beto girdėjau dabar ir norinčių stoti ten nelabai teyra, todėl talentingų ir darbščių studentų trūksta..
aha, žinau, apie kokį stagnatorių kalbi
beto girdėjau dabar ir norinčių stoti ten nelabai teyra, todėl talentingų ir darbščių studentų trūksta..
Keista, kodel jie išvis taip perorganizavo viska. Juk anksčiau ten nebuvo įmanoma istoti, kokie konkursai būdavo! O dar jis pustuštis.. Šiais laikais, kai rankų darbas vėl pradedamas vertinti, manau būtų naudinga vėl padaryti normalias specialybes, turiu minty, ne sumaltas tris į vieną, bet po vieną specialybę atskirai. Bet ką mes čia šnekam, kaip jiems reikia, taip tegu daro. Patys mato, kaip yra.
O tas apie kurį mes šniakam QUOTE(else @ 2008 03 24, 17:38) Keista, kodel jie išvis taip perorganizavo viska. Juk anksčiau ten nebuvo įmanoma istoti, kokie konkursai būdavo! O dar jis pustuštis.. Šiais laikais, kai rankų darbas vėl pradedamas vertinti, manau būtų naudinga vėl padaryti normalias specialybes, turiu minty, ne sumaltas tris į vieną, bet po vieną specialybę atskirai. Bet ką mes čia šnekam, kaip jiems reikia, taip tegu daro. Patys mato, kaip yra. O tas apie kurį mes šniakam aha, kaip pedagogas, jis per daug principingas ir per mažai tolerantiškas buvo na o stepžukis man jau žlugęs reikalas atrodo, (su didžiausia pagarba ten dirbantiems, bet ) jie patys nežino kam jie reikalingi.. beto ŠU dabar jau irgi odininkus ruošia, ir ten aukštoji, ir jau dabar jų lygis geresnis... beje ten kitokie odos profai, i kitokia ir pusę lenkia
kelintais metais baigei? as tai 96m
Del kazio tai gali buti, bet ten tu stovinciu daug budavo, kad net nezinau, nebent tavo darbus pamatyciau, tai gal ir tave atiminciau. Ech, geri laikai buvo. Su nostalgija prisimenu..
oo, kaziukas irgi pasikeitė, jis anksčiau kažkoks jaunatviškesnis, gaivališkesnis būdavo, ne tik paprekiauji, bet ir pabendrauji, pasilinksmini,
...kai kurie perdirbėjai atkerpa gabalėlį jei per didelis ...
Sveikos,
Na Trr, tu ir užrodei.., net akys apraibo nuo tokio grožio, bet negalvojau, kad Lietuvoje jau galima tokiu dalykų nusipirkt. Jau man reikia tu egzotinių odų.. Jau matau, kokie gražūs papuošalai ar rankinukas išeitų Turiu nuo studijų laikų prikaupus gana didelį pasirinkimą visokiausių odų, nes gal kada prireiks.. QUOTE(else @ 2008 03 25, 10:02) Sveikos, Na Trr, tu ir užrodei.., net akys apraibo nuo tokio grožio, bet negalvojau, kad Lietuvoje jau galima tokiu dalykų nusipirkt. Jau man reikia tu egzotinių odų.. Jau matau, kokie gražūs papuošalai ar rankinukas išeitų Turiu nuo studijų laikų prikaupus gana didelį pasirinkimą visokiausių odų, nes gal kada prireiks.. jo, ten superine parduotuvė, ir kainos labai žmoniškos kaip tokiai gerai odai. turėjom viena firmele kitur, bet ten kitoks asortimentas, daugiau storų odų buvo. bet ana, kaip ir daugelis bankrutavo. o čia pasirinkimas nerealus, visiem juos reklamuoju, tai tikiuosi nebankrutuos manau ateis laikas ir rasi proga prisėsti padaryt kažką. aš irgi nors retai darau ka, bet nuolat turiu odos ir naujos nusiperku, bo vis atrodo, kad po to nebebus
Jo, baimė yra likusi, vis reikia pirkt daugiau ir daugiau, nes pakui nebus.. buvo vienu momentu visiškas odos badas, kai niekur nebuvo galima odos gauti, bet turbūt kaip ir visko. Gerai, kad dabar asortimentai dideja.
Gal žinai, kiek maždaug ta gyvatės oda kainuoja? ar kokio pitono? O sakei būna nelakuotos, tai ji kieno būna, jaučio ar gal kokio stručio? Stručio matosi su kažkokia faktūra, kaip kiaulena (kiaules oda). QUOTE(else @ 2008 03 25, 19:35) Jo, baimė yra likusi, vis reikia pirkt daugiau ir daugiau, nes pakui nebus.. buvo vienu momentu visiškas odos badas, kai niekur nebuvo galima odos gauti, bet turbūt kaip ir visko. Gerai, kad dabar asortimentai dideja. Gal žinai, kiek maždaug ta gyvatės oda kainuoja? ar kokio pitono? O sakei būna nelakuotos, tai ji kieno būna, jaučio ar gal kokio stručio? Stručio matosi su kažkokia faktūra, kaip kiaulena (kiaules oda). na aš gal prieš metus pirkau ten buvo raguotis koksnors greičiausiai, o gal net avis?? kiek kainuoja egzotiškos odos nežinau, bet manau, nebus žiauriai brangios. čia kažkas rašė, kad nuo 100-130lt už metrą, tai tik nežinau apie kurias odas kalba. o stručio oda yra tokia su ritmingais gumbeliais iškiliais, perlinių kruopų dydžio,
Sveikutes
man baisiai ir greitai (iki ketvirtadienio vakaro Kaune arba penktadienio pietu Vilniuje) reikia odinio deklo teisems
Labai gražūs dirbinai iš odos.
na, po ilgos pertraukos padariau dėžutę iš odos. pagrindas - medis. tai mano pirmoji dėžutė iš odos
kažkodėl nebeveikia mano foto-albumas, todėl nuotraukas rasite čia: http://public.fotki.com/pinciuke/odiniai_n...i/dsc00757.html http://public.fotki.com/pinciuke/odiniai_n...i/dsc00758.html http://public.fotki.com/pinciuke/odiniai_n...i/dsc00759.html
Jūratė36 (Mano odos nameliai)
na, jau dirbinių gražumas, sedejau apakusi. matosi profesionalo ranka ir didelė meilė tokiam darbui, sveikinu....
gal reikia kam turiu naturalios ozkos odos, bet ji kietoka, gal tiktu rankdarbiams. parduociau labai pigiai, nes neverta laikyti be reikalo. pilkos ir sokolado spalvos, abieju spalvu po 4 nemazus gabalus. rasykit i AZ
sveikutes
norejau jusu konkreciai pasiklausti,noriu dazyti batus,ispaisyti juos,dazus rasiu kur nusipirkti,o va kaip ten ka dazyti tai nezinau jei nesunku i az,nes nerasiu dar paskui jusu
Pasirodysiu
šitą rankinę padariau savo didžiąjai -vidurinės baigimo proga ![]()
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 08 04, 10:32) Pasirodysiu šitą rankinę padariau savo didžiąjai -vidurinės baigimo proga ![]() ![]() Fainute labai, jaunatviska. Tik gal ziedai tiktu truputi mazesni... Bet zinau is patirties - ka turi, ta dedi..... Ar patogi isideti daiktus? Tokia mazoka atrodo. As tai irgi turiu tokios "raukinukes" iskarpa, tik niekaip neprisedu pasiuti. Is viso vasara nieko su oda nedarau - stilis pas mane. O atostogos bega kaip vanduo - liko nepilnas menesiukas -brrrrrr
Sveikos.labai grazus jusu darbeliai.Turiu as daug odos skiauciu,labai noreciau kad kas pasiutu vyriska rankine,paskui gal ir moteriska.
labutis seniai matytos merginos
kokie gražūs jūsų darbeliai
va vistik tie apipinti kraštai galanterijoje man tai nepatinka... tiesiog nemėgstu jų.
jurate36, jums lygiu nera QUOTE(trr @ 2008 08 23, 19:46) va vistik tie apipinti kraštai galanterijoje man tai nepatinka... tiesiog nemėgstu jų. jurate36, jums lygiu nera su užsakove derinom tuos žiedus ir parinkom būtent tuos didesnius vakar buvo šito aplankaliuko pabaigtuvės pavadintas "derliumi" juk dabar bulviakasis QUOTE(pinciuke @ 2008 08 04, 10:06) Fainute labai, jaunatviska. Tik gal ziedai tiktu truputi mazesni... Bet zinau is patirties - ka turi, ta dedi..... Man labai gražu tie dideli žiedai ir knygute fantastiška, net gailiuosi, kad aš nieko niekad nerašau į knygutes esu 100 proc. tikra, kad Jūratė nededa to, ką turi, o ne ką norisi ar reikia :wub:
[quote=Jūratė36,2008 09 06, 11:25]
su užsakove derinom tuos žiedus ir parinkom būtent tuos didesnius vakar buvo šito aplankaliuko pabaigtuvės pavadintas "derliumi" juk dabar bulviakasis Pasakiškas grožis. Truksta žodžių.
sveikos auksarankės darbininkėlės
QUOTE(ragasa @ 2008 09 17, 18:13) sveikos auksarankės darbininkėlės na jau - nedristu drisk
man labai patiko papuosalai is odos
Sveikos auksarankes
Turiu klausimuka QUOTE(irisas @ 2008 09 30, 00:37) Sveikos auksarankes Turiu klausimuka kaži ar galima kaip nors tvirtai priklijuoti krita pinciuke
As galvoju gal epoksidiniai klijai cai padetu
Turiu maišą įvairių spalvų nedidelių odos skiautelių. Mainyčiau į ką nors.
Vilnius, jeigu domina rašyti az.
prisiziurejau vaizdu , is tikruju labai orginalu , graziai ir idomiai pateiktos iprastos dovanos , pvz;. 999 gerimas
Prisipažinsiu, visos temos neskaičiau.
![]()
tiek priskaiciau, tiek prisiziurejau grozybiu, kad net pati uzsimaniau pameginti ka padaryti
tik vat problema, kad nezinau, kur Kaune ar Klaipedoj butu galima odos atraizu gauti.. gal kas pasidalintumet informacija? QUOTE(tokom @ 2008 10 23, 21:47) Prisipažinsiu, visos temos neskaičiau. ![]() man cia atrodo labai nesunku: iskerpi norimo plocio dvigubas juostas apvaliais galais, jas suklijuoji, po to siusiuni i viena gabala (apsiuvi krastus apvaliai). tada lenki pusiau ir uzsiuni tiek kiek tau reikia, palikdama atvirus issiskleidusius galus. tik man problema atsiranda tokia - sunku pritvirtinti jas prie rankines, nes gaunasi pakankamai storas sluoksnis. mano masiniukas ir taip jau vos veza storesne oda. o tokios torio - niekaip. todel tokiu ir nedarau - ziuriu, kad ideja butu techniskai igyvendinama. zinoma, galima tvirtinti kniedemis, metalu, siunant rankomis, bet ... jei pasidarysi - butinai rodyk ir mums QUOTE(ewellinne @ 2008 10 24, 00:56) aciu, tik dabar nieko nedarau - aptingau labai. gal ziema vel ka nors darysiu. o padarytu darbu nelaikau - jie labai greitai iskeliauja pas kitus- dovanoju arba parduodu. ....tiesiog nera ikvepimo. net rankine parduotuveja pirkau...
tik vat problema, kad nezinau, kur Kaune ar Klaipedoj butu galima odos atraizu gauti.. gal kas pasidalintumet informacija?
[/quote] sveikutes, as tai megstu po devetu rubu turgelius pavaikstinet,ten netik stlingu rubu galima atkapstyt,bet ir medziagu rankdarbiams nors vezimu vesk.Nuperki kokia odine striuke uz pora lituku ir gali jau kazka pradet daryt. :ax:As tai jau visa maisa turu prisipirkus,visokiu spalvu ir storio.
[quote=ragasa,2008 10 24, 21:48]
tik vat problema, kad nezinau, kur Kaune ar Klaipedoj butu galima odos atraizu gauti.. gal kas pasidalintumet informacija? [/quote] sveikutes, as tai megstu po devetu rubu turgelius pavaikstinet,ten netik stlingu rubu galima atkapstyt,bet ir medziagu rankdarbiams nors vezimu vesk.Nuperki kokia odine striuke uz pora lituku ir gali jau kazka pradet daryt. :ax:As tai jau visa maisa turu prisipirkus,visokiu spalvu ir storio. [/quote] gera mintis, reiks butinai prasinest pro devetus
Odos raižymo technika
Odos dirbinių blog'as - kur yra ir keletas tutorial'ų kaip pasigaminti papuošalus, rankinę, sandalus ir t.t.t. Ir keletas foto: ![]() ![]() Apyrankės laikrodžiui iš odos pasigaminimas ![]() Išsamiau ![]() ![]() Va tokia padariau sagę. |