Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(d-krall @ 2009 09 29, 20:35)
Man būdavo. Tiesa, pastebėjau, kad man tiesiog nuo alkoholio, o ne nuo nenuvalyto makiažo spuogų pridygdavo. Inkštirų turiu nuolat, kartais daugiau, o kartais - mažiau. Nepadėjo joks šveitiklis, užtat labai padėjo tonikas NIVEA. Jis bealkoholinis, nesausina ir oda maždaug per mėnesį taip pagražėjo, kad nepažįstu savęs(inkštirų gak 10 kartų mažiau ir nei vieno spuogelio). Tiesa, tą mėnesį ir alkoholio nevartojau, ir saldumynų vengiau.

gal galit nuotrauką toniko? ax.gif
Atsakyti
Va šitas.
user posted image
Kai baigsiu kremus savo ir prausikliu, pabandysiu iš tos serijos ir kitus produktus. Šiaip NIVEA tikria geri dalykai. Vyras turi suepr sausą odą, tai vienintelis kremas yra NIVEA soft, kuris odą nuramina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 30 rugsėjo 2009 - 13:45
QUOTE(d-krall @ 2009 09 30, 14:43)
Va šitas.
user posted image
Kai baigsiu kremus savo ir prausikliu, pabandysiu iš tos serijos ir kitus produktus. Šiaip NIVEA tikria geri dalykai. Vyras turi suepr sausą odą, tai vienintelis kremas yra NIVEA soft, kuris odą nuramina.

Iškart galiu pasakyti, kad nivea pylingas iš young serijos irgi labai fainas ax.gif
Atsakyti
O pleistriukai inkštirams valyti nė vienai nepadeda? Aš pirmą kartą nusipirkau nivea pleistrus, tai man išėmė kelis inkštiriukus, bet nosis taip ir liko tokia taškuota. Bet paskui draugas bandė, tai jam kaip gražiai išvalė nosį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A'yša: 01 spalio 2009 - 09:17
As esu naudojus NEUTROGENA priemones nuo inkstiru, kazkokia kauke, gali ir kaip kauke laikyt uzsidejus, ir kaip prausikli naudoti, tokia balta, uzsitepi ir kaista. Man tai tiko ir patiko, tokia pat vel pirksiu. Dar turiu ir valikli Neutrogenos, tai juo nusivalius vatele dar lieka nesvari, nors veidas jau atrodo svariausiai nuvalytas smile.gif Bet kauke labiau patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 09 28, 16:08)
Fantastiškai veiksmingos priemonės valant aknes (inkštyrus) bei atnaujinant ir gydant odą yra valikliai, toneriai bei losionai su benzoilperoksidu. Bet jų kaina irgi fantastiška - toksai trijų dalių rinkinukas po 118ml ir 59ml kaštuoja 190Lt. Faktas kaip blynas, bet už Atlanto tokios pat priemonės dvigubai pigesnės.

Na jau na jau, Apolonai biggrin.gif " Akne BP5" emulsija su benzoilperoksidu (55ml) mūsų vaistinėse kainuoja šiek tiek daugiau nei 20Lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 spalio 2009 - 14:19
Kažkaip pastebėjau, kad kuo agresyvesnes priemones naudoju, tuo trumpalaikiškesnis poveikis. Pvz. jei tonikas spirituotas ar šveitiklis agresyvus, iš pradžių, atrodo, padeda, o po to oda labiau ima riebaluotis. Dabar naudoju mano minėtąjį NIVEA bealkoholinį toniką ir rusiškas putas spausimuisi. Nedirgina odos, nesausina ir lėtai lėtai gerėja būklė. Tikiuosi, ilgam.
Va tos putos, nusiprausus nebūna tempimo pojūčio, tik švaros pojūtis, ko nebūna su visokiais GARNIER.
http://www.ambertona...v...=120&id=208
Čia neparašyta anotacijoje, bet ant buteliuko parašyta, kad jis skirtas normaliai ir mišriai odai. Išvis, rusiška kosmetika - gėris.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 10 01, 21:13)
Kažkaip pastebėjau, kad kuo agresyvesnes priemones naudoju, tuo trumpalaikiškesnis poveikis. Pvz. jei tonikas spirituotas ar šveitiklis agresyvus, iš pradžių, atrodo, padeda, o po to oda labiau ima riebaluotis. Dabar naudoju mano minėtąjį NIVEA bealkoholinį toniką ir rusiškas putas spausimuisi. Nedirgina odos, nesausina ir lėtai lėtai gerėja būklė. Tikiuosi, ilgam.
Va tos putos, nusiprausus nebūna tempimo pojūčio, tik švaros pojūtis, ko nebūna su visokiais GARNIER.
http://www.ambertona...v...=120&id=208
Čia neparašyta anotacijoje, bet ant buteliuko parašyta, kad jis skirtas normaliai ir mišriai odai. Išvis, rusiška kosmetika - gėris.

Na,aisku,jei pvz. tonikas spirito pagrindu,tai is pradziu gal ir atrodo,kad kazkoks efektas yra,bet veliau tai tik nusausina oda nebent. Priemone gali buti agresyvi,labai siurksti odai,bet tai nereiskia,kad ji isvalys inkstirus. Pvz. man rugstinis prausiklis ir siurkstus muiliukas su druskom padeda islaikyti oda svaria. Priemones laikomos agresyviom,bet mano odai jos tinka,veikia gilesnius sluoksnius,naudoju menesi,efektas geras.
Atsakyti
Taip, būna, kad tinka, tik bus matyt, kaip bus toliau, nes man nuo tų agresyvių priemonių yra dėmelių ir randelių likę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 01 spalio 2009 - 22:14
QUOTE(d-krall @ 2009 10 01, 23:13)
Taip, būna, kad tinka, tik bus matyt, kaip bus toliau, nes man nuo tų agresyvių priemonių yra dėmelių ir randelių likę.

Jo, man lygiai taip pat yra, kosmetologė sakė, kad mano oda per jautri gaminiams su spiritu. Bet čia jau labai nuo kiekvieno odos priklauso.
Atsakyti
Greičiausiai. Mano oda niekada nebuvo jautri, o dabar taip įsijautrino, kad biški kas ne taip, iškart rausta, pyksta.
Atsakyti
Spiritas tai isvis jokiai odai netinka,ypac kaip pagrindine sudedamoji dalis,na,kad ir toniko doh.gif
Atsakyti