Aš tikiu. Visko būna.
QUOTE(Moonte @ 2015 04 10, 21:15)
OK, tai kodel blusinejamasi ir keliamas alasas jei nuejo i sona? Juk normalus santikiai, tas kuriam nereikia gali susiprasti, zinoma jei siteisu myli savo artima zmogu, kad jis turi poreikius kuriuos deretu patenkinti. Todel is meiles, kai pats negali, nenori patenkinti netrukdai.
OK. Stendalis, Mopasanas, Bulgakovas, Sholochovas, D.H.Lawrence, Tolstojai Levas ir Aleksejus, Lermotovas,
OK. Stendalis, Mopasanas, Bulgakovas, Sholochovas, D.H.Lawrence, Tolstojai Levas ir Aleksejus, Lermotovas,
Kad man suprasti savo vyra, man reiktu blusinetis. Man reiktu jo poziurio, jo minciu, jo zodziu. Tai zinodama, as galiu suprasti jo elgesi, as galiu priimti ji toki, koks yra. T.y. Istikima arba ne. Tuo tarpu jis, atsiprasau, dejo skersa ir nuejo tenkinti savo poreikiu. Nes, jo poreikiai, jis pats sau, jo pasaulis jam yra svarbesnis nei mes. Stai jums, tas ok. Man ne. Nes santuoka ar meile, man yra mes ir musu. O ne cia mano, cia tavo. Mes skiriames savo tiesomis, taip

Jus autorius isvardinot. Kai kuriu kurinius esu skaiciusi. Esu siaip knygu grauzike

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 10, 21:19)
Galima ir nesiskirti, bet tai turi but abieju sprendimas zinant visas aplinkybes. O ne apipisinejimas uz akiu vaidinant, kad lb myli sutuoktini.
O siaip as netikiu meile be istikimybes. Tai ne meile
O siaip as netikiu meile be istikimybes. Tai ne meile
Visu pirma, uzbegant uz akiu, as esu uz istikimybe. Bet noriu kad jus pabandytumet atsiriboti nuo stereotipo, kad neistikimas visada kaltas, kad neistikimybe yra blogis. Todel labai dziaugiuosi, kad mes diskutuojame, o ne koneveikiame neistikimus

O jei zmogus nenori buti iveltas i sprendimu priemima? Kaip ne karta minejau , nujaucia, bet uzeme strucio pozicija. Kuri jam leidzia oriai gyventi, nesijausti auka, ir tuo paciu nepriimti atsakomybes uz tai kas vyksta. Nepatikesite, bet taip zmones nugyvena visa gyvenima ir mirsta laimingais. Adriano Chelentano seima. Lietuvoje tikrai zinote ne viena seima, kur sutoktiniai uzmerkia akis i sone esancius romanelius. Ir galu gale tie zmones, anot ju puikiausiai kartu nugyvena gyvenima.
Kaip jau rasiau, meile nera kaip du kart du, meile sudetingas jausmas turintys daug israisku. Lytinis aktas gali buti meiles israiskos forma, kaip gurmanui imantrus patiekalas. Kaip ir elementari fiziologija, kaip alkanam sudziuvusi bandele.
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 10, 21:19)
Galima ir nesiskirti, bet tai turi but abieju sprendimas zinant visas aplinkybes.
Butent

QUOTE(Limcamca @ 2015 04 10, 21:25)
Kad man suprasti savo vyra, man reiktu blusinetis. Man reiktu jo poziurio, jo minciu, jo zodziu. Tai zinodama, as galiu suprasti jo elgesi, as galiu priimti ji toki, koks yra. T.y. Istikima arba ne. Tuo tarpu jis, atsiprasau, dejo skersa ir nuejo tenkinti savo poreikiu. Nes, jo poreikiai, jis pats sau, jo pasaulis jam yra svarbesnis nei mes. Stai jums, tas ok. Man ne. Nes santuoka ar meile, man yra mes ir musu. O ne cia mano, cia tavo. Mes skiriames savo tiesomis, taip
Jus autorius isvardinot. Kai kuriu kurinius esu skaiciusi. Esu siaip knygu grauzike
gal turit ka rekomenduoti kazkokius konkrecius ju kurinius 

jei vyras detu skersa ir nuetu su jumis nekalbejes, tai tik parodo, kad jus gyvenate iliuzijose. Nes priesingu atveju, jei zmoniu santikiai seimoje butu harmoningi, kalbejimosi problemu nebutu. O jei negali kalbetis, atvirai issakyti vadinasi jau yra krize. O galimai ne karta kalbejo, bet nebuvo isgirstas. Galimas ir toks variantas.
Pasiulysiu perskaityti Aleksejaus Tolstojaus "Kanciu keliai" ir Bulgakovo "Meistras ir Margarita". Jei veliau noresite as papasakosiu jums istorija kuo tie kuriniai, realus heroju prototipai, rasytojai ir t.t. tarp saves susije. Ca bus dar viena istorija apie neistikimybe.
QUOTE(Moonte @ 2015 04 10, 21:34)
jei vyras detu skersa ir nuetu su jumis nekalbejes, tai tik parodo, kad jus gyvenate iliuzijose. Nes priesingu atveju, jei zmoniu santikiai seimoje butu harmoningi, problemu kaletis nebutu.
Pasiulysiu perskaityti Aleksejaus Tolstojaus "Kanciu keliai" ir Bulgakovo "Meistras ir Margarita". Jei veliau noresite as papasakosiu jums istorija kuo tie kuriniai, realus heroju prototipai, rasytojai ir t.t. tarp saves susije. Ca bus dar viena istorija apie neistikimybe.
Butent

Meistras ir Margarita esu skaiciusi. Tolstoju turiu originalo kalba. Labai aciu, skaitysim

[quote=Moonte,2015 04 10, 21:27]
Visu pirma, uzbegant uz akiu, as esu uz istikimybe. Bet noriu kad jus pabandytumet atsiriboti nuo stereotipo, kad neistikimas visada kaltas, kad neistikimybe yra blogis. Todel labai dziaugiuosi, kad mes diskutuojame, o ne koneveikiame neistikimus
O jei zmogus nenori buti iveltas i sprendimu priemima? Kaip ne karta minejau , nujaucia, bet uzeme strucio pozicija. Kuri jam leidzia oriai gyventi, nesijausti auka, ir tuo paciu nepriimti atsakomybes uz tai kas vyksta. Nepatikesite, bet taip zmones nugyvena visa gyvenima ir mirsta laimingais. Adriano Chelentano seima.
Kaip jau rasiau, meile nera kaip du kart du, meile sudetingas jausmas turintys daug israisku. Lytinis aktas gali buti meiles israiskos forma, kaip gurmanui imantrus patiekalas. Kaip ir elementari fiziologija, kaip alkanam sudziuvusi bandele.
Nu tai kokia cia partneryste, jei nenori priiminet su seima susijusiu sprendimu? Negi normalu struciu buti, gi cia psichologine beda, cia gydyt reikia, padet zmogui saviverte igyt, o ne leist gyvent kaip neigaliam.
ir tu nzn ar jie mirsta laimingi, cia tik viesa ju deklaracija tokia. Gal butu daug laimingesni buve kitaip gyvendami

O jei zmogus nenori buti iveltas i sprendimu priemima? Kaip ne karta minejau , nujaucia, bet uzeme strucio pozicija. Kuri jam leidzia oriai gyventi, nesijausti auka, ir tuo paciu nepriimti atsakomybes uz tai kas vyksta. Nepatikesite, bet taip zmones nugyvena visa gyvenima ir mirsta laimingais. Adriano Chelentano seima.
Nu tai kokia cia partneryste, jei nenori priiminet su seima susijusiu sprendimu? Negi normalu struciu buti, gi cia psichologine beda, cia gydyt reikia, padet zmogui saviverte igyt, o ne leist gyvent kaip neigaliam.
ir tu nzn ar jie mirsta laimingi, cia tik viesa ju deklaracija tokia. Gal butu daug laimingesni buve kitaip gyvendami
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 10, 21:40)
Butent
vadinasi meiles ir harmonijos nebuvo
tad nera ir del ko saugoti namo sienas
Meistras ir Margarita esu skaiciusi. Tolstoju turiu originalo kalba. Labai aciu, skaitysim

O kas pasake, kad meile butinai yra harmoninga? Ir siaip, harmonija yra siekiamybe, kaip tobulumas, absoliutas, horizontas.
Tai kiek anot jusu reikia isgriauti namo sienu, jei harmonija yra siekamybe, trumpam, praziopsojus nsulydo is kelio... Ar ne racionaliau, taisyti klaida, nei iki pamatu griauti, jau tai kas pastatyta?
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 10, 21:43)
Kokie zmones, tokia ir ju partneryste.
Velgi o kas anot jusu norma?
Va as pazistu moteri, kuri prieme izeistos savimeiles itakota sprendima skirtis, veliau vienisa kauke pagalve apsikabinusi nes jos vyras po keleriu metu atsiprasinejimo nusispjove ir sukure kita seima. Nusivilusi savi ir visais tapo vedusio vyro meiluze.
Tarp kitko, idomi tendencija, butent issiskyrusios, isduotos moterys tampa meiluzemis. Kodel?
QUOTE(Moonte @ 2015 04 10, 21:44)
O kas pasake, kad meile butinai yra harmoninga? Ir siaip, harmonija yra siekiamybe, kaip tobulumas, absoliutas, horizontas.
Tai kiek anot jusu reikia isgriauti namo sienu, jei harmonija yra siekamybe, trumpam, praziopsojus nsulydo is kelio... Ar ne racionaliau, taisyti klaida, nei iki pamatu griauti, jau tai kas pastatyta?
O tai slapstymasi ir meiluziavima galima vadint taisymu? As tai kaio tik vadinu griovimu
QUOTE(Moonte @ 2015 04 10, 21:49)
Tai Kiel anot jusu reikia isgriauti namo sienu, jei harmonija yra siekamybe, trumpam, praziopsojus nsulydo is kelio... Ar ne racionaliau, taisyti klaida, nei iki pamatu griauti, jau tai kas pastatyta?
Tarp kitko, idomi tendencija, butent issiskyrusios, isduotos moterys tampa meiluzemis. Kodel?
Jei sugriovus sienas, abu jas stato kodel gi ne. Jei abu kazko pasimoke, ismoko. Tiesa, is kur tada gauti akla pasitikejima, nezinau. Gal ta pati meile padeda

Yra skirtumas tarp tave myliu, bet dulkinuosi su kitais. Ir dulkinuosi su kitais, nes suklydau, nes toks esu. Pritariu Le Murkai, neistikimybe yra griovimas, o ne taisymas, nors labai megstu posaki, nera to blogo, kas neiseitu i gera

Manau, jos tiesiog tampa cinikemis. Jei galejo man, kodel as negaliu? Kas mane ivertins? Dabar norma. Nera kitokiu santuoku ir pan. Tiesiog, neislaizytos zaizdos.
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 10, 21:49)
O tai slapstymasi ir meiluziavima galima vadint taisymu? As tai kaio tik vadinu griovimu
Negaliu vienareiksmiskai atsakyti, tai priklauso nuo intenciju, kodel zmones neistikimi. Neistikimybe gali griauti santikius, kaip ir cementuoti.
QUOTE(Moonte @ 2015 04 10, 21:49)
Kokie zmones, tokia ir ju partneryste.
Velgi o kas anot jusu norma?
Va as pazistu moteri, kuri prieme izeistos savimeiles itakota sprendima skirtis, veliau vienisa kauke pagalve apsikabinusi nes jos vyras po keleriu metu atsiprasinejimo nusispjove ir sukure kita seima. Nusivilusi savi ir visais tapo vedusio vyro meiluze.
Seima turi apibrezima, tai savoka. Partneryste taipogi.
norma yra kai nera patologijos

Nu o tai galejo atleist. Bet jai jos savimeile mylimesne uz vyra. Pasirinko zmogus. As pvz atleisciau, nes myliu labiau. Bet jei pastoviai begiotu, nebemyleciaj. Ur tada automatiskai nebeatleisciau. Paprasta viskas.
Nera tokios statistikos. tiesiog istekejusios meiluzes nesiviesina. Tai ir nezinom ju realiam gyvenime. Va forume dauguma meiluziu istekejusios