Vakar dariau česnakinį padažą prie kumpio gabalo. Dėjau beveik per pusę majonezo ir kefyro ( taip taip), įtryniau česnaką, druskytės ir krapų. Nuostabiai tiko prie kumpio

QUOTE(nerkasa @ 2008 04 29, 12:58)
Vakar dariau česnakinį padažą prie kumpio gabalo. Dėjau beveik per pusę majonezo ir kefyro ( taip taip), įtryniau česnaką, druskytės ir krapų. Nuostabiai tiko prie kumpio 

labas. patarkit, koks padazas tiktu prie zuvies file kotletu?
aciu
Paieskoje neradau padazu temos, tad is anskto atsiprasau, jei tokia yra ir nukreipkit mane teisingu keliu!
Taigi, gal zinote kokiu specialiu padazu receptu? galbut jie viviskai paprasti,bet universalus, o gal super ypatingi ir patiekalui suteikia unikalu skoni?
Mano megstamiausias:
sviestas
pora saukstu miltu
kiausinio trinys
grietinele
sultinys
uzkaiciame tuscia puoda ir tirpdome sviesta, tuomet dedame miltus ir maisydami pilame sultini. tada maisome maisome ir kai nebera gumulu, ipilame grietinele sumaisyta su kiausinio tryniu.
tinka su virta vistiena.

Taigi, gal zinote kokiu specialiu padazu receptu? galbut jie viviskai paprasti,bet universalus, o gal super ypatingi ir patiekalui suteikia unikalu skoni?
Mano megstamiausias:
sviestas
pora saukstu miltu
kiausinio trinys
grietinele
sultinys
uzkaiciame tuscia puoda ir tirpdome sviesta, tuomet dedame miltus ir maisydami pilame sultini. tada maisome maisome ir kai nebera gumulu, ipilame grietinele sumaisyta su kiausinio tryniu.
tinka su virta vistiena.

o musu seimyna megta labai paprasta padaza:
sviestas
grietine
soju farsas
druska
istirpinu sviesta, imaisau grietine, ismirkyta soju farsa ir pasudau
labiausiai tinka ant kepsnio, bet kartais dedu ir ant virtos vistienos ar net makaronu
sviestas
grietine
soju farsas
druska
istirpinu sviesta, imaisau grietine, ismirkyta soju farsa ir pasudau


o aš picoj jazz valgiau vištieną su grybų padažu ir kiek ieškojau internete jų receptų, nieko gero neradau. tas padažas buvo žalias-manau, kad nuo brokolių nuoviro, iš kurio buvo padarytas sultinys ir būtent jame viskas apkepinta. taigi, mano manymu, tas voveraičių padažo receptas toks:
vandeny išmirkytos voveraitės
grietinėlė
sultinys (geriausiai grybų)
sviestas
na, ir, aišku, preskoniai.
vandeny išmirkytos voveraitės
grietinėlė
sultinys (geriausiai grybų)
sviestas
na, ir, aišku, preskoniai.
QUOTE(brashke77 @ 2008 03 27, 22:17)
kaip pagaminti padaza is grietineles, olandisko surio? ten kazkaip kaitinti kazka reikia? ko dar deti? su kuo valgyti?
aciu
aciu

Man atrodo čia labiau pašildymas gausis: įpili grietinėlę, dedi sūrį, kuris gerai lydosi ir viską maišai ir maišai ir maišai...

Nezinau, gal pasikartosiu, bet man asmeniskai skanus jis:
Pomidoru padazas, majonezas, ceznakas.
Susmulkinam cesnaka, sumaisome majoneza su pomidoru padazu, suberiame susmulkinta cesnaka. Toks pikantiskas, lengvas ir skanus.
Pomidoru padazas, majonezas, ceznakas.
Susmulkinam cesnaka, sumaisome majoneza su pomidoru padazu, suberiame susmulkinta cesnaka. Toks pikantiskas, lengvas ir skanus.
QUOTE(vavuum @ 2008 06 19, 14:18)
Nezinau, gal pasikartosiu, bet man asmeniskai skanus jis:
Pomidoru padazas, majonezas, ceznakas.
Susmulkinam cesnaka, sumaisome majoneza su pomidoru padazu, suberiame susmulkinta cesnaka. Toks pikantiskas, lengvas ir skanus.
Pomidoru padazas, majonezas, ceznakas.
Susmulkinam cesnaka, sumaisome majoneza su pomidoru padazu, suberiame susmulkinta cesnaka. Toks pikantiskas, lengvas ir skanus.
As dar ipilu grietineles ir idedu picos prieskoniu

Gal kas zino kinsko saldziarugscio GUA BAO padazo receptuka?
Dazniausiai visur su pomodoru padazu tie saldziarugsciai buna.
Dazniausiai visur su pomodoru padazu tie saldziarugsciai buna.
Pagelbekit, labai prasau.
Apie nieka daugiau negaliu galvoti tik apie astru padaza kur Delano buna (na bent jau Savanoriuose hyperyje). Tinka prie keptu bulviu, koldunu ar makaronu.
Bet nezinau kas i ji ieina. Toks raudonas su darzoviu smulkiais trupinukais, na ir is kvapo aisku, kad daug cesnako jame, valgant gerkle "dega"
...
Tiesiog alpstu kaip noriu - padekit.
Apie nieka daugiau negaliu galvoti tik apie astru padaza kur Delano buna (na bent jau Savanoriuose hyperyje). Tinka prie keptu bulviu, koldunu ar makaronu.
Bet nezinau kas i ji ieina. Toks raudonas su darzoviu smulkiais trupinukais, na ir is kvapo aisku, kad daug cesnako jame, valgant gerkle "dega"

Tiesiog alpstu kaip noriu - padekit.

Labas rytas
papasakokit, kur naudojat Vorčesterio padažą.. Nusipirkau ir jis nalabai kur naudojamas, nieko gero nesumąstau..

papasakokit, kur naudojat Vorčesterio padažą.. Nusipirkau ir jis nalabai kur naudojamas, nieko gero nesumąstau..
