Įkraunama...
Įkraunama...

Regresija

QUOTE(Amariliai @ 2015 04 09, 17:01)
bet dabar man malonumas ja paerzinti. Ar privalau itikti?

Galite erzinti kiek norite, kaip nuo žąsies vanduo.
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2015 04 09, 16:10)
Galite erzinti kiek norite, kaip nuo žąsies vanduo.

matau matau. rami kai belgas panelyte. ne kiek as tamstytes nejaudinu. tiesiog nekreipiate demesio. wub.gif siulau pasitobulinti dar kokioj nors srity del bendro issilavinimo, taip sakant, maziau runkeliu kad but. as savo vaika vis runkelio buvimu pagasdinu, tai susiima, taip tai niekas paaugliu neima, geda - veinintelis motyvas. vat tau irgi praverstu tas jausmelis. runkelio gedos. nekiltu rankytes rasyti tada, kad taves nedomina tas, ka cia sneki pati.
Atsakyti
Aushra1 drinks_cheers.gif Amariliai drinks_cheers.gif Bet juk galima ir be izeidinejimu bendrauti 4u.gif Tada ir norinciu rasyti skirelyje bus daugiau 4u.gif
Bet Moderatoriai galetu padaryti, kad tik uzsiregistrave galetu skaityti ar rasyti, bent jau kad nuotraukas matytu tik uzsiregistrave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 09, 16:01)
nu va, ne vienos sitokios problemos neturiu. Rivjera, paziek, mes cia sitoj temoj visos, kurios nesutariam kitose, visos matom cia nesamone. moksliniu terminu jinai nevartoja, pasake tik tris, kuriu reiksmiu pati nezino ir suvele tragiskai, tai ezoterija, egzoterija ir ezoterika. Tie dalykai skiriasi ir ji nezino kuo. Daro kokias tai prielaidas apie kitu issilavinima, tai cia deretu patylet, nes tiesiog to nezino, o as matau, kad profesionalumo stoka del to, ka jau minejau: gramatiniu klaidu (ne spausdinimo, ne tik lotynisko srifto naudojimo, o konkreciai gramatiniu) ir teksto suvokimo stokos, beigi negebejimo destyti minciu. Nu ir viskas pasidaro visai aisku. Jei nebut pasakiusi, kad ja zeidzia mano noras paprovokuoti ir dominavimas, beigi nebutu cia atskleidusi, jog jos visiskai nedomina dalykai, apie kuriuos uzvede tema, as gal buc patylejus, bet dabar man malonumas ja paerzinti. Ar privalau itikti? Neis tas karavanas, antireklama pasidarei, vaikeliuk, Ausryte. Dabar baiges ta sumauta esmeralda, vaikas isejo i kiema ir as griztu prie savo Joe koncerto ir duskit cia regresuodamos su problemom, kuriu dauguma galima isspresti pas psichologa per viena vieninteli karta, isskyrus tuos ikyrumus del ranku plovmo (ka issprendzia per tris kartus) ir vaiko mirties baime, kas yra archetipinis reiskinys ir ties tuo padirbet turi pats zmogus, irgi su profesionalo pagalba, o jeigu regresuos pas sarlatanus, tai tik i psichiatrine papuls ir nebeiseis niekada. Progresuot reik, o ne regresuot gyvenime.

Amariliai turi panasuma su Rolandu Kazlu 4u.gif Prajuokinai, bet parasei teisybe , paprastai, savais zodziais irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 09, 19:36)
Tada ir norinciu rasyti skirelyje bus daugiau  4u.gif

Tiesiogiai bendraujame su tais, kuriems įdomu
Atsakyti
Rivjera, cia yra ne mano nuotrauka. Cia yra nuotrauka aktores, kuri suvaidino viena pagrindiniu vaidmenu seriale Sons of Anarchy ir ten buvo labai daug sunkiu ir skausmingu dalyku, kuriu jin padare tycia ir netycia, beigi daug mylejo ir nebuvo skiedalas del to, be to jin man baisiai grazi, neslepdama savo amziaus ir kai pasensiu, as sitaip rengsiuos kaip ji ir nevaidinsiu pavytusios nesavikritiskos gleznos gelytes arba visiskai nukvakusios babces geleta suknele iki puses blauzdu ir su samciu rankose, bei per langa kaimynu nestebesiu. Nu mazdaug taip. Man jin patinka. Todel cia ta foto. Rinkausi tarp sitos ir kitos, kuri ji su ginklu, bet pagalvojau, kad dar mergiotes kortu temoj isgasdinsiu naujas, tai apsiejau be ginklo. Tai nieko tokio, cia yra personazas. Savo cia nedeciau ne uz ka. Ir aisku, nebendrauciau, jeigu nepatiktu to daryti. O cia Ausrytei matyt kokia su samciu ir geletom pustom rankovytem az parase tipo "a kas ta egzatieryka ir kajp tian diagradot riaik, kek ta kniga kajnos?", tai isivaizduoja, kad jau bendravimas vyksta asmeniskas ir didingas. Apie degra regresavima, kuris nieko nedomina, iskaitant pacia autore. Neisivaizduoju apie ka reiktu asmeniskai parasyt, kai sitaip atvirai pasakyta, kad "man paciai neidomu ka as cia rasau". Gal kad neturiu tu su bliudu ir samciu mentaliteto, kur viskas idomu, kas ka veikia ir kodel. Buitine prasme. Moderatorems yra dzin, kol niekas nesiskundzia. O cirku be pinigu niekada niekas nesiskundzia.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 10, 01:08)
Rivjera, cia yra ne mano nuotrauka. Cia yra nuotrauka aktores, kuri

Katey Sagal 4u.gif

Pastebejau kad siame forume labai megstami aktoriu avatarai ir tiek 4u.gif
Su Kazlu sutapatinau, del rasymo tame poste, lyg is tu laiku " nekenciu reklamos" dar graziai uzbaigei apie seriala ir koncerta ,ir taip "ukiskai" mirksiukas.gif pasijuto lyg nekenti reklamos lotuliukas.gif
Atsakyti
Iki R. Kazlo jai toloka - kaip P. Gražuliui iki Dalai Lamos. Kur jau ten "su samciu ir geletom pustom rankovytem" (labai taikliai save apibūdinai), serialais ir svetimų aktorių nuotraukomis, svajonėmis apie ateitį ir kortų dėliojimu. Belieka palinkėti, kad lūkesčiai išsipildytų.
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2015 04 10, 07:36)
Iki R. Kazlo jai toloka - kaip P. Gražuliui iki Dalai Lamos. Kur jau ten "su samciu ir geletom pustom rankovytem" (labai taikliai save apibūdinai), serialais ir svetimų aktorių nuotraukomis, svajonėmis apie ateitį ir kortų dėliojimu. Belieka palinkėti, kad lūkesčiai išsipildytų.

Kiekvienas gyvena taip, kaip jam iseina 4u.gif kas vertejauja, kas kortas delioja... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 10, 14:53)
Kiekvienas gyvena taip, kaip jam iseina  4u.gif kas vertejauja, kas kortas delioja... 4u.gif

Tai ir gyvenkime kaip išeina, ieškome savo klientų ir ieškokime (čia tuo niekas nesistebi), nedemonstruodami žemiausių instinktų. Bet kas gali ateiti su keletu pažįstamų į bet kurią temą ir ją priteršti, nepadės jokie moderatoriai. Ar po to pasijausi geriau? Tai ir kitiems to nedaryk. Nenusimanai nieko, nerašyk. Jei atsiras nusimanančių ar besidominčių - parašys, o neatsiras ir nereikia. Visus puslapius turiu nufotografuotus, tad kita stotelė gali būti santykių aiškinimasis kitur.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 10, 01:08)
Neisivaizduoju apie ka reiktu asmeniskai parasyt, kai sitaip atvirai pasakyta, kad "man paciai neidomu ka as cia rasau"

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 10, 03:33)
Pastebejau kad siame forume labai megstami aktoriu avatarai ir tiek  4u.gif

as isideciau personazo Jack Sparrow fizionomyte;visas gudrumo rinkinys ir neapsakomas lankstumas.. o viduje plaka gera sirdis; bet kazkaip nemoteriska tai verysad.gif

QUOTE(aushra1 @ 2015 04 10, 14:43)

tai kad cia ner del ko rolleyes.gif
merginoms nepatinka jusu siuloma metodika ir tiek.. plius argumentavimai kas tame gali buti ir greiciausiai yra neigiamo
Atsakyti