QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 21, 10:39)
Mergaitės, jeigu galit pasidalinkit šiek tiek info dėl pani Kristinos... Tiesiog į kuriuos momemtus reikėtų labiau pačiam atkreipti dėmesį? Kur ji ir ką ji gali "prichimičint"?

Nes anglakalbio vertėjo negalėsim imti, o leisti Kristinai susikirsti irgi visai nesinori...
Aš laaabai trumpai su ja bendravau, nes neturėjom paskirtos koordinatorės prieš ten nuvažiuojant, bendravau tiesiogiai su Dr. Hande. Tai ten nuvykus bandžiau angliškai susikalbėt su registratore, bet jos nesupratau (arba dėl akcento, arba dėl jos minimalios anglų), tai jinai nusprendė, ka man rusakalbė koordinatorė bus geriau. Tada pralaukėm turbūt kokią valandą ar daugiau, kol mus pastebėjo trečią kartą praeinanti akivaizdžiai vadovaujančias pareigas užimanti moteris ir paklausė registratūroj kas darosi. Tada Kristina atšuoliavo ir su ja pasėdėję kokias 10min už gyd durų nuėjom į vidų. Tą laiką jinai tiesiog sėdėjo sulindus į telefoną, jei neklystu (kaip ir beveik visą laiką po to). Įėjus į kabinetą gyd Hande nesuprato kam man vertėja, todėl tiesiogiai bendravom su ja (jos anglų k. super), Kristina prasėdėjo kampe už manęs, nežinau ar užsirašinėjo ką ar telefoną skaitė

. Tada Kristina mane palydėjo kraujo duoti ir paliko pas rusakalbę laborantę, kuri buvo labai faina, ir nors man pradūrė abi rankas, nes kraujas nebėgo, buvo labai maloni ir daugiau nieko nebadė, bandė išgręžti kairiąją

Tada Kristina mane pasiėmė ir nuvedė HSG daryt. Šitoj vietoj nežinau ar Dr Hande pati nusprendė pasilikti ilgiau dėl manęs (nes mes kitą rytą 6tą val išskridom) ar ją Kristina įkalbėjo (būtų jai didelis pliusas, nes HSG norėjau pas turkus). Pakeliui
papliotikino apie save, gal parodė vaiko(ų) nuotraukas, o atsisėdus prie kabineto toliau lindėjo telefone. Čia irgi toks dalykas - nežinau ar žaidimus žaidė, ar mergaitėm atrašinėjo į laiškus ar žinutes, tai negaliu komentuoti, bet man nekaip atrodė ten šalia jos sėdint. HSG man praėjo žiauriai, bet nesiplėsiu, nes niekas neklausė

Po jo su Kristina susitarėm susisiekti, nes gyd Hande norėjo su prof pasitarti ar man LP reikia. Grįžus jai parašiau angliškai, nes rusiškai man tas pats kas užmerktom akim kojom rašyt, bet iš jos negavau jokių žinių. Daugiau nerašinėjau, nes pasikeitė planai, o grįžus prie turkų iškart paprašiau anglakalbės koordinatorės. Tiek mano istorijos apie Kristiną ir ne tik. Man nepatiko, bet nežinau kiek objektyviai, tai išsiplėčiau, kad savo nuomonę susidarytum. Atsiprašau, jei per daug

Sakyčiau iš jos atsakymo gali tekti palaukti, arba įkyriai prašinėti. Daugiau gal ok
Papildyta:
QUOTE(Karmensita @ 2015 04 21, 10:53)
Sekmadienį gali priimti, įmanoma susitarti, tik vertėjų nebus, bet su gydytoja susikalbėsi. Pirmadienį iš orouosto aš nerizikuočiau, gali būti kamščiai, vairuotojai vėluoti ir pan. Tarkim, kai gruodį skridau, Stambule prie laukimo stendo buvau 18 val., vairuotojas pasirodė po 21 val., paskui dar užklimpo bevažiuodamas per stačius kalnus, kol išsikvietė, kas ištraukia ir pan., tai viešbuty buvau prieš vidurnaktį, gerai, kad apartamentai buvo su 24/7 recepcija.
Ai, ir dar klausimas ar laboratorija vakare dirbtų, be to, pas juos gydytojų konsiliumas, kokias dozes pagal tyrimus skirt, nuo 16 val. berods.

Supratau... Reikės tada rimčiau apsvarstyti bilietų keitimo variantą ir ieškotis viešbučio prie klinikos, nes tą naktį būsiu viena.
Mergaitės, ar bigbox ar tempo rekomenduotumėt žiauriai bailei?

Kuris saugesnis atrodo? Aš šiaip normaliuose viešbučiuose viena nakvodama duris kėde užremiu
QUOTE(DruiDe @ 2015 04 21, 10:54)

O as kad geriu ta kisieliu ir nieka

Ačiū
Pani Kristina reikia spausti prie sienos konkreciai. Ji neatsake man nei i viena laiska. Bet paskambinau, pasakiau pikciau ko noriu ir viska gavau
As mastau prasytis ne Kristinos, o Mehriban Kayan. Ji taip pat puikiai sneka rusiskai ir labai konkreti moteris. Tik nesu tikra ar ji koordinatore.
Aha, aš irgi galvojau, kad kita rusakalbė turėtų būti. O jei nėra, gal klinikai laikas įsigyti.