Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankdarbiai iš odos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
naca
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 10 28, 13:53)

3. Praėjus nurodytam laikui, vėl pereinama į kitą langą, kuriame reikia įvesti nurodytą kodą ir spausti mygtuką "DOWNLOAD ..."
No premium-user. Please enter NURODYTAS_KODAS here:
*

o kuris tas kodas verysad.gif

supratau drinks_cheers.gif
Neglaite
ten atsiranda langelis , jame būna spalvotos raidės, jas reikia surašyti į gretimą langelį ir paspausti download mirksiukas.gif
naca
tikras lobis ir JuodaVarna, ir tos knygos rolleyes.gif dėkui biggrin.gif
JuodaVarna
prašom, merginos mirksiukas.gif
dar gerai būtų ne tik tuos lobius rasti, bet ir laiko jiems daryti biggrin.gif o dabar rasti randu daug, tik padarau mažai ko lotuliukas.gif ale kad nepažiūrėti negaliu, akys nuo monitoriaus nusisukti niekaip nenori doh.gif
gugile
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 11 04, 19:24)
prašom, merginos mirksiukas.gif
dar gerai būtų ne tik tuos lobius rasti, bet ir laiko jiems daryti biggrin.gif o dabar rasti randu daug, tik padarau mažai ko lotuliukas.gif ale kad nepažiūrėti negaliu, akys nuo monitoriaus nusisukti niekaip nenori  doh.gif
*

Ale ka cia visom tas pats, nemazai laiko sueda tas kompas, bet geru dalyku prisiziuret iki soties gali biggrin.gif
JuodaVarna
Netyčia radau dar vieną rolleyes.gif
Стильные украшения из кожи своими руками
user posted image
Автор: Т.Н.Манкова
Издательство: Феникс, Ростов-на-Дону
Год: 2005
Страниц: 256
Формат: фотографии страниц
Размер: 73.2 Мегабайта
ISBN: 5-222-06812-9
Качество: 2 мега каждая страница
Язык: русский

Одна из лучших , на мой взгляд книг , для людей, желающх научиться работать с кожей, содержит подробные описания процесса изготовления таких изделий как колье, заколки,кулоны , браслеты и даже галстуки , и все ето из кожи!!
Книга содержит в себе огромный обьем полезнейшей информации по работе с кожей, советы и рекомендации о том , как подбирать интсрументы, как ими правильно пользоваться, основы технологии изготовления изделий, обработки кожи, декоративной отделки и многое другое .
Единожды пролистав эту книгу вы наверняка раз и навсегда полюбите кожу и работа с ней станет вашим самым любимым хобби!

Papildyta:
Изделия из кожи
user posted image
Автор: С. Н. Филиппова
Издательство: АСТ
Год: декабрь 2004
Страниц: 78
Формат: JPG
Размер: 8.05 MB

Эта книга познакомит вас с приемами и способами изготовления разнообразных украшений, модных комплектов и панно из кожи.
Подробное описание технологии выполнения работ, дополненное фотографиями и рисунками, позволит как ребенку, так и взрослому изготовить несложное украшение из кожи, а совершенствуя технику работы и применяя собственную фантазию, изготовить и более сложное изделие - комплект или панно.
Достигнув определенного мастерства, вы сможете делать чудесные подарки себе и друзьям, украшать свою квартиру неординарными художественными работами и даже научить этому замечательному ремеслу других.
gugile
juoda varna aciu uz nuorodas ir kaip mes tau atsilyginsim? cia jau sokolado neuzteks... smile.gif
JuodaVarna
gugile, mastau, kad kokia odinė gėlyte man irgi labai tiktų ax.gif tongue.gif
gugile
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 11 24, 00:25)
gugile, mastau, kad kokia odinė gėlyte man irgi labai tiktų  ax.gif  tongue.gif
*

tai kad man dar tokios apybaises gaunasi, vis mokausi, net nekuklu siulyti, bet jeigu kokia tiko parasyk susitarsim biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
naca
pirmiausia išdidink albume paspaudus ant nuotraukos, po to kopink
pinciuke
o kai isdidinu - man raso : Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami
naca
QUOTE(pinciuke @ 2006 12 07, 22:15)
o kai isdidinu - man raso  : Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami
*

ai, tai iš kaikurių kompų kažkodėl tik nuorodos įsikelia. nutrįnus IMG įsikeltų nuoroda turbūt didelės nuotraukos.

o man kažkodėl tavo albumo nuoroda neatsidaro - įkelčiau. dar pabandysiu
Papildyta:
http://public.fotki.com/pinciuke/http

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

darbeliai nuostabūs

tik kažko neviskas įsikelia g.gif
gugile
man nieko nerodxo o taip noriu paziuret... verysad.gif
pinciuke
labai gaila, kad negalite matyti... g.gif schmoll.gif verysad.gif

http://public.fotki.com/pinciuke/
AG@TA
QUOTE(pinciuke @ 2006 12 22, 19:08)
labai gaila, kad negalite matyti...  g.gif  schmoll.gif  verysad.gif

http://public.fotki.com/pinciuke/
*

gerai matosi... thumbup.gif labai grazu, turbut daug laiko uzieme? doh.gif
maziux2
pinciuke, labai gražūs darbeliai...sveikinu
pinciuke
pradejau daryti odinukus pries metus. daugelio darbeliu cia net ir nera...
bet tam skiriu visa laisvalaiki. tiesiog man patinka nat. odos minkstumas, patvarumas, siluma, kuria jauti liesdamas, faktura, spalvos, ju deriniai ir kt. rankine kasdien po darbo darau apie savaite, gelytes - greiciau, tai priklauso nuo gaminio sudetingumo.
aciu uz ivertinimus.
doviliuke21
Sveikos ,panelytes, norejau paklausti vieno tokio dalyko galbut jus zinosit kur man ji rasti. As noriu odines apyrankes ir ant jos yra uzrasytas vardas is akuciu ant virsaus.....
kur as galeciau rasti toki dalyka??? 4u.gif
gugile
pabandyti pasidaryti paciai biggrin.gif
Nonna
pinciuke, man patiko tavo violetinis tasiukas
pinciuke
jis vissiems labai patinka. smile.gif
gaila, kad jau baigiu sunesioti, nes kaip isitveriau - tai ir nepaleidau visus metus... doh.gif
gugile
nu paziurejau Nonos darbelius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Is ko darai?
krita
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 11 23, 03:23)
Netyčia radau dar vieną  rolleyes.gif
user posted image

Одна из лучших , на мой взгляд книг , для людей, желающх научиться работать с кожей, содержит подробные описания процесса изготовления таких изделий как колье, заколки,кулоны , браслеты и даже галстуки , и все ето из кожи!!
Книга содержит в себе огромный обьем полезнейшей информации по работе с кожей, советы и рекомендации о том , как подбирать интсрументы, как ими правильно пользоваться, основы технологии изготовления изделий, обработки кожи, декоративной отделки и многое другое .
Единожды пролистав эту книгу вы наверняка раз и навсегда полюбите кожу и работа с ней станет вашим самым любимым хобби!

Papildyta:
Изделия из кожи
user posted image

Эта книга познакомит вас с приемами и способами изготовления разнообразных украшений, модных комплектов и панно из кожи.
Подробное описание технологии выполнения работ, дополненное фотографиями и рисунками, позволит как ребенку, так и взрослому изготовить несложное украшение из кожи, а совершенствуя технику работы и применяя собственную фантазию, изготовить и более сложное изделие - комплект или панно.
Достигнув определенного мастерства, вы сможете делать чудесные подарки себе и друзьям, украшать свою квартиру неординарными художественными работами и даже научить этому замечательному ремеслу других.

*

krita
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 11 23, 03:23)
Netyčia radau dar vieną  rolleyes.gif
user posted image

Papildyta:
Изделия из кожи
user posted image

*

Labai aciu, jau turiu savo kompe.
Papildyta:
QUOTE(pinciuke @ 2007 01 19, 09:21)
jis vissiems labai patinka.  smile.gif
gaila, kad jau baigiu sunesioti, nes kaip isitveriau - tai ir nepaleidau visus metus... doh.gif
*

Maciau,labai patiko,as irgi daug darau is odos,tai man ir idomu kaip kiti daro.
krita
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 10 31, 02:52)

Ka daryti ir as tokios noriu vis bandau,bandau o man raso File not found,tai turbut neturesiu?O gaila doh.gif
gugile
gal dar atsigaus... Jei ka as lyg turiu parsisiuntus prasayk savo emaila atsiusiu
pinciuke
gal galetum ir man atsiusti sita knyga?
adresiukas:
miglanda.aleks@gmail.com
buciau dekinga... drinks_cheers.gif
gugile
pinciuke bandau siusti visa faila, jei nesigaus tai atsiusiu daugiau laiskuciu
pinciuke
thumbup.gif labai lauksiu - aciu 4u.gif
gugile
parsisiusti galite ciaknyga pakartojimui
krita
QUOTE(gugile @ 2007 01 23, 10:42)

Sveika,buk gera paaiškink.Atsidaro viena lentelė,ten reikia paspaust Free,o po to kita atsidaro ir prieš Browse reikia kažką parašyt, o ką , knygos pavadinimą? Man nesigauna.Gal galėtum paaiškint,bučiau dekinga.Laukiu
natalyjabut
Paspaudi Free, po to sulauki, kol pasibaigs laikas (ten kažkiek sekundžiu bus nurodyta ir vis mažes )Tada atsiranda kodas, kuri reikia įrašyt į langelį ir tada spaudi Download mirksiukas.gif
krita
QUOTE(natalyjabut @ 2007 01 24, 00:49)
Paspaudi Free, po to sulauki, kol pasibaigs laikas (ten kažkiek sekundžiu bus nurodyta ir vis mažes )Tada atsiranda kodas, kuri reikia įrašyt į langelį ir tada spaudi Download  mirksiukas.gif
*

Aš šita žinau,nes anas knygas taip atsiunčiau,tai l.ačiū už patarimą,bet ne eina tas laikas ir nera (nekrauna) kodo.Labai gaila,nes tikrai noriu.
gugile
QUOTE(krita @ 2007 01 24, 06:06)
Aš šita žinau,nes anas knygas taip atsiunčiau,tai l.ačiū už patarimą,bet ne eina tas laikas ir nera (nekrauna) kodo.Labai gaila,nes tikrai noriu.
*

Ka tik tikrinau viskas veikia, gal daugiau kantrybes kartais reikia? mirksiukas.gif
krita
Kodėl visi tyli? Turbut kaž ką darot gražaus? Pasidalinkyt...
Vipera
QUOTE(gugile @ 2007 01 24, 10:00)
Ka tik tikrinau viskas veikia, gal daugiau kantrybes kartais reikia? mirksiukas.gif
*

Viskas eina atsisiunciau per tris minutes ,aciu gugile thumbup.gif
natalyjabut
QUOTE(krita @ 2007 01 24, 07:06)
bet ne eina tas laikas ir nera (nekrauna) kodo.Labai gaila,nes tikrai noriu.
*

Pabandik šiek tiek veliau, matyt išsemtas limitas, man taip buvo, bet po kiek laiko atsisiūnčiau normaliai ax.gif
gugile
QUOTE(krita @ 2007 01 26, 06:52)
Kodėl visi  tyli? Turbut kaž ką darot gražaus? Pasidalinkyt...
*

Netylim biggrin.gif tik kad laiko ne visad yr prie kompo sedet... bigsmile.gif A parsisiuntei? a viskas gavos? g.gif matai jei daug su rapshidu siuntiesi tai paskui ilgesnis laiko limitas buna ar visai neduoda palauk truputi ir parsisiusi... smile.gif smile.gif smile.gif
krita
Mergaitė,norėčiau parodyt savo darbelius is odos. Pradėjau kurt Photobuketą,bet labai man sunku nenusimanant ir nežinant anglų k. nors tu verk. Suprantu,kai žinai,tai ir labai paprasta. Kažkaip pora darbelių pasisekė ikelt.,o kaip jums parodyt? Gal aiškiau paaiškinsyt?Laukiu.
gugile
QUOTE(krita @ 2007 02 01, 21:17)
Mergaitė,norėčiau parodyt savo darbelius is odos. Pradėjau kurt Photobuketą,bet labai man sunku  nenusimanant ir nežinant anglų k. nors tu verk. Suprantu,kai žinai,tai ir labai paprasta. Kažkaip pora darbelių pasisekė ikelt.,o kaip jums parodyt? Gal aiškiau paaiškinsyt?Laukiu.
*

Na kad kaip ir paprasta...po nuotaruka yra tokie uzrasai

URL Link

HTML Tag

IMG Code
norint ikelti nuotrauka i foruma reikia nokopijuoti visa eilute ties siuo uzrasu kur dabar rasau ir ideti prie zinutes forume ir viskas... 4u.gif
krita
http://http://s154.photobucket.com/albums/...ent=foto008.jpg[/IMG]
Papildyta:
QUOTE(krita @ 2007 02 04, 11:40)

Nesigavo norėjau nuotrauką parodyt. O albumą dar tik kuriu. Kažką primakaliojau.
natalyjabut
QUOTE(krita @ 2007 02 04, 11:42)
Nesigavo norėjau nuotrauką parodyt. O albumą dar tik kuriu. Kažką primakaliojau.
*

Pabandik kelti per cia http://www.imageshack.us/ ieskok per browse, paspausk du kartus ant nuotaukos, pazymek resize image for message boars 640x480, spausk host it, ir kai atsiras nuotrauka, nukopijuok adresa hotlink for forums 1 į atsakymo langelį mirksiukas.gif Taip keliu tiesiai iš kompiuterio.
sweetgirl
gal zinot kur vilniuje galim nusipirkti odos ir kailio ? g.gif
gugile
Na musu kaime tai anru ranku parduotuvese daug buna, jei nori pabandymams....
Gardi
Dar vienas naujokiu klausimukas - kokiais dazais dazote oda? ar plati spalvu palete? as pasiryzau pasidaryti rankinyte(naudosiu ne tik oda), bet neturiu nei odos, nei dazu. patarkit, saunuoles mirksiukas.gif blush2.gif
pinciuke
Dazyti tai nepatarciau, nors pati niekada nebandziau to daryti. Tai pakankamai purvinas ir sunkurs darbas. O ir rezultatu gali likti nepatenkinta - gali serdinti, sunku dziovinti ir kt.
Gal geriau pasiieskoti jau kokybiskai nudazytos odos ir jau nesitepti ranku...
krita
user posted image
bandau įkelt nuotrauką.
Gardi
dekui uz patarimus. bet kur man rasti geltonos doh.gif
pinciuke
na, tu ir uzsimanei..... kokiu reta spalvu.
kur gyveni - gal ir turiu. ir ka nori daryti? nes nedaug pas mane.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.