QUOTE(d-krall @ 2009 10 01, 21:13)
Kažkaip pastebėjau, kad kuo agresyvesnes priemones naudoju, tuo trumpalaikiškesnis poveikis. Pvz. jei tonikas spirituotas ar šveitiklis agresyvus, iš pradžių, atrodo, padeda, o po to oda labiau ima riebaluotis. Dabar naudoju mano minėtąjį NIVEA bealkoholinį toniką ir rusiškas putas spausimuisi. Nedirgina odos, nesausina ir lėtai lėtai gerėja būklė. Tikiuosi, ilgam.
Va tos putos, nusiprausus nebūna tempimo pojūčio, tik švaros pojūtis, ko nebūna su visokiais GARNIER.
http://www.ambertona...v...=120&id=208
Čia neparašyta anotacijoje, bet ant buteliuko parašyta, kad jis skirtas normaliai ir mišriai odai. Išvis, rusiška kosmetika - gėris.
Na,aisku,jei pvz. tonikas spirito pagrindu,tai is pradziu gal ir atrodo,kad kazkoks efektas yra,bet veliau tai tik nusausina oda nebent. Priemone gali buti agresyvi,labai siurksti odai,bet tai nereiskia,kad ji isvalys inkstirus. Pvz. man rugstinis prausiklis ir siurkstus muiliukas su druskom padeda islaikyti oda svaria. Priemones laikomos agresyviom,bet mano odai jos tinka,veikia gilesnius sluoksnius,naudoju menesi,efektas geras.