nu va, ne vienos sitokios problemos neturiu. Rivjera, paziek, mes cia sitoj temoj visos, kurios nesutariam kitose, visos matom cia nesamone. moksliniu terminu jinai nevartoja, pasake tik tris, kuriu reiksmiu pati nezino ir suvele tragiskai, tai ezoterija, egzoterija ir ezoterika. Tie dalykai skiriasi ir ji nezino kuo. Daro kokias tai prielaidas apie kitu issilavinima, tai cia deretu patylet, nes tiesiog to nezino, o as matau, kad profesionalumo stoka del to, ka jau minejau: gramatiniu klaidu (ne spausdinimo, ne tik lotynisko srifto naudojimo, o konkreciai gramatiniu) ir teksto suvokimo stokos, beigi negebejimo destyti minciu. Nu ir viskas pasidaro visai aisku. Jei nebut pasakiusi, kad ja zeidzia mano noras paprovokuoti ir dominavimas, beigi nebutu cia atskleidusi, jog jos visiskai nedomina dalykai, apie kuriuos uzvede tema, as gal buc patylejus, bet dabar man malonumas ja paerzinti. Ar privalau itikti? Neis tas karavanas, antireklama pasidarei, vaikeliuk, Ausryte. Dabar baiges ta sumauta esmeralda, vaikas isejo i kiema ir as griztu prie savo Joe koncerto ir duskit cia regresuodamos su problemom, kuriu dauguma galima isspresti pas psichologa per viena vieninteli karta, isskyrus tuos ikyrumus del ranku plovmo (ka issprendzia per tris kartus) ir vaiko mirties baime, kas yra archetipinis reiskinys ir ties tuo padirbet turi pats zmogus, irgi su profesionalo pagalba, o jeigu regresuos pas sarlatanus, tai tik i psichiatrine papuls ir nebeiseis niekada. Progresuot reik, o ne regresuot gyvenime.
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..