Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(mil@4k@ @ 2016 06 08, 15:54)
Niekaip negaliu apsisprest, kur gyventi, Protarose/Paralimni atrodo grazesni pliazai, o Pafoso regione, gamta atrodo grazesne. Gal kas issakys savo nuomone, kur asmeniskai labiau patiko jums smile.gif Dekoju  4u.gif

Viena savaite gyvenom Limasolyje, antra Pafose. Rinkciausi Pafosa mirksiukas.gif

Skaitau Hislop knyga "Sauletekis". Kas planuojate vykti i turkiska Kipro puse, butinai perskaitykit. Joje rasoma apie Famagusta. Gaila, kad ji dar nebuvo isleista, kai mes buvom Famagustoj.
Atsakyti
QUOTE(mil@4k@ @ 2016 06 08, 16:54)
Sveikos keliautojos smile.gif Na ir mes jau turime bilietukus, si kart issirinkom Kipra smile.gif noreciau paklausti jau ten buvusiu ir zinanciu, koks regionas jums labiau patiko Pafoso ar Famagustos? Niekaip negaliu apsisprest, kur gyventi, Protarose/Paralimni atrodo grazesni pliazai, o Pafoso regione, gamta atrodo grazesne. Gal kas issakys savo nuomone, kur asmeniskai labiau patiko jums smile.gif Dekoju  4u.gif

Buvome Kipre 2 kartus ir kiekviena karta skirtingoje jo dalyje, pirma karta buvome turkiskoje jo dalyje, labai patiko, tiek maisto prasme, tiek apgyvendinimo, rugsejo pabaigoje orai buvo fantastiki, ne per karsta, jura isilus, super viskas tiesiog. antra karta jau buvome europineje dalyje larnakoje. vat ten kazkaip nepatiko, gal kad apartamentus nepataikem issinuomot, gal kad buvome birzelio pradzioje kai siaute labai stiprus vejai (nunesdavo apkrauta vezimuka pliaze), vanduo irgi nebuvo ant tiek isiles, kad vaikams butu malonu ilgai maudytis. zodziu, rekomenduoju turkiska dali. tik jeigu nuomosites masina, ziurekite kad su ja galetumet keliauti po visa kirpa, nes ne visos kompanijos leidzia kirsti siena. mes emem shuttle is orouosto i apartamentus, brangoka, bet deja issinuomot masinos, kuria galima keliaut po visa kirpa, susiveline neradom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jevcia: 09 birželio 2016 - 08:34
QUOTE(mil@4k@ @ 2016 06 08, 17:54)
Sveikos keliautojos smile.gif Na ir mes jau turime bilietukus, si kart issirinkom Kipra smile.gif noreciau paklausti jau ten buvusiu ir zinanciu, koks regionas jums labiau patiko Pafoso ar Famagustos? Niekaip negaliu apsisprest, kur gyventi, Protarose/Paralimni atrodo grazesni pliazai, o Pafoso regione, gamta atrodo grazesne. Gal kas issakys savo nuomone, kur asmeniskai labiau patiko jums smile.gif Dekoju  4u.gif

Mes irgi šį klausimą sprendėme, bet taip susidėliojo,kad pasirinkome Famangustos regioną, gyvenome Ayia Napoje, bet buvome ir Protare, tai paplūdimiai labai patiko, aišku mums buvo ir aktualu,nes buvome su mažu vaiku,kuriam smėlis yra didelis džiaugsmas,o ir geras priėjimas, gylis prie vandens taip pat svarbus smile.gif Pakeliavome aplinkui, nebuvome toli nuvažiavę, bet ką matėme patiko - maži miestukai, gamta smile.gif Būtų įdomu ir kitas dalis Kipre aplankyti, palyginti tada būtų galima.
Atsakyti
QUOTE(mil@4k@ @ 2016 06 08, 16:54)

Mums vienareiksmiskai Pafosas mielesnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2016 06 09, 08:32)
Buvome Kipre 2 kartus ir kiekviena karta skirtingoje jo dalyje, pirma karta buvome turkiskoje jo dalyje, labai patiko, tiek maisto prasme, tiek apgyvendinimo

drinks_cheers.gif , man irgi turkiska Kipro puse patiko labiau smile.gif
Atsakyti
man asmeniškai akamos pusiasalis gražiausias, smile.gif turkiška dalis ir labai patiko, rudenį trečia kart važiuosim, bet trumpam ir į aya napa lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu atsiliepusioms 4u.gif Na dabar dar apie Turkiska dali galvot pradejau biggrin.gif reikes su saviskiais pasitarti smile.gif radau neblogus apartamentus Polis miestelyje smile.gif dar pasiziuresiu Turkiska dali, bet del to vazinejimo, kad nebutu problemu, masina tai turesim visa laika.
Atsakyti
Man turkiška pusė patiko tik dėl gamtos, bet šiaip labai apleista viskas, o ir susikalbėt, turkiškai nemokant, sunku. Buvom lapkritį, oras puikus, tik dienos trumpos. Daugiau keliavom vietiniais dolmušais, bet pvz. į St. Hilarion castle galima nuvažiuoti tik automobiliu, tai ėmėm taksi, suderėję kainą - taip ir turistų info centre rekomendavo.
Rinkčiausi Pafosą smile.gif , ten labai patiko, o ir pasiganyt taip pat buvo kur, puikus susisiekimas autobusais.
Atsakyti
apsisprendem smile.gif Issirinkom apartamentus Polis miestelyje smile.gif dabar dar masina reikia uzsakyt smile.gif ir laukt atostogu beliks thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(mil@4k@ @ 2016 06 14, 11:02)
apsisprendem smile.gif Issirinkom apartamentus Polis miestelyje smile.gif dabar dar masina reikia uzsakyt smile.gif ir laukt atostogu beliks  thumbup.gif

Man pats fainiausias Polis / Latchi wub.gif buvome kova, tai labiausiai patiko si Kipro dalis .. Palyginimui kaip Lietuvoje yra Nida,Palanga , Sventoji... tai Kipro Latchis ir Polis yra kaip Nida. Netoli Pafosas ~30 km, daug vynuogynu, kalnai... labai fainai
Atsakyti
QUOTE(mamamia25 @ 2016 07 13, 20:01)
Man pats fainiausias Polis / Latchi  wub.gif buvome kova, tai labiausiai patiko si Kipro dalis .. Palyginimui kaip Lietuvoje yra Nida,Palanga , Sventoji... tai Kipro Latchis ir Polis yra kaip Nida. Netoli Pafosas ~30 km, daug vynuogynu, kalnai... labai fainai

tikrai taip smile.gif pati pačiausia Kipro dalis
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 06 10, 10:09)
Man turkiška pusė patiko tik dėl gamtos, bet šiaip labai apleista viskas, o ir susikalbėt, turkiškai nemokant, sunku.

drinks_cheers.gif. Man patiko gamta, Kyrenija, St. Hilarion pilis. Pabuti smagu, bet atostogauti nenoreciau.

QUOTE(pasaule @ 2016 07 14, 07:01)
tikrai taip smile.gif  pati pačiausia  Kipro dalis

O man ten per tylu ir per ramu. Man vakarais reikia promenados, kad prasivaiksciot jurai osiant, jaukiu tavernu ant juros kranto. Nemegstu klubu, selioniu per naktis, bet kadangi niekada neturejau kaimo, tai man reikia miesto surmulio smile.gif
Atsakyti