Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 22, 15:44)
Na skaiciukai auga, siandien 796, kraujavimas lyg nustojo. Bandau gaudyt daktare, kad suzinot kas toliau, kada jau gales apziuret ir galutinai paaiskes ar galima puoselet kokias viltis  blush2.gif

Kodėl aš net neabejoju, kad mes kartu ir gimdysim cool.gif

Kelinta tau dabar dpi?

Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 04 22, 09:18)
unsure.gif  unsure.gif  ar tu isitikinus kad taip sake??? atvaziuot isodinimui su pregnyliu?? kazkas cia ni to, arba as nesuprantu  schmoll.gif

Isemimui as penktad varau,o ne idejimui
Atsakyti
Vel pradėjau teplioti. Vėl guliu užspaudus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tazye @ 2015 04 22, 16:03)
Vel pradėjau teplioti. Vėl guliu užspaudus.  verysad.gif

Laikyk!!! unsure.gif
Svarbu ne sviezias kraujas bus viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 22, 15:52)
Isemimui as penktad varau,o ne idejimui

nu ne taip parasiau, punkcijai zo.kai tu jau ten vaziuosi tai pregnylis turi but suleistas, o ne veztis kartu unsure.gif
ai nezinau, idomus variantas, bet tu dar kart gerai pasiklausk gyd ka ir kada daryt, nes 99 proc duodu kad kazka ne taip supratai. nu negali vaziuot punkcijai ir veztis pregnyli i ligonine doh.gif schmoll.gif

QUOTE(tazye @ 2015 04 22, 16:03)

bet ne sviezias kraujas? ilsekis, turi but gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 22, 16:44)
Kodėl aš net neabejoju, kad mes kartu ir gimdysim  cool.gif

Kelinta tau dabar dpi?

Oi, kad tik to sulaukciau...dar baisu isisvajoti...siandien 14 DPI, o tau?
Papildyta:
QUOTE(tazye @ 2015 04 22, 17:03)

Tazye, gulek ir nesikelk. Vitamino C gerk. Man daktare dar ir Ovitrel leistis liepe, taip kad skambink savo gydytojui ir reikalauk gelbet. Juk tavo skaiciukai taip graziai isauge.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 04 22, 14:30)
nu ne taip parasiau, punkcijai zo.kai tu jau ten vaziuosi tai pregnylis turi but suleistas, o ne veztis kartu  unsure.gif
ai nezinau, idomus variantas, bet tu dar kart gerai pasiklausk gyd ka ir kada daryt, nes 99 proc duodu kad kazka ne taip supratai. nu negali vaziuot punkcijai ir veztis pregnyli i ligonine  doh.gif  schmoll.gif
bet ne sviezias kraujas? ilsekis, turi but gerai  4u.gif

Gali gali juk as gavau lapa su visais nurodymais,turim 8.15 pasirodyt vyras eis savo turta priduot o man 9.30 egg collection,pregnyl ir kt tabletes su savim atsivest.visas lapas yra su nurodymais ir aiskiai sesele pasake pregnyl id saldytuvo atsivest penktad ryte ir taip pat lape raso.o kodel tu sakai kad negali taip but?
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 04 22, 18:30)
nu ne taip parasiau, punkcijai zo.kai tu jau ten vaziuosi tai pregnylis turi but suleistas, o ne veztis kartu  unsure.gif
ai nezinau, idomus variantas, bet tu dar kart gerai pasiklausk gyd ka ir kada daryt, nes 99 proc duodu kad kazka ne taip supratai. nu negali vaziuot punkcijai ir veztis pregnyli i ligonine  doh.gif  schmoll.gif

ne kraujukas nešviežias rudas crinonas krenta, sad.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 22, 15:47)
Gali gali juk as gavau lapa su visais nurodymais,turim 8.15  pasirodyt vyras eis savo turta priduot o man 9.30 egg collection,pregnyl ir kt tabletes su savim atsivest.visas lapas yra su nurodymais ir aiskiai sesele pasake pregnyl id saldytuvo atsivest penktad ryte ir taip pat lape raso.o kodel tu sakai kad negali taip but?

drinks_cheers.gif ir tame lape salotinei uzzymeta kad atsivest pregnyl penktad ryte.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 04 22, 18:30)

ne kraujas nešviežes, bet vakar taip buvo skausmas suemes, kad buvau ir i ligonone susiruosus, bet atleido, o siandien rudas crinonas unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 22, 18:32)
Oi, kad tik to sulaukciau...dar baisu isisvajoti...siandien 14 DPI, o tau?
Papildyta:
Tazye, gulek ir nesikelk. Vitamino C gerk. Man daktare dar ir Ovitrel leistis liepe, taip kad skambink savo gydytojui ir reikalauk gelbet. Juk tavo skaiciukai taip graziai isauge.

Svajokim svajokim!!
Man isodino balandzio 8 ir 11, tai bus 14 dpi ir 11 dpi, taip iseina, o kuriom tau dienom?

Papildyta:
QUOTE(tazye @ 2015 04 22, 18:51)
ne kraujas nešviežes, bet vakar taip buvo skausmas suemes, kad buvau ir i ligonone susiruosus, bet atleido, o siandien rudas crinonas  unsure.gif  verysad.gif

As skubiai lekciau pas daktarus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 22, 18:54)
Svajokim svajokim!!
Man isodino balandzio 8 ir 11, tai bus 14 dpi ir 11 dpi, taip iseina, o kuriom tau dienom?
Papildyta:
As skubiai lekciau pas daktarus blink.gif

Man 7 ir 9 isodinimai buvo, bet daktare skaiciuoja, kad siandien 14 DPI, gal del to, kad vakare isodinimas buvo smile.gif niu, bet kokiu atveju viliuosi geriausio, bet del ne itin sklandzios pradzios baisu prisisvajoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tazye @ 2015 04 22, 18:51)
ne kraujas nešviežes, bet vakar taip buvo skausmas suemes, kad buvau ir i ligonone susiruosus, bet atleido, o siandien rudas crinonas  unsure.gif  verysad.gif

Tazye skambink gydytojui, lek apziurai, gausi vaistuku ir gulima rezima.
Atsakyti