Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR, Jubiliejinė 20tema

QUOTE(cestrella @ 2015 04 24, 09:00)
Laba mielosios 4u.gif

Ateina prisiduoti viena iš slapukių blush2.gif Pirmiausia, tai noriu pasisakyti kodėl buvau slapukė ax.gif Po pirmosios nesėkmės TR labai sunkiai išgyvenau... Buvau susitaikiusi su man skirtu likimu... su tuo, kad man neskirta tapti MAMA... Tačiau, mano vyras nenuleido rankų ir mane įkalbėjo bandyti antrąjį kartą...

Ir ką Jūs manote, jis neapsiriko...

Aš LAUKIUOSI wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ašaros rieda upeliais iš laimės berašant...

Noriu visoms palinkėti nenuleisti rankų, siekti savo tikslo nors ir sunkus labai šis kelias...

Manau turite man klausimųsmile.gif)) Atsakysiu į visus klausimus 4u.gif

Sveikinimai didžiausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir man smalsu viskas nuo pirmo karto iki dabar blush2.gif
Atsakyti

Fantastika. wub.gif wub.gif wub.gif
na ir as sedziu ant to suolelio gathering.gif ir smalsu ka turkai dare kitaip
Atsakyti
Dėkoju mergaitės už sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar viskas trapu labai, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai...

Aive, tikrai, kad pagaliau ir mane išgirdo D wub.gif

Jūsų prašymu viską detalizuoju smile.gif

Pirmas IVF nepavyko, dėl endometriozės, tokį atsakymą gavau iš TR. Tada leidausi Gonalio po 225 ir Merionalio po 175. Turėjau 4 foliukus, išgyveno du, dėjo 5 dienų abudu (Vienas labai geros kokybės, kitas geros). Tačiau, HCG buvo 3,84 verysad.gif

Šį kartą SĖKMINGĄJĮ, nuo 2 c.d. leidausi Gonalį po 225 ir nuo 4 dienos cetrotide. Išauginau taip pat 4 folikulus. Išgyveno du wub.gif Viską šį kartą labai kontroliavo prof. Semra, kadangi 2 kartas ir mes buvome prašę didesnio jos dėmesio! Apie profesorę tik patys geriausi atsiliepimai, aš ja taip pasitikėjau ir ji buvo begalo dėmesinga. Atvykus į susitikimą su mažyliais profesorė pasakė, kad kels tik vieną mažylį, kitą šaldys. Buvau strese... Sakiau, kad mes norime dviejų vaikelių, tačiau ji kategoriškai atsisakė abu kelti...
Pusę valandos man aiškino kodėl man kels tik vieną - kadangi, mūsų vienas mažylis yra labai geros kokybės ir jis turi storą gemalą, taip pat labai aktyvus ir pulsuojantis. Net neišėjo jį ramiai nufotografuoti sakė embriologas smile.gif Profesorės teigimu, dabar nauja metodika, atlikti tyrimai, kurie teigia, kad yra svarbu ne embriono vidaus kokybė, o gemalo storis. Kuo storesnis gemalas tuo yra geriau wub.gif Po įtikinėjimų ir aiškių argumentų beliko sutikti tik su vieno mažylio susitikimu wub.gif Ji pasakė, kad labai tiki šiuo mūsų kartu irji buvo teisi wub.gif wub.gif wub.gif
Taigi, mano HCG rodikliai: 7 dpi- 50,2 wub.gif 9 dpi - 136,5 ir PRG 111,26 wub.gif Rytoj dar kartą priduosiu kraujuką wub.gif

Mergaitės, gal yra vykstančių ar esančių TR? Turėčiau prašymą... Nenusipirkau papildomai CRINONE, kažkaip nepamąsčiau doh.gif Gal kažkas turite atliekamo ar galėtumėte parvešti, tikrai nelikčiau skolinga blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2015 04 24, 09:45)

Mergaitės, gal yra vykstančių ar esančių TR? Turėčiau prašymą... Nenusipirkau papildomai CRINONE, kažkaip nepamąsčiau doh.gif Gal kažkas turite atliekamo ar galėtumėte parvešti, tikrai nelikčiau skolinga blush2.gif  4u.gif

As turiu crinono viena pilna dezute kita praimta, bet pirkta LV, pries menesiuka. Bet dar reikia namie pasitikrinti. Aš Kaune 4u.gif Žinau kas dar turi, bet gal pati parašys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2015 04 24, 10:45)
Nenusipirkau papildomai CRINONE, kažkaip nepamąsčiau doh.gif Gal kažkas turite atliekamo

O tu vilniete? 4u.gif
Labai gera skaityti visa istorija wub.gif O ka naudojai pries si ivf papildomai? kiek dienu likote Stambule po isodinimo?
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 24, 09:55)
As turiu crinono viena pilna dezute kita praimta, bet pirkta LV, pries menesiuka. Bet dar reikia namie pasitikrinti. Aš Kaune  4u.gif  Žinau kas dar turi, bet gal pati parašys smile.gif

Aš nupirkčiau mirksiukas.gif 4u.gif Aš taip pat iš Kauno, bet būnu dažnai ir Vilniuje wink.gif Aš ir iš kito miesto priglausčiau, sumokėsiu už siuntimą wink.gif Bet kaip aš apsižioplinau ir TR neužsipirkau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2015 04 24, 09:56)
O tu vilniete?  4u.gif
Labai gera skaityti visa istorija  wub.gif O ka naudojai pries si ivf papildomai? kiek dienu likote Stambule po isodinimo?

Prieš IVF naudojau chlorofilą, žinoma folio rūgštį po 5 mg, GINEKOL (dėl endo), D vitaminą, E vitaminą, Ovaboost'ą (bet tik vieną dėžutę sugėriau), geležį gėriau tris mėnesius, GINKOPRIM papildus, maltas linų sėmenis (nes skaičius buvau, kad dėl endo padeda) ir prieš vykstant į Stambulą susileidau į veną 10 kartų, po 2 ampoles C vitamino ir mildronato, nes viena daktarė sakė, kad jie labai gerai aprūpina deguonimi, sujudina kraujotaką, kas svarbu prieš IVF.
Po įsodinimo kitą dieną skridome jau namo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 24 balandžio 2015 - 10:10
QUOTE(cestrella @ 2015 04 24, 11:08)
Aš nupirkčiau mirksiukas.gif  4u.gif Aš taip pat iš Kauno, bet būnu dažnai ir Vilniuje wink.gif Aš ir iš kito miesto priglausčiau, sumokėsiu už siuntimą wink.gif Bet kaip aš apsižioplinau ir TR neužsipirkau doh.gif
Papildyta:

Prieš IVF naudojau chlorofilą, žinoma folio rūgštį po 5 mg, GINEKOL (dėl endo), D vitaminą, E vitaminą, Ovaboost'ą (bet tik vieną dėžutę sugėriau), geležį gėriau tris mėnesius, GINKOPRIM papildus, maltas linų sėmenis (nes skaičius buvau, kad dėl endo padeda) ir prieš vykstant į Stambulą susileidau į veną 10 kartų, po 2 ampoles C vitamino ir mildronato, nes viena daktarė sakė, kad jie labai gerai aprūpina deguonimi, sujudina kraujotaką, kas svarbu prieš IVF.
Po įsodinimo kitą dieną skridome jau namo mirksiukas.gif

Šaunuolė Semra, reikia kompetetingai bendrauti su savo pacientais, o tada ir pasitikėjimas ateina gydytoju. Dar karteli sveikinu su stebuklingu rezultatu, lauksim tolesnių naujienų kaip jums sekasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 04 23, 18:16)
Nu jau Klimo klausyt tai irgi nepatarciau  schmoll.gif sudzius jis o ne daktaras atsiprasant, suskretes senis kuris i viska ziuri pro pirstus, visus tik komentuoja ir juokiasi.....

Mano prolaktinas buvo 1500, sako čia laikina, nieko tokio g.gif

Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 23, 18:45)
.... taip ir šimtas metų ateis verysad.gif ir taip jau paskutiniam traukinio vagone sėdžiu doh.gif

Kai jums pasako, kad traukinys išvažiavo, nepamirškite, kad dar yra lėktuvai, automobiliai, blogiausiu atveju, jachtos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2015 04 24, 10:45)
Šį kartą SĖKMINGĄJĮ
Mergaitės, gal yra vykstančių ar esančių TR? Turėčiau prašymą... Nenusipirkau papildomai CRINONE, kažkaip nepamąsčiau doh.gif Gal kažkas turite atliekamo ar galėtumėte parvešti, tikrai nelikčiau skolinga blush2.gif  4u.gif

Sveikinimai didžiausi wub.gif
Aš kažkiek turiu, pažiūrėsiu namie grįžusi, nes jau po truputį nutraukineju crinona ax.gif
Beje gal kam reikia, padovanociau Gliforo apie 70 tablečių likusių, gaila ismest, su virusiuku nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 24 balandžio 2015 - 10:43
QUOTE(Pelargonija @ 2015 04 24, 10:25)
Kai jums pasako, kad traukinys išvažiavo, nepamirškite, kad dar yra lėktuvai, automobiliai, blogiausiu atveju, jachtos  biggrin.gif

Ačiū biggrin.gif įsirašysiu į galimybių sąrašą thumbup.gif jei kada dar kas mestels, kad traukinys išvažiavo, taip ir pasakysiu, kad lėktuvo laukiu - tuoj priskris lotuliukas.gif
beje vakar prieš LP priėjo anesteziologė pasikalbėt, žiūri į tą bylą, klausinėja ir sako: aha... nevaisingumas... oho...amžius... blink.gif maždaug ar beverta čia dar ieškot bėdų doh.gif nepamenu tiksliai, mat suakmenėjau tuo metu, o ir bijojau mestelt ką atgal, o tai būčiau išvis nepabudus biggrin.gif tai tik numykiau, kad dar pabandysiu, jei leis.... blush2.gif
paskui M. pasiverkšlenau, tai sako nekreipk dėmesio mirksiukas.gif dar turi 5 metus lotuliukas.gif čia geras norėjo būti, tai užmetė kelis metus, man taip atrodo lotuliukas.gif
beje, M. šiek tiek skeptiškai žiūri į turkus. Jis man kelis sykius sakė, kad nepamirščiau, jog medicinoj visur yra komercijos unsure.gif ir kad geriausios pasaulio klinikos ( pvz. Izraelis) skaičiuoja tik 40% sėkmingumą, kad Izraely laiko norma, jei pavyksta pastoti po 6 IVF doh.gif
beje, o kokį sėkmės % nurodo memorial? kažkaip neteko pasidomėt g.gif

cestrella, didžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif laikykit stipriai savo sėkmę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 24 balandžio 2015 - 10:50
QUOTE(cestrella @ 2015 04 24, 10:08)
Aš nupirkčiau mirksiukas.gif  4u.gif Aš taip pat iš Kauno, bet būnu dažnai ir Vilniuje wink.gif Aš ir iš kito miesto priglausčiau, sumokėsiu už siuntimą wink.gif Bet kaip aš apsižioplinau ir TR neužsipirkau doh.gif

Tai jei nori, gali atvažiuoti pasiimti, kad ir šiandien vakare aš iš Romainių, parašyk į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti

Ašaros rieda upeliais iš laimės berašant...

Sveikinimai didziausi wub.gif wub.gif
Kam asaros rieda berasant, o kam beskaitant, susigraudinau wub.gif visad geros emocijos sukyla po tokiu ziniu.

As beje geguzes 3 kylu i TR, tai matyt galeciau prigriebti crinono. Tik grizimo planas tolokai.. tik nezinau, kaip ten reikalai su tikrinimais-receptais? jeigu sau vesiuos + dar.. teko kam susidurti? Nes jeigu ka orouoste tai iskrato, tai mane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 24, 10:42)
Ačiū biggrin.gif įsirašysiu į galimybių sąrašą thumbup.gif jei kada dar kas mestels, kad traukinys išvažiavo, taip ir pasakysiu, kad lėktuvo laukiu - tuoj priskris lotuliukas.gif

beje, M. šiek tiek skeptiškai žiūri į turkus. Jis man kelis sykius sakė, kad nepamirščiau, jog medicinoj visur yra komercijos unsure.gif ir kad geriausios pasaulio klinikos ( pvz. Izraelis) skaičiuoja tik 40% sėkmingumą, kad Izraely laiko norma, jei pavyksta pastoti po 6 IVF doh.gif
beje, o kokį sėkmės % nurodo memorial? kažkaip neteko pasidomėt g.gif

Oi prajuokino tie lektuvai biggrin.gif as nuo siol irgi taip sakysiu biggrin.gif

Man M sake ta pati.. Kai paklausiau, ka jis pasiulytu man daryti su mano problemomis, sake, teks pasikliauti ta komercija biggrin.gif

O del Memorial buvau kazkur radus, kad bendras sekmingumas 40-50% Memorial (bet reiktu jauciu ziuret i amziaus grupe tiksliau). O vat kas man buvo aktualu, kad PGD cycles sekmingumas yra 37% live birth rate. Labai noriu i tuos 37%.
Atsakyti