pamastymais tai reikia atsargiai, nes man viena itikinejo kad Eucerin vaikams tinka ir kudikiams, o ten juodu ant balto parasyta kad iki 3 metu nerekomenduojama.
*

O mums pati pediatrė pasiūlė Eucerin kremą g.gif Sakė, kad labai efektyvus, pati ant savo vaiko išbandė. Mums to kremo reikia ne šiaip Lietovs saulei "atmušti", o tam, kad galėtume Kretoj ramiai sau vaikščioti ax.gif
Tai dabar ir nebežinau, kaip ten su tuo Eucerinu... Šiaip tai man jų produkcija, patinka, jie ypač orientuojasi į jautrią odą, tai gal ir vaikučiais - kūdikiais gerai rūpinasi... unsure.gif
Linetė
Jau trečias vasaros sezonas kai naudojam Microban 30, savo dukrytei, tai kai juo patepu, tai visiškai vaikas ir neįdega, vaikšto balta kaip sūris ax.gif 4u.gif Labai liuks apsauga thumbup.gif Šiemet dar jo neiškojau, tai nežinau ar yra pirkti, bet pernai tai buvo galima rast be problemų. Pabandykit paieškot šio kremuko kokiose mažesnėse vaistinėse, esančiose ne pagrindinėse gatvėse, manau pavyks rasti wub.gif Sėkmės wub.gif
Agnė
O mes turim Grnier vaikišką kremą 30SPF su dozatorium, žalias smile.gif Labai lengvai tepasi, atsparus vandeniui, greit susigeria ir rašo, kad smėlis nelimpa thumb_yello.gif Pirkau Sarmoj, bet ir Maximoj mačiau- didelė talpa, berods 250ml, kaina 39,90.
APA
Mes jau dvi vasaras naudojame Sebamed apsauginį saulės losjoną. Jis saugo nuo UVA ir UVB spindulių, pH 5,5, atsparus vandeniui, SPF 17 (pilnai užtenka Lietuvoje - išbandyta). Yra ir Sebamed kremas su SPF 28, bet jis mums nepatiko, nes riebesnis ir sunkiau tepasi bei įsigeria nei losjonas. Losjono vieno buteliuko (200 ml) mums pilnai užteko visai vasarai mozotis nuo galvos iki kojų thumbup.gif
Ziviliuxas
mamos zurnale raso kad 16 faktorius, toks saugos apie 8 valandas, faktorius 30+ saugo -15 valandu.
reklamuoja spiring firmos:
DAYLONG 16 25 50-tinka vaikams bei jautriai ir alergiskai veido ir kuno odai
MICRO BAN 30+emulsija tinka ir maziems vaikams
MICRO SUN 20 losjonas -sukurtas specialiai jautriai veido ir kuno odai, ypac tinka kudikiams ir maziems vaikams
kaune sake gedimino gatvej yra vaistine kurioj prekiauja vien tik sia produkcija (gaila tikslaus adreso nepasake verysad.gif )

ADA
Savo mažyliui šiandien pirkau SPIRIG 30. Saugo 5 valandas - mano mažylio balta odytė. Mažas įpakavimas, kainavo 25 su centais.
Melitukas
Kiek pastebėjau, nėra tokių kremukų, kurie būtų vaikams nuo metų, visi nuo 3m. sad.gif
*

[/quote]

As vakar perskaiciau ant Avon kremo: "Del naudojimo vaikams iki 6 menesiu amziaus pasitarti su gydytoju", tai gal tinka nuo puses metu, net nezinau, gal su gydytoju reikia pasitarti ar jie tinkami nuo 6 men. g.gif
LOCKETS
Mano kaimynė sakė, kad į tų kremų sudėtį įeina kažkokia nuodinga medžiaga... aišku, nedidelis kiekis, bet vistiek...
Mano zuikis kai buvo pas močiutę įdegė - veidukas rudas ir rankytės rudos, tai ir nežinau, ar verta tuos kremus pirkt... Gal geriau pavėsiuko ieškot unsure.gif
Kazimiera d'Artanjan

Galiojimas nuo atidarymo datos yra nedidelis.

Vakar nuipirkau Eucerin. Nelabai buvo iš ko rinktis, o šia firma pasitikiu, tuo labiau, kad gaminys vaikams, bet amžius nenurodytas.. Nežadu ir aš labai piknaudžiauti nei kremu, nei saule.
Dar vienas pkiusas, kad be kvapniųjų ir dažomųjų medžiagų. Euro vaistinėj kaina 42.49. Nuo atidarymo galioja 12 mėn.

Pastebėjimas: atsparus vandeniui, bet po maudynių būtina iš naujo patepti g.gif

Mally
QUOTE(Kopa @ 2005 06 19, 15:02)

Pastebėjimas: atsparus vandeniui, bet po maudynių būtina iš naujo patepti g.gif
*

Visi kremai šitaip. Tas "atsparus vandeniui" gal reiškia, kad maudantis nenusvils doh.gif nežinau, bet visus net atsparius rekomenduoja po maudynių patepti vėl. Čia ne problema. Prasti kremai nesusigeria, būna lipnūs ir prie kūno limpa smėlis. Va čia tai bjauru schmoll.gif eucerinas tos bėdos neturi.
Ausyte1
QUOTE(Mally @ 2005 06 19, 14:47)
Visi kremai šitaip. Tas "atsparus vandeniui" gal reiškia, kad maudantis nenusvils  doh.gif nežinau, bet visus net atsparius rekomenduoja po maudynių patepti vėl. Čia ne problema. Prasti kremai nesusigeria, būna lipnūs ir prie kūno limpa smėlis. Va čia tai bjauru  schmoll.gif eucerinas tos bėdos neturi.
*

O aš pirkau Spirig firmos Microban30. Ten parašyta, kad užtenka tepti vieną kartą į dieną, net ir nusimaudžius, iš naujo tepti nereikia. Turėtų būti labai patogu. rolleyes.gif
Kitą savaitę skrendam į Kretą, tai tikrai išbandysim. Galėsiu parašyti, kaip iš tikrųjų yra su tuo kremu. ax.gif
Feminin
Eucerin 30 tikrai geras ir saugus preaparatas, kuris apsaugos ne tik vaikiuka, bet ir jus nuo saulytes.
Patogus tuo, kad purskiamas. 4u.gif
dzeldze
Pasakysiu jums tiesiai sviesiai: kremais teplioti toki maza kudiki apskritai negalima ir laikyti toki maziuka ant saules ne pavesyje po marskom, butu neprotinga.Kremai skirti judantiems savarankiskai vaikuciams.Dabar kosmetikos pramones reklama tiek isvystyta, kad jums , ipirs bet koki S noredami pasipelnyti.Vokietija apskritai garseja savo chemijos pramone, gal but todel cia pagyvene ilgiau dauguma is LT pasigauna dermatitus, bronchines asmas ir siaip visokia zaraza.Mamos, kuo maziau chemijos naudokit pacios ir kuo maziau terliokit savo atzalas.Geriau juos pasaugot nuo tos sauluzes.
Betse
Man irgi gydytoja patvirtino, kad vaikučiui iki 6 mėn. negalima būti nat saulės ir negalima naudoti jokių kremukų nuo saulės. Buvome prie juros prieš gerą mėnesį. "Deginomės" abi po skėčiu, tačiau po pirmos dienos pastebėjau, kad vakare mažutės veidukas paraudęs. Teko prie jūros pabūti tik ryte ir vakare, kai saulė jau netokia kaitri.
Taip kad atsargiai.
Germante
Merginos nejuokaukit! Siltuose krastuose suauges zmogus budamas seselyje be apsauginio kremo gali nusvilti, o jus sakot, kad kudikiui nuo saules kremo nereikia. As saviskei tepdavau net kai Nidoje atostogavom. Tik krema reikia geros kokybes pirkti, butinai pasikonsultuoti su gydytoja, koki ji rekomenduotu.
cruiser
yra spec.kremas nuo saules maziems leliukams URIAGE 95.Nemanau , kad labai blogai vaikui saule , reikia gi vitamino D.Nors siaip itariu , kad motinos nuomone siuo klausimu priklauso nuo pediatres nuomones
persefone
Dar nepsisprendžiau kokį kremą nuo saulės pirkti ax.gif daugiausia naudojam Bubchen kosmetiką, todėl pirma ieškosiu šios firmos. Gal kuri matėt kokioj vaistinėj tokį lobį galima rasti? aciuks.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Strazdane
Nesenai skaiciau straipsni:
http://www.klaipeda.daily.lt/temp.php?data...7&id=1060018279

Ir pasiurpau. Esu didziausios rizikos grupeje, balta,strazdanota,melynu akiu. ir ketinu dar vaziuoti atostogu i sauleta sali. O straipsnyje kremai geru vardu nepamineti... Ka manote visos sviesiaplaukes apie apsauga nuo saules, ypac artejant sauletoms dienoms?
Kira
Beje, Delfyje prieš keletą savaitėlių buvo straipsnis. Mokslininkai nustatė, kad pelėms kremai su apsauginiais nuo saulės filtrais sukelia skydliaukės nepakankamumą. Manoma, kad ir žmonėms tas pats. Bet straipsnyje taip pat patariama nenustot naudot apsauginių kremų, o tiesiog stebėti, kad racione netrūktų jodo.
Cypla
Sveikos mamytes 4u.gif
Kai taip atsilo oras ir dabar saulyte sviecia vis karsciau, tai man labai idomu g.gif , kuo savo leliukus tepate, t.y. kokius kremukus ar tepaliukus naudoje, kuom tepate veiduka pries eidami i laukeli?
Kai nuejau i vaistine tai man nieko gero nepasiule, tokius pat kaip suaugusiems tik kad parasyta vaikasm, bet kai mano maziui tik 7 men, tai nezinau ar jie jam tinka, tai dabar likau pasimetusi blink.gif , kuom tepti, nes saulyte tai stipriai kepina.
gytulka
as tai naudoju "Excipial" krema, jis visam kunui tinka, veidukui taip pat. specialiai nuo saules tai netepu ax.gif
kastaneda
Jei turi galvoje apsaugą nuo saulė, mes kadangi esame alergiški visą laiką naudojam (vaikui jau penkeri) "Spirig" firmos "Daylong" kremuką su 16 SPF apsauga, tinka visam kūnui ir veidui...bet šiaip jei tik lauke vaikštos nebūnat kepinančioj saulėj - kažin ar iš viso ko nors reikia...nebent vakare padrėkinti "Essex" kremuku.... smile.gif
Cypla
QUOTE(kastaneda @ 2006 05 08, 22:00)
Jei turi galvoje apsaugą nuo saulė, mes kadangi esame alergiški visą laiką naudojam (vaikui jau penkeri) "Spirig" firmos "Daylong" kremuką su 16 SPF apsauga, tinka visam kūnui ir veidui...bet šiaip jei tik lauke vaikštos nebūnat kepinančioj saulėj - kažin ar iš viso ko nors reikia...nebent vakare padrėkinti "Essex" kremuku.... smile.gif
*

O kur to kremuko yra pirkti, nes mano mazius tai alergiskas? O nepermazai 16 SPF?
amelijaž
Aš tai tepu "Bephanten" kremuką kad nesausintų saulė odelės.Ir man vaistinėj nieko nepasiūlė vaikams.Tai stengiuosi nusukti ją nuo saulės, kad būtų šešėlis. verysad.gif
viltuke
Yra Eucerin purškalas nuo saulės vakams, tik nežinau nuo kokio amžiaus skirtas. Reiks vaistinėj pasidomėti
Julija
Kadangi mums buvo tik 5 menesiukai kai pradejome naudoti kremuka, tai vaistininke patare Daylong16. smile.gif
Wilka
Sestadieni domejausi kremukais nuo saules ir nieko neradau jaunesniems nei 6 men. Kadangi mano mazutei dar nera ir 5 men. tai nutariau, kad geriau jau padangstysiu ja nuo saulutes, nei tepliosiu (galbut jai dar netinkamais) kremais.
NirN
Mums eina penktas menuo taigydytoja irgi patare Daylong kremuka tik sake 25SPF
nusipirkti... Kazkaip stengiuos nusukti nuo tiesiogines saules tai dar nepirkau, bet veliau tikrai si pirksiu... jis ir neelergizuoja ir tinka tokiems mazuliukams... dar nesidomejau, idomu jis brangus?
kakajedze
Visi vaikiski kremukai nuo saules skirti vaikams nuo 6 men. Tad vaikus iki 6 men rekonemduojama kuo maziau laikyti ant tiesioginiu saules spinduliu.
Isila
na va, musm jau 6 mėnesiukai, tai tikrai galėsim tą kremuką nusipirkti. Nors ir taip slepiu mažulį nuo saulės, nepatinka jam, kai į akis šviečia doh.gif
Hmmm...
eisiu vaistinėn ir pirksiu vaikišką su kuo didesne apsauga... Spės dar pasidegint mano vaikis, todėl kol kas nenoriu, kad įdegtų, tai saugosiu maximaliai smile.gif

Vis tiek man atrodo nepavyks taip jau išvengti saulės, kažkodėl galvoju, kad ką nors vis viena nudegs doh.gif O ką tada reiks daryt? g.gif
Cypla
Zurnale tavo vaikas reklamuoja Weledos losjona nuo saules, ar kas bande, ar jis tinka leliukams? g.gif O gal zinote kur yra jo pirkti, nes keliose vaistinese paklausinejau, bet sake niekada nera pas juos buve schmoll.gif
O kas nors bande Sebamed firmos apsauginius kremukus?
Sunkiai mums sekasi issirinkti tinkama, o beto kai pagalvoju kad vasara daug laiko praleisime prie juros lotuliukas.gif
Nu reiks toliau testi paieskas, nes siandien kai buvome laukelyje tai saulute tikrai gan stipriai sviecia bigsmile.gif
Mamytes o gal uztektu leliukus kokiu nors drekinamu kremuku patepti, kaip jus manote? cool.gif
taniai
Mes tai naudojom Weledos kremuka nuo salcio ziema. Pirkome Herba vaistineje (savitarnos skyriuje) Hiper RIMMI seures miesteli. Kainavo beveik 30 Lt. Ten sios firmos kriemuku ir losijonu buvo daug tai gal ir nuo saules bus. Reikes ir mums pasidometi.
Akvilė
QUOTE(Cypla @ 2006 05 08, 20:55)
Sveikos mamytes 4u.gif
Kai taip atsilo oras ir dabar saulyte sviecia vis karsciau, tai man labai idomu g.gif , kuo savo leliukus tepate, t.y. kokius kremukus ar tepaliukus naudoje, kuom tepate veiduka pries eidami i laukeli?
Kai nuejau i vaistine tai man nieko gero nepasiule, tokius pat kaip suaugusiems tik kad parasyta vaikasm, bet kai mano maziui tik 7 men, tai nezinau ar jie jam tinka, tai dabar likau pasimetusi blink.gif , kuom tepti, nes saulyte tai stipriai kepina.
*

yra kur tinka ir kūdikaims, man vaistinėje pasiūlė, tai sebamed baby serijos ir spirig MicroBan 30+, aš pasirinkau antrąjį
Guggy
Mamytes, su saulute zaist negalima nono.gif Kremai nuo saules naudojami ne kad maziuku oda neissausetu, bet kad neatsirastu strazdanu ar dar blogiau neissivystytu odos vezys umn.gif Vaikuciu odele labai jautri ir jiems saules kuo maziau tuo geriau 4u.gif

Mes gyvenam Kalifornijoj, tai kiekviena diena du kartus tepames 50 SPF apsauginiu losjonu. Mazyliams tinka bet koks vaikiskas kremukas nuo saules arba net ir suaugusiuju, kuris yra nealerginis, skirtas jautriai odai ir kurio sudetyje nera alkoholio ar visokiu kvepalu. Jei naudojamas pliaze dar svarbu kad butu atsparus vandeniui. Ir kuo daugiau SPF tuo geriau thumbup.gif

majule
QUOTE(Guggy @ 2006 05 12, 01:20)
Mamytes, su saulute zaist negalima nono.gif Kremai nuo saules naudojami ne kad maziuku oda neissausetu, bet kad neatsirastu strazdanu ar dar blogiau neissivystytu odos vezys umn.gif Vaikuciu odele labai jautri ir jiems saules kuo maziau tuo geriau 4u.gif

Mes gyvenam Kalifornijoj, tai kiekviena diena du kartus tepames 50 SPF apsauginiu losjonu. Mazyliams tinka bet koks vaikiskas kremukas nuo saules arba net ir suaugusiuju, kuris yra nealerginis, skirtas jautriai odai ir kurio sudetyje nera alkoholio ar visokiu kvepalu. Jei naudojamas pliaze dar svarbu kad butu atsparus vandeniui. Ir kuo daugiau SPF tuo geriau thumbup.gif
*

reikia saugot vaikučius, tik kaip kai tokie mažučiai? o a kiek sukioju, vis tiek ta saulė ant veiduko doh.gif
pucukelis
As pries gera menesi pirkau savo beveik metuku dukrytei Eucerin SPF 25 Micropigment. Kainavo apie 50 Lt, bet nesu labai patenkinta, nes tas mikropigmentas nesusigeria i oda ir lieka ant odos, tai siek tiek sausina odele (nes i sudeti ieina zinko oksidas), o ir matosi kaip butu pudra apibarstyta. Gailiuosi, kad butent sita nusipirkau, bet ka jau darysi. Nesinori pinigu svaistyt kitam kremui. verysad.gif
ninux
QUOTE(Vetra2006 @ 2006 06 01, 12:46)
mes naudojam spirig microsun 20
*

Ir aš sūnui šitą nupirkau 4u.gif Iš pradžių keista buvo kai patepu veiduką jis toks pabalęs atrodo,bet paskui matyt įsigeria ir thumbup.gif .Labai patenkinta 4u.gif
Vita_Z
as nupirkau eucerin junior micropigment sun lotion, cia tinka kudikiams nuo 6 men. smile.gif mum jis tinka ir patinka smile.gif

be to jis be dazomuju ir kvapniuju medziagu ax.gif
Varene
Aš šiemet bandysiu Chicco priemones nuo saulės mažiui. Skaičiau, kad jos natūralios, tinka net kūdikėliams.
patrakusi
Sveikutes...Sorry, jei yra tokia tema, tiesiog nelabai turiu laiko vartyti psl... 4u.gif Taigi, lyg ir atejo vasarele, einam prie ezereliu pasedeti, pasideginti...Bet kaip gi apsaugoti savo mazuosius pumpurelius?...Kokius kremukus naudojate, kaip suprantu reiketu tokio, kur daugiausiai SPF?... g.gif Taigi, pasidalinkit patirtim....Aciu... 4u.gif
Indre_G.
Sveikute, as siandien nusipirkau krema su 20 spf, ant virsaus parasyta kad galima ir vaikams, taciau jau nusipirkusi perskaitau atidziai instrukcija, ogi parasyta kad leliams iki 6 menesiu jis nera skirta, ot rupus miltai, o as tik del savo mazes ir pirkau, manajai siandien 4 menesiukai suejo, tai ka gi, teks paciai ant saves tepti, o kazin ar tokiem iki 6 menesiuku kremuku isvis yra? gal kas zinote? ax.gif
Ikulia
Mane kankina lygiai tokia pat problema:kuo tepti mazules rankytes, kojytes??? Skaiciau, kad vaistinese yra kremuku, skirtu naujagimiams su kazkokiais mineralais be chemijos, tik jie labai brangus. Gal reikia paieskoti? g.gif
tindirindi
Sveikos mamytes biggrin.gif Vakar kai tik konsultavausi su gydytoja del tinkamos apsaugos savo angeliukui. tai gydytoja nepatare jokiu apsauginiu kremu naudoti, nes gali sualergizuoti maziukus. todel ji rekomendavo nusipirkti riebu krema LINOLA FETTn. Jis apsaugos odele, bet maziukai vistiek padegs truputi, bet jiems atseit reikia, vitamino D.
patrakusi
QUOTE(tindirindi @ 2006 06 14, 12:38)
Sveikos mamytes biggrin.gif Vakar kai tik konsultavausi su gydytoja del tinkamos apsaugos savo angeliukui. tai gydytoja nepatare jokiu apsauginiu kremu naudoti, nes gali sualergizuoti maziukus. todel ji rekomendavo nusipirkti riebu krema LINOLA FETTn. Jis apsaugos odele, bet maziukai vistiek padegs truputi, bet jiems atseit reikia, vitamino D.
*

O idomu, ar tiktu Exipialio riebus kremas?... g.gif Vitaminas D tai aisku reikalingas, nu bet kai nudegi tai skauda gi!.. verysad.gif nu jau ne, as ieskosiu apsauginiu kremu.... unsure.gif

Indre_G, o kaip tas kremukas vadinasi?...Ir kur pirkai?...O tai as tik radau kremuka vaikams nuo 3metu... 4u.gif
menade
Aš girdėjau,kad yra koks tai Excipalio kremukas,bet jis ne riebus g.gif O be to aš manau,kad vis vien tokiem mažiam vis vien reikia kuo nors tepi,nes jų odelė gi labai plonytė ir jautri rolleyes.gif
mamymamy
Sveikos mamytes (gal ir teveliai) smile.gif

vakar diena vaikas su močiute grįžo iš lauko ir labai greitai pasimatė, kad atvira rankų ir kojų odelė tiesiog saulės nuvirinta sad.gif. O atrodo vaikas ant saulės nebuvo laikomas.

Kokia priemonę patartumėt odelės apsaugai? Jų pasiūla nemaža, bet norisi jau mamų patikrintos priemonės.

Būsiu dėkinga už info.
kniuksė
Mūsų daktarė irgi sakė, kad tokiems mažučiams nebūna kremukų nuo saulės. Kad visi jie eina vaikams nuo metų (ar net vyresniems). Patarė saikingai būti saulėje. Daugiau slėptis pavėsyje. O grįžus namo patepti veiduką drėkinamuoju kremuku. Tik va aš nerandu jokio drėkinamojo kremuko kūdikiams ax.gif . Gal kuri žinote kokį? ax.gif
4u.gif
Indula
Aš tai turiu Avon firmos kremą nuo saulės su 30 SPF skirtą vaikams.Bet ten irgi parašyta, kad vaikams nuo 6 mėn.Tai labai lengvai kojytes patepiau. O rankytės ir veidukas slepiasi vežimėlyje po būda.Mano dukrytei dar tik 2,5 mėn, tai per vasarą bus gulsčia vežimėlyje,taip ir slėpsis nuo saulutės.Aš ir taip stengiuosi kuo labiau nusukti vežimą nuo saulės.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.