Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinija

QUOTE(kysa000 @ 2015 04 17, 11:52)
Ar esat kas nors uzsakineje nakvyne per homeaway.com? Rezervacija galima tik sumokant pavedimu apartamentu savininkui. Neramina kad nesaugu tokie mokejimai. Ar nera buve kad dingo savininkas?
Visad sakaus per booking tai sios bedos neturejus...

Tikrai neapgaus. mes visada stengiamės bendrauti tiesiai su savininkais smile.gif

Gal kam pravers ir mano reportažas apie Sardiniją.

http://www.supermama...p;hl=sardinijos
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2015 04 22, 20:23)
Tikrai neapgaus. mes visada stengiamės bendrauti tiesiai su savininkais smile.gif
Gal kam pravers ir mano reportažas apie Sardiniją.

http://www.supermama...p;hl=sardinijos

Įkėliau į pirmą puslapį, kažkaip buvau praleidus ax.gif blush2.gif

Atsakyti
Užsisakėme automobilį per arguscarhire.com. Gal kas turite patyrimo - kiek ši firma ima užstato kai neimi papildomo draudimo? Pagal sutartį suprantu, kad bus 1500 eur. ?? Ar jie tiek ima, ar ima tiek, kiek tuo metu sugalvoja, kaip Sicilijoj?
Atsakyti
Merginos padekite! Planuojame i sardinija atskristi nakti i Katanija. Ir iskarto norime su nuomotu auto vaziuoti i siaurine puse salos. Esame su vaikais. Ar mums pavyks per kokia tris val pasiekti siaurine puse nakti? Skautau, kad ten keliai kalnuoti su posukiais? Ar geriau apsistoti nakti katanijoj vienai nakciai, zodziu nzn ka daryti
Atsakyti
QUOTE(vieracka @ 2015 05 03, 11:20)
Merginos padekite! Planuojame i sardinija atskristi nakti i Katanija. Ir iskarto norime su nuomotu auto vaziuoti i siaurine puse salos. Esame su vaikais. Ar mums pavyks per kokia tris val pasiekti siaurine puse nakti? Skautau, kad ten keliai kalnuoti su posukiais? Ar geriau apsistoti nakti katanijoj vienai nakciai, zodziu nzn ka daryti

Ar Jūs nieko nesumaišėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vieracka @ 2015 05 03, 12:20)

Oi soriuks norejau parasyti i Kaljario oro uosta atskrendame nakti ir vyktumem i siaurine puse nakti, nes ten norime apsistoti 😊 ar verta vaziuoti nakti toki kelia ilga, ar geriau viena nakti apsistoti kur ir kita diena testi kelione?
Dar turiu klausima jeigu 7 zmones, tai masinas dvi nuomotis reikes. Tai du zmones vairuotojai turi tureti kredit korteles? Ar uztenka vienam asmeniui tureti ir jis paima dvi masinas?
Ir kiek kainuoja kedute vaikiska? Vaikai, tai trys?
Atsakyti
QUOTE(vieracka @ 2015 05 03, 20:27)
Oi soriuks norejau parasyti i Kaljario oro uosta atskrendame nakti ir vyktumem i siaurine puse nakti, nes ten norime apsistoti 😊 ar verta vaziuoti nakti toki kelia ilga, ar geriau viena nakti apsistoti kur ir kita diena testi kelione?
Dar turiu klausima jeigu 7 zmones, tai masinas dvi nuomotis reikes. Tai du zmones vairuotojai turi tureti kredit korteles? Ar uztenka vienam asmeniui tureti ir jis paima dvi masinas?
Ir kiek kainuoja kedute vaikiska? Vaikai, tai trys?

Tikrai nevažiuočiau naktį į šiaurinę pusę. Kėdučių nuomoje mačiau, bet dėl kainų nesidomėjau.

Mano nuomonė: su vaikais iš viso nesitrenkčiau į šiaurinę pusę, man asmeniškai labai patiko Villassimius kurortas, tai su vaikais mielai leisčiau laiką ten.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 05 04, 10:16)
Tikrai nevažiuočiau naktį į šiaurinę pusę. Kėdučių nuomoje mačiau, bet dėl kainų nesidomėjau.
Mano nuomonė: su vaikais iš viso nesitrenkčiau į šiaurinę pusę, man asmeniškai labai patiko Villassimius kurortas, tai su vaikais mielai leisčiau laiką ten.

O kur ''platesnė '' nuomonė apie įvykusią kelionę? bigsmile.gif Ar likot patenkinti?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 05 04, 23:38)
O kur ''platesnė '' nuomonė apie įvykusią kelionę? bigsmile.gif Ar likot patenkinti?

Rasa, net nežinau, bet koks atitrūkimas nuo kasdienybės yra gerai, kad labai svaigtume oj kaip ten nerealu tikrai nėra, sakyčiau vidutiniškai.
Atsakyti
Sveiki, noriu patarimu besilankusiu su seimomis. Kuri regiona geriausia pasirinkti keliaujant su vaikais? Liepos menesi lyg neblogu kainu yra bilietu, reikia apartamentu, bet kad kainos sokteleje g.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2015 05 10, 19:21)
Sveiki, noriu patarimu besilankusiu su seimomis. Kuri regiona geriausia pasirinkti keliaujant su vaikais? Liepos menesi lyg neblogu kainu yra bilietu, reikia apartamentu, bet kad kainos sokteleje  g.gif

Liepa rugpjutis jeigu islosite su skrydziais taip pralosite su nuoma ir masinos nuoma.Regionai grazus visi.Su masina isviso nera skirtumo.Mes pvz megstame Alghero,Sassario ir Bosa.Bet ir rytu pakrante nuostabi.Man patinka Sardinija Rugseji spali ir kainu ir oro atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 05 10, 21:05)
Liepa rugpjutis jeigu islosite su skrydziais taip pralosite su nuoma ir masinos nuoma.Regionai grazus visi.Su masina isviso nera skirtumo.Mes pvz megstame Alghero,Sassario ir Bosa.Bet ir rytu pakrante nuostabi.Man patinka Sardinija Rugseji spali ir kainu ir oro atzvilgiu.

Aciu uz atsakyma, tai jau tikrai ta ir as pastebejau, kad nieko cia pigaus nesigaus ta liepa mums smile.gif reik birezliui organizuot tikriausiai.
Atsakyti