Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

QUOTE(Gretucka @ 2015 04 20, 08:56)
Sveikos, mes vaziuojam i sita viesbuti treciadieni 4u.gif Jus jau gal ten buve ir kazkokiu atsiliepimu apie viesbuti zinot? g.gif
Del akvariumo tai ir mane sudominot, bet mes vaziuojam su trim vaikais: 11m, 6m ir 2m. Tai idomu kaip ten tam 2meciui ar patiktu, as kazkaip galvoju kad tam viesbutyje tiems vaikams uzteks tu pramogu g.gif

Viesbuti tikrai nemazai pramogu vaikams,geri vandens kalneliai ,yra nuo pat maziausiiems skirtu iki suaugusiems ,nuo kai kuriu tai reik drasos nusileist,taip pat yra karuseles kurios veikia kelis kartus per diena iki velaus vakaro,pasikelkite apzvalgos ratu kai sutems,visas viesbutis buna apsviestas,grazu paziuret
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 04 20, 08:56)
Sveikos, mes vaziuojam i sita viesbuti treciadieni 4u.gif Jus jau gal ten buve ir kazkokiu atsiliepimu apie viesbuti zinot? g.gif
Del akvariumo tai ir mane sudominot, bet mes vaziuojam su trim vaikais: 11m, 6m ir 2m. Tai idomu kaip ten tam 2meciui ar patiktu, as kazkaip galvoju kad tam viesbutyje tiems vaikams uzteks tu pramogu g.gif

Laba diena,
Gretucka, mes ten pat vaziuojame šį sekmadienį. Vaikai 7 m ir 4 m.
ax.gif
Įdomu, o kaip ten su orais?
Gismeteo, Alanijai balandžio 26-29 dienomis rodo 18-20 laipsnių. doh.gif
Tik vėlesnėmis dienomis geresni orai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzekse: 20 balandžio 2015 - 09:49
QUOTE(Dzekse @ 2015 04 20, 09:47)
Laba diena,
ax.gif
Gismeteo, Alanijai balandžio 26-29 dienomis rodo 18-20 laipsnių.  doh.gif

O geras smile.gif
Na su orais nezinau, bet musu viena giminaite snekejo su kazkuo esanciu turkijoje ana savaite tai sake apie 24 laipsnius buvo, tik naktys sake saltokos palyginus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzekse @ 2015 04 20, 09:47)
Laba diena,
ax.gif
Gismeteo, Alanijai balandžio 26-29 dienomis rodo 18-20 laipsnių.  doh.gif

O jus gal tam viesbuti buve, ar zinot kokiu atsiliepimu 4u.gif I ka atkreipti demesi, gal ka butinai pasiimti reikia, as kazkaip su tais vaikais kai skrendu tai pasimetusi esu, nezinau ko cia reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2015 04 20, 09:52)
mes ir tom dienom skrendam...kiekvieną dieną tikrinu orus  doh.gif  lotuliukas.gif

Jo del tu oru tai ir man truputi baisoka unsure.gif Viena bendradarbe buvo praeitais metais geguzes menesi, tai sake cia LT buvo silciau negu ten ir dar nemazai lijo doh.gif
Na reik tiketis, kad bus orai geri ir bus galimybe maudytis ir juroj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 04 20, 10:57)
O jus gal tam viesbuti buve, ar zinot kokiu atsiliepimu 4u.gif I ka atkreipti demesi, gal ka butinai pasiimti reikia, as kazkaip su tais vaikais kai skrendu tai pasimetusi esu, nezinau ko cia reikia doh.gif

Šiame viešbutyje nesilankėme, bet imsiu : vaistų virškinimui, na ir profilaktiškai pirmom dienom vaikams gerųjų bakterijų. Nors Turkijoje su vaistų pirkimu - viskas gerai (vaistų pavadinimai tokie kaip pas mus, kainos nesikandžioja).
Šiltų rūbų (ne tik vasarinių).
Kažkokių užsiėmimų lėktuve.
Sausainių autobuse.
O daugiau nežinau... viešbutis geras. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzekse: 20 balandžio 2015 - 10:56
QUOTE(Dzekse @ 2015 04 20, 10:55)
Šiame viešbutyje nesilankėme, bet imsiu : vaistų virškinimui, na ir profilaktiškai pirmom dienom vaikams gerųjų bakterijų. Nors Turkijoje su vaistų pirkimu - viskas gerai (vaistų pavadinimai tokie kaip pas mus, kainos nesikandžioja).
Šiltų rūbų (ne tik vasarinių).
Kažkokių užsiėmimų lėktuve.
Sausainių autobuse.
O daugiau nežinau...  viešbutis geras. schmoll.gif

Dekui 4u.gif Na ir as sitais daiktais jau pasirupinusi rolleyes.gif Galvoju ar reikia vaikams imti plaukmenis ar liemenes maudytis, ar ten gal duos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 04 20, 11:57)
Dekui 4u.gif  Na ir as sitais daiktais jau pasirupinusi rolleyes.gif Galvoju ar reikia vaikams imti plaukmenis ar liemenes maudytis, ar ten gal duos g.gif

Gal geriau turėti, o jei ten nebus? Nes apie tai niekur nemačiau info.
Žiauriai laukiu atostogu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzekse @ 2015 04 20, 11:03)
Gal geriau turėti, o jei ten nebus? Nes apie tai niekur nemačiau info.
Žiauriai laukiu atostogu  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Oj as tai irgi ziauriai laukiu smile.gif Tik labai noriu, kad butu geri orai ir idomu kaip su mazyliu seksis tvarkytis, nes jis pas mane vandens manjakas, tai manau is vandens nelabai galesiu istrauti doh.gif
Atsakyti
o man vat paaiskino, begalima sedeti atskirai, tarkim, teciui kur daugiau vietos, o mums kitur, nes pirktas paketas 4..nebesuprantu jau
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 04 20, 12:43)
o man vat paaiskino, begalima sedeti atskirai, tarkim, teciui kur daugiau vietos, o mums kitur, nes pirktas paketas 4..nebesuprantu jau

Knopke*,
Kaip suprantu, Jūsų tėtis sėdės "vieta kojoms", o jus tikriausiai pasodins už jo.

Beje, ar yra užsakinėjusių vietas lėktuve?

Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2015 04 17, 11:24)
Drauges agentė minėjo kad 22d. I amara virs 60zm. atvaziuoja is Lietuvos  smile.gif

Jei jau 22d. virš 60, tai kas bus vėliau, nes mūsų draugų 15 skrenda 23d., o mes, dar 10 žmonių skrendam 24d. blink.gif Bus lietuviškas viešbutis. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzekse @ 2015 04 20, 13:22)
Knopke*,
Kaip suprantu, Jūsų tėtis sėdės  "vieta kojoms", o jus tikriausiai pasodins už jo.

Beje, ar yra užsakinėjusių vietas lėktuve?

O kur galima užsisakyti, jei skrendi per teztuor? Su daugiau vietos kojom mes negalim, nes vaikas nėra 12m. O šiaip vietas pasirinkti galima?
Atsakyti