Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(JORIJA @ 2015 04 13, 10:20)
Man tai didesnes aukos atrodo tie, kurie isdurineja savo antras puses..  rolleyes.gif
O koks  apibudinimas tiktu moteriai, kuri vaidina istikima zmona? Jeigu sutuoktinis toks pats, tai koks tada skirtumas. Bet jeigu sutuoktinis net neitaria, kad jo nuostabi zmona jau pora metu ji apgaudineja ir vartosi lovoje su kitu? Man bjauriausia viso sito proceso dalis, kad reikia gi kiek meluoti..  bigsmile.gif  O ka jus pacios apie save galvojat?  biggrin.gif
Beje, nieko neteisiu, man su jumis gyvent nereikia..  biggrin.gif

nemau jog kažkas kažko neįtaria. Manau įtaria visada, bet garsiai ištarti nenori. Pasakius A reiks sakyt ir B. Tai yra pasakius jog ji labai kalta, reiks prisimti ir savas kaltes. to nenori niekas.
Atsakyti
Man tai didesnes aukos atrodo tie, kurie isdurineja savo antras puses..  rolleyes.gif
O koks  apibudinimas tiktu moteriai, kuri vaidina istikima zmona? Jeigu sutuoktinis toks pats, tai koks tada skirtumas. Bet jeigu sutuoktinis net neitaria, kad jo nuostabi zmona jau pora metu ji apgaudineja ir vartosi lovoje su kitu? Man bjauriausia viso sito proceso dalis, kad reikia gi kiek meluoti..  bigsmile.gif  O ka jus pacios apie save galvojat?  biggrin.gif

Tai kad teisi, dar ir kaip.

Neisivaizduoju, kaip imanoma butu 2m. nieko neitarti, nebent ir pats vyras laksto, arba visai zmona nerupi.
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 13, 11:20)

Tai nesuprantu, aukos yra kurie-neistikimautojai ar apgaudinejamieji?

Man tokis vaizdelis, kad jau tu cia asmeniskai delioji epitetus - kad tamstai labai norisi kazko gailetis, matai, tas deklaruojamas gailestis ir panieka daznai rodo zmogaus nora pasijust geresniu, negu gailimasis, ane? Nes va-anas, ziurek, apgailetinas, o as=ne.. smile.gif .

Ir jei kreipiesi asmeniskai-ka as pati apie save galvoju - o ka tureciau galvot, ir del ko? g.gif Tamsta cia bandai prilipint-kad va, nepritari tai sventai tiesai, kad kas turejo seksa uz seimos ribu, tai vsio, kekse, blogiete, vadinasi,pati keksauji, ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 13, 10:45)
Tai kad teisi, dar ir kaip.
Neisivaizduoju, kaip imanoma butu 2m. nieko neitarti, nebent ir pats vyras laksto, arba visai zmona nerupi.

labai paprastai - pvz.: pietų pertraukos smile.gif ir ką įtarsi? Jei yra galimybė darbo metu išvažiuoti "darbo reikalais" - niekas niekada nieko nesuos.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 13, 11:09)
labai paprastai - pvz.: pietų pertraukos smile.gif ir ką įtarsi? Jei yra galimybė darbo metu išvažiuoti "darbo reikalais" - niekas niekada nieko nesuos.

Protingas zmogus suuos ir dar kaip, ilgainiui tas pasimato ant zmogaus, kad kazka dar turi sone, nesvarbu, ar po darbo lekia, ar darbo metu, bet jei su sutuoktiniu esi artimas, pajusi, kad kazkas yra kitaip. Ant moteru tas ypac matosi, pradeda "svyteti" rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 13 balandžio 2015 - 11:14
Jus gi apgaudinejat savo antras puses. Kokia reiksme jums turi sutuoktinis ir pati santuoka? biggrin.gif
Saskaitos pas jus atskiros? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siaip kiek teko is sm susidaryti numone, tai epitetais svaistosi tos, kurios buvo apgautos, tokios nekencia visu svetimautoju, bet prie ko cia jos? Ne visos neistikimos buvo su vedusiais. O kaip tada tos laisvos, kurios susideda su vedusiais, jos jau ne kekses? Arba tos, kurios sugula per pirma pasimatyma? Cia tipo tokios jau labai rimtos, nora budamos laisvos laksto nuo vieno prie kito biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 13, 11:11)
Protingas zmogus suuos ir dar kaip, ilgainiui tas pasimato ant zmogaus, kad kazka dar turi sone, nesvarbu, ar po darbo lekia, ar darbo metu, bet jei su sutuoktiniu esi artimas, pajusi, kad kazkas yra kitaip. Ant moteru tas ypac matosi, pradeda "svyteti"  rolleyes.gif .

aš tau sakau - nesimato, jei viskas su protu daroma smile.gif meilužiai ir meilužės nebūtinai atsiranda todėl, kad šeimoje kažkas blogai. Dažnai tai būna tiesiog smalsumas - naujas kūnas ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 13 balandžio 2015 - 11:23
Jus gi apgaudinejat savo antras puses. Kokia reiksme jums turi sutuoktinis ir pati santuoka?  biggrin.gif
Saskaitos pas jus atskiros?  biggrin.gif  biggrin.gif

Kas tos "jūs"? Gal nickais pavardint vertėtų?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 13, 11:22)
aš tau sakau - nesimato, jei viskas su protu daroma smile.gif

Kalbi is patirties bigsmile.gif ? O as saka, kad matosi, jei sutuoktinis protingas smile.gif. Bet kad dazna moterele uzsimerkia i tuos matymus rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 13 balandžio 2015 - 11:24
QUOTE(*South* @ 2015 04 13, 11:23)
Kalbi is patirties  bigsmile.gif ? O as sakau matosi, jei sutuoktinis protingas smile.gif. Bet kad dazna moterele uzsimerkia i tuos matymus  rolleyes.gif .

jei matosi, reiškia, tas, kuris pasilinksmina šone - ne toks protingas smile.gif tokių "matančių" paranojikių - pilnas forumas. Jei seksas yra tik seksas - niekaip nepamatysi. Kai prasideda visokie susižavėjimai, tada taip, sutinku - galima kažką lyg ir įtarti, bet tik ne tuomet, kai yra tik seksas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 13 balandžio 2015 - 11:26
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 13, 11:22)
meilužiai ir meilužės nebūtinai atsiranda todėl, kad šeimoje kažkas blogai. Dažnai tai būna tiesiog smalsumas - naujas kūnas ir tiek.

Tai zinoma, kad ne visi eina i kaire, nes seimoje kazkas blogai, bet tokie zmones yra labai pavojingi, kurie eina tik del smalsumo ar naujo kuno.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 13, 11:25)
jei matosi, reiškia, tas, kuris pasilinksmina šone - ne toks protingas smile.gif

Nebutinai, yra ir kiti variantai. Pirmas: sutuoktiniui nelabai rupi tie pasikeitimai. Antras: apsimeta, kad ju nemato. Trecias: pats laksto i kaire.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 13, 11:25)
Kai prasideda visokie susižavėjimai, tada taip, sutinku - galima kažką lyg ir įtarti, bet tik ne tuomet, kai yra tik seksas.

Labai mazai yra tokiu, kuriems tai buna tik seksas, anksciau ar veliau dauguma isitraukia i tai su jausmais,ypac moterys.
Atsakyti