Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas chatas

QUOTE(Kristina22 @ 2006 01 17, 14:47)
noreciau mielosiuos mamytes suzinoti kodel ciatas nebeveikia? sad.gif  sad.gif  sad.gif

Sveikute Kristina,
Man taipogi klausimas ''pasistojo'' kodel neveikia chatas? g.gif
Ko gero vis tos pacios technines kliutys blush2.gif
Netgi be chato mes neprapulsim:) lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va,as ir maniau papliurpsiu,bet ziuriu ne verysad.gif tik surask laiko chatui,tai kas nors sutrugdo schmoll.gif
Atsakyti
As jau pagalvojau,kad cia mano kompas uzstreikavo g.gif Bet pasirodo,kad ne.Idomu kada vel pajunks. g.gif
Atsakyti
g.gif jooo....gaila, kad chatas kolkas streikuoja..maniau uzeisiu paplepet ir se tau , kad nori g.gif
Atsakyti
Aha ir as galvojau,kad pas mane kompas sugedo,o pasirodo ne.Istikruju chatas neveikia.Tap smagu ten paplepeti rolleyes.gif
Atsakyti
Greiciau ji pajungtu,nes isprotesiu cia viena lotuliukas.gif o dar tie salciai,net islysti baisu kazkur.... blink.gif
Atsakyti
sveiki as negaliu ieiti i naujaji chata.jis man neisijungia.einu tuo adresu kur jus davete,bet iejusi man rodo puslapi kurio nera error.ka man daryti/as labai noriu i chata.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksana 85 @ 2006 01 19, 22:25)
sveiki as negaliu ieiti i naujaji chata.jis man neisijungia.einu tuo adresu kur jus davete,bet iejusi man rodo puslapi kurio nera error.ka man daryti/as labai noriu i chata.... unsure.gif

Neįeisi. Deja, bet čatas kolkas neveikia g.gif Visos nori į čatą, tačiau teks laukt kol jis veiks verysad.gif Ne tu viena tokia liūdna, kad nėra kur papliurpt verysad.gif

Atsakyti
thumbup.gif saun, kad musu norinciu daug yra... ax.gif nes kai nueini i chata tai vos vienas du pasnekovai g.gif ......tikiuosi kai jau jis prades veikti tai musu mamyciu susirinkusiu bus nemazai drinks_cheers.gif
Atsakyti

taigi yra www.tavovaikas.lt ###### pokalbiu kambariai skype .
Atsakyti
Eikit sau blink.gif Chatas uzdarytas... cry.gif taigi dar pries kelias dienas buvau... unsure.gif
Atsakyti
na jau laukiu, nesulaukiu kada ir vėl įjungs. Baisiai nuobodu doh.gif
Atsakyti