Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR, Jubiliejinė 20tema

QUOTE(RositaK @ 2015 04 15, 12:15)
4u.gif sėkmės! lauksim naujienų ir patirties  4u.gif

Būtinai pasidalinsiu patirtinimi, negi tik jus išnaudosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, Šarkela, man turkai dėl per aukšto FSH buvo paskyrę Cyclo-Progynova iš pakeičiamosios hormonų terapijos. Užkilimas nuo aukšto iki labai aukšto buvo laikinas (1 mėn), tai nežinau, ar būtent tai padėjo. Jei vien tik dėl tų vaistų skrist, tai klausimas, ar verta, bet gali rasti ir kitų bėdų, o tada verta. Gal pamėgink rasti analogiškų vaistų LT, kad ginė paskirtų, ir pažiūrėk ar veikia?
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 14, 23:09)
Sveikos, mergaites  mirksiukas.gif
Na, as cia su musu keliones organizavimu...  ax.gif

Mes zinok tuos pacius buto klausimus sprendziam. As pigiau 40 eur naktis nieko normalaus nerandu..
Sezonas prasideda.

Tai geguze? Ieskau draugu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 15, 09:58)
Aš sau bilietus 27 dienai tiesioginio skrydžio iš Lv, pirkausi už 234€ su turkų avialinijom. Su persėdimais buvo pigesnių variantų.  4u.gif
Nu fainas  thumbup.gif  Bet kaina 30-čiai dienų 2370€  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Nejau panašios kainos bus visur?
Angelas sargas, sėkmingos punkcijos!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Taip is Rygos zymiai pigiau nei is Vilniaus su turkishairlines doh.gif
Bookinge visad brangiau geriausia rast tiesiogini kontakta (as gal rasiu vizitine), o tada pasideret nes ilgam gyvensite. O kodel net 30 dienu? man uzteko 20 dienu.
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 15, 10:59)
Labas mergaites 4u.gif as jau po punkcijos guliu palatoje, ispunktavo 12 folikulu smile.gif , dabar laukimas, kaip viskas toliau eisis smile.gif

Tikrai saunus derliukas thumbup.gif dabar apsisarvuok kantrybe ir neisileisk jokiu blogu minciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 15, 11:59)
Labas mergaites 4u.gif as jau po punkcijos guliu palatoje, ispunktavo 12 folikulu smile.gif , dabar laukimas, kaip viskas toliau eisis smile.gif

Gražus derlius thumbup.gif svarbiausia derlingas būtų, to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judesiuke @ 2015 04 15, 10:08)
Tada  nuraminot mane  4u.gif  Labai nedaug informacijos yra apie šį tyrimą ir jo rezultatus internete, pati genetikė irgi nedaug informacijos turi (jokių papildomų tyrimų nesiūlo),  o man vis toks klausimas neramino, jei aš naikinu vyro spermą ar negali tai įtakoti ir embriono? Pas mus abu kartus embrionai nustodavo dalytis kažkur 5 diena. Idomu buvo ar darytis kažkokius papildomus tyrimus  ir tik tada kreiptis į TR, bet jei sakot neturi įtakos, tai sulaukiu paskutinių savo hormonų tyrimų ir siunčiu laišką TR  thumbup.gif

Įdomu, ką imunologai pasakytų. Bet Lietuvoj, ko gero, nėr ko klaust...
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 15, 11:59)
spunktavo 12 folikulu smile.gif

Super! thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Aivė @ 2015 04 15, 13:34)
O kodel net 30 dienu? man uzteko 20 dienu.

Čia aš šiaip, +- suvedžiau datas, tiesiog kainos domina... blush2.gif Man iki kol turkai leidimo neduos, nėra ko galvą kvaršint butais .... biggrin.gif BET prasičekinti kas ir kaip - būtina! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 04 15, 06:46)
man cia patiko http://www.booking.c...r...type=total

kiek zinau be manes gyveno dar 2 mergaites.

Neblogas visai atrodo, bet kaina truputi sakyciau kandziojasi - nuo geguzes 2d. iki 31d. - £1491! (o buvo pries tai £1656, skliausteliuose parasyta), tipo cia jau su nuolaida... doh.gif Sakom uz tokia kaina tikriausiai jau vos ne all inclusive viesbuti galetume pasiimti... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 15, 06:48)
Labai jau brangus bilietai, as su turkijos avialinijom, buvau radusi uz 216 eur vienam i abu galus. gal bandykit dar paieskoti bilietuku per kitas paieskos sistemas. Pairinkit ivykimo atvykimo laika kita, pavarijuokit, tada ir kaina keiciasi.

Na, jo, nepigus, nepigus... doh.gif Gal del to, kad ziurim geguzes pradziai, o jau balandzio vidurys... unsure.gif Atvykimo laika derinam pagal mano mmm ir darbus, norim bent diena dvi nuskristi anksciau negu jos ateis, kad apsiziuret, susirast ligonine nuo buto, kokia maisto parduotuve kur aplinkui, o kadangi mano mmm nera labai reguliarios, tai galim tik spet, skaiciavau 28c.d., tai vyktume pora dienu anksciau unsure.gif Meginom ziuret su persedimais, tai sakom kazin ar po to nereiks damoket uz bagaza, juk per turkish airlines, tai 30kg i bendra bagaza galima... ar paskiau nebus nesusipratimu del bagazo, kad turesim damoket, gausis paskiau vos ne panasi kaina, ir daugiau laiko sugaisim... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 04 15, 07:57)
Arba is Rygos zenkliai labai skiriasi, apsimoka net kartais is ten skristi  4u.gif

Tame ir esme, kad mes ne LT gyvenam, o Siaures Airijoj - geriausiai mums butu is Belfasto, bet is ten neskrenda niekas i TR, tai skristi turim is Dublino... Tik Turkish Airlines yra tiesioginiai skrydziai is cia... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2015 04 15, 11:01)
Mes zinok tuos pacius buto klausimus sprendziam. As pigiau 40 eur naktis nieko normalaus nerandu..
Sezonas prasideda.

Tai geguze? Ieskau draugu  4u.gif

Murke, kadaa jus tiksliai vykstate? Mes planuojam geguzes 2d. ax.gif
Viena vyksi ar su TB? Konsultacijai ar jau paciam IVF? mirksiukas.gif
Mes tokius vienus apartamentus neblogus radom netoli Taksim aikstes, tai 29£ uz nakti, is pradziu buvom pasirinke 21diena, tai buvo 6£ nuolaida, o po to parinkau iki geguzes 31d.tai 9£ nuolaida jau raso, zodziu, kuo ilgesniam laikui, kaip suprantu, tai tuo didesne nuolaida thumbup.gif Tik dabar parasiau ir laukiu atsakymo del depozito, del apmokejimo ir pan. Vakar uzvakar buvo laisvas nuo geguzes2., o dabar jau rodo, kad geguzes 2d. uzimta, tai taiip iseitu, kad dar ta viena naktele tektu kazkur viesbutyje praleisti. Bet ir ziuriu, kad reiketu paskubeti su tuo uzsisakymu, nes sake pas juos labai bizi, ir jei per pora dienu jau neliko musu visu norimu dienu uzsisakyt, tai gali greit ir kitu nelikt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 15, 15:58)
Neblogas visai atrodo, bet kaina truputi sakyciau kandziojasi - nuo geguzes 2d. iki 31d. - £1491! (o buvo pries tai £1656, skliausteliuose parasyta), tipo cia jau su nuolaida...  doh.gif  Sakom uz tokia kaina tikriausiai jau vos ne all inclusive viesbuti galetume pasiimti...

Panos, ar jus nenoretumet sukontaktuot su Turkijos lietuviu bendruomene ir per juos uzklaust, ar kas is lietuviu nezino/nenuomoja busto. Belgijos lietuviu bendromeneje tai labai daznas reiskinys.
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 04 15, 15:27)
Panos, ar jus nenoretumet sukontaktuot su Turkijos lietuviu bendruomene ir per juos uzklaust, ar kas is lietuviu nezino/nenuomoja busto. Belgijos lietuviu bendromeneje tai labai daznas reiskinys.

Nu gal... Bet kokiu budu?? g.gif Zinai, kai laikas spaudzia, ir leutuvo bilietai brangsta vos ne ka kas valanda, ir butu nebelieka greit... verysad.gif Jei per FB, tai nesinori nei kiek, nes kaip beveik niekas nezino apie musu tuos "reikaliukus", tai tuoj visiems uzmaciusiems kiltu 1001 klausimas apie tai, ka mes ten veiksim ir pan... doh.gif
Atsakyti
Renete, prasitrink a.ž 4u.gif
Atsakyti