Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 09 04, 23:03)
Šiandien taip nosį "išsivagojau", supraskit, inkštirus spaudžiau doh.gif , kad visą dieną iki pat dabar raudona nosimi vaikštau. Bet užtai kaip blizga dabar, tokia švari  lotuliukas.gif

Patikimiausias būdas TIKRAI išvalyti inkštirus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 04, 23:07)
Patikimiausias būdas TIKRAI išvalyti inkštirus  lotuliukas.gif

aga, bet deja, ne tik ant nosies jų yra unsure.gif Kitur tai jau taip nepažaisi, jei bandau lysti, tai tuoj pat pridarau blogybių blush2.gif Tik nosis tobulai ir teišsivalo šiuo būdu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as ismeginau sita dalyka,ten yra kursas kelios dienos į menesį panaudoji,darai pertauka ir vel poto naudoji.Stai sitas dalykas http://mail-lt.lt.fa...lash_lt/18.html .Cia yra trys produktai.Pirmas zingnis yra sveitiklis su AHA ir BHA rustimis,antras zingsnis mikrodermabrazija ir enzimis sveitiklis,poto sito viso tepamas trecias jautrios odos kremas Sos-terapija ir atkurimas su SPF 8.Oda buna atsigavusi.Ta krema galima naudoti ir nevartojant tu sveitikliu,kazdiena.
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 09 05, 11:34)
Na as ismeginau sita dalyka,ten yra kursas kelios dienos į menesį panaudoji,darai pertauka ir vel poto naudoji.Stai sitas dalykas  http://mail-lt.lt.fa...lash_lt/18.html        .Cia yra trys produktai.Pirmas zingnis yra sveitiklis su AHA ir BHA rustimis,antras zingsnis mikrodermabrazija ir enzimis sveitiklis,poto sito viso tepamas trecias jautrios odos kremas Sos-terapija ir atkurimas su SPF 8.Oda buna atsigavusi.Ta krema galima naudoti ir nevartojant tu sveitikliu,kazdiena.

Ir kaip? Ar išnaikino inkštirus visiškai? Ar verta bandyti? Nes perkant viską, kas paminėta-gaunasi kiek nemaža suma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 09 04, 21:32)
čia prausiklis tas antras kur foto ar kažkoks kitoks? kuo patinka?  4u.gif

Aha,tas antroj foto 4u.gif Oda labai svari po jo jauciasi,spuogelius mazesnius jeigu yra uzdziovina,demeles ant veido po truputi pradeda blankti(bent man taip atrodo biggrin.gif ) ir odos visai nesausina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ridma @ 2009 09 05, 12:34)
Na as ismeginau sita dalyka,ten yra kursas kelios dienos į menesį panaudoji,darai pertauka ir vel poto naudoji.Stai sitas dalykas  http://mail-lt.lt.fa...lash_lt/18.html        .Cia yra trys produktai.Pirmas zingnis yra sveitiklis su AHA ir BHA rustimis,antras zingsnis mikrodermabrazija ir enzimis sveitiklis,poto sito viso tepamas trecias jautrios odos kremas Sos-terapija ir atkurimas su SPF 8.Oda buna atsigavusi.Ta krema galima naudoti ir nevartojant tu sveitikliu,kazdiena.

Ar tik jus man idumu nesat kokia Faberlic platintoja,nes stebeciausi kiek jus jau priemoniu vienu metu naudojat,nes jau trecios rusies lygtais priemones is ten veidui siulot g.gif Gal ir klystu,bet...
Atsakyti
turiu klausimeli, koki moli naudoti geriausia norint pasalinti inkstyrus ? bandau dabvar susidraugauti su juodu (pagal aprasyma tinkamas) nu brt inkstyru jis visiskai nevalo, taip oda tampa lygesne, skaistesne, svyti, bet nosis tai taskuota doh.gif cosmo.ru perskaiciau, kad mergaites naudoja baltaji moli, pries ir po dar nusveicia su CL sveitikliu(nes jis gan stiprus), o koki moli jus naudojate ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 06, 21:40)
turiu klausimeli, koki moli naudoti geriausia norint pasalinti inkstyrus ? bandau dabvar susidraugauti su juodu (pagal aprasyma tinkamas) nu brt inkstyru jis visiskai nevalo, taip oda tampa lygesne, skaistesne, svyti, bet nosis tai taskuota  doh.gif  cosmo.ru perskaiciau, kad mergaites naudoja baltaji moli, pries ir po dar nusveicia su CL sveitikliu(nes jis gan stiprus), o koki moli jus naudojate ?

Aš tai juodą, nes juodas nuo inkštirų (kartais ir žydrojo molio kaukes deduosi,bet jis neskirtas inkštirų valymui) ax.gif Tiesa, jis man irgi nelabai gelbsti šalinant inkštirus, bet naudoju jį dėl lygesnės,gražesnės odos ir šaunaus jausmo jį nusiplovus. O gal po kiek laiko ir padės, gal reikia ilgiau panaudoti...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 06 rugsėjo 2009 - 21:20
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 06, 22:18)
Aš tai juodą, nes juodas nuo inkštirų (kartais ir žydrojo molio kaukes deduosi,bet jis neskirtas inkštirų valymui) ax.gif  Tiesa, jis man irgi nelabai gelbsti šalinant inkštirus, bet naudoju jį dėl lygesnės,gražesnės odos ir šaunaus jausmo jį nusiplovus. O gal po kiek laiko ir padės, gal reikia ilgiau panaudoti...? g.gif

gal, panaudoti koki menesi ir tada ziuret, bet man irgi labai patinka tas svaros poutis nusiplovus kauke, veidas toks gaivus, svytintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 09 04, 16:21)
o gal kas tą garnier šveitiklį išbandėt?
šitą va user posted image
4u.gif

as sveitikli nusipirkau, jau pora vakaru sveiciau,kai neturiu su kuom palygint(clarity ar clean &clear) tai man geras kolkas, oda vesina,gaivina,po to svelni lieka,kolkas tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 06, 21:40)
turiu klausimeli, koki moli naudoti geriausia norint pasalinti inkstyrus ? bandau dabvar susidraugauti su juodu (pagal aprasyma tinkamas) nu brt inkstyru jis visiskai nevalo, taip oda tampa lygesne, skaistesne, svyti, bet nosis tai taskuota  doh.gif  cosmo.ru perskaiciau, kad mergaites naudoja baltaji moli, pries ir po dar nusveicia su CL sveitikliu(nes jis gan stiprus), o koki moli jus naudojate ?

Siandien kaip tik nusipirkau tris molio kaukes, juodaji kur ir visada naudoju ir dar du naujus pabandymui zydraji moli ir kazkokia kauke organic SPA valancia inkstirus. Tai bandysiu, bet tas juodasis tai man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Kazkada naudojau clean and Clear produktus, bet man nepadejo... blush2.gif jau buvau susigundziusi Neutrogenos produktais, bet pagalvojau, kad nezinodama atsiliepimu nepirksiu... Tad bandysiu ka nors is situ dalykeliu, kuriuos pasiulet, nes tikrai atsibodo but su taskuota oda... verysad.gif na, tik nosyte ir aplink lupas, bet vis tiek... Na, tikekimes geriausiu rezultatu smile.gif jei pades, uzsuksiu pasidziaugt ir prisidesiu prie tu, kurioms jau padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2009 09 07, 13:33)
as sveitikli nusipirkau, jau pora vakaru sveiciau,kai neturiu su kuom palygint(clarity ar clean &clear) tai man geras kolkas, oda vesina,gaivina,po to svelni lieka,kolkas tinka thumbup.gif

O stambios,astrios daleles ir ar ju daug palyginus? rolleyes.gif
Atsakyti