Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

limasolis smile.gif
Atsakyti
Pafoso pusej mes irgi uzsisakem Julipapasgardens, o patarkit kokius apartmentus Limasolio regione 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ruosiasi ir musu seimyna aplankyti Kipra. Norejau jusu paklausti ar automobilio nuoma 160 eur sav.padori kaina? Cia jau su visais mokesciais, 0 francize, moketume grynais. Keliaujame balandzio pabaigoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa05 @ 2016 01 14, 00:11)
Sveikos  smile.gif  ruosiasi ir musu seimyna aplankyti Kipra. Norejau jusu paklausti ar automobilio nuoma 160 eur sav.padori kaina? Cia jau su visais mokesciais, 0 francize, moketume grynais. Keliaujame balandzio pabaigoje.  4u.gif

Mes irgi keliaujam balandžio pabaigoj tik 2 sav.
Mums auto 2 sav. gaunas apie 230 eur
Atsakyti
QUOTE(Vanesa05 @ 2016 01 13, 23:11)
Sveikos  smile.gif  ruosiasi ir musu seimyna aplankyti Kipra. Norejau jusu paklausti ar automobilio nuoma 160 eur sav.padori kaina? Cia jau su visais mokesciais, 0 francize, moketume grynais. Keliaujame balandzio pabaigoje.  4u.gif

Aš kovo pabaigai tokią pačią 8 parom gaunu.
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2016 01 14, 12:20)
Aš kovo pabaigai tokią pačią 8 parom gaunu.

Imsite tokia kaina ar ieskosite pigiau? smile.gif
Atsakyti
Dar klausimas, kas buvo turkiškoje pusėje. Kaip ten su tuo draudimu? vienas buvęs aiškina, kad ir nusipirkus pasienyje draudimą -20-25eur, jei įvykis dėl mano kaltės, tai visvien turėsiu papildomai mokėti??? tai kažkaip baisoka būtų...

Papildyta:
QUOTE(Vanesa05 @ 2016 01 14, 11:22)
Imsite tokia kaina ar ieskosite pigiau?  smile.gif

Kad pigiau niekur neberandu, o čia dar + automatinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romap: 14 sausio 2016 - 11:25
QUOTE(Romap @ 2016 01 14, 12:24)
Dar klausimas, kas buvo turkiškoje pusėje. Kaip ten su tuo draudimu? vienas buvęs aiškina, kad ir nusipirkus pasienyje draudimą -20-25eur, jei įvykis dėl mano kaltės, tai visvien turėsiu papildomai mokėti??? tai kažkaip baisoka būtų...
Papildyta:
Kad pigiau niekur neberandu, o čia dar + automatinė.

O kur, jei nepaslaptis, radote automatine uz tokia kaina? Nes man siulo mechanine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa05 @ 2016 01 14, 11:29)
O kur, jei nepaslaptis, radote automatine uz tokia kaina? Nes man siulo mechanine  smile.gif

http://www.rentalcars.com/
Atsakyti
Laba diena. Gal yra kipriečių šioje temoje? Ar tikrai dabar taip šalta, kaip rodo gismeteo? Ir kai lyja, ar lyja visą dieną, ar protarpiais?
Atsakyti
Kas buvote turkiškoje dalyje??? HELP!!!!!!!
Klausimas - ar apsidraudus pasienyje į turkiškąją pusę į draudimą įeina visų žalų atlyginimas???
Ar jeigu įvykis dėl mano kaltės, tai visvien turėsiu papildomai mokėti???

Labai prašau atsakyti blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

kliaujame i Kipra balandzio pabaigoje, su seneliais ir dviem vaikais ( 2,5 metu ir 8 menesiu) gal galit rekomenduoti gera viesbutis, kuriame butu ka veikti vaikui bei maitinimas butu geras. Kadangi vaikai dar mazi, tai laika leisim viesbutyje, norisi, gauti gera aptarnavima smile.gif Skrendam i Pafoso oro uosta.
Atsakyti