Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Justuteee @ 2015 04 17, 17:30)
Jei pamenu nutrauke IVF  verysad.gif

Bet juk turbut kita cikla bande
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 17, 21:00)
Bet juk turbut kita cikla bande

Neatsimenu kazkaip,nes TR nemazai kainuoja tai gal reikia laiko pasitaupyti g.gif
Atsakyti
Renatuska23 Man šitą ciklą ir sunkiau augo. nNet 7 dienas leidausi menopur po 400 man rods. Bet užaugo vistiek ir viskas gerai kol kas.

Beje mergaitės šiandien kraujuką pridaviau 27dpi hcg31100 ar kazkas panašaus. thumbup.gif
Kol kas viskas gerai kitą savaitę eisim echo daryti..
Atrodo tie skaičiukai man labai dideli, bet sesutė tik pasakė gerai paaugo nesakė, kad per dideli būtų.
Atsakyti
QUOTE(aksioma @ 2015 04 17, 18:28)
Renatuska23 Man šitą ciklą ir sunkiau augo. nNet 7 dienas leidausi menopur po 400 man rods. Bet užaugo vistiek ir viskas gerai kol kas.

Beje mergaitės šiandien kraujuką pridaviau 27dpi hcg31100 ar kazkas panašaus. thumbup.gif
Atrodo tie skaičiukai man labai dideli, bet sesutė tik pasakė gerai paaugo nesakė, kad per dideli būtų.

O pas tave pks irgi?kiek dienu leidais isviso?
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 04 17, 17:31)
Merginos, kad mazi stebuklai pildytusi  4u.gif

Steka, kas tie 3V? Vienas turbut vyras, o kiti du? Kiekviena dilktelejima strenuose sutinku su dziaugsmu  biggrin.gif

Vyras + Vynas + Vonia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 17, 16:51)
Tazye, o ka tau daktaras sako? Man kazkaip neitiketina tavo istorijos eiga... tikrai linkiu, kad sis hcg augimas reikstu sekme  4u.gif

Sake smagu girdet, kad auga, pasidaryti sekancia savaite hcg, po 2 sav. Pasirodyti pas ji. O dabar svajoti ir dziaugtis. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(arista @ 2015 04 17, 17:48)
vyras+vonia+vynas  mirksiukas.gif  biggrin.gif  aš dar šokoladą pridėčiau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(aksioma @ 2015 04 17, 20:28)

clap.gif Viskas gerai atrodo! Lauksim ziniu is pasimatymo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 04 17, 16:28)
Negaliu atsakyti del Crinone, bet Utrogestana (taip pat progesteronas) reikia pradet naudoti sekancia diena po punkcijos.
Papildyta:

Galetum priminti, kelinta tau DPI ir kada ir koks buvo paskutinis HCG? Lygtai man pries akis stovi skaiciukas 20 ir daryta pirmadieni, ar tiesa? Neturiu daug laiko perziuret senesniu postu, sorius!

Antradieni buvo 14,5.
Papildyta:
QUOTE(arista @ 2015 04 17, 17:50)
Tayze, radau tavo žinutes kur rašei

10 Dpo 8,1
14 Dpo 14,5

o šiandien kelinta DPO?  auga šiaip, galvojau kad čia tu kita, sumaišiau, tik įdomu kodėl tokie maži skaičiukai, o gal vėliau implantavos  g.gif

Merginos, tai buvo Dpi, 10d. 8,1;, 14d, 14,5; 17d. 80.
Manau, priezastis, kad juos isodino Balandzio 1 diena, tai jis sios progos nepraleido. ax.gif
Atsakyti
tazye, na labai idomi tavo istorija. Spaudziam kumscius ir laukiam tesinio.

Steka, Arista, dekui uz isaiskinima biggrin.gif Nu bet kur mes cia nuskubesime, jau kaip yra taip. Bet tiesiog "nuostabu", kaip mintys gali tureti poveiki tokiems "ivykiams".
Atsakyti
QUOTE(arista @ 2015 04 17, 18:15)
nežinau, ar kam buvo kad neaugo, nepamenu.
gal kas susidūrę skaitys, pasakys.
man foliai augo, bet tą vieną ciklą nebedarė nes hormonai buvo netvarkoj, plius skysčio aplink kiaušides buvo, ir gleivinė negero storio buvo, bet foliai augo gerai, reagavo. tada sustojau, ir pati nusprendžiau kelis mėn pailsėt prieš 2 ivf, nes jie tai sakė iš kart daryt, taip, kaip ir dariau po nesėkmingo 1 ivf ir va kas gavos, nepaklausiau merginų čia, kad nuo tokio kiekio hormono reikia organizmui duot atsigaut bent kelis mėn.
na bet tavo situacija individuali,tai nežinau. klausyk gyd. na ir pati žiūrėk kaip jauties.
aš neįsivaizduoju dėl ko neauga, vaistai gal netinka, gal kitu kartu gonaliu bandys.
gulėk ramiai ir ilsėkis, ir tikėk  wub.gif

JOKIOS PANIKOS, KELKIS TIK I WC, ISGULEK VISAS TAS DIENAS, IR UZSPAUSK, BE PANIKOS. ZINAU KAD SUDETINGA, BET AS ISGULEJAU IR MANAU PAVYKO.
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 17, 21:37)
O pas tave pks irgi?kiek dienu leidais isviso?

Pas mane viskas tvarkoje, problemos mūsų yra pas mano vyrą. O kas yra pks?
Atsakyti
QUOTE(tazye @ 2015 04 17, 22:50)
Antradieni buvo 14,5.
Papildyta:
Manau, priezastis, kad juos isodino Balandzio 1 diena, tai jis sios progos nepraleido. ax.gif

Crinona reikia pradeti, po punkcijos ta pacia diena.
Papildyta:
QUOTE(tazye @ 2015 04 17, 22:54)
JOKIOS PANIKOS, KELKIS TIK I WC, ISGULEK VISAS TAS DIENAS, IR UZSPAUSK, BE PANIKOS. ZINAU KAD SUDETINGA, BET AS ISGULEJAU IR MANAU PAVYKO.

Sorriukas as vel nepataikiau parasyt. blush2.gif rasiau merdinai kuriai nenesines lyg prasideda. Labai siandiena susijaudinus.
Papildyta:
QUOTE(tazye @ 2015 04 17, 23:14)
Crinona reikia pradeti, po punkcijos ta pacia diena.
Papildyta:
Sorriukas as vel nepataikiau parasyt. blush2.gif  rasiau merdinai kuriai nenesines lyg prasideda. Labai siandiena susijaudinus.

ir dar beraste lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tazye @ 2015 04 17, 22:50)
Antradieni buvo 14,5.
Papildyta:

Dar mmm... nepaminejau
Atsakyti