limasolis

Pafoso pusej mes irgi uzsisakem Julipapasgardens, o patarkit kokius apartmentus Limasolio regione

Sveikos
ruosiasi ir musu seimyna aplankyti Kipra. Norejau jusu paklausti ar automobilio nuoma 160 eur sav.padori kaina? Cia jau su visais mokesciais, 0 francize, moketume grynais. Keliaujame balandzio pabaigoje.

QUOTE(Vanesa05 @ 2016 01 14, 00:11)
Sveikos
ruosiasi ir musu seimyna aplankyti Kipra. Norejau jusu paklausti ar automobilio nuoma 160 eur sav.padori kaina? Cia jau su visais mokesciais, 0 francize, moketume grynais. Keliaujame balandzio pabaigoje. 

Mes irgi keliaujam balandžio pabaigoj tik 2 sav.
Mums auto 2 sav. gaunas apie 230 eur
QUOTE(Vanesa05 @ 2016 01 13, 23:11)
Sveikos

Aš kovo pabaigai tokią pačią 8 parom gaunu.
QUOTE(Romap @ 2016 01 14, 12:20)
Aš kovo pabaigai tokią pačią 8 parom gaunu.
Imsite tokia kaina ar ieskosite pigiau?

Dar klausimas, kas buvo turkiškoje pusėje. Kaip ten su tuo draudimu? vienas buvęs aiškina, kad ir nusipirkus pasienyje draudimą -20-25eur, jei įvykis dėl mano kaltės, tai visvien turėsiu papildomai mokėti??? tai kažkaip baisoka būtų...
Papildyta:
Kad pigiau niekur neberandu, o čia dar + automatinė.
Papildyta:
QUOTE(Vanesa05 @ 2016 01 14, 11:22)
QUOTE(Romap @ 2016 01 14, 12:24)
Dar klausimas, kas buvo turkiškoje pusėje. Kaip ten su tuo draudimu? vienas buvęs aiškina, kad ir nusipirkus pasienyje draudimą -20-25eur, jei įvykis dėl mano kaltės, tai visvien turėsiu papildomai mokėti??? tai kažkaip baisoka būtų...
Papildyta:
Papildyta:
O kur, jei nepaslaptis, radote automatine uz tokia kaina? Nes man siulo mechanine

Laba diena. Gal yra kipriečių šioje temoje? Ar tikrai dabar taip šalta, kaip rodo gismeteo? Ir kai lyja, ar lyja visą dieną, ar protarpiais?
Kas buvote turkiškoje dalyje??? HELP!!!!!!!
Klausimas - ar apsidraudus pasienyje į turkiškąją pusę į draudimą įeina visų žalų atlyginimas???
Ar jeigu įvykis dėl mano kaltės, tai visvien turėsiu papildomai mokėti???
Labai prašau atsakyti
Klausimas - ar apsidraudus pasienyje į turkiškąją pusę į draudimą įeina visų žalų atlyginimas???
Ar jeigu įvykis dėl mano kaltės, tai visvien turėsiu papildomai mokėti???
Labai prašau atsakyti

Sveiki,
kliaujame i Kipra balandzio pabaigoje, su seneliais ir dviem vaikais ( 2,5 metu ir 8 menesiu) gal galit rekomenduoti gera viesbutis, kuriame butu ka veikti vaikui bei maitinimas butu geras. Kadangi vaikai dar mazi, tai laika leisim viesbutyje, norisi, gauti gera aptarnavima
Skrendam i Pafoso oro uosta.
kliaujame i Kipra balandzio pabaigoje, su seneliais ir dviem vaikais ( 2,5 metu ir 8 menesiu) gal galit rekomenduoti gera viesbutis, kuriame butu ka veikti vaikui bei maitinimas butu geras. Kadangi vaikai dar mazi, tai laika leisim viesbutyje, norisi, gauti gera aptarnavima